Mamy z dziećmi dokazują, a dwupaki wyczekują . Mamy XI-XII cz. XIII - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Pierwszy tytuł na odchowalni nosił będzie nazwę:
Wszystkie mamy już maluszki, teraz pora zrzucić brzuszki 13 28,89%
Każda bąbla ma przy sobie, niech sie chowie w złotej dobie 0 0%
Juz porody sa za nami wiec sie na odchowalnie przerzucamy 0 0%
Na cwiczenia nadszedl czas bo porody poszly w las 0 0%
KUPY, BĄKI, ULEWANIA - WSZYSTKO WARTE OBGADANIA! 17 37,78%
DZIECKO KUPĘ CIŚNIE DZIELNIE - MAMA CIESZY SIĘ. NIEZMIERNIE! 7 15,56%
JUZ ZRZUCAMY KILOGRAMY BO JESTESMY SEXI MAMY! 6 13,33%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 2 4,44%
Głosujący: 45. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-25, 07:41   #2521
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Dot.: Mamy z dziećmi dokazują, a dwupaki wyczekują . Mamy XI-XII cz. XIII

Sylwia bidulko, od kilku dni o Was myślę. A w szpitalu przybieral? Może będzie orzybieral skokowo? A jak nie to sa wzmacniacze pokarmu. Ale musialsbys ściągać mleko.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 08:14   #2522
Mya1989
Zakorzenienie

dzidzia dobrze, że jestes
Ty dajesz małemu krople jakieś typu esputicon? Bo mam ten esputicon i każą 2x dziennie tylko i jakoś to mało.

Mała zasnęła w nosidełku mam pytanko do mam nosidelkowych, czy główka dzieciaczków też Wam tak "zwisa" do przodu w nosidelku? Bo mnie to zastanawia teraz...

Spałam dzisiaj jakieś 5 sekund, ale jak się pogodziłam z jej kolkami to jakoś mi raźniej

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Dobra, już wiem, że za nisko ją miałam

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Mya1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 09:14   #2523
domii29
Zakorzenienie

Dzien dobry
My wczoraj zaliczylismy 2 wigilie i Jas po wigilii u rodzicow zasnal juz na dobre i rodzice poprosili nas zeby u nich zostal bo szkoda go bylo budzic, ubierac i przewozic. Niedlugo maja go przywiezc

Dzis te "wielkie i huczne" imieniny tesciowej, na sama mysl az mnie skreca... ona napewno juz od rana mysli o tych prezentach i kasie ktora dostanie

Sent from my GT-S6310N using Wizaz Forum mobile app
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 09:43   #2524
ryba91
Zakorzenienie

Dziwne dla mnie te swieta...niby jest Kacper i rodzina,barszcz i uszka,karp i sledz ...ale nie ma sniegu i tej takiej atmosfery ze swieta... przynajmniej ja tak mam...
Stary 2013-12-25, 09:55   #2525
Anoula
Zakorzenienie

ale ładne życzenia napisałyście ja to tak nie umiem życzeń składać.

Nam się wczoraj zepsuł samochód pojechaliśmy do Nowego Targu odebrać ostatnie zamówione prezenty i w drodze powrotnej jeden cylinder odmówił posłuszeństwa, ledwo wróciliśmy do domu. Się popłakałam, bo dzisiaj był plan spędzić dzień z moją rodziną i tak mi się przykro zrobiło. TŻ mnie przyłapał ze łzami w oczach się nie przyznałam o co chodzi, ale widocznie się domyślił, bo umówił się z rodzicami, że nam pożyczą swój samochód i będziemy mogli spędzić jeden dzień świąt z moją rodziną też. Kochany jest
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 09:57   #2526
maomami
Wtajemniczenie

Dzień dobry świątecznie
Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Witam się po karmieniu i w trakcie kolek.
Ale jest znośnie, bo nie płacze dużo. Albo ja już bardziej "dojrzałam" do tych kolek.
Wigilia u nas super, pierwszy raz podobało mi się u rodziny tż Wyszlam do ludzi to od razu mi lepiej. Muszę częściej, bo z Ulką dostaję fisia a teraz tatunio ją nosi :P

Ulka dostała pod choinkę nosidełko, które bodajże mao polecała (dziękuję, super jest!) , szkoda tylko, że Ulka nie podziela mojego zdania ale może się przyzwyczai:P
Nie przejmuj się Zuza kilka pierwszych razów też nie za bardzo była zadowolona, nosiłam ją po 5 minut i się przyzwyczaiła.
Jaki macie kolor???

Cytat:
dzidzia dobrze, że jestes
Ty dajesz małemu krople jakieś typu esputicon? Bo mam ten esputicon i każą 2x dziennie tylko i jakoś to mało.

Mała zasnęła w nosidełku mam pytanko do mam nosidelkowych, czy główka dzieciaczków też Wam tak "zwisa" do przodu w nosidelku? Bo mnie to zastanawia teraz...

Spałam dzisiaj jakieś 5 sekund, ale jak się pogodziłam z jej kolkami to jakoś mi raźniej

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Dobra, już wiem, że za nisko ją miałam
A podniosłaś sobie siedzisko do samej góry?? I wyregulowałaś to oparcie główki tak żeby było na małą łepetynkę??
U nas Zuza zawsze ma na bok główkę i to upodobała sobie jeden boczek

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
Dziwne dla mnie te swieta...niby jest Kacper i rodzina,barszcz i uszka,karp i sledz ...ale nie ma sniegu i tej takiej atmosfery ze swieta... przynajmniej ja tak mam...
Dla mnie też dziwne, dzisiaj słońce świeci jak szalone cieplutko i pasowałoby iść do Kościoła z koszyczkiem do święcenia.

Ja dzisiaj zamiast odpoczywać to piekę tort na chrzciny, sałatki musze zrobić, przygotować trochę ciepłe danie

maomami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 10:11   #2527
Sylwiaaa88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Sylwia bidulko, od kilku dni o Was myślę. A w szpitalu przybieral? Może będzie orzybieral skokowo? A jak nie to sa wzmacniacze pokarmu. Ale musialsbys ściągać mleko.

W szpitalu przez 2 dni przybrał 30g a te wzmaczniacze to od ręki można kupić? w piątek mamy iść na wagę, juz się boję, od wczoraj spisuje jak je w jakich godzinach, juz ma 2,5 tyg a jeszcze nie przekroczył wagi urodzeniowej dzidzia jak dobrze że Cię tu mamy

Rybko my co do świąt mamy takie same odczucia, jakoś brak tej magii, albo ja już jestem tak przybita...
Sylwiaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-25, 10:28   #2528
rinco
Wtajemniczenie

Radosnych Świąt, dziewczyny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_9346.jpg (47,4 KB, 39 załadowań)
rinco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 10:31   #2529
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88 Pokaż wiadomość
W szpitalu przez 2 dni przybrał 30g a te wzmaczniacze to od ręki można kupić? w piątek mamy iść na wagę, juz się boję, od wczoraj spisuje jak je w jakich godzinach, juz ma 2,5 tyg a jeszcze nie przekroczył wagi urodzeniowej dzidzia jak dobrze że Cię tu mamy

Rybko my co do świąt mamy takie same odczucia, jakoś brak tej magii, albo ja już jestem tak przybita...
Nawet nie wiesz jak rozumiem Twój strach, u nas żeby mała osiągnęła wagę urodzeniową trzeba było 3 tygodni

Stary 2013-12-25, 11:06   #2530
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
ale ładne życzenia napisałyście ja to tak nie umiem życzeń składać.

Nam się wczoraj zepsuł samochód pojechaliśmy do Nowego Targu odebrać ostatnie zamówione prezenty i w drodze powrotnej jeden cylinder odmówił posłuszeństwa, ledwo wróciliśmy do domu. Się popłakałam, bo dzisiaj był plan spędzić dzień z moją rodziną i tak mi się przykro zrobiło. TŻ mnie przyłapał ze łzami w oczach się nie przyznałam o co chodzi, ale widocznie się domyślił, bo umówił się z rodzicami, że nam pożyczą swój samochód i będziemy mogli spędzić jeden dzień świąt z moją rodziną też. Kochany jest
Kochany ten Twój mąż

Cytat:
Napisane przez rinco Pokaż wiadomość
Radosnych Świąt, dziewczyny
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 11:18   #2531
Mya1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Dzień dobry świątecznie

Nie przejmuj się Zuza kilka pierwszych razów też nie za bardzo była zadowolona, nosiłam ją po 5 minut i się przyzwyczaiła.
Jaki macie kolor???

A podniosłaś sobie siedzisko do samej góry?? I wyregulowałaś to oparcie główki tak żeby było na małą łepetynkę??
U nas Zuza zawsze ma na bok główkę i to upodobała sobie jeden boczek

Dla mnie też dziwne, dzisiaj słońce świeci jak szalone cieplutko i pasowałoby iść do Kościoła z koszyczkiem do święcenia.

Ja dzisiaj zamiast odpoczywać to piekę tort na chrzciny, sałatki musze zrobić, przygotować trochę ciepłe danie
Kolor czarny mam
Na główkę wyregulowalam ale nie umiem tej wysokości bo nie eiem gdzie tam kliknąć. Ale zrobiksm swoje szelki wyżej i tez Ulka ma głowę w boczek i juz lubi nosidelko.

A ja leżę i się byczę

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-12-25, 11:23   #2532
acelinka
Zakorzenienie

Kochane zyczymy Wam z Lenka w te wyjatkowe Swieta duzo spokoju, radosnego swietowania w rodzinym gronie niech cieplo wigilijnego wieczoru zostanie w Waszych sercach na.koljene miesiace

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2013-12-25 o 11:26
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 11:28   #2533
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Sylwia bebilon bmf jest na recepte. O wadze Malego powinien dowiedzieć się lekarz i polozna.
Mya ja rozbijam dobowa dawke ba ilość karmien.
Dozwolone 18 kropli na dobe czyli daje po 2 co karmienie, na noc po 3.bobotic forte
Jesli to kolka to uderzaj do lek. Po debridat

Ale nasz brzuszek już dojrzal. Dajemy raz na ruski rok.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 11:45   #2534
babku
Zadomowienie

Sylwia i kciuki za piątkowe ważenie.

Domi udanej zabawy na imieninach :p

Anoula fajnie czyta się o takich mężach

Maya jak noszę małego w chuście, to główkę ma na bok, opartą o mnie.

Wzięłam tę chustę wczoraj do teściowej, jakby mały był marudny (jest ona przeciwnikiem takich wymysłów) Chciałam pokazać jak super uspokaja się w chuście i co? Wrzeszczał jak szalony, że w końcu odpuściłam. Dziś w domu sprawdzam i dziecko śpi, zanim go związaliśmy... Złośliwy, mały człowieczek

Ale ogólnie na Wigiliach było super. Najpierw u mojej rodzinki Filip cały czas spał, z przerwami na karmienie. Dostaliśmy od brata nianie z monitorkiem, wiec testowaliśmy. Dzidek w drugim pokoju, a my biesiadujemy Dostaliśmy prezentów jak nigdy, napstrykaliśmy pełno zdjęć i najadłam sie jak głupia W końcu!! Na razie skutków brak.

Ciekawe jak tam Sanrioo?

Edytowane przez babku
Czas edycji: 2013-12-25 o 11:48
babku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 12:33   #2535
maomami
Wtajemniczenie

Cytat:
Kolor czarny mam
Na główkę wyregulowalam ale nie umiem tej wysokości bo nie eiem gdzie tam kliknąć. Ale zrobiksm swoje szelki wyżej i tez Ulka ma głowę w boczek i juz lubi nosidelko.

A ja leżę i się byczę

Mya pod napisem Lascal masz taki mały szew, zaznaczyłam na zdjeciu. I tam musisz ścisąć, przytrzymać mocno i pociągnąć za czarny pasek w dół, jednocześnie. A na dobrą sprawę nawet jak przytrzymasz mocno np rękę na napisie Lascal i pociągniesz pasek to też się uda. Tylko naprawdę trzeba mocno

Cytat:
Napisane przez babku Pokaż wiadomość
Sylwia i kciuki za piątkowe ważenie.

Domi udanej zabawy na imieninach :p

Anoula fajnie czyta się o takich mężach

Maya jak noszę małego w chuście, to główkę ma na bok, opartą o mnie.

Wzięłam tę chustę wczoraj do teściowej, jakby mały był marudny (jest ona przeciwnikiem takich wymysłów) Chciałam pokazać jak super uspokaja się w chuście i co? Wrzeszczał jak szalony, że w końcu odpuściłam. Dziś w domu sprawdzam i dziecko śpi, zanim go związaliśmy... Złośliwy, mały człowieczek

Ale ogólnie na Wigiliach było super. Najpierw u mojej rodzinki Filip cały czas spał, z przerwami na karmienie. Dostaliśmy od brata nianie z monitorkiem, wiec testowaliśmy. Dzidek w drugim pokoju, a my biesiadujemy Dostaliśmy prezentów jak nigdy, napstrykaliśmy pełno zdjęć i najadłam sie jak głupia W końcu!! Na razie skutków brak.

Ciekawe jak tam Sanrioo?

Też jestem ciekawa jak Sanrioo, pewnie urodziła i cieszy sie córcią
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lascal-nosidelko-m1-pomaranczowo-kolor-szary-2013-m-iext21087771.jpg (19,3 KB, 10 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-25, 13:20   #2536
Sylwiaaa88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maomami Pokaż wiadomość
Nawet nie wiesz jak rozumiem Twój strach, u nas żeby mała osiągnęła wagę urodzeniową trzeba było 3 tygodni
MAO a wiesz co było przyczyną? Ja już nie wiem co robić, zaczęłam dokarmiac, ale coś mi ulewa po tym bebilonie
Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Sylwia bebilon bmf jest na recepte. O wadze Malego powinien dowiedzieć się lekarz i polozna.
Mya ja rozbijam dobowa dawke ba ilość karmien.
Dozwolone 18 kropli na dobe czyli daje po 2 co karmienie, na noc po 3.bobotic forte
Jesli to kolka to uderzaj do lek. Po debridat

Ale nasz brzuszek już dojrzal. Dajemy raz na ruski rok.

Wczoraj byliśmy na kontroli w szpitalu, w piatek mamy isc do przychodni na wagę, a położna to się nami wogóle nie interesuje

Babku dzieki za kciuki, przydadzą się, nasz mlody też złośliwy, w domu to dał nam popalić a na wigili u dziadkow aniołek
Sylwiaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 15:35   #2537
rusalka12
Zadomowienie

hej hej.
U nas wigilia super - my, dzieci i siostra czyli bardzo kameralnie.
Ja jadlam w sumie tylko rybe i pierogi ruskie ale jadlam tez ciasta z polewa czekoladowa i jakies trufle i choc normalnie nie bardzo przejmuje sie dietami karmiacych (jem cytrusy, wcinam popkorn i kukurydze i wszystko procz kapusty i grochu) to pprzygotowujac probowalam troche, zjadlam kilka czekoladek i mala miala spore problemy brzuszkowe. Nie mogla zasnac do 23:00, poplakiwala, puszczala okrutne baki (bo baczkami tego nie nazwe) i sie spinala. Cala noc byla niespokojna. Zalatwila sie dopiero przed 11:00 dzisiaj ale tak konkretnie, ze kupke miala prawie do paszek...
Dzis je i spi na zmiane az sie boje wieczoru bo zjadlam troche ciasta z polewa czekoladowa...
Dzis sie lenimy. Juz prawie 16:00 a my wszyscy - procz Zuzy, bo ta leedwo oczy otworzy to soe stroi - w pizamach hahaha, pijemy hektolitry kawy (ja bez kofeiny), jemy ciasto i sciagnelismy Kevina (nie mamy polskiej telewizji) i ogladamy aby tradycji stalo sie zadosc hahaha
rusalka12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 17:32   #2538
ryba91
Zakorzenienie

a my już w domu
Stary 2013-12-25, 17:53   #2539
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88 Pokaż wiadomość
MAO a wiesz co było przyczyną? Ja już nie wiem co robić, zaczęłam dokarmiac, ale coś mi ulewa po tym bebilonie

Wczoraj byliśmy na kontroli w szpitalu, w piatek mamy isc do przychodni na wagę, a położna to się nami wogóle nie interesuje

Babku dzieki za kciuki, przydadzą się, nasz mlody też złośliwy, w domu to dał nam popalić a na wigili u dziadkow aniołek
A podajecie zwykly Bebilon czy Bebilon Ar? Jak sie malemu ulewa sprobujcie ten drugi
Kurcze meczycie sie, szkoda mi Was i trzymam kciuki za przybieranie!

Od dzisiaj zaczynam Nelce czytac basnie wiem ze nie bedzie nic rozumiala ale chodzi o samo czytanie
Babcia byla w Londynie jakid czas temu i przywiozla kupe ciuszkow i dzisiaj powybieralam co chce i reklamowka sie nazbierala i mam teraz za male komody a jeszcze wczesniej bratowa przyniosla mi takie ciuszki z ciuchlandu jak jeszcze pracowala na jakies 2-3 latka

Tesciowa nam taka walowe naszykowala ze przez tydzien bedziemy jesc :P

"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 19:55   #2540
ryba91
Zakorzenienie

teraz na spokojnie usiaDłam

sylwia- ogromne kciuki za Was i zdrówka dla małrgo
mya- idź z tymi kolkami do pediatry bo meczyszsie i Ty i Ula, no i fajniutki prezencik.

u mnie skronie z prezentami,maly dostał wieeeeeelkiego pieska misia, ciuszki, leżaczek- bujaczek z FP, sliniaczek, smoczek i tyle
Stary 2013-12-25, 20:18   #2541
lusesita23
Zakorzenienie

Hej kochane!

nam swieta mijaja fajnie
oczywiscie Miska robi furore, wczoraj u rodzicow, dzis u tesciow.
wczoraj nic nie spala w dzien,zasnela po polnocy i spala do 7 bez przerwy.pozniej karmienie i do 11

i wlasciwie odsypia dzis caly czas...

Mikolaj nie zapomnial o mamie i podarowal jej m.in dwa super prezenty- voucher do Spa na 3 zabiegi i bon do Hebe.
wiedzial czego potrzeba mlodej mamie
Stary 2013-12-25, 20:31   #2542
Mya1989
Zakorzenienie

odpisywałam i mi odświeżyło stronę

Ulka
28.11.2013r.
55cm, 3180g
Stary 2013-12-25, 20:43   #2543
nasturcja7667
Zadomowienie

Przepraszam za opóźnienie!

Drogie moje życzę wszystkim
Oparcia w kimś bardzo bliskim!
By pomagał młodej mamie
Myć,gotować,wieszać pranie!
Czujcie się wprost ubóstwiane!
Piękne, mądre i kochane!
Niech odejdą wszelkie bóle
Niechaj TŻ tuli czule!
Dziecię dumę niech przynosi
O Wasz los niech każdy prosi!
Bądźcie wzorem dla pokoleń
By myśleli "taką wolę
być kobietą przeszczęśliwą
No a przy tym urodziwą! "
Te życzenia ślą Wam szczerze
Natka,Milosz no i TeŻet!

Sent from my HTC Desire X using Wizaz Forum mobile app
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 20:47   #2544
Antibia86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość

By pomagał młodej mamie
Piękne, mądre i kochane!
Niechaj TŻ tuli czule!
By myśleli "taką wolę
Natka,Milosz no i TeŻet!

Nastutcja kocham Cię przywróciłas moja wiarę w świąteczne wierszyki :-*

Antibia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 21:03   #2545
babku
Zadomowienie

Lineczka ja też czytam już małemu. Na razie wiersze Tuwima i Brzechwy.

Lusesita naprawdę Mikołaj wiedział co młodej mamie do szczęścia potrzeba. Że też mój Mikołaj nie pomyślał

Nasturcja jak zwykle wymiatasz
Życzenia pierwsza klasa!

My już wróciliśmy i padliśmy na łóżko. Męczące takie jeżdżenie z dzieckiem. Choć mały i dziś dał posiedzieć rodzicom przy stole. Jutro już tylko do rodziców na obiad i spokój
babku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 21:05   #2546
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:

By pomagał młodej mamie
Piękne, mądre i kochane!
Niechaj TŻ tuli czule!
By myśleli "taką wolę
Natka,Milosz no i TeŻet!

super życzenia

Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 21:29   #2547
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:

By pomagał młodej mamie
Piękne, mądre i kochane!
Niechaj TŻ tuli czule!
By myśleli "taką wolę
Natka,Milosz no i TeŻet!

Stary 2013-12-25, 21:38   #2548
89Beatka
Wtajemniczenie

U nas już po świętach i chrzcinach jutro spokojnie

NA chrzcinach teściowa się nie pojawiła jak zapowiedziała nawet do kościoła nie przyszła. Kij jej w oko. Był za to teść ale nie dał się zaprosić na obiad albo później na posiedzenie, Bo boi się żony, na co mój mąż stwierdził ze ma ma racje. Że ja się na tej kobiecie nie poznałam wcześniej, mąz dalej klapki na oczach.

Prezentów tyle że szok. Kase na lokate trzeba.
Dobrze że co niektórzy się pytali co chce bo miałabym 2 maty edukacyjne, a tak to Liwka jest posiadaczka maty, pampresów, ramki na zdjęcia, bajek , misia, złotych kolczyków.

Wczoraj też pod choinką znalazły się bajki. Klasyka Tuwim a dziś Brzechwa, Tuwim, Konopnicka, Krasicki, Mickiewicz.

Liwka przespała chrzest, otworzyła tylko oczy jak zdejmowaliśmy czapkę, jak lano jej główkę wodą, po czym zasneła. Także chyba wrażenia na niej nie zrobiło w ogóle.

Wigilie tez ładnie w w wózeczku przeleżała i gaworzyła

Jutro mam nadzieję nadrobić, i może jakieś zdjęcia wrzucę bo chce już zrobić folder do wywołania, album już czeka.

Nasturcja
piękne życzenia
Stary 2013-12-25, 22:02   #2549
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Te potworne bóle brzucha okazały się jelitówką. Dzisiaj doszła biegunka i jestem wrakiem człowieka. Czuję się fatalnie Brzuch mnie boli niesamowicie. Na szczęście nie wymiotuję, ale ciągle mnie mdli. Na same święta się załatwiłam Boże oby tylko małej nie zarazić

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 22:59   #2550
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie skronie z prezentami,maly dostał wieeeeeelkiego pieska misia, ciuszki, leżaczek- bujaczek z FP, sliniaczek, smoczek i tyle
Ee tam nie wazne ze skromnie
Moja dostala od wszystkich kase na bujaczek, spiochy i body a i 2 grzechotki ktore nie grzechocza

Cytat:

By pomagał młodej mamie
Piękne, mądre i kochane!
Niechaj TŻ tuli czule!
By myśleli "taką wolę
Natka,Milosz no i TeŻet!

Jak zwykle swietne rymowanki!
Dziekujemy!

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość

NA chrzcinach teściowa się nie pojawiła jak zapowiedziała nawet do kościoła nie przyszła. Kij jej w oko. Był za to teść ale nie dał się zaprosić na obiad albo później na posiedzenie, Bo boi się żony, na co mój mąż stwierdził ze ma ma racje. Że ja się na tej kobiecie nie poznałam wcześniej, mąz dalej klapki na oczach.

Dobrze że co niektórzy się pytali co chce bo miałabym 2 maty edukacyjne, a tak to Liwka jest posiadaczka maty, pampresów, ramki na zdjęcia, bajek , misia, złotych kolczyków.

Wczoraj też pod choinką znalazły się bajki. Klasyka Tuwim a dziś Brzechwa, Tuwim, Konopnicka, Krasicki, Mickiewicz.

Liwka przespała chrzest, otworzyła tylko oczy jak zdejmowaliśmy czapkę, jak lano jej główkę wodą, po czym zasneła. Także chyba wrażenia na niej nie zrobiło w ogóle.

Jutro mam nadzieję nadrobić, i może jakieś zdjęcia wrzucę bo chce już zrobić folder do wywołania, album już czeka.

Nasturcja
piękne życzenia
Myslalam ze tesciowa tylko tak mowi ze nie przyjdzie, ale nie powiem nie ladnie z jej strony...

No i pokazjuj zdjecia!

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Te potworne bóle brzucha okazały się jelitówką. Dzisiaj doszła biegunka i jestem wrakiem człowieka. Czuję się fatalnie Brzuch mnie boli niesamowicie. Na szczęście nie wymiotuję, ale ciągle mnie mdli. Na same święta się załatwiłam Boże oby tylko małej nie zarazić
O kurczaki! Kuruj sie niech szybko przechodzi

Nareszcie w domu jakas zmeczona jestem tymi odwiedzinami wszystkimi ale jutro chyba siedzkmy w domu

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Ee tam nie wazne ze skromnie
Moja dostala od wszystkich kase na bujaczek, spiochy i body a i 2 grzechotki ktore nie grzechocza

Cytat:

By pomagał młodej mamie
Piękne, mądre i kochane!
Niechaj TŻ tuli czule!
By myśleli "taką wolę
Natka,Milosz no i TeŻet!

Jak zwykle swietne rymowanki!
Dziekujemy!

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość

Nasturcja
piękne życzenia
Myslalam ze tesciowa tylko tak mowi ze nie przyjdzie, ale nie powiem nie ladnie z jej strony...

No i pokazjuj zdjecia!

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
O kurczaki! Kuruj sie niech szybko przechodzi

Nareszcie w domu jakas zmeczona jestem tymi odwiedzinami wszystkimi ale jutro chyba siedzkmy w domu

"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości