|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -
Cześć
Wpadam tylko na chwilę, żeby życzyć Wam zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia ostatnio taki sajgon, że nawet kompa nie mam kiedy włączyć maciejka trzymam kciuki za Twoje maleństwo
|
#902 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Święta nadchodzą a z nimi gwiazdka, chcemy mieć w brzuszku ślicznego bobaska -
Cytat:
|
|
|
|
|
#903 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Idą święta widać gości, wydłub z karpia wszystkie ości. Powyjadaj z barszczu uszy, a gdy Cię za bardzo suszy, siądź wygodnie z flachą wina i obejrzyj dziś Kevina! I fasolek wszystkim życzę ![]() ![]() |
|
|
|
#904 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#905 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() szybko się uwijałam w kuchni żeby troche nadrobić tu i na ovuf ![]() Dziś po pracy zrobiłam kapustkę z grzybami, poddusiłam pieczarki, zrobilam wode ze śledziem, no... reszta jutro, na szczęście w pracy do 13 jakoś dam rade. Dobrze ze Tz ma jutro wolne, to przygotuje rano karpia ![]() Właśnie próbuję sernika, dooobry ![]() cos mnie znowu kłuje w prawym boku, jak 2 dni temu, wmawiam sobie ze to jajnik bo owulka blisko, choc pojęcia nie mam Vioris biedactwo, przykro mi że boli mimo leków ![]() jak nie chcesz wiedzieć to rzeczywiscie testu nie rórb ale do lekarza bym poszła... Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze Cowie Twój wykresik jest po prostu piękny! Mam nadzieję ze sie zazieleni ![]() Meire kochana, duuuużo zdrówka zyczę... ![]() Maciejka mam nadzieję, ze dzidzia będzie dalej rosła i nic zlego się nie stanie OGROMNE KCIUKI ![]() Widzisz Debra, to jednak nie @ oby nie przylazła... ![]() ja na zaparcia piłam ziółka Xenna... ![]() Lea_ny fajnie ze jesteś zadowolona po wizycie, oby ten lekarz Ci pomógł, i zeby fasolka szybciej przyszła ![]() AgnieszkaK Ty juz tak nie wywołuj tej @! ![]() zamiast ja odganiac to ciagle mówisz że nadchodzi, bo baty dam! ![]() Ila szkoda ![]() powodzenia życzę w nowym cyklu ![]() Katekate ciesze sie ze wszystko w porzadku ![]() ![]() ![]() Leine te Twoje jajcory dają znać o sobie cały cykl ![]() ale się dzis narobilaś ![]() Uffff dobrze ze Tz w pracy i nie widzi ze zamiast iść spać przed jutrem to tu siedzę... ehhh uzależniacie
|
#906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo to podejrzane, ze ciągle bolą Cie te jajniki Ja tak miałam przy tej torbieli...![]() Jakoś mi niedobrze i słabo... mam nadzieję, ze to tylko ze zmęczenia i ze nie dopadł mnie jakiś wirus na święta
Edytowane przez Lea_ny Czas edycji: 2013-12-23 o 22:05 |
|
|
|
|
#907 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam rozwiazanie 1.5 l wody zrobiło swoje
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Leine! Ale Mikołaj!
![]() Jakby taki do mnie przyszedł i dał rózgą po tyłku... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
idę 16.01 na wizytę to wypytam... i muszę szykować już 20€ na usg bo on za darmo mi nie zrobił ostatnio to teraz też by nie zrobił... jeszcze za tamto nie zapłaciłam także styczeń zacznie się od wydania sporej kasy
Edytowane przez Leine Czas edycji: 2013-12-23 o 23:43 |
|
|
|
|
#910 |
|
Zadomowienie
|
uciekam spac laski do jutra
|
|
|
|
#911 |
|
Zakorzenienie
|
Hej. Ja na chwilkę
Byłam dziś odebrać wyniki córki i krew wszystko ok, próby wątrobowe też ok. Ale mocz jej wyszedł nie za dobrze. Ma leukocyty w moczu, obfitą florę bakteryjną i coś tam jeszcze. Wygląda mi na zapalenie pęcherza, co by poniekąd tłumaczyło bóle brzucha. A ja poszłam do gina, ale mają zamknięte do 31 grudnia 18-31 remont. Także nie przyjął mnie ani się nie zapisałam, bo nie miałam jak. Widocznie tak musiało być. U mnie dziś mniejsze krwawienie, przechodzi w plamienie. Na razie brzuch też nei boli, krzyże leciutko. Upiekłam dwa serniki dziś, pierniczki i coś tam porobiłam. Zapakowałam 7 prezentów i teraz się zorientowałam, że już taka godzina i wypadałoby iść spać Życzę Wam Kochane Cudownych Świąt Bożego Narodzenia pełnych miłości i radości. Abyście spedziły te kilka dni w gronie rodziny ciesząc się wspólnie spędzonym czasem I oczywiście życzę Wam wymarzonych fasolek jak najszybciej Może po Świętach albo w wolnej chwili podzielicie się zdjęciami Waszych choinek? Dobranoc
|
|
#912 |
|
Zakorzenienie
|
No ładnie! ja tu przychodzę z rana przed pracą, wstaję wczesniej zeby zobaczyć wigilijny prezent Cowie, a ona tylko wysokalachną tempke wpisała na ovuf a testu brak
![]() I reszta dziewczyn też lula ![]() Zbieram się do pracy Spokojnych Świąt Wam życzę i spełnienia wszystkich marzeń!!!
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pff jest test. Nie ma się czym chwalić
|
|
#914 |
|
Wtajemniczenie
|
cowie jak nie ma się czym chwalić? My tu czekamy na dobre wiadomości przez Twoją tempkę
![]() maciejka ![]() ![]() : kciuki:![]() :k ciuki:![]() :kc iuki:Zawsze jest nadzieja i nią trzeba żyć, a ja na Twoim miejscu zmieniłabym gabinet skoro oni mają słabo wyposażony gabinet i usg. Drogie staraczki,
życzę Wam ( i sobie , aby ten świąteczny i magiczny czas przyniósł nam spełnienie marzeń o fasolce.Drogie przyszłe mamusie, Wam życzę dużo zdrowia dla Was i dzieciątek, dużo sił i jak najmniej dolegliwości, aby ciąża była dla Was stanem błogosławionym ![]() Także zdrowych spokojnych Świąt spędzonych w ciepłym rodzinnym gronie
|
#915 | |
|
Zadomowienie
|
Krewety Kochane! Z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego, co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych świąt! ![]() ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
Ciesze sie ,ze u cory wszystko dobrze z wynikami ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- ide robic sernik i salatke warzywna
"Change your thoughts and you change your world" Malzenstwo- 8.06.2013 ![]() 27.12.13- IUI 2014- totalny spontan Nie pale-http://www.suwaczek.pl/cache/e99fa1a9e5.png[/img][/url] 30.07.204 - dieta Montignac I faza |
|
|
|
|
#916 |
|
Zakorzenienie
|
Hej lasencje!
Mąż poszedł do pracy, ja wstałam, spiłam kawkę i muszę wyskoczyć do kwiaciarni po kwiatka dla teściowej na imieniny prezenty spakowane, torby też - czekam do 16 aż mąż wróci i jedziemy na wigilę najpierw do teściowej, a później do moich rodziców cowie Twój wykres jest piękny! ja tam nie chcę Cię nakręcać (żeby nie było ), ale naprawdę ładnie to wygląda trzymam kciuki!!! ![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- Kochane! Już teraz życzę Wam Wszystkim zdrowych, wesołych, pogodnych, spędzonych w gronie rodzinnym Świąt! Dla staraczek niech będą one początkiem dobrej passy na fasolki dla mamusiek niech przyniosą one radość z ciąży i macierzyństwa!!!
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych świąt dziewczyny!!
![]() Lece dalej do kuchni.. zostało jedno cisto i krokiety
|
|
|
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
to ja też wpadłam z życzeniami
Kochane dużo zdrowia i udanych świąt w gronie rodzinnym. Ale przede wszystkim życzę Wam by Wasze marzenie w postaci fasolki się wreszcie spełniło!!!
|
#919 |
|
Zadomowienie
|
Witam się babolki z rana bom później będę zabiegana
![]() Przede wszystkim chcę Wam wszystkim życzyć Wesołych Świąt owocnych w multum fasolek Oraz spełnienia marzeń pozostałych No i dużooo zdrówka!A ja postanowiłam wkleić moje bladziochy ze wczoraj(wyszedł dokładnie po 5 minutach) i dzisiejszego wyszedł po 2 minutach Niejedne pewnie nie zauważą tej kreski ale co tam heh ja ją widze i to najważniejsze Postaram się test z jutra też wstawić lub zrobię za 2 dni o ile @ nie przyjdzie bo też tego się boję.Tempka dzisiaj 37,11 także myśle że dobrze
Tomuś ![]() Edytowane przez Ishka Czas edycji: 2013-12-24 o 09:26 |
|
|
|
#920 |
|
Rozeznanie
|
Witam się w ten piękny słoneczny poranek
Kochane Kobietki życzę Wam spełnienia życzeń tych dużych i tych małych, tych mówionych głośno lub wcale! Życzę Wam dużo zdrówka, wytrwałości i szczęścia i oby nadchodzący rok przyniósł Wam wszystkim pięknego dzidziusia!! Całuję Was wszystkie
|
#921 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na szczęscie szefowa puszcza nas o 13, więc polecę do domku wyszykować siebie i córeczkę i o 16:30 jazda do mamci na wigilię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Od niego to i rózgę mogłabym dostać ![]() Tzn, że co A co z tą piękną tempką, toż z niej musi się coś wykroić!Cytat:
![]() A tak poza tym: Żeby karp był doskonały i pierogi smakowały. Dużo szczęścia i radości, w tym dniu samych pomyślności. Prezentów i humoru dobrego, wszystkiego najlepszego! I dla Was kochane staraczki, żeby ten tytułowy bobasek zagościł w Waszych brzuszkach jak najszybciej!!!
A dla Was kochane mamuśki - spokojnej wręcz nudnej ciąży i zdrowych maluszków!!!
|
|
#922 |
|
Raczkowanie
|
Wesołych Świąt babole
Ishka no jaki piękny wigilijny test gratuluję!
|
|
#923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tradycyjnie, jak co roku,
Sypią się życzenia wokół, Większość życzy świąt obfitych I prezentów znakomitych. A ja życzę, moi mili, Byście święta te spędzili Tak, jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu, Idąc na spacer do lasu, Może w gronie swoich bliskich, Jedząc karpia z jednej miski, Może gdzieś tam w ciepłym kraju Czując się jak Adam w raju, Może lepiąc gdzieś bałwana, Jeśli śniegiem ziemia zasypana. Staraczkom życzę przede wszystkim rychłego zaciążenia a Mamusiom spokojnych ciąż i ekspresowych rozwiązań
|
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki Kochane!!..
Pięknych, rodzinnych, pachnących i cudownych Świąt Bożego Narodzenia!!.. i oby wszystkim nam się spełniło nasze wyczekiwane Marzenie i żebyśmy w Nowym Roku wszystkie miały piekne Dzidziusie w brzuszkach.. ![]() Kochajmy się!!..
|
|
#925 |
|
<3 <3 <3
|
Aga nie chcialam brac L4- moja premia jest uzalezniona od ilosci podpisanych umow a nie mam problemu z dojazdem :-D
Kochane wiadomo czego życzyć: zdrowych Wesołych Świąt i oczywiście upragnionej fasolki Od rana pomagam mamie w kuchni :-D kapusta- zrobiona, karp- tata sie bawi, makowki- zrobione, zupa- sie robi :-D juz sie nie moge doczekać Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Wpadłam na chwilkę, bo powoli muszę zacząć się szykować - na 13 jedziemy na obiad do teściów, a potem do moich rodziców ![]() Życzę Wam wszystkiego co najlepsze! Pomyślności w sprawach dużych i małych, dużo zdrówka, no i oczywiście spełnienia wszystkich marzeń! ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Ale powiem Wam, że jakoś w ogóle nie czuję świątecznej atmosfery I humor też jakiś kiepski mam...
|
#927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje Dzięki dziewczyny, zobaczymy za kilka dni. Teraz za bardzo się nakręciłam. A miałam przeczucie wczoraj, że nic z tego ![]() No i przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale musiałam dopaść komputera, bo telefon mi się spierdzielił Kochane ja Wszystkim również życzę Wesołych Świąt. Zdrowych dzieci zaciążonym i fasolek tym starającym się
|
|
#928 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzwony biją w las Mały karpik się uśmiecha Wnet na pierwszą gwiazdę czeka Uszka dziś się przysłuchują Jak kolędę podśpiewują Barszczyk pięknie jest czerwony Zaś jak zwykle zawstydzony Zdrowych Ciepłych i Pogodnych Życzę wszystkim Świąt Radosnych I tych wymarzonych fasolek ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#929 |
|
Zadomowienie
|
Cowie-jaki masz nick na ovuf?Który dzień cyklu masz dzisiaj (ile masz normalnie dc) i powiedz co Ci wyszło na teście że nie chcesz się nakręcać?
Bo ja jeszcze 2 dni temu myślałam że sobie coś wkręcam a dzis wylazła krecha blada ale jest ![]() Ok ja uciekam jeszcze raz wszystkim Wesołych Świąt pewnie wieczorkiem zagladne.
|
#930 |
|
Wtajemniczenie
|
Ishka Już @ nie przyjdzie
a krecha będzie robić się coraz grubsza cowie Trzymam za Ciebie kciuki!! do 5 dni pojawi się druga kreseczka ![]() A u mnie plamienia pojawiają się co jakiś czas. Wielka ![]() Dziękuję za życzenia Kochane! Życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji Świąt! Żeby wszystkie Wasze marzenia się spełniły Pochwalę się, a co Dzisiaj kończę 24 lata
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.

Wpadam tylko na chwilę, żeby życzyć Wam zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia

Chyba się przepracowałam... tzn ja bym mogła więcej ale już wzięłam apap extra bo normalnie nie wyrabiam.... czuję, jakbym miała opuchnięte jajniki i zaraz miały wybuchnąć, czy albo ktoś mnie skopał 
czy go nie ma?

Bo to podejrzane, ze ciągle bolą Cie te jajniki
Ja tak miałam przy tej torbieli...

23.06.2011
idę 16.01 na wizytę to wypytam... i muszę szykować już 20€ na usg bo on za darmo mi nie zrobił ostatnio to teraz też by nie zrobił... jeszcze za tamto nie zapłaciłam

i będziemy się jutro zajadać
za to chodzę 2-3x dziennie się wypróżniać