|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
dziewczyny, melduję się, że tak średnio do poniedziałku wizaż schodzi na dalszy plan, bo zaczynam pakować pół roku do kufra i mam nadzieję, że zmieszczę się w tych 30 kg
ostatnia noc w tym pokoju za mną, dziś jadę na impreze, wracam jutro koło południa i o 21.. kierunek dom tak się cieszę, że nawet 8 h w busie mnie nie obchodzitak więc życzę Wam udanego weekendu
|
#152 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Winko, wódka no i plotki, tak przetrwamy zimy psotki- rocznik 94, cz. XIII
Cytat:
no wiadomo ![]() no bo Skyler to tępa dzida ![]() moja ulubiona scena ![]() Cytat:
super
|
|
#153 | |
|
Zakorzenienie
|
znowu cichniemy, przedświąteczna gorączka
![]() Cytat:
pewnie przeszczęśliwa jesteś, tż i rodzina blisko będą w końcu ![]() to było dobre ![]() jezu, przed świętami wszyscy znajomi się zjechali i byłaaa taka super impreza, jakiej dawno świat nie widział, od razu humor mam lepszy tylko miałam do 15 sprzątnąć łazienkę... a niedawno wstałam, matka mnie zabije jak wróci w ogóle ostatnio tak mało alko pije, że po jednym piwie już miałam fazę a jak zaczęłam mieszać wódkę z piwem to mam konkretne luki
|
|
|
#154 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
no ja dzisiaj już dwa pierniki zrobiłam chociaż najlepszą z całego serialu jest ta, gdzie bliźniacy idą po Hanka ![]() zazdroszczę takiej imprezy ![]() do mnie sie dzisiaj odezwała koleżanka, z którą znamy się od podstawówki, wróciła z Łodzi do domu i chce się spotkać, pewnie po świętach się spotkamy
|
|
#155 |
|
Kuźnia inspiracji
|
U mnie sprzątanie i pieczenie
też mam się spotkać z koleżanką i kolegą po świętach, a przed świętami mam dentystę![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#156 |
|
Zakorzenienie
|
skończyłam Breaking Bad
i co ja teraz pocznę? chyba wrócę do oglądania Hart of Dixie ![]() i mój ojciec jest nienormalny, jak zwykle, przed każdymi świętami pokłócił się z matką o pierdołę(3 albo 4 rok z rzędu).. tym razem o to, że niby inaczej niż co roku robi nalewkę i teraz jej nie wyjdzie poza tym wczoraj wydarł na mnie morde przy bracie i jego córkach bez powodu(jestem smarkulą i mogę wylecieć z domu razem z psem ),więc dzisiaj żadna z nas z nim nie gada, niech się wypcha niech idzie do psychiatry albo coś, bo ja nie mam zamiaru obrywać za to, że w życiu mu nie wyszło, ahh ta świąteczna atmosfera! żenada
love as long as you live Edytowane przez oliwja Czas edycji: 2013-12-22 o 12:26 |
|
|
|
#157 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Oliwja, pjona co do ojca, ja jestem sklocona ze swoim od 11 listopada
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
długo.. o co poszło?
|
|
#159 |
|
Kuźnia inspiracji
|
powód jest trywialny
![]() Po pierwsze chodziło o to, że mamy w pewnym sklepie kartę lojalnościową i ja usłyszałam jakoś początkiem października że można ją wymienić i jakieś profity z tego będą. Powiedziałam o tym mamie, ona powiedziała tacie i okazało się, że trzeba by ją wymienić na kartę kredytową no i później on do mnie z ryjem, że nie sprawdziłam dokładnie o co to chodzi. No to co kur.wa internetu w domu nie ma i nie mógł tego zobaczyć? Aż mną targało podczas tej rozmowy no i momentem kulminacyjnym było to, że nie załapałam jakiegoś żartu i wkurzyłam się jeszcze bardziej, przez co ojciec powiedział, że jak nie chcę, to on wcale nie musi ze mną rozmawiać i rzucił słuchawką
|
|
|
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
taaaak, ta rodzinna atmosfera kiedy matka cały dzień się na Ciebie drze o sprzątanie i o to że przychodzę sobie zrobić coś do jedzenia kiedy ona nie ma w co rąk włożyć bo słońce więc musi myć okna a robi jej się pranie a całą kuchnię ma rozbabraną bo zachciało jej się rozłożyć ją na czynniki pierwsze i wszystko wysprzątać... moja sobota
![]() Za to przy świątecznej playliście (20 piosenek na 3 godziny roboty, lol, last christmas i mariah carey znam na pamięć już) wczoraj z M. upiekliśmy pierniczki Oprócz tego wyszorowałam pokój i się nim teraz jaram. Dzisiaj ogarniam prezenty. Bo muszę dokończyć dla M. i zrobić wszystkim domowe krówki ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
i wiem co czujesz, też mnie ch*j strzela jak ktoś mnie nie docenia. Jak się dostałam na studia to aż się popłakałam bo jak moja siostra się dostała to wszyscy gratulowali, szampan i w ogóle radość a u mnie to jakoś nie wiem, nawet uśmiechu nie wywołało Aż się sama z tego cieszyć nie umiałam.
