![]() |
#1381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prezenty.Co już kupiłyście??
U mnie na razie:
Tata: perfumy, rękawiczki dotykowe, lustrzanka nikon (na spółkę z bratek i mamą - prezent nie tylko na święta ale też na 50 urodziny) Mama: skórzana torebka Koleżanka: kominek yankee candle + tarty Tż: książka R. Bransona "Kroki w nieznane"+ muszę coś dokupić, pewnie coś związanego ze sportem A jakbyście szukały inspiracji to zapraszam na bloga: http://wolnoscsmakowania.blogspot.co...linarnych.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1382 |
Zakorzenienie
|
A ja wreszcie wpadłam na ciekawy pomysł na prezent dla mamy
![]() ![]() ![]() Dla babci woda toaletowa Elisabeth Arden i Rafaello ![]() A z TŻ się chyba nie spotkamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1383 |
now or never
|
dla taty książka.
czyli zakup nr 1.
![]() |
#1384 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny Pomocy
![]() nie wiem co kupić mojemu TŻ zamówiłam mu już naj nowszą książkę Bear Grylls bo bardzo lubi czytać jego książki. Ale to trochę za mało i zastanawiam się co bym mogła jeszcze mu kupić myślałam kupić mu Jacka Daniels bo to jego ulubione whisky ale nie myslałam o tym czarnym tylko jakimś z wyższej półki np Jack Daniels single barrel. Co myślicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1385 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Jack Daniels dobry pomysł, jaki to nie wiem bo się nie znam na whiskaczach, ale ja rok temu kupowałam koledze na urodziny w zestawie ze szklankami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1386 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogolnie to Jacka kupilam i TZ i tacie i wujkowi ![]() Edytowane przez ellish Czas edycji: 2013-12-16 o 19:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1387 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny co sądzicie o tym prezencie http://dolcearoma.pl/pl/p/Little-Rainbow/336 Chce kupić ją dla mojej teściowej.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1388 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale brzmi fajnie. Chociaż nigdy nie wiadomo jak z działaniem, niby piszą, że usuwa dym papierosowy po 30 min, czy roztocza też po 30 min ale w 100% ![]() Radzę poczytać opinie gdzieś w internecie, może ktoś ma coś takiego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1389 |
Przyczajenie
|
No to po kolei:
Tż -skórzany portfel, lada dzień dojdzie z allegro Mama - kosmetyki. Już są Tata – książki (hurtem kilka „Łysiaków”) kupione Siostra – też kosmetyki (i to vegańskie) Idą pocztą.. Szwagier – jego ulubione „matrixy” na dvd (biedny, tyle lat już minęło a on jeszcze się nie dorobił) Kupione Siostrzeniec – Kilka zabawek edukacyjnych. Aż żałuje, że ja takich nie miałam. Zabawki kupione jeszcze jesienią w „Skrzacie”przy okazji wizyty na drugim końcu Polski pod Poznaniem. No, ale dla siostry liczy się jakość, chińszczyznę by wywaliła ukradkiem.
![]() |
#1390 |
Zakorzenienie
|
dla mamy: zestaw bingo spa, kolczyki i 2 pary fig reserved
dla brata: koszulka z abstrawear dla TŻ: longslave, skorzany portfel, bokserki i slodycze dla kolezanki z pracy: pikowana biala sukienka + naszyjnik
![]() |
#1391 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1392 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1393 |
Raczkowanie
|
Rodzice: ekspres do kawy tassimo + kawy, herbaty
Szwagierka: karta podarunkowa do Rossmann Edytowane przez majki2001 Czas edycji: 2013-12-17 o 20:28 Powód: literowka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1394 |
Przyczajenie
|
Nie kupiłam i mnie to przeraża, bo nie wiem kiedy kupię O_O w piątek może... gorzej jak nic nie znajdę. Ciężko kupić coś facetom.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1395 |
Raczkowanie
|
Mama: kremy eucerin na dzień i na noc, czekoladki lindor, bombka do kolekcji
Tata: książka, płyta, słodycze, krem Dla rodziców dodatkowo gin Chłopak: gra na PS3, słodycze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1396 |
BAN stały
|
no to tak:
mama: zestaw kremów do twarzy i eyeliner w pisaku chrzestny: dwa megaśne papiery toaletowe takie ze śmiesznymi nadrukami ![]() siostra: zestaw do pielęgnacji włosów i grube frote skarpetki bo zawsze jej zimno w stópki TŻ: słuchawki pchełki babcia: szalik i rękawiczki mama TŻ-ta: krajalnica do kuchni' tata TŻ-ta: perfumy ulubione i woda po goleniu bratanek: plastolina i zestaw do tworzenia zwierzaków z plastoliny ![]() chomik: wielka paka sianka i suszki psina: zestaw przysmaków kocisko: przysmaki rybne i myszka wełniana ![]() no, ja już obkupiłam wszystkich ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1397 |
Zadomowienie
|
Dla Mamy: Perfumy Zara, szczoteczka elektryczna
Dla Taty: Szlafrok Dla Tż: Sweter, książka najnowsza czesc Wiedzmina Dla Kuzynek: Perfumy Dla Babci i Dziadka: Prawdopodobnie pościel albo piżamka ![]()
Postawiłam przed soba ciężką poprzeczkę....Nowy ,ważny i wymarzony cel... ![]() Edytowane przez Miviki666 Czas edycji: 2013-12-17 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1398 |
BAN stały
|
wigilia juz jutro ciekawe jak moja rodzina zareaguje na prezenty, dla mamy kupilam dlugi wisiorek oto on http://www.apart.pl/pl/zloto,c,1,23,12193, dla ojca oczywiscie pozadne brandy, dla siostry taki sweterhttp://luxusowi.pl/sklep/escada-spor...5007194-a-101/ a dla mojego tż krawat i butelkę 10 letniej whisky. mam nadzieje, ze wszyscy beda zadowoleni
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1399 |
Zakorzenienie
|
mama - blender
ojciec - etui na telefon i whisky siostra - dziennik ciąży, nauszniki, ubranie i butki szwagier - myszka bezprzewodowa babcia 1 - chustecznik zrobiony w decoupage'u babcia 2 - fotokalendarz dziadek - koszula flanelowa TŻ - etui na telefon, fondue, słodycze, bilety do kina i grinder
![]() |
![]() |
#1400 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A u mnie: Rodzice- bilety na koncert ich ukochanego zespołu+płyta dla Taty i książka i szminka dla Mamy Brat- dwie płyty Narzeczony- fajne kąpielówki takie długie do kolan Babcia:Piękny ceramiczny Aniołek Ciocia1: Naszyjnik złoty Cioca 2 i Wujek: kosz z Piotra i Pawła z różnościami Kuzynka: Torebko-portfel ![]() Kuzyn:perfum i dla wszystkich duuużo słodyczy. Dziewczyny życzę Wam wszystkim wesołych i spokojnych Świąt z mnóstwem udanych prezentów ![]()
![]() |
![]() |
#1401 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() świeny prezent dla rodziców, zawsze chciałam sprezentować komuś bilety na wymarzony koncert ![]() wesołych świąt ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1402 |
BAN stały
|
dla rodzicow kupilam ksiazki i kawe smakowa, dla babci i dziadka po takim zestawie hebat http://teekanne.pl/magicwintercollection.php a siostrze kupilam bilet na sylwestra wiec troche bez niespodzianki ale ona bardzo chciala a ja nie potrafilam jej odmowic no i poki co tyle dzisiaj jeszcze bede szukac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1403 |
Zakorzenienie
|
TŻ: własnoręcznie zrobiony kalendarz ze zdjęciami, godzina na strzelnciy
Mama: książka "Dwie królowe", szklande podstawki na podgrzewacze |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1404 |
BAN stały
|
![]()
Ja postanowiłem napisać krótki poradnik last-minute, tzn. co można kupić, kiedy zostało już niewiele czasu.
I nie tylko o Gwiazdkę chodzi, bo poradnik jest na tyle uniwersalny, że spokojnie nadaje się na każdą okazję ![]() Edytowane przez jola2243 Czas edycji: 2013-12-30 o 08:30 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1405 |
Raczkowanie
|
Mama: perfumy, kolczyki, notes do przepisów
Tata: sweter, żel do golenia i balsam po goleniu Chrzestna: kosmetyk do włosów i czekoladki Tradycyjnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1406 |
Raczkowanie
|
Moje prezentowe zakupy:
TŻ - nowy Wiedźmin i duży komplet klocków LEGO :-D Mama - eleganckie kapcie i ulubiony syrop grenadina do drinków Tata - latarka czołowa Babcia - odżywka do włosów z olejkiem arganowym, jedwab do włosów, nożyczki do paznokci Zwierzaki - smakołyki do schrupania Wysłane z mojego PentagramTAB7.6 przy użyciu Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1408 |
Raczkowanie
|
mama - komin (ostatnio wszędzie szukała i musiałam jej mówić że wszystkie są brzydkie albo niewygodne albo że szybko się zmechacą bo miałam już kupiony
![]() tata - portfel dla obojga rodziców - pomarańczowy olejek do kąpieli w szklanej butelce ładnie przyozdobiony TŻ - pióro wieczne parkera + kawa z Włoch (ciotka akurat wracała stamtąd) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1409 |
Przyczajenie
|
Mama- piękny pojemnik na biżuterie, zestaw kremów, serum do buzi, baze silikonową pod makijaż
Ojczym- książka, gra na pc i wielkaśny kubek w ciastka ![]() Chłopak- książka, gra na xboxa (wymarzona ![]() ![]() Wszyscy byli zadowoleni, część kupowana wspólnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1410 |
Zakorzenienie
|
Przyjaciółce np dałam kalendarz, bo ostatnio taka zaganiana, mówiła, że ma mało czasu, to przyda jej się, by ważne rzeczy tam zapisać i o niczym nie zapomnieć, taką bombkę srebrną jej też dałam, bransoletkę zieloną, ładnie mieniącą się tak, dla chłopaka 2 gry na komputer i żel do stylizacji włosów Nivea, bo czasem używa takich żeli do włosów,koleżance dałam szkatułkę na biżuterię i słodycze, mamie dałam portfel, czekoladki, tacie skarpety i też czekoladki, tu nie miałam pomysłu, siostrze w tym roku nic, ale nie pracuję na stałe niestety jeszcze, nie starczyło mi, a ona to rozumie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.