|
Notka |
|
Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4351 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal - XVIII część niech się kręci
Cytat:
Cytat:
![]() W ogóle postanowiłam zmienić kolor włosów na kilka dni, a co ![]() Edytowane przez Karen15 Czas edycji: 2013-12-23 o 11:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4352 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak takie obrzydliwie idealne to nawet nie patrzę ! Po co się stresować na święta ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
![]()
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... ![]() Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! " ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4353 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Wróciłam od fryzjera. Zamoczyłam łeb, dałam odżywkę i schnę. Panie... Jakie one są krótkie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4354 |
Raczkowanie
|
Jak wyglądałam rano (pierwsze zdjęcie)
Jak wyglądam teraz (drugie zdjęcie) Jak się czuję (trzecie) |
![]() ![]() |
![]() |
#4355 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łysawa? Ty jesteś łysawa? A z której strony? ps: bobas jest taki słodki ale przyznam że też nie raz czułam się tak jak on po wyjściu od fryzjera . Zastanawiam się jak wygląda obcinanie takich loków?
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... ![]() Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! " ![]() Edytowane przez scrabble1 Czas edycji: 2013-12-23 o 17:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4357 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Łysawa... Ty weź, weź, bo ja mam ostatnio zszargane nerwy i rzucam się na ludzi, na ściany... ![]() Ładne są ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4358 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4359 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ostatnio też stosuję garniera AiK i słyszę wiele pozytywnych komentarzy dzięki tym dwóm komponentom, bo je włączyłam niedawno, dzisiaj też, a byłam już taka załamana ![]() Kupiłam olejek arganowy, modzie nie uległam dotąd, ale ostatnio koleżanka która tak jak ja ma bzika na punkcie pielęgnacji twarzy(i ma cere tradzikowa), bardzo mi go chwaliła, i rzeczywiście ostatnio jej skóra lepiej wyglądała, no i uległam.. Znalazłam o dziwo na stoisku na hali targowej z różnymi polskimi kosmetykami, coś mnie podkusiło aby podejść, patrze a tam olejek firmy Mincer, czysty, za jedyne 15zł, co prawda tylko 15 ml, ale na sprawdzenie skuteczności na początek w sam raz. ![]() Spróbuje użyć jako zabezpieczenie końcówek. Wypatrzyłam też serum z serii Equlibra (?), o bardzo ciekawym składzie. Kończy mi się serum Milargan (najwyższy czas, to już prawie dwa lata stosowania po każdym myciu..). Nie lubię serum z samymi silikonami i np jedwabiem, keratyną, są moim zdaniem słabsze w działaniu. Produkty typu jedwab GP nie dają sobie rady z moimi włosami. Najlepsza jest równowaga między silikonami i olejami, a w tym serum tak właśnie jest, mamy tez troche aloesu więc dla moich włosów ideał, obiektywnie rzecz biorąc ciekawy produkt. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4360 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE="niusia";44274813]Mi wypadanie nie doskwiera już od dobrych 2 miesięcy
![]() ![]() ![]() Ostatnio też stosuję garniera AiK i słyszę wiele pozytywnych komentarzy dzięki tym dwóm komponentom, bo je włączyłam niedawno, dzisiaj też, a byłam już taka załamana ![]() Kupiłam olejek arganowy, modzie nie uległam dotąd, ale ostatnio koleżanka która tak jak ja ma bzika na punkcie pielęgnacji twarzy(i ma cere tradzikowa), bardzo mi go chwaliła, i rzeczywiście ostatnio jej skóra lepiej wyglądała, no i uległam.. Znalazłam o dziwo na stoisku na hali targowej z różnymi polskimi kosmetykami, coś mnie podkusiło aby podejść, patrze a tam olejek firmy Mincer, czysty, za jedyne 15zł, co prawda tylko 15 ml, ale na sprawdzenie skuteczności na początek w sam raz. ![]() Spróbuje użyć jako zabezpieczenie końcówek. Wypatrzyłam też serum z serii Equlibra (?), o bardzo ciekawym składzie. Kończy mi się serum Milargan (najwyższy czas, to już prawie dwa lata stosowania po każdym myciu..). Nie lubię serum z samymi silikonami i np jedwabiem, keratyną, są moim zdaniem słabsze w działaniu. Produkty typu jedwab GP nie dają sobie rady z moimi włosami. Najlepsza jest równowaga między silikonami i olejami, a w tym serum tak właśnie jest, mamy tez troche aloesu więc dla moich włosów ideał, obiektywnie rzecz biorąc ciekawy produkt.[/QUOTE] Stosowałam arganowy na końcówki ale miałam wrażenie, że tak jak jedwab z GP jest za słaby. Do olejowania włosów mi go szkoda, bo jednak swoje kosztuje więc używam do pielęgnacji twarzy i dekoltu. Tu sprawdza się bardzo fajnie. Na końcówki najbardziej (od bardzo dawna) pasuje mi serum termoochronne Marion (chociaż prostownicy nie używam) a ostatnio też Garnier Fructos Goodbye Damage (do tego super pachnie ![]() Jeszcze co do olejów to spodobał mi się avocado jako do twarzy (a mam cerę mieszaną), jeszcze ze słodkich migdałów , zobaczymy jak się spisze?[COLOR="Silver"] ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- [/COLOR]Dziewczyny Życzę Wam Wesołych Świąt, pięknego skrętu przy Wigilijnym stole, bez puchu czy przyklapu, aby zdjęcia dla potomnych prezentowały się korzystnie ![]() A tak serio to wesołych i spokojnych świąt, spędzonych z bliskimi i oczywiście wyczekiwanych prezentów ![]()
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... ![]() Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! " ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4361 |
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt lokaski, niech moc loczków będzie z nami
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4362 |
Zadomowienie
|
Hahaha, dzięki i wzajemnie, dziewczyny!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4363 |
Zakorzenienie
|
Kochane chciałam złożyć Wam serdeczne życzenia Świąteczne!
![]() ![]() Samych dobrych włosowych dni, pięknych loków i fal! Żebyście zawsze były tak zakręcone, pomocne i życzliwe jak jesteście teraz! ![]() Zdrowych i Wesołych Świąt! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4364 |
Raczkowanie
|
Zdrowych, spokojnych Świąt w gronie najbliższych i jak największego skrętu, samych trafionych kosmetyków do włosów i jak już pisała scrabble1-zero puchu i przyklapu. Bądźcie jakie jesteście i nie zmieniajcie się
![]()
![]() |
#4365 |
Zakorzenienie
|
Zakręconych, radosnych Świąt
![]()
![]() |
#4366 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4368 |
Zakorzenienie
|
Dobrze powiedziane ;D Jaka tu cisza, rozumiem, Wszyscy się weselą . Jak się spisał Mikołaj, jakieś włosowe prezenty dostałyście może ?
![]() ![]() |
![]() |
#4369 |
Zakorzenienie
|
Taaa
![]() ![]() ![]() ![]() Zdaje mi się, że taką: http://remington24.pl/sklep/prostown...ton-s1031.html nie chce mi się wstawać z łóżka by odczytać model na pudle ![]()
"W konfrontacji strumienia ze skałą, strumień zawsze wygrywa-nie przez swoją siłę, ale przez wytrwałość!!" Edytowane przez wicherek1989 Czas edycji: 2013-12-25 o 12:11 Powód: Dodanie linku |
![]() ![]() |
![]() |
#4370 |
Zadomowienie
|
Wesołych Świąt dziewczyny
![]() ![]() ooo, i zapomniałabym dodać, praktycznie uporałam się z łupieżem, ta Ziaja z czarną rzepą dała radę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4371 |
Raczkowanie
|
vidia9, przepiękne włosy!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4372 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Niestety mój Mikołaj nie pomyślał o prezentach włosowych, chyba trzeba go będzie uświadomić w temacie na przyszłość? Z innej beczki, miałyście wcierkę Radical na porost? Zastanawiam się nad jej zakupem.... ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4373 |
Zadomowienie
|
Vidia, to super że się uporałaś z łupieżem. Ale masz piękne włosy
![]() Ja prezentów nie dostałam, bo robię sobie i tak wtedy kiedy potrzebuję. U nas tylko dzieci coś dostają ![]() A mnie dziewczyny z pielęgnacyjnego namówiły na stylizację i nawet trochę się udało przynajmniej odzyskać fale po ostatnim wygłaszczu ![]() 1. zdjęcie z wczoraj po odgnieceniu sucharków 2. dzisiaj po reanimacji! 3. to samo, ze światłem |
![]() ![]() |
![]() |
#4374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4375 |
Zadomowienie
|
jakisnick dziękuję
![]() scrabble1 dziękuję ![]() ![]() Floria dziękuję ![]() ![]() świetnie wyszło, piękne masz fale ![]() Czyli Mikołaj trafił z prezentem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4376 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj wyprostowałam włosy (proszę mnie nie bić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja coś poczytałam i w sumie fajna ta prostownica można nią i kręcić zobaczymy co wyjdzie na sylwestra ![]() ![]()
![]() |
#4378 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Super, mi też by się przydały ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
![]() W sumie nie używam prostownicy ale jak juz nadejdzie jakaś okazja, to niech będzie dobra i nie spali włosów. Co do kiecki to pantera nie jest zła, grunt żebyś się w niej dobrze czuła ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cóż poprzymierzam ją jeszcze i zobaczę, na szczęście nie jest wulgarna tylko takie duże ciemne dość stonowane wzory ![]()
![]() |
#4380 |
Konto usunięte
|
Czy warto kupować maski Bingo, jeśli liczę na porządne odżywienie/nawilżenie/ogólnie robienie "czegoś-tam", czy to raczej codziennie odżywki bez efektu wow?
![]() Składy mają takie sobie, ale są popularne. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:41.