|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
Tamlin mój tata też jest Stasiu
Uff.. Dziewczyny ale się narobiłam. Ale już większość potraw i ciast przygotowanych Ale się zdenerwowałam dzisiaj... byłam na poczcie i dowiedziałam się, że w związku z większym ruchem na poczcie przesyłki nadawane od czwartku będą wysłane dopiero po świętach (!!) Więc przykro mi Dziewczyny ale chyba dostaniecie kartki ode mnie dopiero na Nowy Rok :-(
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!
Najbardziej był wzruszający moment, jak po kilku miesiącach jego przychodzenia do nas, gdy Paula była nie ufna, zawstydzona, wchodzę do kuchni, a Paulinka siedzi mu na kolanach i przytula
A teraz jest pięknie nawet zaręczyny razem kombinowali ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- Cytat:
Edytowane przez tamlin111 Czas edycji: 2013-12-23 o 22:31 |
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcem do Kropa tamlin
|
#154 |
|
Zadomowienie
|
a i super, że Krop i Paula się "dogadują" To faktycznie chyba nie jest tak oczywiste. Ale musi też zaiskrzyć, zwłaszcza jeśli dziecko jest małe i potrzebuje miłości dużo ![]() Dobranoc dziewczyny! Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze wlecieć jutro przed wieczerzą choć na chwilkę z życzeniami
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja Cię kocham |
|
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
"Seks w wielkim miecie" się skończył buuuujestem taką fanką jak Wy "Zbuntowanego Anioła"
|
#157 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Współczuje wizyty w szpitalu z małą... ale jej bezbolesnego odstawienia zazdraszczam. Z butki ze smokiem w ogóle. Mamy tyko takie typu "kubuś water" z których gównie pije moją lekko gazowaną wodę :P Cytat:
To jeszcze co do spotkania się dogadamy, taka ładana wiosenna pogoda że i na spacer można iść. A co robisz na Sylwestra? Z tym odsmocznowaniem i tłumaczeniem że fe to u nas tak nie idzie Moja siostra tłumaczyła jej że cycuś jest be be be, no i jasne załapała że be. Zrobiła brzydką minę skrzywioną, klepała mnie po cycku powtarzając że jest be be be, a za chwile się zaczęła sama z siebie śmiać i szukała jak tu się przyssać. Później jeszcze to powtarzała, bo jej się zabawa spodobała![]() Cytat:
Mi się wczoraj przypomniało jak swojemu tacie powiedziałam że jestem w ciąży, a on na to "aaaa to dlatego tak bardzo prztyłaś", na to ja yyyyy a to dopiero początek ciąży był Wiem że takie komentarze bolą, ale jak chcesz zrobić na złość to weź tą głupią gadkę jako motywator, nawet jak chcesz zrobić na złość to się zaprzyj, ale nie myślą że będziesz się tak odcudzać że padniesz, tylko np. że w przyszłą wigilię się tak odlaszczysz że wszystkim kopara opadnie. Nie daj się zdołować, Twoje życie jest Twoje... a z tego co piszesz z ojcem nie mieszkasz, więc po świętach będziesz mogła się odciąć od takich demotywujących komentarzy.eee no a miałam Igę pilnować jak rodzić będziesz:P nie no żartuje, wiem że nie czas na drugiego bobasa, ale jak niechcący wpadliście to się wkurzę, bo u nas ciąge nic... Edytowane przez nicki86 Czas edycji: 2013-12-24 o 00:27 |
|||
|
|
|
#158 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ale naprodukowaly!!!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja dopoki mieszkalam w domu tez nigdy nie odpyskowalam,ale pamietam kiedys 2 tyg po operacji ojca(usuneli mu nerke) mama dzwonila i powiedziala,ze ojciec podpity,jak mnie k***wa nie ponioslo,napisalam mu taka litanie,ze sie zawiodlam na nim i ze jak chce umierac to niech sie zachleje na smierc i niech zapomni ze ma corke i takie inne... Przez kilka miesiecy na moje imie reagowal telepawka,no i sie uspokoi z piciem... do czasu,az mu kiedys bedac w PL powiedzialam to samo w twarz ze lzami w oczach... no wlasnie jak nie brac do glowy i do serca?... Cytat:
Cytat:
![]() Ja jeszcze z 2lata poczekam...moze 3 nawet ![]() Mam juz prawie wszystko,jeszcze pogotowac bigos... zamarynowac mieso na schab po rusku,ugotowac grzybowa(mam mrozonki),uszka,zrobic farsz do pasztecikow i doprawic salatki ![]() No i pewnie posprzatac zabawki,ale to czynnosc codzienna wiec ten tego... ide juz chyba spac - dobranoc ![]() Ahaaaa HaGie u nas jest maaasakra pogodowa,ja kawal baby wyszlam zajarac a mnie normalnie wiatr spychal w bok strach sie bac takiej pogody![]() w ogole to przyjechal brat TZ,zajelam sie tym gotowaniem i doopa z cwiczen,no i koncze 2gie piwo ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- ... i wiecie co? Ja tak naprawde ze Swiat to uwielbiam przygotowania,a pozniej to juz jestem obojetna...
Edytowane przez creature666 Czas edycji: 2013-12-24 o 00:32 |
||||||||
|
|
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj chyba juz trochę lepiej , zobaczymy później ![]() A co ja mogę robić w sylwestra, w domu pewnie będę siedzieć ![]() Tamlin super się czyta o Kropie i Pauli Jak jak pisałam , dostałam 2 pocztówki |
|
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Kaca mam, albo druga opcja - jestem jeszcze pijana Bo szumi mi lekko ![]() Idę rybkę smażyć i naleśniki na krokiety. W między czasie sałatkę dokończę i pieczarki nadziewane zrobię. I koniec
|
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że jest lepiej
![]() Cytat:
Dooobry! Spałam prawie nic bo dopiero po 4 zasnęłam... nie mogłam spać przez ten wiatr i deszcz O 4 poszłam jeszcze zajarać z sąsiadka bo jechała do pracy i później już spałam jak dziecko do 8... Moje dziecko przespało całą noc (kilka razy tylko dałam smoka i przekręciłam do odpowiedniej pozycji) ![]() I jest gitara ![]() My jeszcze napojowo owocowe zakupy i świętujemy
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
Jak macie chwile to możecie zajrzeć na bloga filmik z własnoręcznie mówionymi życzeniami
|
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super Wesołych Świąt Dziewczyny
|
|
#164 |
|
Zadomowienie
|
dzięki kochana
![]() Uf, większość rzeczy naszykowana, stół udekorowany Goście (brat mamy z rodziną) przychodzą po 16, więc najwyższy czas na prysznic, make-up i strojenie :P W ostatniej wolnej chwili tu do Was wpadłam, żeby Wam życzyć...Wesołych Świąt! Dużo zdrowia i miłości i żeby w przyszłym roku, kilogramy leciały jak głupie w dół Mam nadzieję, że Wasze Wigilie będą pełne uśmiechu i ciepła Buziaki!
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki nie długo uciekamy do rodziców, więc czas złożyć życzenia
Na te Święta zyczę Wam dużo szczęścia i miłości, radości ze wspólnego spędzania tak pięknych dni. Życzę aby spełniły Wam się marzenia, aby cholerne kilogramy poszły w .... Pojedzcie, popijcie, bo kolejne takie Święta dopiero za rok, a w między czasie trzeba będzie spiąć poślady znów |
|
|
|
#166 |
|
Zadomowienie
|
Witam, ja też tylko na chwilkę z zyczeniami
Dziewczynki, życzę Wam spokojnych świąt, samych trafionych prezentów, dużo smacznego jedzonka i żeby wszystkie kalorie z tych świątecznych pyszności poszły w cycki Wesołych Świąt
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Zdrowych,rodzinnych i pelnych milosci Swiat Bozego Narodzenia,smacznego sledzika i jak najwiecej kg w dol zycze Wam z calego serca!
---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Dziewczyny dostalyscie kartki? Dzwonilam do domu i dostali ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno dojdzie
|
|
|
|
#171 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie dostalam
My już w domku, ale się objadłam. Dzieciaki zachwycone z prezentów, dorośli z resztą też. Dostałam sweterek, portfel, pędzelek do cieni, bazę pod cienie, a od Kropa seksi koszulkę nocną
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mało zjadłam, ale jakby dodać do tego podjadanie przy przygotowaniach to pękam w szwach
![]() U nas Młody tylko dostał prezenty kocha swojego 2go kota
Edytowane przez creature666 Czas edycji: 2013-12-24 o 22:24 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no jeśli patrzeć ilościowo to ja też wcale tak dużo nie zjadłam, ale czuję że pękam.
Matiś kocha swój motorek i garnuszek na klocuszek Paula kocha wszystko co dostała, a było tego wiele
|
|
|
|
#175 |
|
Zadomowienie
|
u nas w planach było już zaraz po porodzie,bo chiałam małą różnicę wieku... w ogóle się nie zabezpieczamy i dooopa. Myślę że moja karmienie piersią to super antykoncepcja
albo mamy aż takiego peacha ze zgraniem.A co do cytryny nie przejdzie, bo moja to sama cytryne liże ze smakiem i nawe za bardzo się nie krzywi. Wpadłam na bardziej makabryczny pomysł widząc reakcje mojego siostrzeńca który miał posmarowane palce "gorzkimi pauszkami" i próbował obgryzać paznokcie... no ale nie chce być taka bestialska, bo go rwało na wymioty aż... z resztą jeszcze daje jej luz do tego 1,5 roku a później zaczynam ograniczać jak mi się uda ![]() A Igę kładziesz spać, czy przetrzymasz ją jakoś do północy? Bo ja mam zagwozdkę, bo chciałabym żeby fajerwerki pooglądała, a jak ją położę i zaczną strzelać to pewnie i tak się obudzi (jeszcze pies zaszcznie szczekać) i i tak wstanie i to z rykiem jak przy takiej pobudce. No i jak jej nie położe to myślę nad wyprawą na plac piułsudzkiego, bo tam zawsze jakaś impreza ![]() Tak w ogóle Wszytkim wszytkiego najlepszego
|
|
|
|
#176 |
|
Zakorzenienie
|
Wybaczcie że dopiero teraz ale cały czas zabiegana byłam i dopiero teraz troche odpoczynku jak na święta przystało
![]() Wesołych Świąt kochane i żeby Wam się wszystkie marzenia spełniły No ja pojadłam, i bd chyba jeść aż do nowego roku więc na + coś mi na pewno przybędzie
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
Siema,ja nie jem za wiele,ale mam taką sr@ke,że szok!!!
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Creature no to dobrze
Wskazane przeczyszczenie przy świętach ![]() A ja dziś poćwiczyłam - świąteczne Turbo zaliczone. Ale czuję się jak wieprz, brzuch wywalony. Bleeeeeeeeeee |
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
Nareszcie się na chwilę wyrwałam
Laski moje kochane! Najlepszego na święta...kartki podlapal do wszystkich, ale zwykłymi listami więc pewnie na nowy rok dojdą. Ją wczoraj post aż do kolacji, na Wigilii- barszcz bez wkładu i kapusta z grzybami. Dużo nie zjadlam....ale brakuje mi cwiczen, czuje Sie ciężka...dzis pojadlam owoców sporo i schabu pieczonego. No i muszę Sie pochwalić- poszłam biegać. Z braku innych opcji, zabralam się i poszłam na dwór. Przebieglam jedyne 5,5km według endomondo....ale czuję,że jutro będą zakwasy giganty! No i poczułam to cudowne uczucie radości-euforia początkujacego biegacza chce mi się jutro iść pobiegac Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

Więc przykro mi Dziewczyny ale chyba dostaniecie kartki ode mnie dopiero na Nowy Rok :-(

nawet zaręczyny razem kombinowali 

To faktycznie chyba nie jest tak oczywiste. Ale musi też zaiskrzyć, zwłaszcza jeśli dziecko jest małe i potrzebuje miłości dużo 
buuuu
nie to mnie w żołądku coś kręci..

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...