|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogowanie to stan umysłu!
Współczuję Wam. Okropne jest właśnie to, że w święta wszyscy dla siebie są tacy mili, a poza tym mają siebie w [...]ie. Ja na szczęście w święta, jak i przez cały rok spotykam się tylko w takim gronie, w którym się szanujemy i dobrze się ze sobą czujemy.
|
|
|
|
#4172 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak ja cala rodzine zapraszałam na 18stke to cisza, a jak dzowonilam potem to ten idzie na chrzest, ten wyjezda itd. A jak na pieczoną kaczkę zapraszalam to wszyscy chętni byli. Wiadomo wyżerka za free a 18stka to juz trzeba jakis prezent kupic...
|
|
|
|
#4174 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
Ja na szczęście nie mam większych problemów z moją rodziną, tak, więc nie mam problemów z tym kogo wypada, a kogo nie.
|
|
|
|
#4177 |
|
❤ bee happy ❤
|
Mi też doszło dziś 2 obserwatorów
Zawrotna liczba to nie jest, ale zawsze coś
|
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogowanie to stan umysłu! ♥ część IV.
Cytat:
załóż konto, dodaj swojego bloga i obserwatorzy Ci się pokażą
|
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesteś tajną agentką
|
|
|
#4180 |
|
Rozeznanie
|
U mnie beznadzieja
, w ogóle nie czuję tych świąt... za to coraz bardziej dojrzewam do decyzji o rozstaniu z Tż..
|
#4181 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja zapraszam tylko ciocie i dziadka i tez jadedo nich. bo nas zaprosili. I tyle. Nikogo wiecej nie zapraszam i nigdzie nie jade. Po co ? Poudawać ze sie kochamy ? Wole oglądanc cos w TV. Brat mamy nie byl u nas od 6 lat, spotykamy sie tylko u dziadka, a tyle razy go zapraszala mama, a mieszka tylko 7 km dalej.... Taka rodzina fajna tylko na zdjeciu
Edytowane przez PiszacDniem Czas edycji: 2013-12-22 o 23:54 |
|
|
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogowanie to stan umysłu! część IV.
Cytat:
No, ba! ![]() A co się dzieje? |
|
|
|
|
#4183 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tak poza tematem, to wrzuciłam dzisiaj nową notkę z lakierem My Secret Confetti
|
|
#4184 |
|
Rozeznanie
|
Zachowuje się, jakbym mu była kulą u nogi... Taki przykład: Przez 3 tygodnie ani razu się nie spotkaliśmy, bo ciągle miał coś innego w planach. W końcu zmusiłam go, żeby przyjechał, bo byłam chora (zapalenie oskrzeli) i ktoś musiał mi zanieść zwolnienie. Oczywiście pierwsze co, jak wpadł do mieszkania, to do lodówki, bo jest głodny po pracy. Nie przytulił ani nic, bo się zarazi... Zrobił SOBIE jeść i SOBIE herbatę, mimo, że wyglądałam jak trup i miałam 39 gorączki.
Poza tym muszę się dopraszać o jakiekolwiek 'oznaki' uczucia, przez co czuję się jak jakiś żebrak Sam nie wpadnie na to, żeby przytulić, wysłać czułego smsa. Za każdym razem mówi, że on nie jest dzidziuś, jak ja tylko dorosły facet... Czuję się bardzo nieszczęśliwa... ![]() No i na każdym kroku czuję, jakby mi robił wielką łaskę samą swoją obecnością. Do kina NIE - bo nie lubi oglądać poważnych filmów z kimś, nie lubi, a w ogóle drogo. Jak mu coś ugotuję to nie- bo on ma 3 potrawy, ktore lubi i reszta feee. Sprzatac jego zdaniem tez nie umiem. Nic nie potrafie po prostu nic
Edytowane przez Koko Szanelll Czas edycji: 2013-12-23 o 00:08 |
|
|
|
#4185 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
|
||
|
|
|
#4186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozmawialiście o tym?
|
|
#4187 |
|
Rozeznanie
|
Próbowałam, ale On nie widzi problemu (sory, widzi jeden problem - mnie). I macha na to ręką
, a ja już dluzej tak nie mogę. Awantury o byle co Rozklejam się teraz, bo swięta coraz bliżej, jego rodzice mnie do siebie zaprosili i co? Mam udawać, ze wszystko ok? Nie potrafię..
Edytowane przez Koko Szanelll Czas edycji: 2013-12-23 o 00:19 |
|
|
|
#4188 | ||
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
