|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -
|
|
|
|
#872 | |||
|
<3 <3 <3
|
Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No i jeszcze papieros pomaga
|
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szczerzę to ja już wolę mieć sraczkę
|
|
#874 |
|
Zakorzenienie
|
O tak! Papieros na czczo. Nie skończysz palić, a już musisz lecieć do kibelka
|
#875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#876 | |
|
<3 <3 <3
|
Cytat:
|
|
#877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też tak odczuwałam zawsze lewy. jak byłam na ip doktorek sugerował że coś na nim mam może trobiel może coś tam a jak byłam ostatnio na usg to mi powiedział że jest coś ale to nie torbiel i mam się nie przejmować ale fakt faktem zawsze bolał mnie lewy
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#878 | |
|
Rozeznanie
|
W sumie racja, ale ja akurat mam traumę po słoneczniku, kiedy mi się zachciało kiedyś podczas okresu
Tydzień z toalety nie wychodziłam, a do tego zamiast przestać go żreć już po pierwszym dniu, to dalej żarłam "tylko po kilka ziarenek" ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#880 | ||||
|
Zadomowienie
|
Czesc babole
![]() Zmniejszam dawke Dupka wczoraj tylko 2 tabletki, a dzisiaj jedna i tak do piatku. Humor o niebo lepszy dzisiaj i poddenerwowanie zniknelo...chyba nie dla mnie ten lek...Boze..modle sie zebym mogla spac juz spokojnie i nie miala znowu zadnego ataku palpitacji ![]() : prosi:Tak z rzeczy kuchennych, to zrobilam dzisiaj bigos oraz farsz na pierogi i krokiety..zaraz zabieram sie za sernik i lepienie pierogow/krokietow. Jutro salatka warzywna i cala reszta...ufff Wigilie bedziemy spedzac po polsku Bedzie nas 8 doroslych +dzieciaki, same polki no i w naszym gronie 3 malzow srodziemnomorskich ![]() Niestety Tzta rodzina cala wyleciala na 2 tygodnie do Londynu, tam maja drugi dom.Moja rodzina w PL... My nie moglismy leciec z wiadomego powodu przyszlej fasolki wiec troszke nam smutno tak we dwojke ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- a co do kibelka to na mnie dziala kiszona kapusta, dzisiaj juz 4 razy bylam a tak na serio to tez kawka rano lub herbatka no i ten nieszczesny szlug! jeszcze platki owsiane ,sliwki-morele suszone ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
"Change your thoughts and you change your world" Malzenstwo- 8.06.2013 ![]() 27.12.13- IUI 2014- totalny spontan Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url] 30.07.204 - dieta Montignac I faza |
||||
|
|
|
#881 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny ja na moment ponieważ w okresie świątecznym mało się dzieje,to nadrobiłam, ja zaraz robię sernik, potem jeszcze posprzątać muszę. długo mi na zakupach z babcią zeszło.
cowie oby to było to, chociaż ja mam ostatnio mdłości i mi się dźwiga przed @ i przez jej pierwsze dni, teraz też mam od kilku dni. ale oby u Ciebie to nie była @ masz za ładny wykres Karoloo trzeba było brać l4 i odpocząć, dzięki za opis wypadku ![]() debra, ja kiedyś jak jeszcze się nie starałam, takie jednodniowe plamienie miałam w połowie cyklu, podejrzewam,że w owulkę (nie wiem, bo nie obserwowałam wtedy siebie) manieczka mi sie wydaje,że ja odczuwam, oba, raz jeden ale głównie to też z lewej ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- maciejka ![]() ![]() : kciuki:![]() :k ciuki:![]() życzę szczęścia i zdrowia
|
#882 |
|
Zadomowienie
|
Wkońcu troszke spokoju
wypiłam pół lampki szampana i mi w mózgu buzuje heh No to dziewczynki jutro trzymam kciuki za testujące ![]() A ja sobie idę właśnie pograć heh przynajmniej się odstresuję troche
|
#883 |
|
Zadomowienie
|
chyba mi się @ zaczyna
ale to dopiero 23dc.. pewnie za chwile znowu będzie karmelowa wydzielina.. nie wiem, zazwycaj dostaję 29 dc, najkrócej miałam 2 mce temu to był 26dc. aż mi się teraz ciepło zrobiło.. nie nie łudzę się,że to to o czym każda sobie pomyśli teraz,pewnie to jakaś anomalia, musiałam trafić akurat na moment uwolnienia śluzu i nie zdążył się zabarwić na karmelowo
|
#884 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moze faktycznie implantacja ![]()
"Change your thoughts and you change your world" Malzenstwo- 8.06.2013 ![]() 27.12.13- IUI 2014- totalny spontan Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url] 30.07.204 - dieta Montignac I faza |
|
|
|
|
#885 |
|
Zadomowienie
|
jakby Tobie to fachowo opisać??
no tyle że jak mam papier i się podcieram po siusianiu to było nie wiem na długości palcy czerwone czerone nie gęste tylko takie jak mam w @. mam kroplę na wkładce i jak dotknę się na wylocie z pochwy to zostaje na palcu. Jakoś specjalnie nie wylatuje. Jajniki trochę bolą, tak jak wczoraj. tzn tak jak zazwyczaj przed @ czy też w ostatnich cyklach po owulce, gdy bolało ciągle, ale da się przeżyć. Teraz boli mnie głowa, niedobrze mi i ciepło, ale te ostatnie objawy to ze stresu,bo nie wiem o co cho.. ![]() wiadomo co bym chciała,ale moja temp na to nie wskazuje i ten cykl obiecałam sobie nic nie wkręcać i udaje mi się. tylko jestem teraz w wielkim szoku. zobaczę co będzie dalej jaka temp jutro, czy to się rozwinie i zamieni w @ czy co?? zawsze moje plamienie przed @ miało różne odcienie brązu, potem w dzień @ bardzo mocno bolało, bez tabletek nie dało rady i zaczynało się czerwone, najpierw tylko troszkę,a potem wypływało, mega ból był zawsze do rozkręcenia się @. a TERAZ TO JA NIE WIEM.
lista ników na ovu https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p=46327800&p ostcount=2183 Edytowane przez agnieszkaK Czas edycji: 2013-12-23 o 18:42 |
|
|
|
#886 |
|
Zadomowienie
|
Aga faktycznie to podejrzane...czekaj na rozwoj sytuacji i oczywiscie jutrzejsza tempke! Zycze Ci zeby to byl prezencik Swiateczny
---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- a gdzie reszta babolincow?pierogi lepicie?
|
|
|
#887 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
2 ciasta zrobione. Piernik wyszedł ok, ale cytrynowe ledwo co wyrosło :/ ale co tam się będę przejmować, no trudno ![]() Zimne nóżki zrobiłam, ocet do tego dostałam i będziemy się jutro zajadać Śledzie w oleju zrobiłam wczoraj.Sałatkę tż skroi jak dziecko zaśnie, a ja właśnie usmażyłam rybkę i jeszcze czekają mnie krokiety i schabowe, ale nie wiem czy będę miała tyle sił chyba krokiety dziś zrobię a na jutro barszcz i schabowe, bo już mnie nóżki bolą, a stoję w kuchni od 14 ![]() a jak u Was przygotowania??? Spakowałam w paczki owocki i ciekawa jestem jutrzejszych reakcji Mikołaj nawet do córy wpadnie, ciekawe czy się nie będzie bała ![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Aga hmm jak masz dużo czerwonego to jest @ bo plamienie impl w kolorze krwi czy różu jest minimalne (z tego co kiedyś czytałam). Mi przy ostatniej @ 2 dni karmelu, beżu a potem krew i leciało jakby chciało a nie mogło, dopiero na drugi dzień się rozkręciło... więc ja mam już swoją teorię wyrobioną na ten temat. Mam nadzieję, że jutro u Ciebie tempka podskoczy i krwawienia się skończą! ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
za to chodzę 2-3x dziennie się wypróżniać ![]() Kochana na mnie działa byle g.wno! Np. mocna herbata- 10 min i kibel. Mocna kawa- kakao- po chwili kibel Przy innych rzeczach nie zauważyłam, żebym częściej latała do kibelka no może jak siemię spożywałam to było 3-4x dziennie |
|
|
|
|
#888 |
|
Zadomowienie
|
Leine ja też mam teorię, za pewne zgodną z Twoją, @ idzie, tylko teraz plamię krwiście, pewnie i tak zaraz będzie brązowe z powrotem. tylko ciekawe kiedy przyjdzie bo 23 dc to zdecydowanie za wcześnie. ale jutro pojutrze. poza tym cały dzień miałam wrażenie na zakupach,że zaraz @ się zacznie.
a co do zaparć,to też nie miewam i mam tak jak Leine napisała byle co działa głównie prawdziwa kawa mocna z ekspresu no i papieros
|
#889 |
|
Rozeznanie
|
Hej babki
mi się dziś zeszło na ostatecznym ogarnianiu chałupy i mam już dość, więcej się tak nie dam wrobić. Chociaż jak czytam jak sprzątacie i kucharzycie cały dzień to ja przy was wymiękam. Trzymam za nas wszystkie kciuki i licze na to, że te święta będą bardzo owocne i przyniosą wreszcie dobre nowiny |
|
|
|
#890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to u mnie odpadają obie opcje a się wścieknę bo przez to wywaliło mi brzuch jak w 5 msc a nie prawie w 3
|
|
#891 |
|
Zadomowienie
|
kicia mój dziadek codziennie przyjmuje moczone suszone śliwki 7szt z aldika to jego receptura chyba godzinę je moczy i zażywa w środku nocy
jak to mówi to jest jego życie, bez tego nie da rady
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
Maciejka kciuki trzymam z całych sił!
Cowie, mam nadzieje, że te objawy sprawia Wam piekny bożonarodzeniowy prezent. Ishka kciuki! Meire, vioris Karoloo bidulko! Niech sie stopa szybko zrasta! Kamel sciskam mocno Agniesia, debra, brydzia ![]() U mnie piąty cykl rozpoczety ech ![]() Wysłane z mojego GT-I9300
C6H5-NH-C2H5 I&M 31.08.2013 ![]() Edytowane przez ila87 Czas edycji: 2013-12-23 o 19:46 |
|
|
|
#893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie tego ze śliwek nie lubię męczę się z jabłkami i kiwi
|
|
#894 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki wesołych świąt Wam życzę!
|
|
#895 |
|
Zakorzenienie
|
Witam. Czy mozna sie dolaczyc. Czytam was juz dosc dlugo jesli daje rade nadrobic bo piszecie jal szalone
.Wlasnie jestem po decyzji odstawienia tabletek okres sie skonczyl i nowego opakowania tabsow nie zaczynam. Stwierdzilismy z tz ze nie bedziemy jakos wariowac ze staraniem, bo ja bym sie za bardzo stresowala tym wszystkim. Nie wiem czy takie podejscie jest dobre.
|
|
#896 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Staram się myśleć pozytywnie no ale jednak gdzieś tam te czarne myśli nachodzą. Cieszę się bardzo na te święta bo sobie wreszcie odpoczną od tych telefonów bo czasem to nawet 3-4 godziny dziennie gadałam z klientamiMaciejka oby wszystko było dobrze Cowie, Ishka trzymam kciuki Brydzia za fasolkę Ila oby nowy cykl był tym ostatnim Kicia na kiedy masz termin porodu? Jeśli o kimś zapomniałam to przepraszam I za całą resztę trzymam kciuki tylko już nie pamiętam o co
|
|
|
|
#897 |
|
Zadomowienie
|
WESOŁYCH ŚWIĄT , ale życzenia konkretne to jutro zapodam, bo teraz nie mam czasu., ciastka robię pizzę i męczę sie z pralką,bo nie chce mi wirować :-(
|
#898 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#899 |
|
Zadomowienie
|
hej moje kochane zycze wam wesolych i radosnych swiat
|
|
|
|
#900 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju ale mnie nawalają jajniki
Chyba się przepracowałam... tzn ja bym mogła więcej ale już wzięłam apap extra bo normalnie nie wyrabiam.... czuję, jakbym miała opuchnięte jajniki i zaraz miały wybuchnąć, czy albo ktoś mnie skopał Naleśniki upieczone, grzyby przysmażone, teraz kapustę smażę i zaraz zacznę zawijać krokiety i koniec na dziś!!!! Jutro reszta bo nie wydolę ![]() Aga a tż w pralce nie pomoże?? czy go nie ma?
Edytowane przez Leine Czas edycji: 2013-12-23 o 21:09 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

Ze swojej strony jeszcze polecę słonecznik 

23.06.2011

i będziemy się jutro zajadać
chyba krokiety dziś zrobię a na jutro barszcz i schabowe, bo już mnie nóżki bolą, a stoję w kuchni od 14 
Staram się myśleć pozytywnie no ale jednak gdzieś tam te czarne myśli nachodzą. Cieszę się bardzo na te święta bo sobie wreszcie odpoczną od tych telefonów bo czasem to nawet 3-4 godziny dziennie gadałam z klientami
czy go nie ma?