|
|||||||
| Notka |
|
| Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
WUM, progi, pytania
Cześć!!
czy jest tu ktoś, kto uczy się, planuje lub wie coś o WUMie? Planuję iść na kierunek "Zdrowie publiczne." Stąd moje pytanie, co do progow. nie zdażyłam sprawdzić zaraz po zakończeniu rekrutacji... i przegapiłam. orientuje się ktoś?! bardzo mi na tym zależy, ponieważ rekrutacje na Wumie są drogie i jeżeli nie mam szans, aby się dostać to nie będę sobie zawracać głowy. |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: WUM, progi, pytania
Studiuje na WUM ale nie na Zdrowiu Publiczn ym wiem jednak ze progi nie byly jakies szalenie wysokie. Chyba jeden przedmit rozszerzony reszta podstawa. Wydaje mi sie ze nie bylo bardzo ciezko sie dostac. Poszukaj progow na forum biolog.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
UP,UP !
czy może mi ktoś wytłumaczyć,(ciemnej sierotce ) czy na pielęgniarstwo na maturze można zdawać język inny niż angielski ? Wiem,że pisze w zasadach "język obcy nowożytny- ustny" ale właśnie nie rokminiam czy wezmą pod uwagę rosyjski, który zdaję,
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Wezmą bo to przecież też język obcy nowożytny
.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:31.

)
.