Bo jeśli podstawowe sprawy olewa, nie ma dla Ciebie czasu i nie okazuje uczuć to niestety nie wróży to zbyt dobrze. I to on jest winny, a nie Ty. W związku powinnaś czuć się szczęśliwa, potrzebna i kochana, a facet powinien czasami stanąć na głowie by Ci dogodzić czy pomóc. No bo kurcze.. mój jak jestem chora potrafi w środku nocy lecieć do apteki, a zachowanie Twojego bez komentarza.. ![]() ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Cytat:
I czy od początku taki był?
|
|
|
#4189 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Sorka, że tak wrąbałam się od czapy w wątek i marudzę, ale ja już nie ogarniam czy ja mam jakieś wygórowane potrzeby i to ze mną coś nie tak czy co...
|
|
#4190 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4191 | |
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
A skoro rozmawiałaś z nim i nic sobie nie robi z Twoich próśb, to powiedz na co Ci taki facet? Po co Ci taki związek, w którym nie jesteś szczęśliwa?
|
|
|
#4192 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zachowuje sie tak jakby ci łaske robil - a to twoj facet, powinien chciec spedzic z tb kazda chwile |
|
|
|
|
#4193 | |
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
I jeszcze dziewczynę obwiniają za to, że źle się dzieje, skoro sami są tego powodem. Krzyżyk na drogę i do widzenia.
|
|
|
#4194 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Po prostu cały czas wierzę, że ten czuły i wrażliwy facet wróci... Boję się, że nie otrząśnie się w przypadku rozstania (jest zbyt dumny) i to będzie naprawdę koniec. Był moim najlepszym przyjacielem przed naszym związkiem (znaliśmy się 8lat)... ciężko kogoś takiego stracić No i zawsze jest ten strach, że już nikogo się nie znajdzie (nikogo 'takiego"...) ![]() ---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
#4195 | |
|
❤ bee happy ❤
|
Cytat:
Wiem, że rozstanie jest bardzo ciężkie i bolesne, ale wyjdzie Ci na zdrowie, uwierz A znajdziesz sobie o wiele lepszego faceta, który stanie za Tobą murem zawsze i będzie dbał o Ciebie jak należy. Każdy facet potrzebuje chwili oddechu, odpoczynku od dziewczyny, pogrania sobie na kompie czy wyjścia na piwo, ale resztę czasu spędza z ukochaną, tak jest w normalnych związkach.
|
|
|
#4196 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4197 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4198 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Podejmę jeszcze próbę porozmawiania na ten temat, bez atakowania go i wyrzutów. A jak nie uda się, to zrobię, to co trzeba
|
|
#4199 | |
|
❤ bee happy ❤
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;44266615]Wiesz co? Mój był taki sam, no może nie identyczny, ale zachowywał się podobnie, ale na prawdę się zmienił
A coś się stało konkretnego, że się zmienił? Rozmawialiście o rozstaniu czy coś? ---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- Cytat:
Jeśli zechce się facet ogarnąć to ok oby dał radę, ale jeśli oleje sprawę to nie warto na takiego pana tracić czasu i nerwów.
|
|
|
#4200 |
|
Rozeznanie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;44266615]Wiesz co? Mój był taki sam, no może nie identyczny, ale zachowywał się podobnie, ale na prawdę się zmienił
Wiesz, co mi się też tak wydawało jeśli chodzi o mojego Tż. Wychowany zupełnie jak jedynak 9pod nosek wszystko podstawione), w sztywnej rodzinnej atmosferze, gdzie rodzice nie ukrywali, że są razem bardziej z wygody niż miłości. Na początku był bardzo nieprzyzwyczajony do okazywania uczuć. Pamiętam, jak przeżył szok, kiedy podeszłam od tak do mojej mamy i ją wycmokałam i powiedziałam, że strasznie ją kocham. On wtedy stwierdził, że to jest dziwne i u niego w domu tak się nie robi. I nawet wydawało mi się, że udało mi się go 'oswoić' kiedy nagle zaczął się oddalać ![]() Zobaczmy, w każdym razie wiem, że nie mogę się dalej zgadzać na to, co teraz jest, bo to są najzwyczajniej w świecie ochłapy, a nie miłość.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.

jesteś tajną agentką

, w ogóle nie czuję tych świąt... za to coraz bardziej dojrzewam do decyzji o rozstaniu z Tż..

rozmawialiście o tym?