|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII
A co jest strasznego w kaszance ?
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1712 |
Rozeznanie
|
Tak bardzo ogromny bul.
![]() Napisał do mnie kolega, z którym w wakacje potrafiłam przegadać cały dzień na Skype. Miał do mnie przyjechać na kilka dni w sierpniu ( On mieszka na Śląsku, a ja w Toruniu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie przepadam za migdałami/owalami ![]() Cytat:
![]() ja się nawet nie przejadłam, wszystko jem z umiarem ![]() ![]() Cytat:
![]() Daj spokój, olej go ![]() ![]()
![]() |
#1714 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Cytat:
Ale że moment, zbluzgał Cię za to, że wylądowałaś w szpitalu? ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
A ja to w sumie nadal nie wiem co mi pasuje co nie itp. Powoli się zaczynam w to wgryzać ![]() ![]() W ogóle co do Lubego - chcę spędzać z nim jak najwięcej czasu nie po to, żeby się miziać - jego towarzystwo mnie w jakiś cudowny sposób uspokaja ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]() No sorry, ale Twoje fale piękniejsze ![]() Myślałam, że nie jesz mięsa ![]() Laski, które kozaki: http://allegro.pl/krimen-371500-koza...809060359.html czy http://allegro.pl/carinii-b1871-koza...823681793.html ? W grę wchodzą tylko czarne ![]()
#1716 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Te Krimen mają fajniejsze zapiętki i w ogóle krój, ale najważniejsze -popatrz na obwody łydek (pierwsze 37cm, a drugie aż 38cm). Ja na przykład potrzebuję 36 max, w innych wyglądam jak kot w butach. Pozdrawiam, podczytuję Was czasami na zmianę z zapuszczaniem włosów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1717 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1718 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Napisałam, bo chciałam sobie kupić jakieś fajne kozaki jak były wyprzedaże jesienne, ale się połapałam w tym, że mają różne obwody. Poszłam do sklepu stacjonarnego i mierzyłyśmy razem z panią sprzedawczynią te obwody i wyszło mi na to, że z całego sklepu nie było ani jednych butów dla mnie odpowiednich, no i jakoś w końcu nie kupiłam żadnych. Może się komuś ta informacja przyda, żeby sprawdzać obwody. Ale te z pierwszego linku fajne znalazłaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Olej sikiem prostym ![]() Cytat:
Życzę Ci, żebyś je miała za 2-3 miesiące ![]()
![]() |
#1720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1721 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak o krupnioku mówicie to ja go kocham ![]() Cytat:
![]() (Jakby nie odrost, porozdwajane końce, spuszone bejbiszony.. ![]() Kevin niedługo ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1723 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | ||
Zadomowienie
|
Jakie loki !
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pomalowałam pazurki na czerwono, mamusi też łapki przyozdobiłam, a teraz leżę i się lenię ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Mój były zawsze mówił, że jedzenie krupnioków jest takie .. niekobiece ![]()
![]() |
#1725 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oj, chciałabym mieć czas ( a raczej chęci na ćwiczenia w święta ![]() ![]() Piszę z Nim bo molestuje mnie i spamuje na fejsbuku, ale na pewno nie wrócą te relacje, które były przed tym incydentem w wakacje. ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
![]() Nie. No coś Ty. Zbluzgał mnie za to, że uczepiłam się go o coś, ale nie pamiętam już o co. Sms mam do dziś i jak je czytam to nóż mi się w kieszeni otwiera ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Ech. Kevin ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ---------- A teraz idę grać z rodziną w "państwa - miasta " ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() Weź go zablokuj, bo jak zaczniesz teraz w to brnąć to później będzie Ci ciężko skończyć. Nie daj się nie pozwól sobą manipulować. Sama mówisz, że jak czytasz sms od niego to nóż Ci się w kieszeni otwiera, to poczytaj sobie go parę razy i daj sobie spokój z tym kolesiem, bo naprawdę nie warto, uwierz ![]()
![]() |
#1727 |
Zakorzenienie
|
versatille: coś pięknego na głowie masz. jak nie czesząc się można taki uzyskać efekt to wywalam szczotkę
![]() deszczowypies: no jakieś chamidło wredne. nie wart twego spluniecia ![]() jeszcze ostatnie słówko o parabenach coś mi tam alergolog powiedziała i zaczęłam unikać tych kosmetyków. głównie chodzi o szampony miałam, z parabenami i stan dłoni sie pogarszał a ten zdaje się że nie pogarsza podobnie było z płynem pod prysznic. możliwe że to było co innego w tych kosmetykach i akurat się tak złożyło. może kiedyś się okaze że nie. jednakowoż można zakupić kosmetyki bez parabenów i nie trzeba specjalnie szukać ![]() co dziewczynki. zjedzone już wszystko? ja miałam wczoraj rybę, dziś pierożki. i to wszytsko jeśli chodzi o święta ![]()
![]() |
#1728 | |
Zakorzenienie
|
Cholera, mi te drugie
![]() Ja mam, ale... nie mam kozaków na obcasach ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam. to przez ten awatar. ta kokarda mnie rozprasza tak jak przeglądałam wypowiedzi to mi się skojarzyło z nią
![]()
![]() |
#1730 |
Spaceroholiczka
|
Drugie są prześliczne. Jak kupisz, to daj znać czy obcas znośny, tzn. stabilny, wygodny - jak zapragnę stać się kobietą, to może sobie sprawię na którąś zimę
![]() Zachorowałam na morskiego GR Galaxy, którego pokazywała ciocia Scarrabeo. Umrę chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popiłam z rodziną... no teraz to jestem wstawiona ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
no umierają, zakochują się w lakierach. a mi żal patrzeć na te pazurki no, bo moich nie ma...
Kascysko możesz mieć rację. Byłam u paru dermatologów i alergologów, ale większość spojrzała na ręcę i zaniemówiła. Ja sie produkuje a po drugiej stronie biurka cisza. A prywatnie byłam. Musiałam podpowiadać jakie leki chcę i dlaczego. Gdyby nie internet to... Sądzę że dzieci się leczy lepiej, bo się nawilża, dba o skórę aż to mija (zazwyczaj tak jest), u mnie jest wiadomo, że nie przejdzie. Najbardziej mnie irytuje, że leki przepisywać - owszem jak najchętniej, ale nikt nie powiedział, że na aloes dobry na świąd, maść cynkowa na sączące się rany, oleje (migdałowy i arganowy) pomoże, jakieś okłady z siemienia i olej lniany do pyska, płatki owsiane do wanny... Nikt. jakby ta część medycyny nie istniała. Dawaj naszpikujemy ją lekami i poczekamy aż przestaną działać. Ale będzie zabawa no. Przepraszam musiałam kiedyś w końcu na to ponarzekać. Idę spać. Deszcz tak nawalał, że przebudziłam się przed 6.
![]() |
#1735 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A nie, już mi się pomyliło, mi też drugie, czyli głos za drugimi, dobrze ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez deszczowypies Czas edycji: 2013-12-25 o 21:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówiłam Ci już, że Cię kocham? ![]()
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nigdy.
![]() No bo ja wiem jak to jest, jak sobie my, baby, coś wkręcamy. Mi też się to zdarza, ale właśnie od tego są drugie, bardziej bezpośrednie koleżanki, które mogą w krótkich, żołnierskich słowach sprowadzić na ziemię. Bo nie wierzę, że Inkus naprawdę nie może znaleźć sobie lepszego zajęcia na świąteczny wieczór (come on, Kevin w telewizji!), tylko pisać z kolesiem, który jej tyle nawrzucał całkiem niedawno. ![]()
![]() |
#1738 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To co według niego mają kobiety jeść? Sałatki? ![]() Prawidłowo, że były ![]() No i pierwszy raz w życiu nie dałam rady na niego patrzeć ![]() Cytat:
![]() Chociaż mój 'skręt' naturalny nie jest to i tak włosy czeszę tylko na mokro po umyciu od razu ![]() Policzyłam lakiery i nawet 40 nie mam ![]()
pisze się razem ! ![]() Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu, gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago! Edytowane przez versatille Czas edycji: 2013-12-25 o 23:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1739 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Ver, nie martw się... ja też uwielbiam kaszankę! i jestem w 100% kobietą! Nawet biust mam w podobnych rozmiarach do Ciebie!
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję, włoski w końcu zaczynają mi się odwdzięczać, ostatnio mam cały czas GHD
![]() a co do cieni to kupiłam je w chińskim za 4zł ![]() ![]() Never ![]() Przed chwilką wróciłam od TŻ, wczoraj byliśmy na pasterce, dzisiaj u TŻ i jutro idziemy również do jego rodziny ![]() strasznie kusicie tymi lakierami, marzy mi się fioletowy piasek ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- kolejna ósemka mi wychodzi, akurat przez święta, strasznie boli, bąbel mi się zrobił ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.