|
|
#511 | ||||||
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Dot.: Warsaw shore - ekipa z Warszawy.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ja też gdybym miała kasę to bym co nie co poprawiła dla siebie - żeby lepiej się czuć w własnym ciele Na szczęście nie zrobiła z siebie nagle z dnia na dzień jakieś np. Pameli Anderson czy coś w ten deseń :P heheheCytat:
Co sądzę o jej odpowiedzi na to jak jakiś burak myślał że zabłyśnie i powiedział jej : " Słaby lodzik jest takimi małymi ustami HEHE! " Otóż - bardzo dobra odpowiedź Ani. " Gówno prawda ;d liczy się technika ;d wierz mi na słowo " . A może jeszcze miała go przepraszać że sobie powiększyła usta albo przyznać mu racje ? Czy co ? ![]() |
||||||
|
|
|
#512 |
|
Konto usunięte
|
Bardzo dobra odpowiedź? Według mnie żenada straszna i tylko pokazuje że jest na poziomie kretynów którzy się popisują takimi komentarzami
|
|
|
|
#513 |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
|
|
|
|
#514 |
|
Raczkowanie
|
Najlepiej w ogóle nie wchodzić w polemikę z autorem tak żenującego komentarza.
|
|
#515 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem z kim rozmawiam skoro muszę tłumaczyć tak oczywiste rzeczy że ta jej riposta była po prostu słaba i niesmaczna
|
|
|
|
#516 | |
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
I don't want to live on this planet anymore...
|
#518 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Więc żeby potem nie było gadania, że Trybson to takie dno i tylko dno robi takie rzeczy.
|
|
|
|
|
#519 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi też nie przeszkadza, że sobie zrobiła te usta, ale po co od razu robić sobie zdjęcie z dzióbkiem i wstawiać to na fejsa i się chwalić? I właśnie teksty typu, że "w robieniu loda liczy się technika, a nie wielkość ust i żeby uwierzyć jej na słowo"... ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
EDIT: Znalazłam. 5:30 http://www.☠☠☠☠☠☠☠/video/10347752/Eki...hore-Odcinek-1
Edytowane przez Melissa86 Czas edycji: 2013-12-22 o 11:19 |
|||
|
|
|
#520 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)
|
|
|
#521 |
|
Zakorzenienie
|
Mi to wygląda na to, że zostali przyłapani. Są zawstydzenia, on jakby szybko podnosił spodnie i zapinał rozporek. Może to moja nadinterpretacja... Konkretnie moment 5:31-33.
|
#522 |
|
Zadomowienie
|
Ja i tak lubię Anie i uważaam, że żadna inna dziewczyna z ekipy nie umywa się do niej. A co do tej riposty, to bez przesady, odpowiedziała to samo, co każdy facet odpowiedziałby na tekst 'masz małego', a mianowicie, że liczy się technika. Przecież Ania to nie jakaś pruderyjna gąska z programu śniadaniowego, a uczestniczka Warsaw shore:-P poza tym, dlaczego miałaby przemilczeć jego komentarz? Napisał koleś głupotę, to mu odpisała.
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się, że nie powiedziała nic złego, jak dla mnie potraktowała normalnie temat seksu, czym pewnie z resztą zmieszała autora tego komentarza.
|
|
|
|
#524 | ||
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Hehehe widze w koncu ze nie tylko ja tak mysle :thumbup:
|
||
|
|
|
#525 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bardziej zniesmaczona jestem tym że wstęp czyta Ewelina ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#526 |
|
Zadomowienie
|
Hahaha rozwaliłaś mnie z tym tekstem o dodaniu filmiku, na którym robi loda:-D dokładnie, taki filmik, to byłoby przegięcie, ale zwykła wypowiedź na temat seksu nie robi na mnie wrażenia. I wydawało mi się, że zwykły tekst o tym, że technika ważniejsza jest niż rozmiar ust, nie powinien szokować widzów warsawshore.
|
#527 |
|
Zakorzenienie
|
taki suchar na dobranoc
Co się liczy w trybsonach? Zagęsienie sali
|
|
|
|
#528 |
|
Konto usunięte
|
No mnie nie szokuje nic już ja tylko mówię że po niej się trochę więcej spodziewałam :P
dzisiejszy odcinek - znowu się uśmiałam :P |
|
|
|
#529 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Nadrabiam, jestem na 3 odcinku
."Przecięłaś sobie jakiś nerw i dlatego tak krew leciała" A i tak Małą lubię, śmieszna jest. Ewelina to taki żal, nagaduje na innych a jest 100 razy gorsza. Mam wrażenie, że Wojtek i Śmietana też się czasem czują tam źle.
|
#530 |
|
Konto usunięte
|
PS Jak Paweł przemawiał na didżejce, to normalnie jakbhy thusk mówhil to nahodu
|
|
|
|
#531 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
4 odcinek: Nie mogłam z tego jak Mała Ania powtarzała "Koleś se wygolił dupe.. dupe..dupe"
W ogóle ona jest tak podobna do siostry mojego chłopaka, że masakra. Fizycznie oczywiście .Trybson rzeczywiście ma słaby brzuch. Jeśli chodzi o figurę to w moim typie najbardziej jest Wojtek. Sorry, że tak wszystko komentuję, ale muszę .Anka duża zaje..tego, sexy w tej sesji. Ja chcę ten piękny gorset.
Jak na św. Hieronima jest deszcz albo go ni ma, to na św. Szczepana pada albo nie pada. Edytowane przez ciri15 Czas edycji: 2013-12-23 o 00:54 |
|
|
|
#532 |
|
Zadomowienie
|
Komentuj, komentuj, po to tu piszemy:-D
A apropo tego jak Ewelina przeciela sobie NERW i dlatego krwawiła, to pamiętam jak wtedy Ewelina nie potrafiła odmienić słowa palec w liczbie mnogiej i powiedziała coś w stylu, ze 'krew mi leci z PALCY' HAHAHAHA ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- Chociaż nie, ona chyba powiedziała coś takiego 'skaleczyłam się w PALCY', juz nie pamiętam dokładnie, ale nieźle się uśmiałaam z jej odmiany słowa 'palce'
|
#533 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
Ta Ewelina jest najgorsza, reszta to cnotki w sumie, nawet Elizka z Pawłem nie chciała, a taka najarana na niego .
|
|
#534 |
|
BAN stały
|
coz program moim zdaniem nic nie reprezentuje z glupoty kiedys zalaczylam i poprostu dno
|
|
|
|
#535 |
|
Raczkowanie
|
hahahahaha
![]() No ja tego gościa nie lubię ale fakt, że używa sformułowania "gąski" zamiast np. "dupy" popieram gorąco
|
#536 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie, też uważam, że laski są stosunkowo grzeczne. Oprócz Ewliny, która szaleje z kim popadnie i ląduje w łóżku. Mnie jeszcze śmieszy niewymawianie przez Pawła 'r', bo potem wychodzą takie kwiatki jak 'pokażemy dziewczynom jak mieszkają najwięksi CHUCHACZE w Wachszawie'
|
#537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Co do wad wymowy, wadę Tuska chyba bardziej przypomina mi "r" Wojtka, chociaż on ma też trochę ze Szczuki. Paweł to coś nowego, ma takie urocze "ch" nie pamiętam, abym u kogoś publicznego słyszałam, ale to i tak lepsze, niż mówienie "j" zamiast "r". |
|
|
|
|
#538 |
|
Zadomowienie
|
A czy my twierdzimy, że to program edukacyjny, z któremy czerpiemy życiową mądrość? To program rozrywkowy, oglądam by się odmóżdżyć i pośmiać po ciężkim dniu. A tak swoją drogą ciekawa jestem min osób, które tak krytykują Warsaw Shore i uczestników, gdyby tak nagrać ich wybryki i wypowiedzi po dużej dawce alkoholu. Ciekawa jestem czy byłyby na poziomie intelektualnego Mount Everestu:-P
|
#539 |
|
Konto usunięte
|
Slowo gaski nie jest slowem autorskim trybsona tylko wzielo sie z ekipy z Newcastle...
|
|
|
|
#540 |
|
Konto usunięte
|
Obejrzałam właśnie 7 odcinek i muszę powiedzieć, że podobał mi się, bo dużo się działo
i sądząc po zwiastunie na koniec to następny też zapowiada się ciekawie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:23.

pewnie wiele dziewczyn jakby miało małe usta jak jakąś kreskę, takie mało widoczne to bym sobie powiększyła :P ja tam nie wiem czemu takie słowa tam lecą na nią w tej sprawie... że jest pusta itd.
Ale co do Trybsona, to porażka:/ MINUS!

Więc żeby potem nie było gadania, że Trybson to takie dno i tylko dno robi takie rzeczy.