|
|
#4621 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
![]() Jak coś służę pomocą ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Dzięki Kochana ;* Ja mam dzisiaj jakąś chwilę słabości brakuje mi go ale nie po tym co zrobił nie ma mowy nigdy się pierwsza nie odezwę chociaż nie jest łatwo pozbyć się myśli że chciałabym z nim być no cóż trzeba jakoś wytrwać mam nadzieje że przyszły rok okaże się lepszy od tego zresztą wszystkim nam tego życzę !
|
|
|
|
|
#4622 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
! I nie pisz, nie pokazuj swojej słabości do niego, on sie tymi karmi a Ty pózniej zwałujesz..Też mam nadzieje, że przyszły rok będzie lepszy! Wesołych Świąt ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4623 |
|
Rozeznanie
|
To jest tak on chce a ja bym chciała być z tym kim był kiedyś bo to co jest teraz to porażka nie dam się więcej zmanipulować jak napisze te życzenia odpisze nawzajem przypomnę o swojej decyzji i żegnam czas w końcu iść na przód bez niego !
też życzę Wesołych Świąt Wizażanki ! |
|
|
|
#4624 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4625 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
wydaje mi się że jest to możliwe ale tylko bez niego bo on się nigdy nie zmieni a inaczej nic z tego nie będzie trudno się mówi popracuje teraz nad sobą a może kiedyś pojawi się ktoś odpowiedni tak jak u Ciebie
|
|
|
|
|
#4626 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sie śmieje że długo nie byłam sama, chociaż to źle bo sie nie wybawilam za dużo . A wiesz co wszystko da sie zmienić i zapanować nad sobą. Ja teraz też wyluzowalam, wynajęliśmy z tż mieszkanie ale konkretnie wszystko traktuje na luzie, ludzie maja gorsze życie , ja jestem zdrowa mam prace uczę sie mam rodzine, brata, ślicznego chrześniaka i mała księżniczkę,także czego chcieć więcej od życia. Facet to facet, pewnie, że fajnie jak jest, ale ja związki traktuje naprawdę na luzie, żeby już zbytnio nie cierpieć i wychodzę na tym na plus. Mój tż nie widzi swiata po za mna i po roku cały czas sie o mnie stara... Nie ma co brać wszystkiego na poważnie bo sie zamartwisz i dostaniesz w głowę ! Carpe diem !! Cmok cmok ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miło się takie czyta ![]() Ja zastanawiam się czy eks chociaż przez chwilę o mnie w czasie tych świąt pomyśli... ale dzisiaj jest mi lepiej, już tak się nie zadręczam. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez mychamycha Czas edycji: 2013-12-24 o 12:41 |
|
|
|
|
#4628 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4629 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mam nadzieje że i kiedyś do mnie się tak szczęście uśmiechnie i też będę mogła tutaj napisać i poradzić coś komuś bo na razie ja tego potrzebuje teraz widzę że to ja muszę też coś zmienić bo to wszystko nie wzięło się też z niego samego gdybym mu na to nie pozwalała nie byłoby tak ... ale że się przyzwyczaił to to wykorzystał ... |
|
|
|
|
#4630 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Warriatka, fajnie czytać tak optymistyczne posty Co prawda ja uważam, że po poważnym związku warto pobyć dłużej samemu ze sobą, ale ważne, że jesteś szczęśliwa.Dziewczyny, życzę Wam wszystkim wesołych Świąt!
|
|
#4631 |
|
Zadomowienie
|
Wesołych świąt kochane
Nie traćcie tego wspaniałego czasu na myślenie o ludziach,którzy nie marzą o tym,by znaleźć Was pod choinką
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 |
|
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Kochane, życzę Wam wspaniałych świąt i bogatego Mikołaja
A przede wszystkim znalezienia tej jedynej miłościDo byłego życzeń nie wysyłam, jakoś nie mam na to ochoty po niedawnej akcji z jego rodziną. Wysłałam życzenia koleżankom, kilka koleżanek napisało pierwsze
|
#4633 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4634 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczęta zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt!!
Nie płaczmy, nie myślmy w te dni o eksach. Nie zamartwiajmy się!! Będzie dobrze
|
|
#4635 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Nie czuj sie samotna, dlaczego?? Masz rodzine na pewno, poświęć ten czas w 100 im. Ja mimo że mam mieszkać z tż i spotykamy sie od roku jutro mam chrzciny chrzesniaczki i sobie wyobraź że idę sama bo chce 100% poświecić sie rodzinie która jest i mnie nigdy nie zostawi a facet jak to facet dzisiaj jest jutro moze go nie byc wiec wole im dać mój czas w takie dni jak te, a z nim jeszcze zdążę sie naprzytulac etc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
|
|
#4636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4637 |
|
Raczkowanie
|
To sie bardzo cieszę, a ja właśnie dostałam plamień bo zmieniłam tabsy 😔 i tak na święta ojjjj 😊
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4638 |
|
Zadomowienie
|
dla mnie te święta są okropne, bo w zeszłym roku byłam tam u niego w święta, robiłam sałatkę, ubierałam naszą pierwszą wspólną choinkę...nie łatwo mi o tym zapomnieć. 3 lata temu w święta zaczęliśmy ze sobą być.
ciekawe jak długo będę się tym zadręczać... |
|
|
|
#4639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na szczęście nie było mi to pisane. Zadziwiające jest to, że choć wiem, że dobrze zrobiłam odchodząc od eksa i absolutnie tego nie żałuję, to jednak wiecznie to rozkminiam. muszę znaleźć jakieś fajne postanowienie noworoczne i zająć się jego realizacją. To o wiele lepsze zajęcie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4640 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Oczywiście,jak wiem ze on jest ja mieście to będę sie stra siedziec w domu i na imprezę nawet nie pójdę bo wiem,ze go moge spotkać. Jednak w swieta zostaje w moim mieście ciekawe czy ta jego do niego dojedzie czy swieta spędza osobno. |
|
|
|
|
#4641 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4642 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4643 |
|
Raczkowanie
|
Rodzina jest najważniejsza! Twoi Rodzice na pewno nigdy nie pozwolą na to żebyś była smutna ani rodzeństwo jeżeli masz, ani dziadkowie, nikt bo to sa ludzie dla których nasze szczęście jest najważniejsze! Masz okazje spędzić z nimi piękne chwile, a od stycznia ruszaj na siłownie, zakupy, wszędzie sama dla siebie
|
#4644 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny, znowu sie dzis z nim spotkalam
byl u mnie
|
|
|
|
#4645 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, chciałabym Wam życzyć Wesołych Świąt spędzonych w gronie najbliższych, byście odpoczęły przez ten czas i nabrały siły na Nowy Rok, który mam nadzieję będzie o niebo lepszy niż ten!
|
|
|
|
#4646 |
|
BAN stały
|
Postanowiłam sie z nim spotkać,dzisiaj po 21 nie wiem w sumie po co chyba pogadać,pospominac.Nie widziałam go rok czasu.W zeszłym roku dzień przez wigilia sie z nim widziałam a teraz w wigilię.Ona ma dziewczyne od dwóch lat,więc to tylko czysto kolezenskie spotkanie.
|
|
|
|
#4647 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co masz sobie żałować hahaha 🎅 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4648 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4649 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam dylemat, czy złożyć życzenia świąteczne byłemu..
Skrzywdził mnie bardzo, po rozstaniu odwalił dziwną akcję z telefonem do mojej mamy i obrażaniem mnie, ale to bardziej skomplikowane. Miał problemy psychiczne; urojenia i wmawiał sobie różne rzeczy. Jednak przez cały związek był dobrym człowiekiem, ma dobre serce. Nie mam z nim żadnego kontaktu od 1.5 miesiąca. Strasznie korci mnie, żeby wysłać mu życzenia świąteczne, takie od siebie. Żeby między nami sytuacja była 'neutralna', bez złości, nienawiści. W końcu święta to czas pokoju i zapominania sporów.. Siostra mówi mi, że jestem głupia, że jak on by chciał to by sam się odezwał, przeprosił, a ja po takich akcjach chce mu jeszcze życzenia wysyłać. Ale ja mam gdzieś swoje ego, dumę. Nie chcę do niego wracać, tylko chciałabym wszystko wyjaśnić, żeby było 'normalnie'...
|
|
#4650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

ale dzisiaj jest mi lepiej, już tak się nie zadręczam.