|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#5491 |
|
BAN stały
|
Dot.: Która z dziewczat ma "doła" przez faceta prosze pisac!!
Doła załapałam,Marcin(ten sędzia piłkarski) dawno się nie odzywał i coś przeczuwałam że chyba kogoś już ma i się nie myliłam.Poznał kogoś i się zakochał,nie dziwie się fajny z niego facet.Tak jakoś smutno mi się zrobilo.
|
|
|
|
#5492 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczynki
![]() Ptysio ja sama po sobie wiem ze ludzie potrafia dojrzec do pewnych rzeczy, docenic cos i uwazam ze jesli czuje sie ze jest to prawdziwe uczucie to warto dac szanse. Skarbeczku ja to mam regularne ataki zazdrosci ale teraz to sa takie niegrozne . Ja gdy tylko zaczynam sie nakrecac to przypominam sobie ile dla mnie robi, ze przeciez mnie kocha, ze to ze o tym bede myslec to samospelniajaca sie przepowiednia! Chyba jednak najwazniejsze jest niezlomna wiara w partnera, zaufanie i nie okazywanie mu za czesto tej zazdrosci bo wtedy tworzy sie bledne kolo. Atko taka madra dziewczyna tak niemadrze mysli... Kurcze Twoje urodziny to Twoj wspanialy dzien, powinnas sie cieszyc ze masz siebie Jamaica, Poziomka, Myszko,Pearpearl, Emilia, trzymajcie sie dziewczyny Aga_gusia pamietaj ze jesli juz zdecydowalas sie mu dac szanse to naprawde mu ja daj. Jesli faktycznie nie bedziesz potrafila mu zaufac to chyba faktycznie to nie bedzie mialo sensu. Nie martw sie ![]() dobranoc Edytowane przez Lawinia2007 Czas edycji: 2007-05-26 o 08:27 |
|
|
|
#5493 |
|
Zakorzenienie
|
to co teraz jest u mnie to raczej dołem nazwać nie można
aczkolwiek bezsilnością to i owszem
|
#5494 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a jak wy byście się poczuły jak wasz facet by specjalnie polecił do polski tylko po to żeby pożegnać swoją koleżankę, która wyjeżdża do Canady. Zostawił mnie na kilka dni, żeby jechać do innej...
Boże już nie wiem co się ze mną dzieję... |
|
|
|
#5495 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja sama mam przyjaciela z ktorym czasem spedzalam duzo czasu sama, jednak od kiedy jestem z moim TŻ to nie wyjezdzamy nigdzie razem bo juz nie mam na to takiej ochoty. Zastanow sie czy jest on Ciebie wart i czy zwiazek ten nie kosztuje Cie za duzo nerwow.Aga_gusia tak w ogole nie zadreczaj sie tym za dlugo, tylko przez te dni jak go nie bedzie baw sie i korzystaj z zycia, jak zobaczy ze nie siedzialas szlochajac w domu, tylko milo spedzalas czas to moze sie nastepnym razem zastanowi ![]() milego dnia Wam zycze
|
|
|
|
|
#5496 |
|
Raczkowanie
|
Dokladnie, tylko nie pokazuj mu potem, ze siedzialas i nic nie robilas, bo go nie bylo.
Najgorsze jest takie naginanie siebie do "czyjejs" normalno
|
#5497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak szczerze.... byłabym zazdrosna jak cholera I albo nie dałabym tego po sobie poznać albo oj dała, oj dała I chciałabym do tej Polski z nim polecieć, jeśli by to było możliwe (wiadomo praca).
|
|
|
|
|
#5498 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no wiec, najgorsze jest naginanie siebie do czyjejs normalności. Tez tak mialam, ze cos mnie spotykalo ze strony mojego eksa (juz) i kompletnie nie wiedzialam jak do tego podejsc. Potem zaczynasz sie "naginac". A moze to jest normalne, moze to tylko ja mam jakies watpliwosc. Wcale tak nie jest. To nie jest normalne, ze Twoj facet woli POLECIEC na pare wolnych dni, zeby tylko pozegnac sie ze swoja znajoma. To chore. Jak on tak....to Ty podobnie. Wprowadz dystans, nie toleruj czaegos takiego
|
|
#5499 |
|
Zakorzenienie
|
Zuuuooo, co sie stało?
![]()
|
#5500 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki Dziewczyny za dobre rady i dobre słowa.
Corinne1 masz absolutną rację bo właśnie tak się czułam, zaczynałam mieć wątpliwości "a może to coś ze mną jest nie tak" ale teraz wiem, że moje odczucia są słuszne. Jest mi strasznie z tym źle ale posłucham waszych rad i nie dam tego po sobie poznać, bo robienie scen na ten temat nic mi nie dało i tak zrobił o swojemu i pojechał. Na razie wezmę go na dystans jak to nic nie pomoże i będzie nadal sprawiał mi przykrość to się poważnie zastanowię czy on jest wart moich nerw! |
|
|
|
#5501 |
|
Raczkowanie
|
nie mam doła ale jestem wkurzona z powodu mojego TŻ!poszłam wczoraj do niego i poszliśmy sobie do baru i on sobie wypił kilka piwek (kilka dużo i az za dużo) potem mieliśmy iść do niego!mówiłam mu żeby tyle nie pił bo potem znów mi zaśnie!i poszliśmy do domu i leżeliśmy no i on mówi że ma na mnie ochote(ja na niego też miałam)i coś tam już działa i nagle cisza...i leży to mówie nie śpij i tak powtarzałam z 5 razy potem mówi że nie śpi! i tak co chwile!to mu mówie że czuje sie beznadziejnie i beznadziejnie mi sie z nim kocha i lepiej jak pojde do domu!a ten że nie!!! że sie kochać będziemy! i znów sytuacja się powtórzyła!potem zaczął coś gadać że jest na mnie obrażony bo ja nie chce się z nim kochać i zwalił na mnie tą całą sytuację!to mówie do niego że ja nie będe ciągle ,,na górze" bo to jest nudne i niech on wejdzie a ten znów 5 min milczenia potem wąty że nie śpi i tak w kółko!wstałam ubrałam sie i poszłam na nogach do domu!to potem nagle dostał olśnienia (obudził się) i jechał za mną samochodem prosząc mnie żebym wsiadła itp! normalnie wykończyć się idzie z facetami;/
|
|
|
|
#5502 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5503 |
|
BAN stały
|
Faktycznie macie problemy
|
|
|
|
#5504 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#5505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5506 |
|
Raczkowanie
|
może i to śmieszne ale mnie takie coś wkurza!!! niektórzy mają większe problemy a ja mam takie i już...
![]() ps. jechał po tych piwach...ale spoko mieszkam na wiosce i jechał 20/h
|
|
|
|
#5507 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i napewno całą drogę przejechał 20..Wybacz, ale jeśli miałabyś się na Niego za coś denerwować to tylko za prowadzenie po pijanemu, a nie za to, że chciało mu się po tych piwach spać..
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
|
|
|
|
#5508 |
|
Zakorzenienie
|
Wróżeczko, masz dołującego podpisa
Tylko mi nie wmawiaj, ż nie jest smutny ![]() Moniś, absolutnie nie powinien prowadzić po alkoholu! Często mu sie to zdarza?
|
#5509 |
|
Zadomowienie
|
Wiem Ahi
Dołujący podpis na pielęgnowanie wczorajszego dołka ![]() Przejdzie Corinne1 z tym naginaniem trafiłaś w 10. Od jakiegoś czasu wiem, że istnieje takie zjawisko, ale nie potrafiłam go tak ładnie nazwać ![]() Tak na marginesie.. Jest tu kilka dziewczyn z Warszawy, które narzekają, że nie mają co robić. To może jakieś spotkanko? ![]() Pozdrawiam babeczki
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
|
|
|
#5510 |
|
Raczkowanie
|
Kochane, mysle ze jakies spotakanko jest strzalem w "10tke". Szkoda ze tylko w obrebie wawy jak na razie, ale potem to mozna cale szabaty urządzać.
W kazdym razie: moze rzeczywiscie jakies babskie spotkanie, przy winku. pousmiechac sie i poczuc sie jak prawdziwe kobiety w pieknym maju, he? Moge jeszcze dodac, ze warunkiem uczestnictwa mają być obcasy! wstep na babskie pogaduchy tylko w obcasach. ha haaaaaa!
|
#5511 |
|
Raczkowanie
|
no niech wreszcie przejdzie ta warszawska burza, bom na randke umowiona, a nie chce w deszczu brodzić
|
#5512 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mojemu sie tez kiedys cos takiego przydarzylo,jaka ja bylam wciekla! Teraz to mam z tego ubaw a mu do dzis jest wstyd ![]() Co do spotkanka to ja sie oczywiscie pisze
|
|
|
|
|
#5513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale teraz niestety sesja... i rzeczywiście masz świetny podpis. A dzis mecz.... cholera, mam nadzieję, że przegrają
|
|
|
|
|
#5514 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam doła:/Do kumpla mojego Tż-ta przyjechała dziewczyna na weekend a on poszedł z nimi i jeszcze paroma kumplami wczoraj i dziś na impreze.Spytał się w sumie czy z nimi pójde dzis ale odmówiłam bo jego koledzy za mną nieprzepadają i wogóle nie bardzo się lubimy,tzn ja się staram jestem miła itd bo nie chce mojemu tż-owi zrobić przykrości albo żeby się wsydził za moje zachowanie czy coś:/ no ale przecież bez przesady.Kurcze tak mi jest teraz przykto.Siedze sobie w domu i ciągle myśle że on się swietnie bawi...
Nie wiem może źle zrobiłam,może mogłam isc na siłe i jakoś to przeboleć.Kurcze mam mętlik w głowie.Może ja wogóle przesadzam i za bardzo to wyolbrzymiam?
|
#5515 |
|
Raczkowanie
|
Ptysiu ja glownie do Ciebie
Ale chetnie poslucham rad od innych Wizazanek,plosie... Pisałam o mojej zaborczosci prawda?Wiem ze jesli jeszcze raz cos zrobie nie tak to mnei zostawi,czuej to,czuje ze potrafie przegiac. Wczoraj napisalam esa o 7 rano(milego dnia i powodzenia na egzamienie)odpisal o 13 (dziekuej wzajemnie)czkealam wyrywajac sobie wlosy..Do 20.Bez kitu do tej godz to juz chyab PO egzmainie.Zadzownilam rozmowa trwala 30 sek(Mowie:jak egzam Dziobek?On:a prosty,spooooko,ja:aha to super milego wieczorku,ON:Nie rozlaczaj sie ja mowie:musze nie mam nic na koncie-on ma do mnei darmowy numer-a On oddzwonie pozniej). Dziewczyny czekalam w ciszy w milczeniu do 1 w nocy.Zadzownilam,odebral: slysze muzyke ludzi wrzaski.Odlaczyl sie po 3 sek.Pisalam Wam tez wczesniej ze juz tak pare razy bylo ze gdzies poszedl i nie raczy sie odezwac,podczas naszego ost spotkanie byla umowa:przed kazdym wyjsciem es/tel ze wychodizmy i po powrocie obojetnie o ktorej:jestem w domu caly/zdrowy. Napisal zaraz:gramy z chlopakami w karty,dobranoc. Od godziny 7 rano do 20 nie mial ode mnei znaku zycia,nie odezwal sie tez pierwszy.Mimo ze twierdzil ze zadzowni-nei zrobil tego.Czekalam od 20 do 1 w nocy.Wydaje mi sie ze w karty to On nie gral(nie powiedzialam mu tego)do tego prawdopodobnie poszedl spac o 5 (nei napisal ze caly/zdrowy).Zadzwonil nast dnia o 13.Rozmowa bez sensu.O nic nie mialam jednak pretesji,nawet zaplakany glos zmienilam w glos slodki.Powiedzialm u mnie wsz w porzadku,Ty sie swietnie bawisz wiec tez u Ciebie gra,milego dnia.Pozniej mi puscił sygnała.Teraz dostalam wiad-odnosnie mojego opisu na gg("dziekuje za spacer i ze konwalie")"spacerek i konwalie?Moge wiedziec od kogo/z kim?" Dziewczyny,nie wiem jak spedził noc,z niczego sie nie tlumaczyl nei wazylam pytac.Awantura nei wchodiz w gre.Jelsi ten zwiazek ma sie zakonczyc to chce wyjsc stad z twarza.Ostatnio sie wciaz zmieniam..Tak sie staram..Walcze ze swoja zaborczoscia..(serio jeszce rok temu potrafił miec 10 tel ode mnei i 10 smsow i czkealam zawsze az wroci-poza tym wychodzil ZNACZNIE mniej)Naprawde.Nie ufam mu-mowil mi na to ze to moja sprawa i ze On mi w nicyzm nei pomoze(jak to?Nie docenia zadnych moich zmian na lepsze,albo wydaje mi sie ze jest juz ok o pozniej mi strzela taki numer, jak tej nocy).Takei sytuacje jak nieodzywanie sie caly dzien-to ma wplywac na podbudowanie mojego zaufania mojej pewnosci? Dziewczyny nie wiem jak odniesc sie do tego jego zapytania apropos spacerku..Sam mi nic nie wytlumaczyl..Bałam sie spytac nawet.. Ale to co On teraz zrobil to EWIDENTNA zazdrosc i to taka szczeniacka.. Ost chce go wziac na dystans zrezygnowalam z zrzedzenia,kontrolowania, na poczatku bylo ok..teraz..wydaje mi sie ze moje milczenie prowadzi do tego ze On jeszce dłuzej milczy..a to doprowadzi do konca..PO 3 latach moze sie okazac ze to ja utrzymywalam zwiazek poprzez eski i sygnaly..i mimo ze z reguly na nie odpowiadal po paru godzinach to zawsze mial pewnosc ze czekam..mial mnie w garsci. A najgorsze w tym wsz to..ze przeczuwam KONIEC..Jestem tak samotna,zawalam sesje,czeka mnei chyba jakies leczenie.. Pomozcie mi
|
|
|
|
#5516 |
|
Przyczajenie
|
Jest to moja pierwsza wiadomość na stronie wizażu więc serdecznie wszystkich witam.Otóż od pewnego czasu nie układa sie między mną i moim TŻ ale to co dziś się wydarzyło po prostu mnie załamało i już sama nie wiem co mam myśleć.Nie widzieliśmy sie cały dzień bo ja byłam w pracy a on na rodzinnym spotkaniu<zapraszał mnie ale byłam padnięta i nie miałam siły ani ochoty>.Miał potem do mnie przyjechać i wstępnie umówiliśmy sie na chwile w domciu a potem wycieczka rowerowa nad jeziorko.Niestety pogoda się zepsuła więc przyszykowałam super jedzonko, wysprzątałam pokoik, wtarłam w siebie mnóstwo pachnideł i czekałam na niego w negliżu...Fakt przyszedł do mnie jednak tylko po to aby spytać sie czy odprowadzę go kawałek do domu bo on nie chce żeby go potem ulewa złapała...wiec ubrałam sie kiedy on czekał przed drzwiami i poszliśmy.kiedy sie żegnaliśmy łezki mi popłyneły bo dowiedziałam sie ze wybiera sie na impreze z kumplem.kiedy on spytał sie czym to spowodowane powiedziałam ze mi przykro bo sie wyszykowałam czekałam liczyłam na miły wieczór i zaczął sie tłumaczyć i marudzić ze go nie rozumiem.Od naszego rozstania nie mogę łez opanować i już nie wiem o co chodzi z ta jego obojetnoscia wobec mnie.Czuje się teraz jak niepotrzebna i niehcciana zabawkarzucona w kąt bo pojawiło się coś ciekawszego.Choć zawsze myślalam ze seks+dobre jedzono jest zdecydowanie bardziej interesujace dla faceta niz wieczor z kumplem. Nie chce rozmawiac z mama lub przyjaciółka bo wszyscy maja nas za udana i szczęśliwa parę.Może ja wyolbrzymiam wszystko lub zbyt wiele oczekuje?
|
|
|
|
#5517 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wrrr.... wrr....wrrrr.....
|
|
#5518 |
|
Zakorzenienie
|
Skarbeczku, słonko....
reszta.... sama wiesz ![]() edit: Szpieguś czemu warczysz? |
|
|
|
#5519 |
|
Rozeznanie
|
goisha po pierwsze jesli nawet cos "wyolbrzmiasz" to wcale nie znaczy, ze to nie jest problem...bo jesli to cos Ci przeszkadza to nie jest dobrze, przynajmniej nie tak jak byc powinno...przeciez milosc choc nie zawsze kolorowa to jednak polega na zwiazku dwoch osob ktore pod zadnym wypadkiem nie powinny siebie na wzajem ranic !!! Dziwi mnie, ze nie zareagowal na Twoje lzy, jesli Cie kocha to powinno mu serce peknac na pol ze spowodowal, ze placzesz...a moze ja jestem zbyt wielka idealistka i tacy faceci nie istnieja...no ale jednak cos wporzadku nie jest.
*skarbeczek* moze Twoj Tz czuje sie lekko osaczony przez Ciebie...?? Choc z drugiej storny to on tez nie jest wporzadku, bo wie ze sie o niego martwisz, a robi wszystko bys martwila sie jeszcze wiecej....moze rozstanie to nie jest wyjscie, ale jesli źle sie czujesz przez niego, to czy nadal chcesz tkwic w tym zwiazku ??
|
#5520 |
|
Rozeznanie
|
monis276 taka troche glupia sytuacja....ale chyba powinnas zrozumiec, ze chlopak zmeczony byl...
poziomka oczywiscie, ze bede Cie wspierala...ale jestes na tyle madra, ze poradzisz sobie.... Ja dzisiaj jestem w szoku i chyba nie wyjde z niego do jutra....znowu moje drogi z "Panem X" sie zeszly....ale jak
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:51.

Ja sama mam przyjaciela z ktorym czasem spedzalam duzo czasu sama, jednak od kiedy jestem z moim TŻ to nie wyjezdzamy nigdzie razem bo juz nie mam na to takiej ochoty. Zastanow sie czy jest on Ciebie wart i czy zwiazek ten nie kosztuje Cie za duzo nerwow.
I albo nie dałabym tego po sobie poznać albo oj dała, oj dała
I chciałabym do tej Polski z nim polecieć, jeśli by to było możliwe (wiadomo praca).