Edytowane przez minthema Czas edycji: 2013-12-22 o 13:57 |
|
|
|
|
#161 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
bo jego zdaniem to my powinnyśmy wszystko wiedzieć i wszystko robić za niego.Moi rodzice się nie cieszyli, bo nie chcieli, żebym szła do Łodzi, tylko do Krakowa, a już najlepiej do Kielc. |
|
|
|
|
#162 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
był potok łez? ja nadal nie znalazłam sobie serialu do oglądania ![]() ja pierdzielę, no rzeczywiście wielki powód do kłótni miał ![]() Cytat:
zaczynam się zastanawiać czy to nie jest jakiś zmasowany atak, że faceci zaczynają walić fochy jak baby ![]() co do studiów to mam to samo.. też nie jestem na łatwym kierunku, praktycznie co tydzień miałam jakieś kolokwium, a i tak się potrafią czepić, że mi tak słabo idzie, no kurcze.. stanę na rzęsach żeby samie 5 mieć, to nie liceum jak dostałam tą 4 z kolosa i powiedziałam matce to było tylko 'aha, to super', no dzięki ![]() a co do światecznych przygotowań.. w piątek zrobiłyśmy z mamą dwa słoiki śledzi, a wczoraj zrobiłam dwa pierniki i przygotowałam warzywa do ryby po grecku dzisiaj ojciec pokroi warzywa na sałatkę jarzynową, a co ja będę robić na sałatki jeszcze za wcześnie, ewentualnie jakieś ciasto moża zrobić i je wystawić na balkon, a z resztą.. rodzice wrócą z cmentarza to dostanę całą listę zadań ![]() swoją drogą.. bardzo mi się nudzi. tak bardzo, że siedziałam wczoraj i robiłam sobie notatki do nauki na kolokwia, które mam po świętach i chyba szykują się smutne święta
|
|
#163 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() no on się jak baba zachowuje, o pierdołe od razu awantura XXXL, w zeszłym roku w urodziny mamy zrobił gigantyczną awanturę o to, że nad wanną wisiały firany po praniu i gdy on się kąpał to mu przeszkadzały, bo królewicz sam nie mógł sam ich przesunąć.. w ogóle jest nieporadny życiowo i wiecznie ma jakiś problem, a jak za długo jest spokój to szuka dziury w całym, żeby się z mamą pokłócić a potem nie potrafi jej nawet przeprosić, tylko jakieś gówniarskie podchody robi. Ja przy każdej sytuacji takiej się zastanawiam co matka z nim robi jeszcze, a ona chyba już przywykła i ma go po prostu w dupie jak znowu zaczyna marudzić. Ja jak na razie to robię obiad, bo kochany tatuś obraził się nawet na to a mama w pracy, więc musiałam zrobić za niego. Wieczorem pewnie zaczniemy piec ciasta i jutro po południu, bo mama dopiero Wigilię ma wolną.. ![]() Dlaczego smutne?
|
|
|
#164 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
rozumiem a Hannibala dokończyłaś? ![]() w takich chwilach się cieszę, że mój ojciec prawie w ogóle się nie odzywa coś w tym chyba jest, bo on nie potrzebuje komunikacji z nami, no chyba, że w sprawach służbowych typu 'będziesz jeść ziemniaki na obiad, bo nie wiem czy Ci obrać' albo 'jadę do dziadków i do Biedronki, jedziesz ze mna?' a tak możemy nie gadać chociaż jak siedzimy w kuchnii jak są te przygotowania świąteczne to rozmawiamy na wiele tematów, ale tak żeby sobie usiąść w pokoju i pogadać od tak to nie ma opcji ![]() mój ojciec jutro do pracy idzie, więc zaganiamy go dzisiaj do sałatki, jutro pewnie na spokojnie będziemy sobie gotować, bo ojca nie będzie w domu, więc cisza, spokój, nikt się nie będzie kręcił po kuchni ![]() mój przyszywany dziadek leży w szpitalu, na OIOMie.. no i nie jest z nim za dobrze, sam ostatnio powiedział, że on już się wybiera na drugą stronę. niby to tylko mój przyszywany dziadek, ale i tak mi smutno i przykro, bo od takiego małego wypierdka jeździłam z ciocią (jego synowa) na wakacje do niego, ostatnio dwa lata temu byłam i pamiętam go jako takiego żwawego dziadka, co porozmawia, pośmieje się.. nienawidzę starości
|
|
#165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
w końcu mam chwilkę wolnego czasu żeby się odezwać, witam w nowym wątku
widzę,że u Was przygotowania pełną parą, w sumie to tak jak i u mnie przy czym kłótni o błahostki na każdym kroku ..ah ta świąteczna atmosfera
|
|
#168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ze swoim też prawie w ogóle nie gadam, jak już mu coś opowiadam to mam wrażenie, że mnie zlewa, więc po co mam się produkować ![]() a ja jutro ze swoim cały dzień w domu ojaa, przykre, mam nadzieję, że mu się polepszy, Święta i w ogóle, to mogłoby być dobrze.. ![]() Cytat:
oglądając Warshaw Shore uświadamiam sobie, jaka jestem grzeczna, ułożona i odpowiedzialna
|
|
|
#169 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
to sobie dokończ, bo niedługo 2 sezon dokładnie to samo mam, piąteczka ![]() mój do pracy idzie, sama z mamuśką siedzę, będę musiała na miasto lecieć ![]() no nie bardzo, bo wczoraj zmarł, a pogrzeb w Wigilię. nie będzie mnie na pogrzebie bo miasto o 80 km oddalone.. kto normalny pogrzeb w Wigilię robi.. łooooo, czekam aż na necie będzie, bo jestem ciekawa
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz kolej na 11 hi5 ![]() a mój był w sobotę i przez to poniedziałek ma wolny :/ ale faux pas strzeliłam, przepraszam, przykro mi były gołe pośladki trybsona ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- włączyłam sobie Revenge, tu też mam kilka odc do nadrobienia muszę obejrzeć wszystkie seriale przed egzaminami, żeby mnie potem nic nie rozpraszało
|
|
|
#171 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ja nawet nie pamiętam co tam było dokładnie, bo w wakacje skończyłam ogladać mój święta ma wolne, a wolałabym żeby pracował, przynajmniej wtedy, jak mamy gości u siebie, bo zawsze sobie z mamą szybciej ogarniemy we 2, niż z nim nie wiedziałaś, więc nic się nie stało jedyne co mnie pociesza to myśl, że już się nie męczy.tak myślałam, że to jego, jak widziałam tamten zwiastun ![]() ja mam to samo, wrócę po przerwie na uczelnię to znowu będę miała zastój z serialami
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też nie ogarniam idei pogrzebu w Wigilię... dziwnie trochę..
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
wczoraj byłam na wieeeelkim shoppingu z Tż, tyle łupów a w domu jest poprostu cudownie, masa do roboty, ale robie to w tym roku z taką radościąa w ogole dzis przychodzi do mnie listonosz z paczką, nie mialam pojecia co to jest.. otwieram.. a tam paczka wyladowana batonikami Duplo ![]() ![]() meeow, przykro i bardzo, ze przed świętami akurat tak Ci się przytrafiło..
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Nat, zazdro
Podziel się ziomek ![]() Jeezu, dopiero wyszłyśmy z kuchni: sernik, makowiec, ciasto z musem czekoladowy- zrobione; ryby po grecku i w occie- zrobione; śledzie w śmietanie i śledzie z czosnkiem- zrobione; sałatka jarzynowa- zrobiona, karp zamarynowany i nafaszerowany, jesiotr i łosoś w galarecie zrobiony.. jeszcze na jutro zostało sporo roboty i na 18 kolacja, na szczęście będzie brat z córką, po raz pierwszy spędzimy z nimi Wigilię a nie tylko z dziadkami i wujkiem rozwodnikiem więc się nie wynudzę Z tatą topór wojenny zakopany ![]() Masakra z moją twarzą, zawsze usuwam 'wąsik' (dejm ![]() Poza tym strasznie zaczął mnie zapychać mój krem, i tutaj prośba do Mint, jak się nazywa to Twoje cudo,które nabyłaś jakiś czas temu?
|
|
#175 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
no cóż poradzić ![]() Cytat:
ale super masz podziel się tym Duplo ![]() Oliwia, kurczę.. niefajnie z tą Twoją twarzą ja też cały dzień zapier.dalałam w kuchni zrobiłyśmy dwa makowce, kruche ciasto z wiśniami, biszkopt z masą krówkową i kremem karpatkowym, dwie sałatki, rybę po grecku i ogarnęłyśmy wywar na zupę.. sałatka jarzynowa już dzień wcześniej przez ojca zrobiona oprócz tego jeszcze ogarnęlam kurze u siebie, u rodziców w pokoju i w łazience i cały dom odkurzaczem wyjeździłam.. padam na pysk ![]() a na pogrzeb jednak jedziemy, bo w sumie tak głupio nie pojechać.. tamta część rodziny była na pogrzebie mojej babci, więc nie wypada nie jechać, poza tym znało się człowieka, to teraz trzeba się z nim pożegnać.
|
|
#176 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
zrobiłam to wczoraj i czekam na Armagedon na ryju, a że jestem przed @, to tylko zakopać sie pod ziemię:banghead:Ja nie Mint, ale wiem co nabyła Sylveco lekki krem nagietkowy.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
oliw, ja też mam wysyp, poprostu juz nie wiem co z tym robić
![]() ja używam zamiast kremu żelu z nagietkiem i jest po prostu cudowny! załagadza te stany zapalne, nawilża, nie zapycha, nie świece się po nim, mój faworyt kosmetyczny chwilowo ( oprócz nowego lakiery z Inglota, w koncu znalazlam idealny nudziak jak patrze ile wy juz zrobiłyście.. ja tylko upiekłam wczoraj sernik i naszykowalam warzywa na salatke, i tyle xD
|
#178 |
|
Raczkowanie
|
Oliwja, może to uczulenie od tej joanny?
Ja wczoraj ubiłam tylko pianę do ciasta, dzisiaj skroiłam ogórka do sałatki, bo jestem przeziębiona i wypraszają mnie z kuchni ![]() Świetne święta mi się szykują, o takich właśnie marzyłam No, także zazdraszczam wam nawalu roboty
|
#179 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Jako że chwilowo odpoczywam od garów
to chciałabym Wam życzyć wszystkiego najlepszego na święta, spędźcie je w naprawdę rodzinnej atmosferze i najedzcie się po uszy specjałów (czekam już na śledzika, bo wyszedł super) i bądźcie szczęśliwe.Pozdrawiam i buziaczkuje ![]() Cieszę się, że mogę napisać życzenia w tym wątku no i chciałabym żeby tak było jak najdłużej. Zżyłam się po prostu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Inspire Czas edycji: 2013-12-24 o 14:20 |
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
o tak, maratonik życzeniowy zaczęty
Nat życzy Wam dużo prezentów kosmetycznych i nie tylko, dobreeeego jedzonka (pójdzie w cycki), zdrowia, lekkich i przyjemnych sesji, ostrego napie.rdolingu sylwestrowego bez kaca oraz oczewiście seksu, pytongów i wódeczki! Wesołych, dziewięćczwórki!!
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

ostatnia noc w tym pokoju za mną, dziś jadę na impreze, wracam jutro koło południa i o 21.. kierunek dom
tak się cieszę, że nawet 8 h w busie mnie nie obchodzi

i co ja teraz pocznę? chyba wrócę do oglądania Hart of Dixie 
poza tym wczoraj wydarł na mnie morde przy bracie i jego córkach bez powodu(jestem smarkulą i mogę wylecieć z domu razem z psem

zaczynam się zastanawiać czy to nie jest jakiś zmasowany atak, że faceci zaczynają walić fochy jak baby
na sałatki jeszcze za wcześnie, ewentualnie jakieś ciasto moża zrobić i je wystawić na balkon, a z resztą.. rodzice wrócą z cmentarza to dostanę całą listę zadań 

Podziel się ziomek