|
|
#3571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Hej
ale się tu świątecznie-smakowicie zrobiło ![]() Ja dziś z Tż pierniki po raz drugi piekłam, poprzednia partia rozmyła się nie wiem kiedy. Zrobiłam z mniejsza ilością cukru pod siebie, dla domowników polukruje, sobie zostawię bez. Ginka zadowolona z moich wyników cukru więc mam zezwolenie na coś słodkiego w święta. Muszę dziś zrobic zakwas na barszcz, ale to wieczorem |
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
Bajuś a dowiedziałaś się w końcu jaki Ci wyszedł wynik testu obciążenia glukozą?
Hej! U nas przygotowania pełną parą, dzisiaj jednak zamiast wczoraj upiekliśmy ciasteczka z kandyzowanymi owocami i karmelową glazurą Jutro czeka mnie sprzątanie, pieczenie ciasta, ryba po grecku i sałatka śledziowa. Nie wiem w co włożę ręce Mąż oczywiście jutro w pracy
|
|
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3574 |
|
Zakorzenienie
|
nie czytalam ale sie lasze..
bo slyszalam bardzo duzo dobrego.. a chcialabym ja czytac pokolei ![]() a co ze szwagrem? cos sie stalo? u mnie urwanie glowy pracowo rodzinno zawodowy etc.. ![]() do tego mam 4 ksiazki do przecyztania i najchetniej przeczytalabym je wsyztskie naraz ;D
|
|
#3575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
To znacznie lepsze niż nie mieć co czytać
|
||
|
|
|
#3576 |
|
Zakorzenienie
|
Baja to super, że wyniki się polepszyły.
|
|
|
|
#3577 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro dzień zaczynam od farby u fryzjera o...7:30!!!!!!!!!
![]() później będą przygotowywania do wtorkowej wigilii, prezenty muszę popakować a na 20 ide biegać ![]() robiłam uszka z przepisu Gesslerowej na ciasto na kołduny! REWELACJA ciasto delikatne, mięciutkie wrzucam fotkę jak uszka wyglądają |
|
|
|
#3579 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie ani ja ani mąż nie przepadamy, więc nie pieczemy, a to taka fajna tradycja ![]() Baja cieszę się, że Twoje wyniki lepiej! A jak się czujesz? Jak Jaś? ![]() Cytat:
![]() Kochana, mąz nie jest sam... ja dzisiaj i jutro w pracy... Cytat:
A ja teraz nie mam co czytać. Muszę sobie coś zorganizować. A czytałam ostatnio dobrą ksiażkę "To ja Matołek" opowieść chłopca który zabił przez przypadek własną matkę. Jego świat jest przedstawiony z perspektywy dziecka - dobra. Zrobiła na mnie duże wrażenie. polecam! Cytat:
Dzień dobry! Ja pracowo oczywiście, jutro też. Pewnie nikt ze mną nie pogada, bo wszystkie jesteście zajęte przygotowaniami. ![]() A napiszę tylko, że nasz weekend bardzo ok. Zaliczyliśmy wszystkie spotkania ze znajomymi - fajnie było. Dzisiaj tylko jeszcze mi na deser Danielito został. Mam nadzieje, że się nam uda zobaczyć
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Tż wybył z L. na miasto więc mam chwilę dla siebie Muszę głowę umyć i wziąć się za resztę ciast. Wczoraj zrobiłam keksa i makowce, dzisiaj serniki i kajmakowe na krakersach. Później warzywa do ryby po grecku i pszenica do kutii i to wszystko ![]() Przeziębiłam się...a raczej dzieci mnie przeziębiły Kicham i leci mi z nosa, oczy swędzą. No ale jak się mówi dziecku żeby zasłaniało buzię jak kicha/kaszle a ono na koniec zdania kicha prosto w twarz to co się dziwić dobrze że tylko tak się skończył ten tydzien praktyki Bo jedna dziewczynka przyszła z zapaleniem spojówek a rodzice stwierdzili na koniec dnia "no widzieliśmy w domu że ma ropę i czerwone ale to przecież nic poważnego" i uśmiech na koniec....Aguś mi się skojarzyły z czymś innym niż z uszkami
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2013-12-23 o 09:51 |
|
|
|
#3581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() agus ślinotoku dostałam, już zobaczyłam te uszka w barszczu ![]() ja robię dziś makowca zawijanego mam nadzieję że wyjdzie
|
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
Bzyczko zdrówka!
Śliweńko powodzenia!
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
Śliwieńko wyjdzie na bank
Tylko porządnie zawiń w papier Ja w zeszłym roku nei zawinęłam (no bo po co ) i mi się rozlał, wczoraj robiłam i zawinęłam ale za luźno i trochę się rozpłaszczył ale i tak jest super No i ja nie robię sama maku tylko wrzucam to makopodobne z puszki
|
|
#3584 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3585 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś bardzo apetyczne te uszka
![]() hej a ja dzisiaj będę robić sernik makowy (właśnie moczy mi się mak), a jutro strogonow i sałatkę jarzynową no i muszę jeszcze ogarnąć pokój, uprasować stertę prania, popakować prezenty i jeszcze dzisiaj do gina jadę
|
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
W koncu melduje, ze dolecialam. Lot minal w miare spokojnie. Bylo pol godzinne opoznienie startu (krazylismy po plycie, nie wiem dlaczego) pozniej male turbulencje, no i dosc nieprzyjemne ladowanie. Ale najwazniejsze, ze calosc jednak byla bezpieczna. W samolocie jk zwykle musialy sie trafic alkoholowe buraki, wstyd mi za takich ludzi. Z lotniska odebral mnie maz i przed 2 polskiego czasu bylismy na miejscu
na razie regenruje sily po intensywnych 2 tyg w pracy. oczywiscie zakupy tez juz zaliczylam, ale jak na razie ceny dosc wysokie - czekam na wieksze przeceny Wigilie spedzamy rodzinnie z tesciowa u szwagra i jego dziewczyny. Moja mam tylko przed wylotem wpadla w "dep;resje" i codziennie plakala pierwsze swieta tylko z ojcem, wiec chyba to ja przybilo, no i bardzo denerwowala sie moja podroza - miala jakies zle przeczucia. Ja ogolnie znowu mam problem, zeby sie odnalezc. Znowu nic nie rozumiem co do mnie mowia i paraliz jak sama mam sie odezwac a jak sie przyzwyczaje znowu bede musiala wyjechac i tak w kolkoAgus usza wyszly rewe,lacyjnie, my wczoraj z tesciowa lepilysmy. A dzis bedziemy dokanczac pierogi. Mniam!
|
#3587 |
|
Zakorzenienie
|
tak właśnie czekałam na komentarz od kogoś, ktory uzna, że wyglądaja jak...hmm cipki
|
|
|
|
#3588 | ||||
|
Zakorzenienie
|
w zasadzie nie polepszyły się, są dalej tak samo dobre jak od początku, bo ta moja cukrzyca to taka łagodna jest
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jas ma się dobrze, to moje 1,5 kg szczęście wieczorami urządza sobie dyskoteki, albo treningi piłkarskie- brzuch trzęsie mi się jak galareta, co chwilę gdzies wyczuwam jego kopiące stópki. Muszę to uwiecznić na filmie, lecz moje dziecko charakterne nie daje się sfilmowaćFajnie, że spędziłaś miły weekend zaintrygowała mnie ta książka-będe polować na niąCytat:
Cytat:
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2013-12-23 o 13:22 |
||||
|
|
|
#3589 | |
|
Zakorzenienie
|
India cieszę się, że bezpiecznie doleciałaś! Odpoczywaj teraz ile wlezie!
![]() Aguś ja w ogóle o tym nie pomyślałam, zabiłaś mnie! ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- Cytat:
![]() haha, fajnie, że Mały szaleje! Taki filmik to byłaby świetna pamiątka, choć rozumiem, że syn może być nieśmiały i wcale może się nie dać nakręcić Pamiętam jak Zabcia wrzuciła filmik swojego brzucha jak tam Domino szalał i przeżyłam szok, że to aż tak może być widoczne ![]() Dla mnie do dzisiaj to jest kosmos! ![]() Cieszę się, że czujesz się dobrze! a książka na prawdę dobra. Szybko się czyta, jest króciutka a niesie ze sobą dużo myśli, przemyśleń i wniosków
|
|
#3590 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Dopiero usiadłam od rana 2 ciasta zrobione, ryba po grecku też, chałupka wysprzątana, jeszcze byłam u kosmetyczki hennę zrobić. Marcelina poszła ze mną, bo do południa byłam, trzymała mnie za rękę Może myślała, że to boli ![]() Guciu mój mąż łączy się w bólu z Tobą, bo jutro też pracuje Bzyczko zdrówka! India cieszę się, że bezpiecznie dotarłas, chociaż faktycznie podróż mało przyjemna. |
|
|
|
#3591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwłaszcza jak kładę się do łóżka. Ruchy zwłaszcza te intenstywne to jest coś mega niesamowitego! Z resztą sama się przekonasz
|
|
|
|
|
#3592 |
|
Zakorzenienie
|
ja makowca zrobiłam, pyszny jest
został mi mak to zrobiłam muffinki z makiem teraz skończyłam śledzia w sosie chrzanowym ![]() z czasem może jutro być u mnie średnio ![]() więc ode mnie już WESOŁYCH ŚWIĄT
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
hahha,
po dwóch latach! po dwóch latach JEST!!!! ![]() ![]() ![]() https://lh3.googleusercontent.com/-n...223_191253.jpg
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Bzyczko zdrówka. India super, że już na miejscu. Mi ciężko było w święta w Holandii. Aguś wyglądają apetycznie. Gucia 2 lata czekałaś? wow ![]() Coż za dzień. Od 7 do 12 byłam w szkole - miałam dyżur - już myślałam, ze dłużej będzie - bo było 1 dziecko, ale o 12 odebrali. Potem do domku. Zjedliśmy obiad i o 14 przyjechała męża siostra. Zajęła się Mają a my z mężem hop do łazienki .... wysprzątaliśmy jedną i drugą, potem odkurzanie i mycie podłóg i mieszkanie lśni Następnie na zakupy i wróciliśmy do domu o 19 . Mąż szybko się wyszykował, odwiózł siostrę i pojechał na noc do pracy. Fajnie, bo Wigilię i 1 dzień świąt ma wolne (bo rok temu pracował). Jutro ubieramy Choinkę - Gucia więc tak jak wy
|
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Magda czekałam... Był to czas walki, nierównej walki, żeby była jasność... a tu dzisiaj surprise!!!
ciekawe czy reszta też rozkwitnie ![]() ![]() co do choinki, to faktycznie jak u mnie ![]() ja jutro jeszcze do pracy, ale mam nadzieje, że koło 13 się urwę. Ktosiu no to marnie, że mąż musi iść jutro do pracy. A Ty widzę zaszalałaś dzisiaj! Brawo za zrobienie wszystkiego! Sliwenko dziękuję za życzenia! Bajusia może kiedyś tego doświadczę ![]() Jak nagrasz Jasia, to ja chcę zobaczyć 10kg to malutko przytyłaś... wszystko musi być w brzuszku!
