Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-25, 15:56   #1711
kascysko
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII

Cytat:
Napisane przez edytah10 Pokaż wiadomość
A kaszanka?
A co jest strasznego w kaszance ?
Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Pokaż wiadomość
ej Kascysko przepraszam miło że kroś mnie kocha. tak, wiem że parabeny, ale nie wiem czy wszystkie i które mnie uczulają. chociaż badań nie robiłam. znaczy tak: jak mam remisję to mogłabym sproszkowany nikiel z kurzem i miodem na twarz nałożyć, ale jak wraca to wystarczy że się kropelka wody z płynem, albo mydłem mi pryśnie a już się kłopoty zaczynają.
Ja szczerze wątpię, byś miała na parabeny, które czasem są w kosmetyku, a nie są wymienione w składzie
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 16:00   #1712
Inkus97
Rozeznanie

Tak bardzo ogromny bul.

Napisał do mnie kolega, z którym w wakacje potrafiłam przegadać cały dzień na Skype. Miał do mnie przyjechać na kilka dni w sierpniu ( On mieszka na Śląsku, a ja w Toruniu ) Później gdy wylądowałam w szpitalu na obserwacji zaczął mnie cisnąć od najróżniejszych. Nie powiem, zabolało bo takie wyzwiska leciały w moją stronę. A teraz odezwał się jakby nigdy nic i jeszcze wmawia mi, że to ja zaczęłam kłótnię
Inkus97 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 16:07   #1713
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie ten kwadrat O gustach się nie dyskutuje, błagam więc żeby mnie nie jeździć mi się bardzo podobają migdały
A to zmienia postać rzeczy, skoro ogólnie kwadraty Ci się nie podobają, myślałam że masz moim coś do zarzucenia, że krzywo wypiłowane czy coś
ja nie przepadam za migdałami/owalami kiedyś próbowałam i w ogóle nie pasowały do kształtu moich dłoni i palców.
Cytat:
Napisane przez Inkus97 Pokaż wiadomość
Ja przez cały życie do czasu teraźniejszego ( może kilka miesięcy temu ) doszłam do wniosku, że nie jest ze mną aż tak źle więc nie powinnam popadać w kompleksy chociaż po świętach mam kompleksy jeśli chodzi o figurę
szkoda życia na kompleksy
ja się nawet nie przejadłam, wszystko jem z umiarem a że mam dziś czas to nawet trochę poćwiczyłam
Cytat:
Tak bardzo ogromny bul.

Napisał do mnie kolega, z którym w wakacje potrafiłam przegadać cały dzień na Skype. Miał do mnie przyjechać na kilka dni w sierpniu ( On mieszka na Śląsku, a ja w Toruniu ) Później gdy wylądowałam w szpitalu na obserwacji zaczął mnie cisnąć od najróżniejszych. Nie powiem, zabolało bo takie wyzwiska leciały w moją stronę. A teraz odezwał się jakby nigdy nic i jeszcze wmawia mi, że to ja zaczęłam kłótnię

Daj spokój, olej go Szkoda na takiego tracić czasu, skoro potrafił Ci nabluzgać w życiu bym nie pozwoliła na to, żeby jakiś facet mnie wyzywał.
Stary 2013-12-25, 16:43   #1714
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Cytat:
Sylwester z TŻ .. Od zawsze chciałam spędzić ten dzień, a raczej noc w takim towarzystwie. Niestety nie jest mi to pisane najwyraźniej

A ja dostałam piżamę ( koszulka na długi rękaw i długie spodnie, w reszcie nie będę marznąć w nocy ), skarpetki takie cieplusie, jak się opatulę na noc to zapadnę w sen zimowy , świeczkę, kosmetyki z Dove, perfum ( nie potrafię tego odmieniać, EdizA, nie krzycz jak źle napisałam ), pieniądze ( czas wyruszyć na zakupy póki są przeceny jeszcze ), słodycze ( już starczy słodyczy na cały następny rok! ) i zegarek

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------

Ja przez cały życie do czasu teraźniejszego ( może kilka miesięcy temu zmieniłam zdanie ) miałam kompleksy, ale pewnego dnia doszłam do wniosku, że nie jest ze mną aż tak źle więc nie powinnam popadać w kompleksy chociaż po świętach mam kompleksy jeśli chodzi o figurę
Kompleksy kompleksami, perfumy się mówi i pisze

---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ----------

Cytat:
Tak bardzo ogromny bul.

Ale że moment, zbluzgał Cię za to, że wylądowałaś w szpitalu?

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
A to zmienia postać rzeczy, skoro ogólnie kwadraty Ci się nie podobają, myślałam że masz moim coś do zarzucenia, że krzywo wypiłowane czy coś
ja nie przepadam za migdałami/owalami kiedyś próbowałam i w ogóle nie pasowały do kształtu moich dłoni i palców.

ja się nawet nie przejadłam, wszystko jem z umiarem a że mam dziś czas to nawet trochę poćwiczyłam

Daj spokój, olej go Szkoda na takiego tracić czasu, skoro potrafił Ci nabluzgać w życiu bym nie pozwoliła na to, żeby jakiś facet mnie wyzywał.

A ja to w sumie nadal nie wiem co mi pasuje co nie itp. Powoli się zaczynam w to wgryzać Założyłam dziś sukienkę i Luby powiedział mi, że ładnie wyglądałam
W ogóle co do Lubego - chcę spędzać z nim jak najwięcej czasu nie po to, żeby się miziać - jego towarzystwo mnie w jakiś cudowny sposób uspokaja tego nam właśnie brakowało, długich rozmów. Dowiadujemy się więcej o sobie, ale wszystko idzie w dobrym kierunku. Wcześnuej to mogło być zafascynowanie zewnętrzem, a ta przerwa przestawiła relacje trochę na inne tory. Dobrze mi teraz
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 16:48   #1715
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
deszczowypiesie: woski piękne. tylko zazdrościć.
Dzięki , kiedyś miałam włosy bardzo podobne do Twoich, więc zabezpieczaj, nie czesz i Twoje będą takie same .

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
deszczowa, piękne loczki!
No sorry, ale Twoje fale piękniejsze , poza tym kolor i długość, no perfect!

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Moja miłość
Myślałam, że nie jesz mięsa .

Laski, które kozaki: http://allegro.pl/krimen-371500-koza...809060359.html czy http://allegro.pl/carinii-b1871-koza...823681793.html ? W grę wchodzą tylko czarne .

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 17:29   #1716
Floria
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
Dzięki , kiedyś miałam włosy bardzo podobne do Twoich, więc zabezpieczaj, nie czesz i Twoje będą takie same .

Myślałam, że nie jesz mięsa .

Laski, które kozaki: http://allegro.pl/krimen-371500-koza...809060359.html czy http://allegro.pl/carinii-b1871-koza...823681793.html ? W grę wchodzą tylko czarne .
Sorry, że się tak wtrącę znienacka
Te Krimen mają fajniejsze zapiętki i w ogóle krój, ale najważniejsze -popatrz na obwody łydek (pierwsze 37cm, a drugie aż 38cm). Ja na przykład potrzebuję 36 max, w innych wyglądam jak kot w butach.
Pozdrawiam, podczytuję Was czasami na zmianę z zapuszczaniem włosów
Floria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 17:35   #1717
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Floria Pokaż wiadomość
Sorry, że się tak wtrącę znienacka
Te Krimen mają fajniejsze zapiętki i w ogóle krój, ale najważniejsze -popatrz na obwody łydek (pierwsze 37cm, a drugie aż 38cm). Ja na przykład potrzebuję 36 max, w innych wyglądam jak kot w butach.
Pozdrawiam, podczytuję Was czasami na zmianę z zapuszczaniem włosów
Ja mam akurat dosyć masywne łydki, więc nie wiem czy nie będę nawet cholewki poszerzać . Ale dziękuję za opinię .

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-25, 17:42   #1718
Floria
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam akurat dosyć masywne łydki, więc nie wiem czy nie będę nawet cholewki poszerzać . Ale dziękuję za opinię .
Proszę
Napisałam, bo chciałam sobie kupić jakieś fajne kozaki jak były wyprzedaże jesienne, ale się połapałam w tym, że mają różne obwody. Poszłam do sklepu stacjonarnego i mierzyłyśmy razem z panią sprzedawczynią te obwody i wyszło mi na to, że z całego sklepu nie było ani jednych butów dla mnie odpowiednich, no i jakoś w końcu nie kupiłam żadnych. Może się komuś ta informacja przyda, żeby sprawdzać obwody.
Ale te z pierwszego linku fajne znalazłaś
Floria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 17:47   #1719
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Tak bardzo ogromny bul.

Olej sikiem prostym
Cytat:
W ogóle co do Lubego - chcę spędzać z nim jak najwięcej czasu nie po to, żeby się miziać - jego towarzystwo mnie w jakiś cudowny sposób uspokaja tego nam właśnie brakowało, długich rozmów. Dowiadujemy się więcej o sobie, ale wszystko idzie w dobrym kierunku. Wcześnuej to mogło być zafascynowanie zewnętrzem, a ta przerwa przestawiła relacje trochę na inne tory. Dobrze mi teraz
Oczywiście nie chcę Cię sprowadzać na ziemię, ale on wrócił tydzień temu, a Ty masz teraz różowe okulary.

Życzę Ci, żebyś je miała za 2-3 miesiące
Stary 2013-12-25, 17:54   #1720
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Floria Pokaż wiadomość
Proszę
Napisałam, bo chciałam sobie kupić jakieś fajne kozaki jak były wyprzedaże jesienne, ale się połapałam w tym, że mają różne obwody. Poszłam do sklepu stacjonarnego i mierzyłyśmy razem z panią sprzedawczynią te obwody i wyszło mi na to, że z całego sklepu nie było ani jednych butów dla mnie odpowiednich, no i jakoś w końcu nie kupiłam żadnych. Może się komuś ta informacja przyda, żeby sprawdzać obwody.
Ale te z pierwszego linku fajne znalazłaś
Gorzej dopasować jeśli ma się szczupłe łydki, bo faktycznie odstające cholewki nie są zbyt wygodne, z drugiej strony muszę pamiętać o tym, że nie we wszystko się wcisnę . Wydaje mi się, że to dosyć porządna polska firma, która robi buty na polskie zimy, więc odpowiednio ocieplone i z grubą podeszwą. Jak przyjdzie zamówienie to napiszę obszerniejszą recenzję.

Stary 2013-12-25, 18:21   #1721
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Świetne loczki
Zakochałam się chyba po raz pierwszy w lakierze! Cudowny jest Co Wy żeście ze mną zrobiły?

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
A co jest strasznego w kaszance ?
Jak o krupnioku mówicie to ja go kocham
Cytat:

(Jakby nie odrost, porozdwajane końce, spuszone bejbiszony.. ).

Kevin niedługo

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 18:25   #1722
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Gorzej dopasować jeśli ma się szczupłe łydki, bo faktycznie odstające cholewki nie są zbyt wygodne, z drugiej strony muszę pamiętać o tym, że nie we wszystko się wcisnę . Wydaje mi się, że to dosyć porządna polska firma, która robi buty na polskie zimy, więc odpowiednio ocieplone i z grubą podeszwą. Jak przyjdzie zamówienie to napiszę obszerniejszą recenzję.
Te pierwsze mi się bardziej podobają
Stary 2013-12-25, 18:31   #1723
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Cytat:

Olej sikiem prostym

Oczywiście nie chcę Cię sprowadzać na ziemię, ale on wrócił tydzień temu, a Ty masz teraz różowe okulary.

Życzę Ci, żebyś je miała za 2-3 miesiące
Sprowadzaj mnie, bo dobrze Ci to wychodzi, a jak spadnę z mniejszej wysokości to się do cna nie rozbiję
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 18:52   #1724
delightful_
Zadomowienie

GG do delightful_

Cytat:
Macie świąteczne włosy i paznokcie
Jakie loki !

Cytat:
Ja ostatnio dobrowolnie oddałam cioci 10 lakierów, a to wszystko dlatego, że nie miałam już miejsca w pudełku na nowe

Tak kusicie, że musiałam na moich świątecznych pazurkach dorobić złote cieniowanie i na wierzch top ze złotym brokatem podobią mi się [COLOR="Silver"]

Pomalowałam paznokcie, a zapomniałam że muszę jeszcze rozpalić w piecu mądra ja

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

TU pazurki po przeróbce
Bardzo ładne

Cytat:
Będę czekać na recenzję, bo sama nie mam butów na zimę

Pomalowałam pazurki na czerwono, mamusi też łapki przyozdobiłam, a teraz leżę i się lenię Pierwszy taki dzień od niepamiętnych czasów .

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:

Jak o krupnioku mówicie to ja go kocham
Mój były zawsze mówił, że jedzenie krupnioków jest takie .. niekobiece
delightful_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 19:02   #1725
Inkus97
Rozeznanie

Cytat:

Doszłam do tego samego wniosku
Oj, chciałabym mieć czas ( a raczej chęci na ćwiczenia w święta ). W piątek będę pierwszym klientem na mojej siłowni!

Piszę z Nim bo molestuje mnie i spamuje na fejsbuku, ale na pewno nie wrócą te relacje, które były przed tym incydentem w wakacje.

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

Cytat:
Kompleksy kompleksami, perfumy się mówi i pisze [COLOR="Silver"]

Ale że moment, zbluzgał Cię za to, że wylądowałaś w szpitalu? [COLOR="Silver"]
Tak własnie myślałam, że PERFUMY!

Nie. No coś Ty. Zbluzgał mnie za to, że uczepiłam się go o coś, ale nie pamiętam już o co. Sms mam do dziś i jak je czytam to nóż mi się w kieszeni otwiera

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:

Olej sikiem prostym
Poprawiłaś mi humor!

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:

Kevin niedługo
Ech. Kevin Wychodzi mi on już wszystkimi możliwymi dziurkami

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

A teraz idę grać z rodziną w "państwa - miasta "
Stary 2013-12-25, 19:18   #1726
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez delightful_ Pokaż wiadomość
Bardzo ładne
Dziękuję
Cytat:
Doszłam do tego samego wniosku
Oj, chciałabym mieć czas ( a raczej chęci na ćwiczenia w święta ). W piątek będę pierwszym klientem na mojej siłowni!

Piszę z Nim bo molestuje mnie i spamuje na fejsbuku, ale na pewno nie wrócą te relacje, które były przed tym incydentem w wakacje.
I bardzo dobrze

Weź go zablokuj, bo jak zaczniesz teraz w to brnąć to później będzie Ci ciężko skończyć. Nie daj się nie pozwól sobą manipulować. Sama mówisz, że jak czytasz sms od niego to nóż Ci się w kieszeni otwiera, to poczytaj sobie go parę razy i daj sobie spokój z tym kolesiem, bo naprawdę nie warto, uwierz
Stary 2013-12-25, 19:37   #1727
pannaatopowa
Zakorzenienie

versatille: coś pięknego na głowie masz. jak nie czesząc się można taki uzyskać efekt to wywalam szczotkę

deszczowypies: no jakieś chamidło wredne. nie wart twego spluniecia

jeszcze ostatnie słówko o parabenach coś mi tam alergolog powiedziała i zaczęłam unikać tych kosmetyków. głównie chodzi o szampony miałam, z parabenami i stan dłoni sie pogarszał a ten zdaje się że nie pogarsza podobnie było z płynem pod prysznic. możliwe że to było co innego w tych kosmetykach i akurat się tak złożyło. może kiedyś się okaze że nie. jednakowoż można zakupić kosmetyki bez parabenów i nie trzeba specjalnie szukać zresztą teraz mnie coś uczula i nie wiem co. myślałam że to od materaca, ale wykwit mam na lewym policzku a śpię na prawym. no ja.

co dziewczynki. zjedzone już wszystko? ja miałam wczoraj rybę, dziś pierożki. i to wszytsko jeśli chodzi o święta

Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód. A. E.
pannaatopowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 19:44   #1728
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Te pierwsze mi się bardziej podobają
Cholera, mi te drugie .

Cytat:
Będę czekać na recenzję, bo sama nie mam butów na zimę
Ja mam, ale... nie mam kozaków na obcasach .

Cytat:
deszczowypies: no jakieś chamidło wredne. nie wart twego spluniecia
Chyba mnie z Inkus pomyliłaś .

Stary 2013-12-25, 20:31   #1729
pannaatopowa
Zakorzenienie

Przepraszam. to przez ten awatar. ta kokarda mnie rozprasza tak jak przeglądałam wypowiedzi to mi się skojarzyło z nią

Życie jest jak jazda na rowerze. Żeby utrzymać równowagę musisz się poruszać naprzód. A. E.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-25, 20:36   #1730
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Cholera, mi te drugie
Drugie są prześliczne. Jak kupisz, to daj znać czy obcas znośny, tzn. stabilny, wygodny - jak zapragnę stać się kobietą, to może sobie sprawię na którąś zimę

Zachorowałam na morskiego GR Galaxy, którego pokazywała ciocia Scarrabeo. Umrę chyba
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 20:43   #1731
Inkus97
Rozeznanie

Cytat:

Weź go zablokuj, bo jak zaczniesz teraz w to brnąć to później będzie Ci ciężko skończyć. Nie daj się nie pozwól sobą manipulować. Sama mówisz, że jak czytasz sms od niego to nóż Ci się w kieszeni otwiera, to poczytaj sobie go parę razy i daj sobie spokój z tym kolesiem, bo naprawdę nie warto, uwierz
Ja zła i wredna jestem. Zaczęłam mu cytować wszystkie SMS, które pisał do mnie. I wiecie co? On na początku się wykręcał. Twierdził, że to chyba nie On pisał bo nigdy nie rzucałby tak mięsem do kobiety, ale gdy napisałam mu treść wiadomości, zrobiło mu się chyba głupio i zaczął mnie prosić abym mu wybaczyła i zapomniała. I zapytał się mnie czy poczułam coś do niego, że zachowałam te SMS. Jak można poczuć coś do chłopaka, z którym miało się kontakt tylko przez internet? Ja na pewno tak nie potrafię pomimo, że mam tą wadę i szybko się zakochuję
Stary 2013-12-25, 20:49   #1732
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze ostatnie słówko o parabenach coś mi tam alergolog powiedziała i zaczęłam unikać tych kosmetyków. głównie chodzi o szampony miałam, z parabenami i stan dłoni sie pogarszał a ten zdaje się że nie pogarsza podobnie było z płynem pod prysznic. możliwe że to było co innego w tych kosmetykach i akurat się tak złożyło. może kiedyś się okaze że nie. jednakowoż można zakupić kosmetyki bez parabenów i nie trzeba specjalnie szukać zresztą teraz mnie coś uczula i nie wiem co. myślałam że to od materaca, ale wykwit mam na lewym policzku a śpię na prawym. no ja.
Jako atopowiec możesz reagować po prostu na mocne, anionowe detergenty - rzadko który dermatolog o tym mówi. Sprawdzałaś tą drogę?

Popiłam z rodziną... no teraz to jestem wstawiona

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:
Ja na pewno tak nie potrafię pomimo, że mam tą wadę i szybko się zakochuję
Czy to jest wada? Mi tam wesoło
Stary 2013-12-25, 20:51   #1733
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Zachorowałam na morskiego GR Galaxy, którego pokazywała ciocia Scarrabeo. Umrę chyba
Wezmę to Twoje umieranie pod uwagę, gdy w piątek pójdę wydawać moje ciężko dostane dukaty.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 21:09   #1734
pannaatopowa
Zakorzenienie

no umierają, zakochują się w lakierach. a mi żal patrzeć na te pazurki no, bo moich nie ma...

Kascysko możesz mieć rację. Byłam u paru dermatologów i alergologów, ale większość spojrzała na ręcę i zaniemówiła. Ja sie produkuje a po drugiej stronie biurka cisza. A prywatnie byłam. Musiałam podpowiadać jakie leki chcę i dlaczego. Gdyby nie internet to... Sądzę że dzieci się leczy lepiej, bo się nawilża, dba o skórę aż to mija (zazwyczaj tak jest), u mnie jest wiadomo, że nie przejdzie.
Najbardziej mnie irytuje, że leki przepisywać - owszem jak najchętniej, ale nikt nie powiedział, że na aloes dobry na świąd, maść cynkowa na sączące się rany, oleje (migdałowy i arganowy) pomoże, jakieś okłady z siemienia i olej lniany do pyska, płatki owsiane do wanny... Nikt. jakby ta część medycyny nie istniała. Dawaj naszpikujemy ją lekami i poczekamy aż przestaną działać. Ale będzie zabawa no.
Przepraszam musiałam kiedyś w końcu na to ponarzekać.

Idę spać. Deszcz tak nawalał, że przebudziłam się przed 6.

Stary 2013-12-25, 21:18   #1735
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Drugie są prześliczne. Jak kupisz, to daj znać czy obcas znośny, tzn. stabilny, wygodny - jak zapragnę stać się kobietą, to może sobie sprawię na którąś zimę

Czy tylko mi podobają się pierwsze? Mi i mojej mamie . Ale obcas mają podobny, więc dam znać.

A nie, już mi się pomyliło, mi też drugie, czyli głos za drugimi, dobrze .

Cytat:
Ja zła i wredna jestem. Zaczęłam mu cytować wszystkie SMS, które pisał do mnie. I wiecie co? On na początku się wykręcał. Twierdził, że to chyba nie On pisał bo nigdy nie rzucałby tak mięsem do kobiety, ale gdy napisałam mu treść wiadomości, zrobiło mu się chyba głupio i zaczął mnie prosić abym mu wybaczyła i zapomniała. I zapytał się mnie czy poczułam coś do niego, że zachowałam te SMS. Jak można poczuć coś do chłopaka, z którym miało się kontakt tylko przez internet? Ja na pewno tak nie potrafię pomimo, że mam tą wadę i szybko się zakochuję
Sieczkę z mózgu sobie robisz, przestań z nim pisać i tyle.

Edytowane przez deszczowypies
Czas edycji: 2013-12-25 o 21:49
Stary 2013-12-25, 21:27   #1736
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Kascysko możesz mieć rację. Byłam u paru dermatologów i alergologów, ale większość spojrzała na ręcę i zaniemówiła. Ja sie produkuje a po drugiej stronie biurka cisza. A prywatnie byłam. Musiałam podpowiadać jakie leki chcę i dlaczego. Gdyby nie internet to... Sądzę że dzieci się leczy lepiej, bo się nawilża, dba o skórę aż to mija (zazwyczaj tak jest), u mnie jest wiadomo, że nie przejdzie.
Najbardziej mnie irytuje, że leki przepisywać - owszem jak najchętniej, ale nikt nie powiedział, że na aloes dobry na świąd, maść cynkowa na sączące się rany, oleje (migdałowy i arganowy) pomoże, jakieś okłady z siemienia i olej lniany do pyska, płatki owsiane do wanny... Nikt. jakby ta część medycyny nie istniała. Dawaj naszpikujemy ją lekami i poczekamy aż przestaną działać. Ale będzie zabawa no.
Przepraszam musiałam kiedyś w końcu na to ponarzekać.
Misiu, mogłabyś napisać więcej na temat swoich zmian i leczenia? Na PW na przykład
Cytat:
Sieczkę z mózgu sobie robisz, przestań z nim pisać i tyle.
Mówiłam Ci już, że Cię kocham?
Stary 2013-12-25, 21:53   #1737
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Mówiłam Ci już, że Cię kocham?
Jeszcze nigdy.

No bo ja wiem jak to jest, jak sobie my, baby, coś wkręcamy. Mi też się to zdarza, ale właśnie od tego są drugie, bardziej bezpośrednie koleżanki, które mogą w krótkich, żołnierskich słowach sprowadzić na ziemię. Bo nie wierzę, że Inkus naprawdę nie może znaleźć sobie lepszego zajęcia na świąteczny wieczór (come on, Kevin w telewizji!), tylko pisać z kolesiem, który jej tyle nawrzucał całkiem niedawno.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-25, 22:41   #1738
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie loki !

Mój były zawsze mówił, że jedzenie krupnioków jest takie .. niekobiece

To co według niego mają kobiety jeść? Sałatki? Ok, od dzisiaj jestem mężczyzną ;D
Prawidłowo, że były
Cytat:
Ech. Kevin Wychodzi mi on już wszystkimi możliwymi dziurkami
No i pierwszy raz w życiu nie dałam rady na niego patrzeć
Cytat:
versatille: coś pięknego na głowie masz. jak nie czesząc się można taki uzyskać efekt to wywalam szczotkę
Ło! Jakbym je rozczesała to bym miała coś przerażającego na głowie
Chociaż mój 'skręt' naturalny nie jest to i tak włosy czeszę tylko na mokro po umyciu od razu

Policzyłam lakiery i nawet 40 nie mam Słabo kusicie ;p

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!

Edytowane przez versatille
Czas edycji: 2013-12-25 o 23:17
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 22:49   #1739
kwrobel2
Wtajemniczenie

Cytat:
Bo miałaś odpoczywać i się nie przemęczać, a z nami to idzie zgłupieć
Cytat:
Jako atopowiec możesz reagować po prostu na mocne, anionowe detergenty - rzadko który dermatolog o tym mówi. Sprawdzałaś tą drogę?

Popiłam z rodziną... no teraz to jestem wstawiona

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Czy to jest wada? Mi tam wesoło
Ja dzisiaj też trochę wypiłam... I jutro poprawię, taki mały wstęp przed Sylwestrem

Cytat:
Jeszcze nigdy.

No bo ja wiem jak to jest, jak sobie my, baby, coś wkręcamy. Mi też się to zdarza, ale właśnie od tego są drugie, bardziej bezpośrednie koleżanki, które mogą w krótkich, żołnierskich słowach sprowadzić na ziemię. Bo nie wierzę, że Inkus naprawdę nie może znaleźć sobie lepszego zajęcia na świąteczny wieczór (come on, Kevin w telewizji!), tylko pisać z kolesiem, który jej tyle nawrzucał całkiem niedawno.
Ja nawet zeszłam do rodziców obejrzeć Kevina, bo u siebie nie mam Polsatu... aż dzieciństwo się przypomniało... śmiałam się za wcześnie, bo już wiedziała co będzie później... 2x więcej śmiechu i zabawy niż zwykle, szczególnie po %...

---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ----------

Ver, nie martw się... ja też uwielbiam kaszankę! i jestem w 100% kobietą! Nawet biust mam w podobnych rozmiarach do Ciebie!
ilość porażek: 12
2016

kwrobel2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 23:04   #1740
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Gładziochy !

W moich kolorach ! Czego używałaś ? Piękne cienie !
Dziękuję, włoski w końcu zaczynają mi się odwdzięczać, ostatnio mam cały czas GHD
a co do cieni to kupiłam je w chińskim za 4zł bardzo fajne, dobrze napigmentowane i trzymają cały dzień

Cytat:
A kaszanka?
Never

Przed chwilką wróciłam od TŻ, wczoraj byliśmy na pasterce, dzisiaj u TŻ i jutro idziemy również do jego rodziny ja dostałam bluzkę, mp4 i kosmetyki do włosów :love

strasznie kusicie tymi lakierami, marzy mi się fioletowy piasek

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

kolejna ósemka mi wychodzi, akurat przez święta, strasznie boli, bąbel mi się zrobił ale i tak okropnie się objadłam
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości