|
|
#4651 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
Mi nawet przez myśl nei przeszło,by do exa pisać życzenia. Niedługo ma także urodziny i też raczej mu życzeń nie wyślę. Przyjmuję zasadę: Nie ma go.
|
|
#4652 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A ogólnie sama sie trochę zawaliłam w akcji, bo chyba mnie trochę przeraża zamieszkanie z tż upssss! W sumie to przez rok mieszkaliśmy u mnie gdzieś tak przez miesiąc mieszkał u mnie pózniej 1,5tyg osobno (ale sie widywalismy) i tak w kółko... i kuźwa jestem chyba przerażona! DB ze jutro tzn w sumie juz dzisiaj idę sama na imprezę rodzinna 😆 jaka ja jestem głupia 😍✌️ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 00:39 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
LIVE every moment LAUGH every day LOVE beyond words Edytowane przez warriatka Czas edycji: 2013-12-25 o 00:43 |
||
|
|
|
#4653 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mojego bylego wzielo na sentymenty:/ wyslal mi zyczenia i napisal ze nadal mnie kocha ... wtf?
Rozumiecie cos z tego?? Oczywiscie ja nie odpisuje na te jego bzdury, klamal mi w zywe oczy a teraz czego on oczekuje. O nie!!! Wyprowadzila mnie ta sprawa z rownowagi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4654 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4655 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() dlatego nie odpisałam wracalismy do siebie 3 razy przez ponad 6 lat ;/ tym razem nie zmiękne na szczęscie mam was ![]() jakie plany na Świeta ?
|
#4656 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dzisiaj mam impreske rodzinna pt. Chrzciny także chill procenty i dobra zabawa 😊😊💃🎅 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4657 |
|
Wtajemniczenie
|
nie , nie mięknę hehhe
a ja dzis obiad rodzinny a wieczorem ..... impreza ze znajomymi
|
#4658 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Udanej imprezki! 😘 Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4659 |
|
Raczkowanie
|
A do mnie były napisał po pasterce takie litanie, że aż nie chce się tego czytać, chyba dalej nie rozumie, że nie chce utrzymywać z nim kontaktu
![]()
|
#4660 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4661 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczeta kochane, opuszczam ten watek, bo...juz nie rozmyslam, nie doluje sie, mam nowa fascynacje. Nawet jesli nic z tego nie bedzie, to juz nie bede wspominac P.
Zycze spokoju, wiary w siebie i duzo slonca
Edytowane przez 201607040946 Czas edycji: 2013-12-25 o 11:34 |
|
|
|
#4662 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4663 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj poszłam do sklepu i spotkałam wychodzącego byłego TŻ. Nie widział mnie albo udawał że nie widzi. Powiedziałam 'Hej' on po 2 sekundach odpowiedział 'Hej' i koniec historii.
Po kilku minutach dostaję sms-a "Wesołych świąt. Nie martw się, że nie odpowiedziałaś mi na powitanie. Tradycyjnie zaczynasz mówić o północy". Ciekawe z jakim zwierzęciem mnie kojarzy.... Milusio. Udaje idiote, albo z idiotą chodziłam. |
|
|
|
#4664 |
|
Zadomowienie
|
A ja byłemu złożyłam życzenia, normalnie pogadaliśmy chwilę. Myślałam, że nie zapyta się co u mnie, ale się myliłam. Trochę pogadaliśmy, pośmialiśmy się i w sumie dobrze wyszło. Wyczułam,że ma jakieś problemy, do końca nie chciał gadać o tym. Może z czasem...
a dziś idę z kumpelami na domówkę, wypijemy, pogadamy
|
|
#4665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4666 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cóż, teraz mi to przechodzi... Bałam sie, że napisze do mnie na Święta i coś we mnie drgnie, ale cisza, chyba zrozumiał, że nic nie zmieni i musi uszanować moja decyzje i to, że mam już swoje zycie... Wigilie spędziłam w gronie znajomych i nawet nie było czasu na rozmyślania o tym, że w tamtym roku byliśmy tylko we dwoje, razem gotowaliśmy... Przeszło mi przez głowę wysłanie życzeń, ale wiem, że zrobiła bym mu tylko przykrość, bo co - wiem, że te Święta są dla niego ciężkie... A zreszta od dłuższego czasu jest brak kontaktu i niech tak pozostanie, lepiej dla mnie i dla niego... A zreszta jest juz od dłuższego czasu ktoś inny, na kim mi bardzo zalezy i kto mnie szanuje i czuje sie szczęśliwa ![]() Myśle, że jeszcze trochę i uciekam z tego wątku, choć lubię tutaj wchodzić i podczytywać, dużo mi to dało ![]() Wesołych Świat dziewczynki! Świętujcie i nie myślcie o byłych! ;-)
Gazelki007 już tutaj nie ma Edytowane przez Gazelka007 Czas edycji: 2013-12-25 o 14:04 |
|
|
|
|
#4667 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
On jedzie do niej w sobotę,ma wyrzuty sumienia,a ja moge być w ciąży bo gumka sie zsunela i wszystko we mnie zostało. |
|
|
|
|
#4668 |
|
made in Wonderland
|
Słuchajcie, muszę tu dołączyć bo sobie nie radzę. Myślę, że jestem w trochę gorszej sytuacji niż wy, bo to ja w duzej mierze zniszczyłam ten związek. Mój eks zawsze był dla mnie dobry, nigdy nie robił mi na zlosc, nigdy w grę nie wchodziła inna dziewczyna. U nas role są odwrócone bo ja chcę wrócić teraz a on NA RAZIE nie bardzo.
Po mojej akcji, w której musiał mnie odwozic z daleka do domu, po mojej jakiejś bezsensownej awanturze itp rozstaliśmy się. Było to w listopadzie. Ja miałam problemy nerwicowe, ale to nie dawało mi przyzwolenia do zatruwania mu życia I było w miarę ok, chociaż ja czułam się trochę samotna i byłam święcie przekonana, że i tak za chwile do siebie wrocimy. Aż do dzisiaj. Dzwonił dziś i wyszło na to, ze ja nie mam gdzie iść na sylwestra. Oczywiście ja byłam przekonana ze powie, żebym poszła z nim, ale tak.się nie stało. Ogólnie długo gadalismy, powiedział że teraz i w najblizszej przyszłości nie chce ze mną być i głupio by się czuł gdybyśmy poszli razem. Poprosilam go,żeby w takim razie powiedział że już nigdy nie bedziemy razem, na co on ze wcale tak nie zakłada bo nie wie co będzie kiedyś. Ze teraz naprawde nie ma żadnej innej i ze zawsze każdemu powie,ze bardzo mnie kochał ale na razie nie chce być ze mną. Bo nie chce tych kłótni. I tyle. Dziewczyny, ja wiem co mam robić - skupić się na sobie, być szczęśliwa sama dla siebie, ale kiedy widzę jak wszyscy są razem szczęśliwi, wszystkie moje przyjaciółki z chłopakami to nie umiem żyć. Nie mam nawet z kim iść na sylwestra. Są dni kiedy jest ok, a sa dni kiedy jestem rozbita i rozryczana, jeszcze na dodatek do jego telefonu - co go mogło utwierDzić ze wcale nie jest ze mną lepiej. I jeszcze paradoksalnie co gorsze on mi nic złego nie zrobił i nie mam do niego żalu, jedynie miłość a siebie nienawidzę... Czasami brak polskich znaków, praszam!
|
#4669 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też boli mnie, ze ciągle jestem sama, a inni święta spędzaja z druga połówką. Niestety ja oprócz internetu nie mam gdzie poznac, a tam...cóż, porażka na całej linii. Niestety nie przyspiesza to "zdrowienia" z eksa a nawet przeciwnie. |
|||
|
|
|
#4670 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wierzę w to, co czytam... Po co się z nim spotykałaś? Po co szłaś z nim do łóżka? Jak mogłaś uwierzyć w jego deklaracje? No i najważniejsze - co zrobisz jak się okaże że jesteś w ciąży? Mało masz problemów? Echh... przeważnie odpowiadam dziewczynom starając się je podnieść na duchu ale nie wiem, jak można świadomie zabrnąć w aż takie bagno... Edytowane przez Weronka9292 Czas edycji: 2013-12-25 o 18:16 |
|
|
|
|
#4671 |
|
Zadomowienie
|
ja sie dowiedziałam,ze kuzynka w moim wieku wczoraj się zaręczyła ze swoim...mieli taki sam staż co ja
![]() kilka dni temu też kuzyn w moim wieku ożenił się i spodziewa się dziecka... zastanawiam się dlaczego ja mam takiego pecha, czy na prawde jestem taka złą osobą
|
|
|
|
#4672 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:21 ---------- Powiedział,ze mnie kocha i ja to muszę sie troche postarać zeby do mne wrócił.Muszę zmienić swoje zachowanie i pokazać mu,ze jestem wartościowa i zeby znów zapragnal ze mną być. Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2013-12-25 o 18:32 |
|
|
|
|
#4673 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4674 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny, i mnie przyszło dołączyć...
2,5 tygodnia od rozstania, po prawie 5 latach związku, ja 27, on 26. Jeszcze kilka tygodni temu myślałam, że ten dzień będę spędzać u niego i cieszyć się pierścionkiem... Pomimo naszego wieku i tego, że studia już dawno za nami, nie mieszkaliśmy jeszcze razem, głównie z powodów finansowych. On nie miał pracy, zawód oboje mamy dość kierunkowy i on ciągle tułał się od praktyki do praktyki, w końcu doszło do tego, że musiał wyjechać do innego miasta do pracy. Wreszcie zarabiał, wracał na weekendy, ale znów do mamy, czasem sypialiśmy u siebie, ale nadal nie było tego wspólnego życia. Ciągle szukał pracy w naszym mieście, ale bez efektu. I tak cały rok... mnie już zaczynało to coraz bardziej ciążyć, po kilku latach związku i w tym wieku chciałam już deklaracji, wspólnego domu i nie wyobrażałam sobie, że ja będę mieszkać sama, a on tylko będzie wpadał na 1 dzień w tygodniu, żeby mu zrobić pranie i zapasy. Ostatnio oddalaliśmy się od siebie coraz bardziej. Aż w końcu wynikła jakaś mała kłótnia o pierdołę, nie widzieliśmy się 2 tygodnie, przyjechał wreszcie i powiedział, że uważa, że powinniśmy się rozstać... Z jednej strony rozum mówi, że lepiej teraz, niż za kolejny rok. A kolejny rok czekania na pierścionek i związku jak z liceum to trochę późno, bo do 30tki coraz bliżej. Ale oczywiście jest i druga strona, której żal wspólnych zainteresowań, tego jak spędzaliśmy czas, przyjaźni i udanego seksu. Są święta, a ja mam humor totalnie z dupy :/
|
|
#4675 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jakie masz zainteresowania? może rób to, a spotkasz tam kogoś, kto robi to samo
|
|
|
|
|
#4676 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Powiem Ci jak będzie - Ty będziesz się dwoić i troić, żyć nadzieją, wyć po nocach, a on będzie dalej ze swoją. Pewnie nawet nie zamierza jej zostawić, a trafiła mu się okazja do seksu na boku, który i tak przestanie go interesować jak dajmy na to zajdziesz w ciążę. Łykasz te wszystkie jego ckliwe pierdoły, wierzysz w udawane łzy, dorabiasz sobie ideologie do tego że były będący w związku bzyka Cię na boku - kobieto, ocknij się! Masz ciężką sytuację w domu, szwankuje Ci zdrowie, przydałaby Ci się lepsza praca żeby stanąć na nogi a Ty co robisz? Zamiast się ocknąć i walczyć o lepsze życie płaczesz za byłym, w dodatku lądujesz z nim w łóżku i jeszcze ryzykujesz ciążą? Sorry, ale w głowie mi się nie mieści że można chcieć aż tak zniszczyć sobie życie.... |
|
|
|
|
#4677 |
|
BAN stały
|
No macie racje dziewczyny,pewnie jej nie zostawi,ale i tak za nim płacze nawet jak sie z nim nie spotykam.Tesknie za nim od momentu rozstania.Nie są to udawane łzy nie sie płakać na zawołanie.On nie mógł sie uspokoić tak samo jak i ja.
To co mam mu napisać,ze ma ja zostawić,ze wtedy będziemy mogli sie spotykać.Chce z im być,i z nikim innym. |
|
|
|
#4678 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4679 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zresztą, podróżować możesz z przyjaciółmi, sama, albo z osobami z internetu. a sport - co uprawiasz? Edytowane przez ence_pence1234 Czas edycji: 2013-12-25 o 19:17 |
|
|
|
|
#4680 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie da się udawać łez? Zdziwiłabyś się, co da się udawać. Zresztą ja widzę, że tłumaczysz sobie jego zachowanie na wszelkie sposoby, a swojej własnej wartości w ogóle nie widzisz. Fundujesz sama sobie patologiczne życie i patologiczną przyszłość, mimo ze masz dopiero 25 lat (wskazuje na to nick). A co najgorsze, może przyjść na świat dziecko które będzie to oglądało i pobierało te same wzorce. Ech.... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.