|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22
Co prawda niewiele widziałam, bo byłam na weselu,ale i tak![]() Cytat:
Trzymam kciuki za Warszawiaka, choć u nas ponoć tylko babki są puszczane, jawna niesprawiedliwość!
|
|
|
|
|
#4382 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Super, widziałam je ostatnio w perfumerii i nie wiem czemu nie powąchałam... też zastanawiam się nad perfumami na TEN dzień, ale pod choinkę dostanę coś bardziej "codziennego" - Lanvin Eclat d'Arpege
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gratuluję butów! ![]() Kobietki, ja pewnie na okres świąteczny jak większość z Was się nieco z forum wyłączę i ogólnie do 6ego stycznia mogę być nieco mniej aktywna, bo będziemy u rodziny TŻ... Życzę Wam cudownych, spokojnych i pełnych miłości Świąt Bożego Narodzenia. Żeby wszystkie składane przy wigilijnym stole życzenia się spełniły! |
||
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
Powoli kompletujemy nasz samoobsługowy drinkbar.
Mamy już do barku część zbiorów: - 7 syropów barmańskich - 0,49 l - 1x whiskey Grant's - 1,5 l - 2x Malibu - 0,7 l - 2x białe Martini - 1 l - 2x czerwone Martini - 1 l - 1x różowe Martini - 1 l - 1x brazylijski rum Pitu - 0,7 l - parasolki do drinków - słomki - mieszadełka |
|
|
|
#4384 | |
|
Zadomowienie
|
Oj to prawda - trafiłam! Mój TŻ śmieje się, że jestem jakimś mistrzem wyprzedaży
Gdzie nie pójdę to znajdę jakąś promocję ![]() Cytat:
Sam dział HR powiedział, że mamy nie siedzieć długo tylko iść szykować co trzeba na jutro Także ja uciekłam o 16 ![]() Biorę się za ciasta!
|
|
#4385 | |||||
|
Zadomowienie
|
Podoba mi się, nie widać ewentualnych pomyłek i jest efekt płynięcia
Moja koleżanka chce to zrobić u siebie, pytała i u nas koszt wynajęcia maszyny to ok 300 zł/godz.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kochane: wszystkim które się już żegnały życzę Spokojnych, radosnych i spędzonych w miłej atmosferze Świąt. A reszcie pożyczę jutro, bo na pewno jeszcze zajrzę
|
|
#4386 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny WSPANIAŁYCH ŚWIĄT!!!
|
|
|
#4387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Narabiam ...
![]() anannke Przepiękne obrączki wzet Witaj Rzeczywiście dużo gości będziesz miała - mam nadzieję, ze organizacyjnie to do ogarnięcia A tak z ciekawości, jak wyglądają takie przyjęcia na 450 os.?Cytat:
Swoją drogą nie ogarniam idei brania zespołu za wszelką cenę, bo tak się utarło, że na polskim weselu zespół ma być (nieważne, że kiepsko śpiewają i grają). Niektóre znajome to by mnie zlinczowały za to, że wzięliśmy DJ-a.niulka Inicjały świetnie wyszły ![]() swiat-katarzyny Idealne miejsce na podróż poślubną - nacieszycie się sobą i ładnymi widoczkami Lemon_drop Obłędny ten brokat - oby buty pasowały i były wygodne. Kolczyki bardzo w moim stylu - poluję na podobne ![]() Lady Million Podoba mi się połączenie kolorystyczne w Waszym bukiecie - jest idealnie wyważone. Do sukienki będzie pasował. Dobrałabym do niej etolę - idealna na przełom zimy i wiosny, poza tym wygląda niesamowicie elegancko. antonina_bielskaMam nadzieję, ze sukienka już zaklepana - jest tego warta ![]() olena_90 Gratuluję sukienki ![]() Cytat:
podoba mi się - nie mogę się doczekać pierwszych relacji ![]() ysia Obłędne buty - udało Ci się trafić na takie świetne okazje i z butami i sukienką. velika Piękny welon cukratywna Bardzo mi się podoba Twoja obrączka, idealnie wykonane ornamenty i wzory miss_malezji Cudowny welon, te z koronką bardzo mi się podobają. Aż żałuję, że taki nie pasuje do mojej sukienki. ElrosaTrzymam kciuki za ekipę śpiewającą - sami też chcemy scholę na mszy, jest to cudowna oprawa... Wszystkim srokom gratuluję butów i biżuterii ![]() I najważniejsze: Cudownych, spokojnych i pełnych miłości Świąt dla Was
|
|
#4388 |
|
Rozeznanie
|
Wesołych Świąt
!
|
|
|
|
#4389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Tż stwierdził, że mam już nie szaleć. Lampiony wystarczą... |
|
|
|
|
#4390 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
My oczywiście nic nie mamy... Za to testujemy łiskacze od jakiegoś czasu i póki co wygrywa jack daniels, czemu on taki drogi Wszystkim wam życzę spokojnych, wesołych świąt w gronie rodzinnym, pięknych prezentów i pysznych potraw i oby nie poszło w boczki
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
![]() Tyle nerwów ale jest!!! Mamy wódkę! Piękne 150 butelek Pana Tadeusza stoi u mnie w piwnicy Zostało dokupić z 2 kartony na bramy i reszte drobnych alko (szampan, wino itp.). Ale najdroższa sprawa z głowy! ![]() Iiii.... zamówiliśmy zaproszenia! 65 sztuk pięknych zaproszeń. Miałam je w dłoni i są cudowne Laski, Wasze buty są mega! Ale ja zabieram się za reszte slubnych spraw w nowym roku. Teraz mamy spokojne święta bo tyle załatwionych waznych spraw ![]() Raczej nie wejdę na wizaż do czwartku więc: Pięknych, cudownych, rodzinnych Świąt! Aby ten magiczny czas był dla Was ukojeniem i odpoczynkiem od codziennej zawieruchy życiowej. Trzymajcie się cieplutko
![]()
|
|
#4392 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tzn za całe wesele 500 zł?
|
|
#4393 | |
|
Zadomowienie
|
Witam się dziewczyny po długiej nieobecności, ale sajgon jakich mało mam ostatnio
mam do Was pytanie od brata dostałam misję, żeby wynaleźć sobie jakiś cytat do zaproszeń i tak myślę nad Beethovenem"Zawsze Twój, zawsze moja, zawsze my" Co sądzicie? Cytat:
|
|
#4394 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
warto ![]() Dziewczyny dostałam od Tż taki fajny prezent http://en.etam.com/homewear/fabrics-...ama-beige.html i kulę do potrząsania, ale to dlatego, że oboje się z tego ostatnio śmialiśmy
|
|
|
|
|
#4395 |
|
Zadomowienie
|
hejka
witam z domu ![]() uszka, pierogi, piernik, sernik i inne pyszności ![]() dziś byłam na obiedzie u TŻ i teściów, teściowa zapowiedziała kolację u nich w najbliższych miesiącach, z moimi rodzicami więc rewizyta się szykuje w piątek idziemy oglądać zaproszenia Opium cudna ta bransoletka aż zapisałam link
|
#4396 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
w e s o ł y c h ...... św ią t ...... w s z y s t k i m ...... d z i o ł c h o m !
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
Heej
cały dzień w biegu, za prezentami, za zakupami i za...zaproszeniami ![]() ale mamy je!!! jutro zapraszamy Rodzinkę przy okazji kupiliśmy sobie z Tż takie kubki ![]() i-kubek-termiczny-super-zona-300-ml.jpg i-kubek-termiczny-najlepszy-maz-na-swiecie-300-ml.jpg Olena-ja Ci mogę polecić tego kamerzystę http://sunrisefilm.pl/strona/filmy a co do zespołu to my mamy Four&Sax, są świetni Opium-piękna biżu Enzunio-extra perfumy, śliczna buteleczka
Edytowane przez madzixx88 Czas edycji: 2013-12-23 o 23:59 |
|
|
|
#4400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę spać, do pustego łóżka, gdyż przyszły mąż mnie porzucił i pojechał spędzać święta z oficjalną rodziną.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#4401 |
|
Zakorzenienie
|
SPOKOJNYCH I RODZINNYCH SWIAT, DZIEWCZYNY
Ja konam, od 3 dni gotuje... Przynajmniej po raz pierwszy spedzimy razem Swieta ![]() Ze slubnych spraw, Tz kupil mi mega bielizne
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#4402 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I biore DJa . A jak cenowo ten zespół?? Edit. Tż nazywa mnie potworkiem :p A jak spytałam co potworek dostanie na święta, to odpowiedział,że nie wie. Później pojechaliśmy do Manufaktury (matko ile ludzi) i sam zaprowadził mnie do Matrasa żebym wybrała sobie książki (uwielbiam czytać). Jak wybrałam zestaw "Osiemdziesiąt dni...." (wszystkie części
Edytowane przez olena90 Czas edycji: 2013-12-24 o 02:27 |
|
|
|
|
#4403 |
|
BAN stały
|
Od 27 do 31 grudnia -20% na soki, napoje i nektary w Biedronce!
Wysłane z telefonu |
|
|
|
#4404 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wychodzi na to, że u nas nieźle zdzierają ![]() Cytat:
![]() A ja jestem meeeega niewyspana! Śniło mi się, że mam wolne, ale TŻ wyprowadził mnie z błedu
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
p.s nie ma mnie tutaj bo znowu mam problemy z nerkami, teraz znowu dwa dni spędziłam w szpitalu. jestem wykończona
|
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki przepraszam za kilkudniową nieobecność nawet się nie spodziewałam, że w domu nie znajdę czas na Internet - ale pewnie wszystkie przezywamy teraz to samo - porządki, gotowanie i w ogóle wdrażanie się w magię świąt.
Zatem kochane: Niech spełniają one Wasze marzenia, niech pomagają w realizacji planów, niech dadzą energię na pożegnanie i powitanie Nowego Roku ![]() Dla Was, Waszych rodzin i oczywiście TŻ-ów ![]() ![]() PS. Po świętach zamierzam nadrobić wszystko!
|
#4407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#4408 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
|
|
#4409 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też uwielbiam książki!
Mi by było mega przykro za taką akcję... |
|
|
|
#4410 |
|
BAN stały
|
O 12 kończę pracę
Życzę Wam wesołych spokojnych świąt, dużo miłości, żeby pierogi poszły w cycki, a tym, które spędzą Wigilię bez TZ - żeby to była ostatnia taka Wigilia ![]() Ps. Velika wyciągaj kozę! Wysłane z telefonu |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

Trzymam kciuki za Warszawiaka, choć u nas ponoć tylko babki są puszczane, jawna niesprawiedliwość! 

My oczywiście nic nie mamy... Za to testujemy łiskacze od jakiegoś czasu i póki co wygrywa jack daniels, czemu on taki drogi