|
#3596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wesołych świąt Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2013-12-24 o 08:33 |
|
|
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wpadłam tylko się przywitać i złożyć Wam świąteczne życzenia. Życzę Wam cudownych Świąt, pełnych ciepła, spokoju, miłości i wzajemnego zrozumienia. Świąt bez pośpiechu, z czasem na refleksję. Życzę Wam też, by ten magiczny, wyjątkowy czas w roku przyniósł siły do realizacji własnych planów i postanowień, by naładował Was pozytywną energią aż do następnych Świąt |
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
AgatkaL Wszystkiego co najlepsze! Ten rok będzie u Was bardzo wyjątkowy, mam nadzieje, że ostatnie święta tylko we dwójkę przyniosą Wam dużo radości
agus87 Zadziwiasz mnie za każdym razem jak przygotowujesz jakąś imprezę Mam nadzieje, że święta przebiegną u Ciebie w miłej rodzinnej atmosferze i że znajdziesz chwilkę na relaks przed choinką z lampką wina!Ana *** życzę Ci, żeby te święta były ostatnie we dwójkę A tak poważnie, życzę Ci tego, żeby przyszły rok przyniósł Ci dużo pewności siebie i wiary w siebie, żeby Twoje życie zmieniało się tak jak tego chcesz. A święta niech będą pełne miłości i radości!ania20m Aniu, dawno Cię u nas nie było, ale życzę Ci wszystkiego co najlepsze na te święta! Niech to będzie ciepły rodzinny czas! A przyszły rok niech przyniesie same sukcesy! aniaaa84 Aniaaaa tęsknieeeee! Moja kochana, życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze!!! anika222 Aniczko, wiem, że te święta nie będą dla Ciebie łatwe, ale mam nadzieje, że mimo to odnajdziesz w nich nieco ciepła, spokoju i radości. Całusy dla Natki i wszystkiego dobrego dla całej Twojej rodziny. Pierwsza gwiazdka u Was na pewno będzie dzisiaj świecić dużo jaśniej Atomufka Tobie złożę życzenia jak zawsze, przeca tutaj się Ciebie nie doczekam ![]() baja_86 Basiu, haha, te święta będą na pewno wyjątkowe dla Was. Już z Jasiem, choć jeszcze bez Jasia Mam nadzieje, że spędzicie miły rodzinny czas! A przyszły rok kochana będzie dla Was niesamowity więc niech taki będzie i niech zaskakuje samymi miłymi sprawami! bzyczka1 Życzę Wam żeby te święta były dla Was pełne rodzinnego ciepła i radości. O radość się nie boję, bo jestem pewna że Lila o to zadba ale mam nadzieje, że zdążycie się nacieszyć sobą Kochana w przyszłym roku życzę Ci realizacji wszystkich planów celi25 Spokojnych, ciepłych świąt spędzonych w prawdziwie rodzinnej atmosferze! gold-fish Gold, niech Danielek przyniesie Wam mnóstwo radości w te święta i przez cały przyszły rok! Życzę Ci jeszcze więcej pomysłów i realizacji tych pomysłów, Wszystkiego dobrego! india83 Niby daleko, a tak blisko! Cieszę się, że jesteś wśród osób, które Cię kochają! Ładuj akumulatory, ciesz się mężem i wracaj z podwójnymi siłami. Wesołych Świąt dla Was, a na Nowy Rok życzę Ci, spokoju i odwagi w podejmowaniu decyzji, pięknego imagu i realzacji siebie! Buźka! iwka28 kochana, wszystkiego co najpiękniejsze dla Ciebie! Mam nadzieje, że spędzicie świetny czas razem! Znając Twoje możliwości święta będą na pewno smaczne i przygotowane na tip top (biorąc pod uwagę jakiego spida dostałąś w tym roku ). Wszystkiego dobrego! A w przyszłym roku życzę Ci tego, żebyś była szczęśliwa i miała możliwość realziacji wszystkich planów!Katunia Wesołych Świąt! Mam nadzieje, że spędzicie świetny czas razem i życzę Ci, żeby przyszły rok był wyjatkowy, żeby łopaty latały, koparki szalały i niech się beton leje!!! klion78 Tęskniiieeeeeee! Klionku mój kochany życzę Ci wszystkiego co najlepsze! Mam nadzieje, że spędzicie świetny czas razem! kliwia Kliwuchna moja!!! Kolorowych, pełnych śmiechu świąt! Życzę Ci, żebyście spędzili razem świetny czas! A przyszły rok niech przyniesie mnóstwo sukcesów zawodowych! A Zu niech dalej tak pięknie rośnie! Ściskam Was mocno!!! kolanka Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i całej Twojej rodziny! Wesołych Świąt! ktosia86 Ktosiku czarownico moja!!! Kocham Cię miłością Wielką!!! Życzę Ci, żebyście te święta spędzili bardzo miło. To nie był prosty rok, mam nadzieje, że przyszły będzie dwa razy bardziej bogaty w uśmiechy i radość! Kraków czeka na CIebie znowu!!! Kochana, dzisiaj gwiazdka u Was będzie świecić bardzo mocno! A moja gwiazdka będzie też Waszą dziękuję za ten rok! Jak dobrze, że CIę mam!!! Leine kochana, wszytkiego co najlepsze! Życzę Ci tego, czego pragniesz. I nei wiem jak Ty.... ale Twój awatar każe mi się motywować i ćwiczyć! mam nadzieje, że i pod tym kontem osiągniesz wszystko co sobie zaplanowałaś!Madzialenka12344321 życzę Ci szczęśćia!!!! Bo to najważniejsze! mam nadzieje, że to będą wyjątkowe święta dla Was a przede wszystkim mam nadzieje, że przyszły rok przyniesie dużo pozytywnych rozwiązań i zdarzeń! Mądrości i odwagi! martucha84 Czarownico moja!!! Kocham Miłością Wielką! Dziękuję Ci za ten rok, jak dobrze mieć świadomość, że gdzieś w Tyszkach mieszka taka dobra duszyczka... Martuś na te święta dla całej Waszej rodziny wszytskiego co najlepsze! Spokoju Ci życzę na te święta i odpoczynku, momentu kiedy będziesz mogła odetchnąć! A na przyszły rok życzę Ci mobilizacji i realziacji wszystkich planów. Mocno trzymam za Ciebie kciuki! To będzie Wasz rok!!! dziękuję! myszka_maj mam nadzieje, że spędzicie święta w komplecie! Że będzie to możliwe! A na przyszły rok życzę Ci odwagi, pewności siebie i spełnienia! Mam nadzieje, że to będzie przełomowy rok! neska22 Wszystkiego co najlepsze dla Ciebie i całej Twojej rodziny!!! Rosette Rossi czarownico moja kochana!!! Kocham!!! Życzę Ci świetnych świąt! Żebyś dzisiaj podołała przy wystawianiu kolacji i żeby Baszkirek nie zjadł Wam wszstkiego ze stołu kochana, mam nadzieje, że te święta dadzą Ci dużo spokoju i radości. A na przyszły rok życzę Ci miłości i realziacji wszystkich planów! Niech się spełniają Twoje/Wasze marzenia! dziękuję, że mogę na Ciebie liczyć!!! Dziękuję za Twoją otwartość i przyjaźń! Rybulka teśkniiiii siięęęęęę!!! Wszytskiego dobrego dla Was! SAMBAdiJANEIRO Sambuś jestem pewna, że to będzie dla Was wyjątkowy czas! Niech Dżunior przyniesie Wam mnóstwo radości Kochana, a na przyszły rok życzę Ci realziacji wszystkich planów i szprechaj sobie po tym niemiecku ![]() Scio Kochana, wszystkiego co dobre dla Was wszystkich! prostych dróg w przyszłym roku! Mam nadzieje, że to będzie dobry rok dla Was! ![]() śliweńka Wszystkiego co najlepsze na te święta! Mam nadzieje,że spędzicie cudny czas razem! A na przyszły rok życzę Ci żebyś mogła sie realizować zawodowo i żebyś była tak po prostu szcżęśliwa! Zaaaabcia moja droga! Te święta na pewno będą rewelacyjne! Już widze te zdjecia z Dominem w roli głownej!!! Życzę Ci kochana wszystkiego co najlepsze! A przyszły rok będzie dla Was znowu wyjątkowy i niech właśnie taki będzie!!! Dziewczyny wszystkim z Was i każdej z osobna (sobie też) życzę SZCZĘŚCIA, MIŁOŚCI i RADOŚCI! Wszystkiego dobrego! Wesołych Świąt!!!
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu łzy mi lecą ciurkiem
Jesteś niesamowita |
|
|
|
#3600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

Jutro czeka mnie sprzątanie, pieczenie ciasta, ryba po grecku i sałatka śledziowa. Nie wiem w co włożę ręce
Mąż oczywiście jutro w pracy

bo slyszalam bardzo duzo dobrego.. a chcialabym ja czytac pokolei 

mam nadzieję że wyjdzie 
pierwsze swieta tylko z ojcem, wiec chyba to ja przybilo, no i bardzo denerwowala sie moja podroza - miala jakies zle przeczucia. Ja ogolnie znowu mam problem, zeby sie odnalezc. Znowu nic nie rozumiem co do mnie mowia i paraliz jak sama mam sie odezwac