Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4 - Strona 48 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć V część wątku?
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 34 64,15%
Żebro, pęcherz - znowu bóle... Dziecko, obchodźże się z mamą czule! - Mamusie III/IV 2014 cz.5 9 16,98%
Już niedługo będziesz z nami, my na Ciebie tu czekamy - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5 10 18,87%
Głosujący: 53. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-24, 09:18   #1411
mmhym
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4

Dzień dobry w ten świąteczny dzień

Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość
Dojechalismy wczoraj wieczorem po 11,5 godz nie bylo tak zle, mielismy same przygody
Dzis bylam u fryzjera i wreszcie sie czuje jak czlowiek
Rzeczywiście przygody mieliście ciekawe
Ja też po fryzjerze od razu czuję się 100% lepiej
I nie przejmuj się nadrabianiem watku - nadrabiaj zaległości z rodziną

Cytat:
Napisane przez BeautifulLie Pokaż wiadomość
Dziewczyny kocham was normalnie dziekuje wam ze jestescie :-* oficjalnie zostałam wyrzucona z domu bo on stwierdzil ze to on placi za mieszkanie wiec jak mi sie cos nie podoba to mam wypier.... Odezwę sie jak sie uspokoję :/
O matko, to moje rady ze wczoraj należy zignorować...
Jesteś u rodziców? Zostań u nich jak najdłużej - postaraj się denerwować jak najmniej. Mam nadzieję, że Święta będą jednak dla Ciebie pozytywne

Cytat:
Napisane przez bebe97 Pokaż wiadomość
Nie śpię od 5. Marcel który ma zapalenie gardła, spokojnie spał całą noc, a teraz akurat zaczął kaszleć bez przerwy.
Dużo zdrowia dla synka

Cytat:
Napisane przez yoki73 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny.
Nie śpię całą noc i zaczęłam czytać zaległości...ale 100 stron od razu, to się na raz nie da.
Gratuluję wszystkim coraz większych pociech w coraz większych brzuszkach Obyśmy wszystkie donosiły ciąże zgodnie z planem.
Moja Julka trochę duża już jest
W 27 tyg 4d ważyła 1430g, a ja od początku ciąży przytyłam niecałe 4 kg, choć brzuszek u mnie dość spory.
TeQiba, proszę o wpisanie wagi mojej córeczki i termin kolejnej wizyty na 16.01.2014.
Super, że u Ciebie wszystko dobrze Wagę wpisałam

Dziękuję za wszystkie życzenia. Też chciałysmy Wam z Ulką złożyć najlepsze życzenia na Święta - dużo uśmiechu, spokoju, odpoczynku mimo wszystko. Te Święta muszą być radosne, bo to ostatnie Święta Bożego Narodzenia w tym gronie - za rok, każdej z nas przybędzie nowy gość przy stole

Drugie serce
mmhym jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 09:27   #1412
frogutka
Zadomowienie

Kochane zdrowych i przede wszystkim spokojnych Świąt, pełnych ciepłej i rodzinnej atmosfery, dużo uśmiechu, energii i dobrego samopoczucia. Aby każdej z Was Maluszek dziś brykał i od teraz tylko zdrowo i szybko rósł. Porodu w terminie, w tempie ekspresowym i bezbolesnym i żeby wszystkie kłopoty i problemy odeszły w niepamięć i omijały Was szerokim łukiem!
A na dziś pyszności, obżarstwa-a co raz można i niech żadnej kilogramy nie w głowie
Ściskam Was wszystkie i każdą z osobna jeszcze mocniej
Radosnych Świąt!
Stary 2013-12-24, 09:28   #1413
cayenneOna
Zadomowienie

Dziewczyny, ja rowniez, bo pozniej moze nie bedzie okazji, skladam swiateczne zyczenia, duzo spokoju i radosci... Byc moze podjecia nowych, przemyslanych decyzji (czego akurat sobie rowniez bardzo zycze)... Troszke zadumy... Ale generalnie dobrych i radosnych Swiat!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ----------

To mowilam ja, Jarzabek

cayenneOna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 09:43   #1414
Ela87
Zakorzenienie

Ja jestem kiepska w składaniu zyczeń więc życzę Wam po prostu WSZYSTKIEGO CZEGO TYLKO ZAPRAGNIECIE - niech się po prostu spełni.

Cytat:
Dziewczyny kocham was normalnie dziekuje wam ze jestescie :-* oficjalnie zostałam wyrzucona z domu bo on stwierdzil ze to on placi za mieszkanie wiec jak mi sie cos nie podoba to mam wypier.... Odezwę sie jak sie uspokoję :/
Współczuję sytuacji ale doczytałam i cieszę sie ogromnie, że masz gdzie iść i masz wsparcie. Może on myślał, że jak jesteś w ciąży, to nie odejdziesz i może wszystko. To się pewnie zdziwił, ale bardzo dobrze Przynajmniej dobrze go poznałaś i wiesz jaki jest

Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość
Tequiba - mam tak samo z TZem. No szlag mnie trafia jak widzę co on robi. Oczywiście znów się pokłóciliśmy bo nie potrafie opanować emocji, ciągle się wściekam o pierdoły, nie wiem co się ze mną dzieje.
Namoczyłam śledzie w wodzie z mlekiem, chciał je przestawić i pyta się czy ta woda będzie mi potrzebna. No to odpowiadam ze nie, no bo przecież do niczego jej nie wykorzystam potem. To wziął i zaczął wylewać mi tą wodę I wielce zdziwiony o co chodzi, bo przecież powiedziałam że nie będzie mi potrzebna. Nosz ku...a.
Nie chcę być złośliwa, ale to chyba jednak hormony
Ja nie widzę NIC złego w tym co zrobił. Sama jakbyś mi powiedziała, że niepotrzebna, to bym wylała

Cytat:
Napisane przez monkaa321 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ratujcie
wczoraj mnie taki bol z lewej strony w żebrach pod piersią złapał, że oddechu złapać nie mogłam trochę porozciągałam ale bolało przy głębszym oddechu albo ruchu... Spać nie mogłam o to bo w tylko jednej pozycji było mi w miarę wygodnie ale wiadomo, zaraz mnie zaczęło wszystko boleć a odwrócić się nie mogłam i spałam na wpół siedząco tylko kilka godzin i nadal mnie boli! Nie wiem co to za ból ale coś jakby skurcz kiedyś też takie coś miałam i mi przeszło dopiero po kilku dniach... Z tego wszystkiego tż też spać nie mógł bo powiedział że się o mnie martwił, no a dodatkowo ja się wierciłam całą noc
Któraś wie co to może być??? Na pewno to nie jest mały, bo to boli wysoko
ja niestety nie pomogę...

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

asienka super, że dojechaliście cali i zdrowi. I fajnie, że tak wesoło na początek

Ela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 10:03   #1415
agunia4ever
Zadomowienie

Witam świątecznie z pracy jeszcze :P
Wpadłam tylko życzyć Wam zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt z masą kopniaków od naszych pociech.
U mnie wszystko ok. Staram się Was podczytywać ale mam taki zawrót głowy z remontem, świętami i pracą że nie daję rady.
Całuje Was i Wasze pociechy mocniutko

Teqiba jakbyś mogła to wpisz mi 14.01. godz. 11.00 wizytę u mojej ginki i 24.01. o 15:30 USG

Impossible is nothing

I ślubuję Ci... Szczęśliwa żona od 9.11.2013r.

I kocham Cię ponad wszystko... Szczęśliwa mama od 06.04.2014r.

Sławcio

Edytowane przez agunia4ever
Czas edycji: 2013-12-24 o 10:11
agunia4ever jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 10:40   #1416
bebe97
Wtajemniczenie

Tak się spieraliśmy o tą masę serową, że żadne z nas nie nasączyło biszkopta no i potwierdza się powiedzenie "gdzie kucharek sześć" ale co tam zjadliwy jest, wiem bo juz pochłonęłam kawałek

Musze jeszcze przygotować składniki na sałatkę z kurczakiem i ananasem a potem już tylko się stroić na święta

Życzę Wam dziewczyny wesołych świąt, donoszonych ciąż i zdrowych dzieciaczków i dużo cierpliwości dla naszych tż

Edytowane przez bebe97
Czas edycji: 2013-12-24 o 10:41
bebe97 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 10:42   #1417
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko

Cytat:

Wysłano za pomocą Tapatalk
Co za cham Co to znaczy, że on płaci za mieszkanie? I co z tego? Ja idąc tym tropem zabrałabym całe jedzenie świąteczne, które bym przygotowała, bo jest moje. Niech sobie siedzi i głoduje przez święta Ale to ja. Ja z tych wrednych

Mam nadzieję, że już się uspokoiłaś i ochłonęłaś. Nerwy nie są ci teraz potrzebne. Są święta, masz przy sobie maluszka, na pewno wszystko będzie dobrze. Trzymam za ciebie kciuki

Cytat:
Napisane przez monkaa321 Pokaż wiadomość
wczoraj mnie taki bol z lewej strony w żebrach pod piersią złapał, że oddechu złapać nie mogłam trochę porozciągałam ale bolało przy głębszym oddechu albo ruchu... Spać nie mogłam o to bo w tylko jednej pozycji było mi w miarę wygodnie ale wiadomo, zaraz mnie zaczęło wszystko boleć a odwrócić się nie mogłam i spałam na wpół siedząco tylko kilka godzin i nadal mnie boli! Nie wiem co to za ból ale coś jakby skurcz kiedyś też takie coś miałam i mi przeszło dopiero po kilku dniach... Z tego wszystkiego tż też spać nie mógł bo powiedział że się o mnie martwił, no a dodatkowo ja się wierciłam całą noc
Któraś wie co to może być??? Na pewno to nie jest mały, bo to boli wysoko

Może to jelita Ja raz miałam taki ból - w pierwszym trymestrze i właśnie też pod żebrami, nie mogłam oddychać, ani się ruszyć Z perspektywy czasu myślę, że mogły być to uciśnięte, albo przesuwające/zakręcone jelita. W końcu one się cały czas się przesuwają.
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 10:51   #1418
mariolasl
Zakorzenienie

Smile Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 4

Niech te najpiękniejsze w roku święta upłyną wszystkim w ciepłej domowej atmosferze, w gronie rodziny i przyjaciół.

Edytowane przez mariolasl
Czas edycji: 2013-12-24 o 10:55
mariolasl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 11:05   #1419
virginia
Zakorzenienie

Witajcie

Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość
Hm, a urządzacie jakąś dużą imprezę? Czemu Ty tyle pracujesz? Nie możecie z czegoś zrezygnować i obie z mamą troszkę odpocząć? Przecież Święta mają być przyjemnym okresem
Wiesz w sumie będą u nas dwie rodziny więc trochę się nas uzbiera, przychodzi też brat z bratową i dziećmi, oni idą też najpierw do jej mamy i tam pomagają, tu już nie pomyślą, że trzeba pomóc. Generalnie nie docenia się czyjegoś wkładu w Święta, dopóki samemu się ich nie przygotowuje, a ktoś je przecież przygotować musi... Najlepiej mają ci, którzy tylko przychodzą na już gotową Wigilię i Święta... Rola facetów kończy się na zrobieniu zakupów więc na placu boju zostaję ja z mamą a w tym roku i ona odpada więc...
Ale na dziś na szczęście zostały mi tylko pierogi i łazanki.

asienka213 witaj w ojczyźnie, ale mieliście przygody po drodze . Pokażesz się w nowej fryzurce?

BeautifulLie, myślałam, że to tylko przejściowe kłopoty i że się dogadacie z mężem, zwłaszcza że teraz Święta a tymczasem....Co go opętało? Brak mi słów i jestem wściekła na niego, że tak się zachowuje teraz jak czekacie na maleństwo, jak są Święta.... I w ogóle jak on może tak się do Ciebie odzywać? Domyślam się, jak to przeżywasz i bardzo mi przykro Jesteś u rodziców? Może pobądź jakiś czas u nich, będzie Ci na pewno weselej, może oni też coś Ci doradzą. Ja jestem zdania, że o małżeństwo trzeba walczyć bo to jednak małżeństwo, dziś ludzie chyba zbyt łatwo się poddają i przy pierwszych kłótniach już myślą o rozwodzie a przecież obiecali sobie, że będą na dobre i na złe, ale do tego trzeba dwojga i przy takim podejściu Twojego męża trudno walczyć.... Mam nadzieję, że pójdzie po rozum do głowy, może jak Cię zabraknie to zatęskni, doceni, przemyśli sobie kilka spraw... Tego Ci życzę bo rodzina to dla mnie największa wartość a tak trudno o nią dzisiaj, tak mało osób o tym pamięta...

yoki73 ale duża Twoja Julcia, popatrz moja w tym samym (mnie więcej tyg.) waży o połowę mniej.

Jak już pisałam na dziś zostały mi już tylko pierogi i łazanki. A tak w ogóle śniło mi się dziś, że ubierałam swoją malutką, to chyba po tych postach Limonki, że obawia się ubierać takie maleństwo .

I gdybym już miała tu nie zajrzeć życzę Wam:
cudownych, magicznych, rodzinnych Świąt, wszystkiego dobrego w Nowym Roku, radości z Bożego Narodzenia już teraz a niedługo radości z narodzin Naszych Maluszków! Niech ten czas pozwoli nam zapomnieć o troskach i kłopotach dnia codziennego, niech przyniesie nam nowe siły, wiarę i nadzieję na lepsze jutro. A nowy Rok niech obdarzy nas zdrowymi maluszkami i szczęściem!
Wesołych Świąt, kochane!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 11:18   #1420
monkaa321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość
1. Co za cham Co to znaczy, że on płaci za mieszkanie? I co z tego? Ja idąc tym tropem zabrałabym całe jedzenie świąteczne, które bym przygotowała, bo jest moje. Niech sobie siedzi i głoduje przez święta Ale to ja. Ja z tych wrednych

2. Może to jelita Ja raz miałam taki ból - w pierwszym trymestrze i właśnie też pod żebrami, nie mogłam oddychać, ani się ruszyć Z perspektywy czasu myślę, że mogły być to uciśnięte, albo przesuwające/zakręcone jelita. W końcu one się cały czas się przesuwają.
1. uwielbiam jak piszesz "idąc tym tropem..."
2. nie sądzę, miałam już kiedyś taki ból a w ciąży nie byłam
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje!

monkaa321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 11:20   #1421
Castia
Wtajemniczenie

dziewczynki kochane WESOŁYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA. RODZINNEGO CIEPŁA I WIELKIEJ RADOŚCI. ODPOCZYNKU OD CODZIENNYCH TROSK.
ŚWIĄT NIOSĄCYCH NADZIEJĘ NA LEPSZY NOWY ROK!!!

u nas nieciekawie, nie dość że te święta takie nijakie, pierwsze bez taty to wlasnie wróciłam z córcią od pediatry - ma ostre zapalenie ucha, gorączka 39 stopni.
narobiłam tonę ryby po grecku bo mielismy jechać na rodzinną wigilię do siostry.
a teraz nie wiem co z nią.... oprócz tego na wigilię nic nie mam zeby w domu zjeśc wieczorem
no i tak jest z dziećmi - planować sobie można

przesyłam świąteczne buziaki dla kazdej mamusi i każdego dzidziusia!
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 11:49   #1422
frogutka
Zadomowienie

elunka dzwoniłam do szkoły rodzenia na Prostej, ale żeby się zapisać musisz zadzwonić osobiście, bo podaje się imie, nazwisko, tp, lekarza prowadzącego. Ja zapisałam sie na środy, start 29.01 g. 17.30
Stary 2013-12-24, 12:11   #1423
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frogutka Pokaż wiadomość
Poczta jutro pracuje, jakoś w niepełnym wymiarze, ale zawsze. Tylko np. u mnie listonosz nie bierze żadnych większych listów, paczek itp Najlepiej dzwon od rana i pytaj czy coś jest dla Ciebie.
Doszła paczka Listonosz przyniósł. Z koszul zadowolona.. za ta kase(niewiele ponad 15zl sztuka) nie sa zle Materiał ok, nie jakis sztuczny i rozmairowo superr!! Kocyk jest mega. Pieluszki jak pieluszki...nie znam sie na tym za bardzo, ale też wydają sie ok
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 12:12   #1424
marima
Raczkowanie

cześć kobietki

Życzę Wam zdrowych, spokojnym świąt w ciepłym gronie rodzinnym, spełnienia wszystkich marzeń, rozwiązania problemów i wątpliwości a przede wszystkich zdrowych dzieciaczków, które przyniosą Wam wiele radości
marima jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 12:24   #1425
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość

gin powiedział dziś, że nie jest najgorzej. co prawda dalej szyjka ma ksztalt lejka, ale sie nie rozszerza przy ucisku no i jest jeszcze dość długa, choc sytematycznie się skraca. mam leżeć, odpoczywać i maksymalnie uważać na siebie... uff.. i tak jeszcze min. ze 4 tygodnie spróbować wytrzymać
a u Kornelki wszystko w porządku. co prawda gin na usg tylko serduszko sprawdził, czy ok, na kolejnym usg 10.01 będzie wszystko dokładnie kontrolowal. sam miał też możliwość poczuć jaką mam małą wiercipiętkę w brzuszku
No i to są super wieści. Nie przemęczaj sie i mam nadzieje, że nawet dłużej jak te 4 tyg wytrzymacie

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Hej
Poczytałam Was ale nie mam siły odpisywać. Załatwiałam sprawy na mieście a potem cały dzień w kuchni a jeszcze mama napędziła mi stracha bo się przewróciła - tak jej się w głowie zakręciło. Nie wiem wgl co się z nią dzieje ostatnio....
Nie mam więc innego wyjścia tylko sama szykować te Święta choć powiem Wam szczerze, że wgl mnie nie cieszą... W międzyczasie piłam tylko herbatki i wzięłam te oscillo, poczytałam na necie, że można je brać, tandum verde niestety nie mam a solą już mi się nie chce płukać (ohyda! choć jak dalej będzie mnie bolało tak jak w nocy to pewnie się zmuszę). No i ogólnie oprócz kiepskiego samopoczucia ledwo przytomna jestem.

Buziaki dla Was
Kochana Ty też sie nei ptrzemęczaj.. Zdrowie Twoje i maluszka najważniejsze.. JAk coś na święta nie będzie zrobione czy dopięte na ost guzik świat sie nie zawali..
Stary 2013-12-24, 12:25   #1426
mara86
Raczkowanie

Kochane również, zdrowych i spokojnych świąt Bożego Narodzenia. W rodzinnej atmosferze, ze spokojnymi maleństwami w brzuszkach!! Chciałam Wam również podziękować za wsparcie jakie mi dałyście niemalże od pierwszych godzin kiedy to dowiedziałam się, że jestem w ciaży

Stary 2013-12-24, 12:26   #1427
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny melduje sie

wybaczcie ale nie nadrobie przynajmniej narazie

Ehh ze mnie to zadna patriotka, ale jak dobrze byc u mamusi

Dojechalismy wczoraj wieczorem po 11,5 godz nie bylo tak zle, mielismy same przygody, najpierw zaspalismy, potem mielismy o 4 nad ranem pozegnanie chocby Papieza, bo akurat cala rodzinka wracala nawalona z imprezy pozniej na pierwszej przerwie tz chcial sie napic kawy, wysiadl z auta i zaczal jej szukac a tu auto zaczelo odjezdzac oczywiscie ze mna i Nati w srodku a potem pod czeska granica zorientowalismy sie ze nawigacja nas zle prowadzi, bo moj malzonek stwierdzil ze nasza navi juz mu sie nie podoba i wezmie sluzbowa i tak tam nawpisywal, ze wlasnie tam wyladowalismy a po wejsciu do domu wylaczyli prad i siedzielismy przy swieczkach hehe ale bylo wesolo

Dzis bylam u fryzjera i wreszcie sie czuje jak czlowiek

Wybaczcie, ze tak tylko o sobie pisze, moze pozniej uda mi sie was troche poczytac, bo teraz ide mamie pomoc piec
Nie obyło się widzę ebz przygód, ale najważniejsze, że cali dotarliście. A teraz słodkie lenistwo u mamusi)
I tak!!! Nic nie poprawi lepiej humoru jak wizyta u fryzjera
Stary 2013-12-24, 12:31   #1428
ag9
Zadomowienie

Czytam o poczynaniach Waszych TZów i dochodzę do wniosku że chyba przesadzam faktycznie, masz Ela rację
Ja niestety z tych co "zawsze wszystko najlepiej zrobią same"
No nic, dzisiaj już mi przeszło, TZ w pracy do 14, a mu niechcący trochę stresu narobiłam bo zostawiłam telefon w torebce i przez 40 minut nie mógł się do mnie dodzwonić bo zwyczajnie spałam i nie słyszałam, zrobił panikę i już miał z pracy wychodzić i jechać sprawdzić czy żyję

Beautiful - trzymaj się mocno, bo masz dla kogo, pewnie nie będzie to łatwy czas dla Ciebie ale musisz być silna.
Stary 2013-12-24, 12:32   #1429
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:

Wysłano za pomocą Tapatalk
Kochana przykro mi bardzo Trzymaj się jakoś A do tż brak slów.. Zamiast Cie wspierać(w końcu jego dziecko nosisz) to wyjezdza z takimi słowami... Mam nadzieję, że masz kogoś bliskiego do kogo pójdzesz się wyżalić, wyplakać a może wkrzyczec.. vMusisz być silna dla siebei i malenstwa*
Stary 2013-12-24, 12:36   #1430
Ela87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość
Czytam o poczynaniach Waszych TZów i dochodzę do wniosku że chyba przesadzam faktycznie, masz Ela rację
Ja niestety z tych co "zawsze wszystko najlepiej zrobią same"
No nic, dzisiaj już mi przeszło, TZ w pracy do 14, a mu niechcący trochę stresu narobiłam bo zostawiłam telefon w torebce i przez 40 minut nie mógł się do mnie dodzwonić bo zwyczajnie spałam i nie słyszałam, zrobił panikę i już miał z pracy wychodzić i jechać sprawdzić czy żyję
Ważne, że coś faceci robią Że niedokładnie, że inaczej myślą - no cóż tacy są właśnie faceci

Stary 2013-12-24, 12:43   #1431
czbasia
Zakorzenienie

Kochane!!!
Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru przyniesie Wam spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia, niech spełniają się wszystkie marzenia.

http://www.youtube.com/watch?v=ALXRl-xVUhQ

Zmykam do garów na trochę
Stary 2013-12-24, 12:49   #1432
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Wesołych (ostatnich bez dzieci) Świąt! buziaki dla Wszystkich

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 14:40   #1433
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
Wesołych (ostatnich bez dzieci) Świąt! buziaki dla Wszystkich

niektorzy juz maja dzieci)))))
Ja krotko, bo latam miedzy malym kuchnią, jeszcz TYmek coś pokasłuje :/
WESOLYCH ŚWIĄT, zdrowia, spokoju i tym co mają już pociechy -wyspania się)))
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 15:03   #1434
mona1
Zadomowienie

Wesołych świąt kochane, dużo zdrówka dla Was i Waszych maluszków. Życzę Wam szczęśliwych i lekkich porodów oraz różowych, zdrowych bobasków.
Stary 2013-12-24, 15:27   #1435
nivka
Raczkowanie

BeautifulLie Trzymaj się i nie daj się! Odpoczywaj i ciesz się Świętami (w miarę możliwości) u Rodziców - spokój i relaks jest teraz najważniejszy.

A do Wszystkich

Wesołych Świąt - rodzinnych, spokojnych (pomimo już posiadanych Dzieci i ciążowych hormonów ) i zdrowych. Dbajmy o siebie i Maluchy
I samych pozytywnych wieści i myśli o ciąży (bo ostatnio przez Styczniówki trochę smutno mi się robi). Także Wesołych!
nivka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 18:26   #1436
kate1623
Zadomowienie

Kochane dziewczynki z okazji Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam spełnienia marzeń, dużo zdrowia no i oczywiście szybkich i bezbolesnych porodow.

Aaaa i pamiętajcie najedzcie się ile dacie rade

Maja

Czytam
kate1623 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 20:06   #1437
kolba
Raczkowanie

Kochane Dziewczyny!!!
Z okazji Świat Bożego Narodzenia wszystkiego co najpiękniejsze, najwspanialsze, dużo miłości, radości, spokoju, wytchnienia od codziennych spraw i dystansu do problemów! Aby Dzieciatko, które dziś sie narodziło, narodziło sie rownież w każdym sercu i zagoscilo tam na dobre
Sciskam Was bardzo mocno i przytylam wirtualnie!!!
Dziękuję, że jesteście!!!!

---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ----------

Przytulam miało być, ale jeśli chodzi o przytycie to tez przytyłam))

kolba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 20:25   #1438
Ela87
Zakorzenienie

Dobry Wieczór

Ja już po Wigilii i wieczornym posiedzeniu z rodzicami i bratem

Dostałam różowe kapcie z bąblami
Książkę o której marzyłam i pieniążki za które kupię fotelik dla Oli Nie spodziewałam się takich prezentów.

A moja mama dostała od taty laptopa

Stary 2013-12-24, 21:19   #1439
Trisdom
Zadomowienie

Kochane- zdrowych, spokojnych i bezstresowych Świąt. Rozbrykanych Maluchów, porodów w terminie i spełnienia marzeń.

Mój tz dostal ksiazke Super Tata- poradnik obrazkowy, ale wlasnie siedze sama i czytam

Beautifullie- sciskam wirtualnie. Lepiej odejsc wczesniej, niż za późno
Stary 2013-12-24, 21:21   #1440
niezapomnijkaa09
Rozeznanie

Ja tylko na chwilkę- Wesołych i rodzinnych Świąt dziewczynki. A dla Was znalazłam specjalny obrazek

Aparatka:
góra 27.06.2014
niezapomnijkaa09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości