Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-23, 17:31   #3631
zebrawpaski
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX

BERBIE- cudownie, myślałam, że maluch zrobi Wam na święta niespodziankę i zdradzi płeć, zrobił psikusa- i nie pokazał
ale to nieważne, grunt, że dziecię zdrowe!

Hosenko- doskonale rozumiem Twoje rozżalenie - myślę, że lekarz asekuracyjnie Cię zostawił w szpitalu wiedząc, ze nie spędziłabyś świąt leżąc cały czas w łóżku z nogami do góry
kochana - niebawem zobaczysz najcudowniejszy bezzębny uśmiech i wierz mi, że nie będziesz pamiętać ani żalu w sercu mieć o te święta w spa...cierpliwości
a i skoro nie pójdziesz na święta to święta do Ciebie przyjdą będziesz mieć gości więcej niż byś w domu miała kolędników

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 17:36   #3632
BERBIE
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XX

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
BERBIE- cudownie, myślałam, że maluch zrobi Wam na święta niespodziankę i zdradzi płeć, zrobił psikusa- i nie pokazał
ale to nieważne, grunt, że dziecię zdrowe!
mówiąc szczerze jadąc na wizytę miałam małą nadzieję, że zdradzi się co do płci. ale gdy leżałam i oglądałam malucha było mi wszystko jedno. czekałam tylko na wieści czy wszystko ok i nie jestem ani trochę rozczarowana. tż twierdzi, że widział siusiaka. ciekawe, że lekarz nie widział a on widział
Stary 2013-12-23, 17:43   #3633
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość
jesteśmy już w domu. jestem zmęczona jak koń po westernie. lekarz mnie tak prztrzepał z każdej strony, że obolała jestem. maluch spał i nie raczył się obudzić lekarz pukał z każdje strony, żeby ten się obudził i przewrócił, ale nic nie pomogło. maluch jest zdrowy. jest starszy niż wg miesiaczki. lekarz określił go na 13t4d. tż oczywiście pytał o płeć ale nie widać było co ma między nóżkami. zrobili mi badanie pappy,
Najważniejsze że wszystko jest ok

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 18:00   #3634
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

rena - Twoje wypieki są perfekcyjne... Jeszcze zdjęcie choinki, wypieków... Napawdę przyppominasz mi w tym wszystkim moją teściową- złota kobita choinka u niej podobna, ściany też zielone

measiu - cudny Mikołajek najlepszy wymarzony!

berbie - no wlasnie też jestem ciekawa czy uznają Ci to wskazanie.
ciesze sie ze po wizycie wszystko dobrze!
kochana super ze po badaniu dobrze i ze Ci uznali!

anitko - gratuluję udanego męża!
na pewno wszystko jest dobrze, ale jak prosisz o kciuki to trzymam z całych sił

jojla - to przynajmniej fory dostaniesz n swieta w przygotowaniach

hosenko - szkoda, ze tak wyszlo, no ale na pewno jakos to będzie.
Moze to nie to co domowa atmosfera, ale na pewno będą odwiedzinki i też będzie radośnie, tylko po prostu inaczej

iza
jak się masz? ..nic a nic ?
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 18:56   #3635
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Rena cudne te twoje wypieki. A przepis na sernik dasz? Ja nie pamiętam kiedy ostatnio coś upieklam. Jak mam chwilę to tylko zawsze sprzątam a i tak ledwo wszystko ogarniam
ja lubię kombinować i próbować nowości tu masz przepis na sernik - tylko ja robiłam z twarogu tłustego (mieliłam 2 razy) http://www.mojewypieki.com/przepis/s...rnik-wykwintny

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
RENA Ty jesteś chyba terminatorem, albo superwomen
bez przesady

Cytat:
Napisane przez anitaxas Pokaż wiadomość
Rena piękne ciacha!!!

