![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Iphone4 kupic? Mam SGSIII
Czesc, od jakigos czasu waham sie czy nie wymienic telefonu..
Mam Samsunga s III niestety, 3x byl juz w naprawie, bo gniazdo ladowania nawala.. nie po to kupilam tel, by raz na kilka mies lezal w serwisie. Moze mam wadliwy model. Byl w 3 serwisah. Nie mam cierpliwosci. Lubie go, ale te awarie doprowadzaja mnie do szalu. chce go sprzedac. Wzielam pod uwage Iphone4 64gb ze wzgledu na brak mozliwosci rozszerzenia pamieci. Czy dostane go za max 1300zl? bez sim locka w bdb stanie? Czy na All to podroby? Przyznaje, ze martwi mnie brak radia fm..no ale jakos moze sie obede. Czy tez placicie za aplikacje czy mimo wszystko mozna znalezc wiele darmowych? ew mozecie polecic mi inny godny uwagi tel do wyzej wymienionej kwoty? Cos lepszego niz iphone? Zalezy mi na duzej funkcjonalnosci "otwartosci" tel. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Iphone4 kupic? Mam SGSIII
napomknę tylko, że podróby to w sumie to samo.. tylko z innym znaczkiem/napisem. Technicznie niczym się nie różnią. Jedna chińszczyzna.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja mam iphone i nie polecam. Co wyjdzir nowy to do starszej wersji nie ma aktualizacji jesli nie masz pirackiego systemu i na dodatek bateria trzyma pol dnia jesli uzywasz aplikacji.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja moge polecic Samsunga Galaxy Note II. Jestem zakochana w tym telefonie, jest co prawda duzy, ale mi to nie przeszkadza, bo w kieszeni go nie nosze. Ma 5,5 calowy wyswietlacz
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tu się nie zgodzę. W Chinach powstają zarówno produkty markowe jak i te na poziomie "chińszczyzny" nikt mi nie powie, że mają taką samą jakość. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie chce juz Samsunga. Moj brat ma S Advence? I tez problem z gniazdem;/
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
mam ajfona,.
w 100% polecam. z resztą jak go kupisz i ci nie podejdzie to dość łatwo go sprzedasz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
szczerze - nie wiem, nie orientuję się, wiem że są 32gb czy są 64 - nie wiem bo raczej bym w ogóle takiego nie brała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Na allegro, udało mi się supertanio wylicytować - czasem da się wyhaczyć okazję. Ogólnie odradzam Ci kupno 4 - model nie jest już wspierany przez Apple, nowy iOS chodzi bardzo słabo, jest to zwyczajnie stary telefon. Najniżej celowałabym w 4s
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() zgadzam się że lepiej kupować od 4s w górę nie zgadzam się że z czwórką jest aż taka tragedia ja po prostu na twoim miejscu kupiłabym tę czwórkę gdyby była jakaś super hiper okazja rzędu 500 zł od kolegi, bo cieszyłabym się za taką cenę, natomiast kupując na allegro olałabym temat pamięci i wolałabym nowszy model ---------- Dopisano o 00:21 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- a tak z ciekawości - po co ci aż 64 ? : o ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
wlasnie... im jest wyzszy model to te starsze wypadaja z obiegu? Nie jestem pedzaca za nowoscia.. gdyby nie to przeklete gniazdo to nie ogladalabym sie za nowym tel.. normalnie komorka sluzy mi kilka lat..;/ i jestem wsciekla.
---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Cytat:
ma manie noszenia wszystkiego w tel.. i przeraza mnie, w iphonie nie mozna rozszerzyć pamieci;/ i brak radia fm;/ no wiem.. internetowe, ale w podrozy nie zawsze ma internet, a na pakieach sluchac radia to morderstwo.. zapomnialam czy 4/4s podlacze do "zwyklego" laptopa? mie mac |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
nie wypadają z obiegu, możesz po prostu nowego IOS nie aktualizować. a 4 nie jest jakimś strasznym starociem. chodzi o to co jest normalne że im nowszy telefon tym lepiej i płynniej działa, ale to nie jest tak że ajfona cztery można już generalnie zakopać w ogródku :P
ja generalnie ajfona 3g miałam w ogóle dooo czerwca tego roku chyba i jakoś żeśmy żyli bez problemów ![]() ---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- no ale aż 64 gb jest ci potrzebne? co ty nosisz w tym telefonie? tzn no w sumie nie moja sprawa ale wiesz tak naprawdę lepiej zainwestować w mp3 z radiem i większą pamięcią niż szarpać się na iphone 4 z pamięcią 64 gb bo to się trochę nie opłaca. i jak najbardziej możesz podłączać do komputera? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Starsze wypadają, ale nie co model - dotąd były wspierane +/- 3 modele naprzód, czyli właśnie około 3 lat. Potem dalej da się używać, tylko właśnie nie polecam aktualizacji systemu ![]() Ja akurat rozumiem upodobanie do trzymania mnóstwa rzeczy na telefonie - dla mnie 32 gb to absolutne minimum! Edytowane przez ..::Rimini::.. Czas edycji: 2013-12-25 o 23:31 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
mam duuzo muzyki, dokumentow (mam tez kindla), ale filmy ogladam na tel;/ moze zatrzymam sie przy 32.. No wlasnie bateria.. zaczynam myslec czy nie poszukam w innej marce. Apple wydaje mi sie byc chwilami "jednorazowy" nie mozesz wymieni baterii bo juz lepiej kupic nowy model;p
Edytowane przez NinaSimone Czas edycji: 2013-12-25 o 23:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
o kurcze to nie wiem
![]() to już nie wiem, sama się musisz zastanowić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
W sumie krótko, bo może z miesiąc, ale wcześniej też korzystał jedynie z telefonów samsunga i nic się z nimi nie działo. Kiedyś kupił używaną S2 i teraz to może ma już ze 3 lata i też jest wszystko w porządku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
No ok, niewazne..
![]() tylko ja tak mam. ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
BAN stały
|
Również polecam Samsunga Note. Mam już 2 lata, z gniazdem nic się nie działo. Jedyne, co to jakieś pół roku temu padła bateria, po wymianie śmiga, jak nowy (nowa bateria chyba 50zł) teraz zbieram na Note 3. O Iphonie nie mam najlepszej opinii, ze względu na Jego trwałość, jednej z koleżanek już 3 razy padł a ma też ok 2 lat, inni znajomi również nie wypowiadają się o nim najlepiej. Note już dwa razy wylądował na chodniku i jedyne co, to drobne otarcia na obudowie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Z tymi Samsungami S III to nie tylko Ty masz problem. U wszystkich moich znajomych, którzy je mają były już po parę razy w serwisie. Jakiś wadliwy model chyba.
iPhone jest świetny ![]() ![]() Polecam również Sony Xperia (niestety nie wiem jaki model), mój kuzyn ma i jest bardzo zadowolony, a jakość zdjęć jest boska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cokolwiek z Androidem bedzie lepsze od Iphona. To zupełnie inna "filozofia" systemu operacyjnego. W Androidzie masz mnóstwo darmowych aplikacji, w IOS masz mnóstwo...płatnych.:-P. Możesz sobie mieć stary system-ale nie będzie na niego nowych programów. Z samym systemem i ustawieniami tel też więcej da się zdziałać w Androidzie niż w IOS Iphona. Wysyłane z mojego GT-I9000 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Mysle, ze wybralam dwoch rywali i wybor jest trudny;p jest ktos kto sie przesiadal z iphona na androida lub odwrotnie?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.