|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
hej kobitki
mlody spi, mini buszuje w brzuchu, ja mam wszystko zrobione w domu, takze sie bycze, nawet wlosy dzis pomalowalam i na lupmy wpadlam, takie pieknosci malutkiej wygrzebalam, ze od razu mi lepiej z mysla, ze to dziewczynka jutro mam w planach tylko ladnie wygladac i nic wiecej lece poczytac co tam u Was ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
Kasian gratuluje udanej wizyty no i wymarzonej siostrzyczki dla Hani ![]() U mnie dzis dokladnie polowa ciazy, czyli juz z gorki, jesli mozna to tak nazwac
|
|
|
|
|
#1862 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Czy płeć znana czy nieznana już Cię Kocham - Twoja Mama. Mamy V-VI 2014 cz.IV
Zaraz Was nadrobie, spiesze tylko doniesc po wizycie.
A wiec tak, bable wygladają na zdrowe, rosna rowno, jeden ma 295 gram, drugi 303 , wszystko co udalo sie sprawdzic jest ok, ale niestety sa tak ulozeni ze byl kiepki dostep.No i udalo sie potwierdzic plec... zakladamy druzyne pilkarska. Bedzie dwoch chlopcow. Razem z Adasiem trzech, plus maz czwarty, same siusiaki w domu. Tak wiec moje marzenia o coreczce wlasnie legly w gruzach, nigdy nie bedzie mi to dane. A najbardziej mi przykro nie z powodu tych sukieneczek etc. tylko ze nie bede miala kiedys takiej relacji jak mam teraz z mama. Ze mozemy sie sobie wygadac, opierdzielic nawzajem jak trzeba, wyjsc razem na zakupy, wymienic kosmetykami. No ale coz, dobrze ze maluchy zdrowe, to jest najwazniejsze. Ostatnio slabo odczuwalam ruchy, okazalo sie ze lozysko jest u obu na przedniej scianie. No i te moje problemy z oddychaniem, bole zeber, watroby to ich sprawka Przy pojedynczej ciazy macica ledwo siega na tym etapie pepka, a moje dzieci skacza mi po watrobie, wpychaja pod zebra, tak podobno jest przy ciazach mnogich.A co do stanikow to ja zawsze nosilam c lub d (takie stanrdowe ), a teraz mam firmy Alles (chyba) rozmiar, uwaga...g Szkoda tylko ze po karmieniu wrocily do swego wczesniejszego rozmiaru, choc ksztalt juz nie ten![]() Lece nadrabiac, mam 10 minut bo mi chlebek w formie rosnie i musze go zaraz wstawic
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
Sel brawa za wizyte
Vampirko ja tez plakalam, jak pierwszy raz spedzalam swieta z rodzina tzta, do tego to byly pierwsze swieta z naszym maluszkiem swiezo urodzonym, u nich tez nie ma modlitwy przed kolacja, i w ogole to prezenty sa najwazniejsze, tak malo rodzinnie u nich |
|
|
|
#1864 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w ogóle moi rodzice z Antosią będą mieli 6 wnuków, w tym tylko jednego wnuka i to od mojej siostry, nie od brata, więc w ogóle już dwa rody nie przedłużone Ee no jak Patryk? Miał być Rysiu Cytat:
![]() Cytat:
No kochana to jakby miało się powtórzyć to będziesz mamusią majową moja mama moje rodzeństwo i mnie rodziła równo 3 dni po terminie, więc dlatego ja się nastawiam, że urodzę w terminie tak jak Hanie ![]() No właśnie pamiętam, że mówiłaś, że Misia miała być Hanią, dlatego mówię, że różnie u Was może być ![]() Cytat:
i gratuluję połówki ![]() My obejrzeliśmy film jak ostatnio często (przerwa w serialach jest to dlatego ), tym razem komedię The Family - fajny film w sumie A teraz już idę spać, bo jak mam mieć znowu pobudkę o 5.30 to trzeba się chociaż trochę wyspać ![]() Dobrej nocy ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
kaorlak Tobie rowniez gratuluje udanej wizyty i ze cora dalej jest cora
macie jakies imiona na oku? co do stanu zapalnego to ja z kazdej wizyty wychodze z recepta, choc nie mam objawow, taki urok ciazy |
|
|
|
#1866 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mąż zasnął przed 20-stą, położyłam się obok, ale w opakowaniu i nie mogłam uleżeć, wzięłam się na czyszczenie pokrowców od wózka, bo dziś mąż przywiózł ogołociłam cały wózek do samego stelaża, jutro zostanie wyniesiony z resztą czystych, nieużywanych rzeczy, została mi tylko do wyczyszczenia powłoka wewnętrzna od gondoli i obie budki
Edytowane przez Ramona_85 Czas edycji: 2013-12-23 o 21:50 |
|
|
|
|
#1867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1868 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cieszę się że wszystko dobrze, no i gratuluję synków Uciekam spać bo oczy mi się już mega zamykają. Przed chwilą skończyłam robić sernik, musiałam mamę wyręczyć w związku z trudnymi dniami Dobrej nocki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1870 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a kto wie może będziesz super teściową i będziesz mieć fajny kontakt z synowymi![]() Cytat:
![]() Cytat:
chciałam polecić film "oldboy. zemsta jest cierpliwa". świetny film, zaskakujący, trzymający w napięciu, dawno tak fajnego filmu nie widziałam
|
|
|
#1871 | |
|
Rozeznanie
|
Jaka cudna łapka
![]() Vampirka dziewczyny już wszystko napisały i ja jestem tego samego zdania nie ma powodów do zmartwień i uważaj na siebie kochana Cytat:
będziesz ich księżniczka
|
|
|
|
|
#1872 | |||||
|
Zadomowienie
|
o jak piękne nam macha;-)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1874 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
albo 26 maj dzień matki piękny bym miała prezentno oby nie po terminie bo najgorsze to czekanie.. ![]() idę kobietki spać, do jutra miłej nocki |
||
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
monika ciesze sie, ze dzieciaczki zdrowe, a co do plci, to moze jeszcze ktoremus siusiek odpadnie
|
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
Monika gratuluję 2 chłopców
Pomarańcza jesteś wpisana Ja dziś upiekłam sernik, mleczną kanapkę, zrobiłam sałatkę śledziową i przed chwilą skończyłam szałot. Miałam pomalować paznokcie , ale już mi się nie chce :P Dobranoc
|
|
|
|
#1877 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1878 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, dziękuję Wam wszystkim za wsparcie
Fajnie, że jesteście, nawet teraz, jak macie tyle spraw na głowie Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
Jak Ty dajesz radę? Chyba brzuch do szafy odkładasz
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciliśmy
![]() No więc... Nasze dziecko pięknie rośnie, serduszko, kręgosłup, główka itp ok Moja szyjka ok, aczkolwiek mam się oszczędzać troszkę i dużoooo pić bo wód płodowych mało i mocz tez niebardzo.No i moje Kochane mój Patryk wymarzony okazał się CÓRECZKĄ!!! Mąż troszkę zawiedziony ![]() A no i duża... 404 gramy, porównując z Waszymi to wielkolud
Dziewczyna - 27.06.2006 Narzeczona - 24.01.2012 Żona- 10.08.2013 ![]() MAMA- 03.05.2014 http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png Edytowane przez kasiab91 Czas edycji: 2013-12-23 o 22:56 |
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
kasia to dbaj o siebie
I gratuluje coreczki to teraz bedzie Patrycja
|
|
|
|
#1881 |
|
Zadomowienie
|
Monika gratuluję zdrowych chłopaczków
Kasiab gratuluję córeczki rzeczywiście duża ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Pod moim sercem, inne bije serce. Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane." 41-przeterminowana- Edytowane przez Seleniti Czas edycji: 2013-12-23 o 23:28 |
|
|
|
#1882 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny melduje sie posłusznie ze przeczytałam te wszystkie strony co nabazgrałyście
niestety z telefony i nie dam rady cytować ;/ czasu tez brak aby lapka odpalić :/ Serdecznie gratuluje wsYstkich udanych wizyt,poznanych płci,plamiacym życzę aby wszystko dobrze sie skończyło. Co do wigilii to dzis wyjeżdżamy do moich rodziców i wrócimy w drugi dzien świat.... Dzis jeszcze musze zrobic sałatkę z gyrosem i karpatke... Sernik upieklam i TŻ pół zjadł przez noc :/ ale na szczęście przewidziam to i upieklam x2 Mowi ze nadaje sie do postawienia na stół świąteczny,stwierdził po zjedzeniu połowy blachy ![]() Jutro wizyta jupiiiii..... Wesołych Świat życzę Wam Wszystkim oraz Waszym Bliskim Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1883 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiab91: gratuluję córeczki, i marze skrycie by taka pomyłka odnośnie płci sprawdziła się iu mnie. Badanie połowówe mam. Po nowym roku... Kocham to maleństwo. Tak bardzo ze juz bym chciała je trzymać w ramionach...
|
|
|
|
#1884 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam
ja juz niestety nie bo moj maz sie rozchorowal i chrapal ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
my mamy termin na nasza rocznice slubu wiec tez pasuje ![]() Milego dnia mamusie, wpadne pozniej zlozyc Wam zyczenia jeszcze Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#1885 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Ale słodka
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratulacje ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Super, że dzieci zdrowe. Też by mi było trochę przykro. Może następnym razem będą dwie dziewczynki ![]() Cytat:
|
|
|
#1886 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witam się wigilijnie, za oknem całkiem niezła pogoda, chociaż wolała bym śnieg. Wstaję na śniadanko i ogarniam Siebie żeby pięknie wyglądać. Później wpadnę życzenia Wam złożyć kochane Sent from my LT26i using Wizaz Forum mobile app
|
|
#1887 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no to Gratulacje Córeczki![]() MonikaGratulacje zdrowych facecików Może jeszcze któremuś odpadnie nigdy nie wiadomo![]() Witam się w tej piękny dzień i Merry Christmas Everyone |
|
|
|
|
#1888 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Kochane gratuluję udanych wizyt! I wszystkich poznanych płci ![]() U mnie będzie dzień dalszej pracy w kuchni, została mi jedna salatka i teściowej mam zrobić sałatke.. takze będę od rana się zabierać.. ![]() A Wam Kochane Wszystkim * Wszystkiego najlepszego. Zdrowia, szczęścia, pomyślności, żadnego gniewu, smutku i przykrych okoliczności. Niech każdy dzień niesie ze sobą dużo radości. I co najważniejsze życzę Wam, abyście miały dobrze się w przyszłości, gdzie ktoś obdarzy Was całą masą miłości. Wesołych Świąt!!
|
#1889 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszystkie gratulacje
![]() Co do imienia... Najprawdopodobniej Ola, ale Niki nie pisz jeszcze. Tu mąż ma pole do popisu ![]() Nie mogę w to uwierzyć Jak to mój P mówi... Będą dwa dziurawce w domu![]() Kochane moje... Wszystkiego dobrego na te Święta!! Żeby każda z Nas cieszyła się tymi dniami o żebyśmy odpoczęły WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!
|
#1890 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny, mialam glukoze dzis o 7:30 panie z laboratorium wcisnely mi cytrynke wiec smakowalo jak lemoniada
jestem w domu a na 9:30 jade na drugie pobranie. Wiec nie przejmujcie sie, dacie rade.Na 14 wigilia u tesciow a u nas o 17-18. Wesołych Świąt! !!!!!!!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.

mlody spi, mini buszuje w brzuchu, ja mam wszystko zrobione w domu, takze sie bycze, nawet wlosy dzis pomalowalam i na lupmy wpadlam, takie pieknosci malutkiej wygrzebalam, ze od razu mi lepiej z mysla, ze to dziewczynka
jutro mam w planach tylko ladnie wygladac i nic wiecej

a to ciekawostka z tą kością udowa to zaraz sobie policze, dziękuję