Wieczorem jeszcze czeka mnie przedświąteczna wizyta u doktorka, więc też proszę o kciuki, żeby wszystko było u nas dobrze!!!
dzięki kochana nie ma innej opcji - trzymam kciuki dawaj znać koniecznie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Beznadziejne święta
kochana przykro mi, że święta spędzisz w szpitalu, ale tak jak napisała Agatka będziesz niedługo tulić swoje dziecko...a to jest najważniejsze...zamieniła bym każde święta w domu za takie szczęście...

Cytat:
jesteśmy już w domu. jestem zmęczona jak koń po westernie. lekarz mnie tak prztrzepał z każdej strony, że obolała jestem. maluch spał i nie raczył się obudzić lekarz pukał z każdje strony, żeby ten się obudził i przewrócił, ale nic nie pomogło. maluch jest zdrowy. jest starszy niż wg miesiaczki. lekarz określił go na 13t4d. tż oczywiście pytał o płeć ale nie widać było co ma między nóżkami. zrobili mi badanie pappy, wynik za 7 dni. za nic nie płaciłam.
nie mogło być inaczej

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
rena - Twoje wypieki są perfekcyjne... Jeszcze zdjęcie choinki, wypieków... Napawdę przyppominasz mi w tym wszystkim moją teściową- złota kobita choinka u niej podobna, ściany też zielone
perfekcyjne to za dużo powiedziane ale dziękuję

========================= ================
no i wreszcie wszystko zrobione sałtaka wiejska, gyros przygotowany na I dzień świąt, rybka po grecku i rolada szpinakowo-łososiowa poza tym już posprzątane całkowicie i nawet stół już przygotowałam a co! jak szaleć to szaleć żebym tylko wstała jutro z łóżka, bo dziś kręgosłup dał o sobie znać...ale już się przyzwyczaiłam do życia z bólem, bo mam przepuklinę na 3 krążkach międzykręgowych więc wystarczy, że źle usiądę i ból niesamowity no cóż - mam nadzieję, że jutro będzie ok

ale fajnie - choinka się świeci, w kominku pali się ogień - błoga chwila lenistwa przedświątecznego
miłego wieczoru

Mateuszek -> cuda się zdarzają

Edytowane przez rena5
Czas edycji: 2013-12-23 o 18:57
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 19:02   #3636
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
no i wreszcie wszystko zrobione sałtaka wiejska, gyros przygotowany na I dzień świąt, rybka po grecku i rolada szpinakowo-łososiowa poza tym już posprzątane całkowicie i nawet stół już przygotowałam a co! jak szaleć to szaleć żebym tylko wstała jutro z łóżka, bo dziś kręgosłup dał o sobie znać...ale już się przyzwyczaiłam do życia z bólem, bo mam przepuklinę na 3 krążkach międzykręgowych więc wystarczy, że źle usiądę i ból niesamowity no cóż - mam nadzieję, że jutro będzie ok

ale fajnie - choinka się świeci, w kominku pali się ogień - błoga chwila lenistwa przedświątecznego
miłego wieczoru
po takim opisie nie ma mocnych, wbijam do Ciebie na święta
Stary 2013-12-23, 19:07   #3637
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
iza [/B] jak się masz? ..nic a nic ?
Kompletnie nic

Stary 2013-12-23, 19:11   #3638
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
rena, ja też
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 19:58   #3639
agatkaa1
Zakorzenienie

hej Kochane jestem po wizycie, a więc pęcherzyki są malutkie, jedyny plus taki że polipa nie ma kolejna wizyta w sobotę, gin specjalnie przyjedzie.
Tż pytał też o to czy to miało mnie tak boleć, pow że owszem że dobrze że bolalo bo to znaczy że organizm reaguje heh...;/

Berbie bardzo się ciesze że u Ciebie wszystko OK! Nie moglo być inaczej!!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 20:47   #3640
kooocur
Zakorzenienie

Hej dziewuszki.

Mało mnie ostatnio bo Tz dużo pracuje a ja sama z małym. No i jakoś ten czas tak szybko leci....

Kurczę, Perse skoro Twoje szczęście ma pół roczku..to mój będzie miał lada chwila Buziaki dla Artka od Nas! Niech rośnie duży i zdrowy na pociechę rodzicom

Berbie- cholera czatowałam z telefonu na wiadomości od Ciebie! Tak bardzo się cieszę!! Nie masz pojęcia!

Agatko kochana- 3 mam kciuki!!

Rena - kiedyś też taka była jeśli chodzi o gotowanie. W tym roku z małym na ręku dużo skromniej. Podziwiam!

Anitko! kciuki kochana moja i będzie dobrze!!!

Measiu

Jojla- zdrówka!

Hope- jak się czujesz jak u Ciebie??

Ciociami, Mlebidakin - buziaki dziewczyny!

Zeberko- dla Ciebie i Twojej rodziny życzę spokoju i niech Kasia przybiera na wadze :P

Iza- rodzisz?

Wikuś -

Panika - spokoju w drodze powrotnej i buziaki dla Torreska!

Eliza jak laseczki się macie??

Hosenka siedź w spa..Źle Ci tam, aż tak??

Inutil - cholera zdrówka życzę!

Kochane moje, życzę Wam w te Święta, takiej radości w sercu, jaka ja mam w tym roku! Obyście umiały docenić, to jakie jesteście cudowne i nie zapominajcie, że każda z Was, bez wyjątku jest wyjątkowa!. Niech Święta przyniosą Was spokój, ukojenie, miłość i ciepło jakiego wszyscy pragniemy. Oby wszystkie smutki choć na chwile zniknęły.:choink a::sban an: :sgrup a:: spingwinek::l os:

Pozdrawiamy wraz z Marcelkiem

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Kundzia- widzę Cię! Buziaki!

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś

Edytowane przez kooocur
Czas edycji: 2013-12-23 o 21:33
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 20:48   #3641
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
mogę prosić o nr na priw?
nie było mnie na wizażu od wczoraj. myślałam, że masz mój nr, bo ja Twój mam
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 20:50   #3642
rena5
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
rena, ja też
zapraszam

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
hej Kochane jestem po wizycie, a więc pęcherzyki są malutkie, jedyny plus taki że polipa nie ma kolejna wizyta w sobotę, gin specjalnie przyjedzie.
Tż pytał też o to czy to miało mnie tak boleć, pow że owszem że dobrze że bolalo bo to znaczy że organizm reaguje heh...;/
a który to dc??

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Rena - kiedyś też taka była jeśli chodzi o gotowanie. W tym roku z małym na ręku dużo skromniej. Podziwiam!
wierzę wiadomo z dzieckiem jest inaczej

Mateuszek -> cuda się zdarzają
rena5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 20:54   #3643
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
nie było mnie na wizażu od wczoraj. myślałam, że masz mój nr, bo ja Twój mam
tak mi się wydawało, że powinnam mieć twój tel., ale nie mam. pewnie miałam zapisany na telefonie a po awarii zostały mi tylko numery, które miałam na karcie.
Stary 2013-12-23, 21:01   #3644
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
U mnie w weekend tż urządzał porządki świąteczne. Normalnie jestem pełna podziwu dla mojego męża, tygodniowo pracuje 58h + w weekend szorował łazienki, ścierał podłogę na kolanach, czyścił kuchnie, zrobił świąteczne zakupy a wczoraj wieczorem ubieraliśmy wspólnie choinkę. Mój perfekcyjny Pan domu

Ja dzisiaj mam w planach upiec pierniczki i ciasteczka, co by się trochę jednak przyłożyć do świąt
Choć wczoraj jak patrzyłam na świecącą choinkę i zapuściłam jakąś kolędę to oczy miałam pełne łez.. czuję takie szczęście mając moją córeczkę pod sercem, że aż czasami trudno mi uwierzyć że Ona naprawdę tam jest (choć jak kopnie mamusie to rozwiewa moje wątpliwości). Chyba będę często płakać w te najbliższe dni.. ale inaczej niż było to przed dwoma laty i przed rokiem.. to takie łzy pełne nadziei.
dla TŻ.
pięknie napisałaś o córeczce

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44268227]Dziewczyny mam pytanie - kiedy obniżyłyście łóżeczko?
Kurde Artek się trzyma rączkami za górę + podnosi się (tzn. nie robi tego jednocześnie, ale coś czuję, że niedługo wykmini, że się tak da).[/QUOTE]

jak zaczął się przekręcać na brzuch wzięliśmy na środkowy poziom (bo mamy 3) i tak jest do tej pory.

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Zostaję w szpitalu Niby wszystko ok, rozszerzenie się zmniejszyło, a i tak mój lekarz boi się mnie wypisać (przepustek nie dają)

Zapytałam z nadzieją o cc jak skończę 36 tydzień (to by wypadało z końcem następnego tygodnia), a lekarz powiedział, że niekoniecznie jeśli dalej będzie dobrze. No kuźwa ... Nie wytrzymam dłużej w szpitalu, poza tym nastawiłam się na tą cc niedługo i chyba mnie coś trafi jak się przesunie
współczuję świąt w szpitalu.. z tym cc to nie dziwię się, że nie chcą tak szybko robić jeśli nic się nie będzie działo, przecież każdy dzień jest cenny, normalnie lekarze walczą o każdy dzień w brzuchu. 36 tc to jeszcze wcześnie.. choć rozumiem Twoje zniecierpliwienie już..

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
U Berbie i jej Maleństwa wsio OK. Są szczęśliwi i idą to uczcić
Rajuuu, piękne święta

Cytat:
Napisane przez ciociami Pokaż wiadomość
Dla mnie te świeta są okropne.
Wczoraj cały dzień przeplakalam
W poprzednie nawet nie wiedzielismy ze jest nas czworo. Jedyne swieta z moimi córeczkami. Juz nigdy takich nie bedzie.

Trzymajcie sie kochane.
Stary 2013-12-23, 21:01   #3645
iza243
Zakorzenienie

Cytat:

Berbie bardzo się ciesze że u Ciebie wszystko OK! Nie moglo być inaczej!!!
Jaki plan ma gin dalej?

Stary 2013-12-23, 21:29   #3646
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
maluch jest zdrowy. jest starszy niż wg miesiaczki. lekarz określił go na 13t4d.

darmowa pappa - fajny prezent na święta

Cytat:
plus taki że polipa nie ma

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 21:33   #3647
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
darmowa pappa - fajny prezent na święta
najfaniejszy byłby dobry wynik
ile płaci się za pappe?
Stary 2013-12-23, 21:51   #3648
Kubek29
Zadomowienie

Berbie- super wieści!

Hosenko- Wytrwaj jeszcze. Warto!
Czemu sie upierasz na wczesniaka?
Za rok bedziesz miała siwego w domu, w pełnym, wymarzonym składzie

Ciociami- trzymaj sie

Berbie- ja płacilam za USG i test pappa 700zl, z czego pappa m było za 400zl.
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 22:31   #3649
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

jak tak patrzę na mieszkanie to wydaje mi się, że świąt nie będzie. porządków nie było, ciasta nie pachną, sterta prania została na ostatnią chwilę i trzeba to gdzieś wysuszyć.. mam nadzieję, że J. kiedyś nie powie, że święta w rodzinnym domu pamięta jako bałagan i suszarkę z praniem w pokoju zresztą, co mnie to, i tak będzie pięknie!

nie napiszę, że Wam wszystkim życzę bałaganu na święta, ale życzę małego królewicza, albo królewny, przy których bałagan nie będzie miał żadnego znaczenia. życzę Wam pięknych świąt. a wszystkie, dla których te święta będą bardzo trudne przytulam życząc, by kolejne były tymi wymarzonymi.
Stary 2013-12-24, 03:41   #3650
Kubek29
Zadomowienie

A u mnie o dziwo pachnie świętami choinka ubrana, maz zrobił sernik, ja ciasto (szumna nazwa ) jaglane z jabłkami. Mama przesłała przez babcie keks i piernik.
Barszczyk ugotowany-wersja normalna i moja. Uszka i pierogi są. Jutro tylko karp. I szybkie porządki.
Mam nadzieje zdążyć ubrać stół i siebie sama

Perse-śpisz? Niemożliwe

Dzisiaj jedna rączka Tymona odnalazła drugą!
Prawie codziennie cos nowego
To niesamowite jest

Ach. Święta pełna para- dotarła paczuszka od Mikołajki!
Dzieki Wikuś! :roza
Foto pozniej

Edytowane przez Kubek29
Czas edycji: 2013-12-24 o 04:04
Kubek29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 04:20   #3651
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kubek29 Pokaż wiadomość
A u mnie o dziwo pachnie świętami choinka ubrana, maz zrobił sernik, ja ciasto (szumna nazwa ) jaglane z jabłkami. Mama przesłała przez babcie keks i piernik.
Barszczyk ugotowany-wersja normalna i moja. Uszka i pierogi są. Jutro tylko karp. I szybkie porządki.
Mam nadzieje zdążyć ubrać stół i siebie sama

Perse-śpisz? Niemożliwe

To niesamowite jest

Ach. Święta pełna para- dotarła paczuszka od Mikołajki!
Dzieki Wikuś! :roza
Foto pozniej
Nie, nie, odciągam
A co najlepsze - moje dziecko też nie śpi :/

---------- Dopisano o 04:20 ---------- Poprzedni post napisano o 04:13 ----------

Po co spać, jak można walić smoczkiem o szczebelki łóżeczka Taka tańsza wersja grzechotki
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 06:09   #3652
anitaxas
Zadomowienie

Nie śpię od 2:20 nie wiem jak wytrwam do wigilii, ale wypróbowałam już wszystkiego i jak nie spałam tak dalej nie śpię.

Barbi
cudownie!!! ale inaczej być nie mogło tż pierwszy raz widział maluszka? to musiał być pod wrażeniem To będą cudne święta - pierwsze we troje!!!

Agatko to zaciskam kciuki aby pęcherzyki (zwłaszcza jeden) pięknie rosły!!!

U nas po wizycie też wszystko dobrze w środku wszystko zamknięte, Malutka szaleje jak szalona pewnie się cieszy na swoje pierwsze święta tż non stop z nią konwersuje, aż mi się śmiać czasami chce, ale słodkie to jest

Kochane chciałam Wam złożyć najszczersze życzenia zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia! Niech ten czas dla każdej z Was będzie wyjątkowy i dobry i niech wleje w serca mnóstwo nadziei i wiary!!!

anitaxas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 09:00   #3653
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
ile płaci się za pappe?
chyba 300 zł. ale musiałabym sprawdzić w ubiegłorocznym kalendarzu

Cytat:

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;44278192]Po co spać, jak można walić smoczkiem o szczebelki łóżeczka [/QUOTE]

Cytat:
Malutka szaleje jak szalona pewnie się cieszy na swoje pierwsze święta
, bardzo się cieszę!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 09:23   #3654
iza243
Zakorzenienie

Witam
Cytat:

To niesamowite jest

Cytat:

U nas po wizycie też wszystko dobrze w środku wszystko zamknięte, Malutka szaleje jak szalona pewnie się cieszy na swoje pierwsze święta tż non stop z nią konwersuje, aż mi się śmiać czasami chce, ale słodkie to jest

Cudownie:cmok :

Powiem wam że zaczynam się martwić że będzie musiał być wywoływany

Stary 2013-12-24, 09:30   #3655
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Spokojnych, Ciepłych Świąt Bożego Narodzenia, a w Nowym Roku - mnóstwo wiary i nadziei, zdrówka i spełnienia absolutnie wszystkich Marzeń!
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 09:34   #3656
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rena5 Pokaż wiadomość
a który to dc??
9dc wczoraj

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Jaki plan ma gin dalej?
narazie czekamy, gin twierdzi że jajniki ruszą tylko nie wiadomo w którym momencie...

Cytat:
Agatko to zaciskam kciuki aby pęcherzyki (zwłaszcza jeden) pięknie rosły!!!

cudownie się to czyta Kochana!!

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 09:46   #3657
BERBIE
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
nie napiszę, że Wam wszystkim życzę bałaganu na święta, ale życzę małego królewicza, albo królewny, przy których bałagan nie będzie miał żadnego znaczenia. życzę Wam pięknych świąt. a wszystkie, dla których te święta będą bardzo trudne przytulam życząc, by kolejne były tymi wymarzonymi.
piękne życzenia

dzis Wigilia, mamy tż chce żebyśmy powiedzieli teściom.... w święta będzie rodzina i najbliźsi znajomi i wszystkim będzie trzeba w końcu powiedziec... aż mnie ściska w środku

"W Betlejem na sianku Zbawiciel się rodzi,
niech wam jak najlepiej w życiu się powodzi,
zaś w Nowym Roku o każdej godzinie,
niechaj nic co dobre was w życiu nie minie"
Stary 2013-12-24, 10:11   #3658
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mlebidakin Pokaż wiadomość
Hosenko nie pamiętam dobrze, ale czy nie umawiałas się z lekarzem na CC?

Dziewczyny - udanych świąt!!! Spełnienia marzeń!!
Tak, mam mieć cc, pisałam wczoraj że jak dalej będzie ok, to będzie chciał poczekać dłużej niż do końca 36 tyg. No ale dzisiaj znowu na obchodzie wspomniał, że jeszcze parę dni do Nowego Roku żeby wytrzymać.

---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Hosenka siedź w spa..Źle Ci tam, aż tak??
Myślę, że gdyby nie to, że to mój ósmy pobyt w szpitalu i to, że jestem tu teraz 2 tygodnie, to byłoby choć odrobinę lepiej.

Na oddziale zostały 3 czy 4 osoby.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2013-12-24 o 10:12
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 13:23   #3659
zebrawpaski
Zakorzenienie

Hosenko- za rok nie będziesz pamiętać tego, że byłaś w szpitalu na święta- będziesz pilnować aby małe rączki nie ściągały bombeczek z choinki

Chociaż przy wigilijnym stole zeszklą się oczy a może nawet pojawią się łzy- pamiętajcie, że tym świętą towarzyszy także nadzieja.
Wiary i nadziei, spokojnych świąt i wielu powodów do radości życzą zeberki

http://www.youtube.com/watch?v=CD1RJtYd1lA

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA

Edytowane przez zebrawpaski
Czas edycji: 2013-12-24 o 13:38
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 14:40   #3660
h0pe
Wtajemniczenie

GG do h0pe

kooocurku - dziekuję, ze pytasz.
u mnie dalej to samo, z rodzicami cisza. bylam kilka razy, po różne pierdółki w domu za kazdym razem nawet nie wyjdą z pokoi jestem duchem
połamało mnie, mam temp, leje sie z nosa, i przyszła @, moja pierwsza po #...
w szkole to bez zmian, dobrze zwe u teściów mam spokój i z mężem tez jak trzeba.

bardzo się cieszę na Wasze udane wizyty, szczęśliwe swięta i radości kazdego dnia, że padają na mnie Waszego szczęścia promienie!
dlatego tym bardziej chcę Wam życzyć tego jeszcze więcej !Wesołych Świąt!

i ja się pochwalę wypiekiem choć raz buziaki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0005x.jpg (142,7 KB, 18 załadowań)

Edytowane przez h0pe
Czas edycji: 2013-12-24 o 15:31
h0pe jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości