![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Mały penis - dziś ugryziemy go od innej strony ;D
Cytat:
Facet ma malego,spotyka sie z dziewczyna, dochodzi do seksu potem znajomosc sie urywa to jesli nie jest idiota to domysli sie o co chodzi.Nic nie musicie mowic. ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Moze i sie znajdzie.To nie jest takie proste, ze dziewczyna go odrzuci a on jak gdyby nic sie nie stalo szuka nastepnej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
BAN stały
|
Ja bym chyba nie mogła być w związku z facetem, który miałby tak małego penisa, że nic bym nie czuła. No po prostu - udany seks jest niezbędny dla budowania udanego związku
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
zuy mod
|
Nie umiem sobie wyobrazic penisa mniejszego od palca, bo palec w sobie czuje.
Jak bym zareagowala na faceta z malym przyrodzeniem? Mysle ze moze bym pomyslala ze maly, ale spotkanie przebiegaloby dalej - po samym wygladzie malego nie ma co oceniac. Nie skreslalabym faceta przez to - sa w zwiazku duuzo wazniejsze kwestie niz wielkosc penisa ![]() Wysłane z mojego XT615
![]() |
![]() |
#35 |
Konto usunięte
|
Mnie dziwi to, ze palec wlasnie czuje i dochodze przy palcowce, a maly penis mnie nie zadowala. Chyba chodzi o nacisk, tempo i to, ze palec mozna wepchnac glebiej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Wtajemniczenie
|
Cóż, z wątku wychodzi na to, że maleństwo jest przeszkodą nie do pokonania ale prawda jest taka, że i tak znajdą się jakieś egoistki, które tym maleństwom urodzą dzieci i nadal po Ziemi będzie chodzić dużo nieszczęśliwych osób, które nic nie mogą poradzić na swój problem
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
zuy mod
|
Cytat:
generalnie rzuciles temat o penisie ktorego nie czuc - a to naprawde.marginalne przypadki ![]() Przestan sie uzalac nad soba, bo znajac.zycie Twoj penis jest.normalny i normalnie da sie uprawiac nim seks. Wysłane z mojego XT615
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
Edytowane przez beznadziejny123 Czas edycji: 2013-12-25 o 18:26 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
zuy mod
|
czyli rozmnazac powinni sie tylko ludzie piekni, wysocy, bez tendencji do tycia, z duzymi cyckami/z duzymi penisami, tak?
z tego co wiem statystyczny facet w Polsce ma penisa o dlugosci 13 cm. Dobija mnie to psioczenie na malego; jak dla kogos.to jest takim problemem niech idzie na zabieg i tyle. Wysłane z mojego XT615
![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
Gdybym ja w lozku odkryła ze facet z którym sie spotykam(podczas pierwszego seksu z nim)odkryla ze ma małego, no to cóz..byłabym rozczarowana iii pewnie podniecenie by mi opadlo nieco i w ogóle całe spojrzenie na zwiazek
![]() ![]() ![]() a tak wgl spotykam sie z pewnym chłopakiem,jeszcze nie robilismy tego i przyznam ze mialam różne wyobrażenia ale takeigo...nie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.buzzfeed.com/keenan/europ...-of-penis-size |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
zuy mod
|
strona nie do konca mi sie laduje, ale widze mapke. za to pytanie - statystymi oparte o badania czy ankiety?
Wysłane z mojego XT615
![]() |
![]() |
#43 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co do zabiegu - prawie nic nie daje, tym bardziej dla posiadaczy na prawdę małych, z którymi nic się nie da zrobić. Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To ile? Widzę, że masz najlepsze, najświeższe dane, to nas oświeć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Co, że niby mniej?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie widzę korelacji między długością penisa a innymi cechami. ![]() Trzymajmy się ostatnio popularnego 14,29cm. Niby nic a ponad 1cm robi już różnicę, zresztą sądzę że faktyczna średnia jest większa ale nie będę się wykłócał bo nie mam argumentów, to tylko moje domniemania. Że więcej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Grunt, że wyjątkowo w tym wypadku kwestia dziedziczenia nie jest dla Ciebie jasna, ale NA PEWNO da się to jakoś kontrolować. Na pewno. A wąskich dziurek nie da się kontrolować? Może tak byłoby łatwiej? ![]() A może np. tych, co będą umieli rozwiązać całkę? Generalnie - bardzo zabawne są Twoje wypowiedzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Rozeznanie
|
To nie ma znaczenia, bo przecież nie ma ustalonego dziedziczenia rozmiaru. Może być wielogenowe, może być po matce w dużej mierze, a może w ogóle zależeć głównie od zdrowej wody i dużej ilości mleczka i warzywek za młodu.
Rozumiem, że Ty ze swojego penisa jesteś zadowolony :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z tego powodu trudno byłoby pryszczatemu karłowi Cię poderwać, nie sądzisz? Ale u ludzi nie ma żadnej selekcji naturalnej bo zdrowie i siła zeszły na drugi plan, tzn nie trzeba być zdrowym i silnym żeby przetrwać. Dużo pań przeboleje tego mikropenisa bo lubi mieszkać w luksusowym apartamencie. Osobnik którego geny powinny zostać wykluczone, mnoży się dalej. Może syn nie będzie miał małego ale może będzie miał wnuk? Nie przewidzisz co się stanie bo jest dużo kombinacji ale możesz wpływać na prawdopodobieństwo, przynajmniej z tego co wiem ![]() Ale ten proces jest już nie do odwrócenia więc lotto. Najwyżej wyginiemy co nie będzie jakąś wielką szkodą dla planety.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
BAN stały
|
Najlepszą naturalną metodą powiększenia penisa jest po prostu zarabiać 10.000 PLN brutto. Wówczas niewiele kobiet oprze się takiemu penisowi (a raczej jego właścicielowi).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
Już abstrahując od tego, że chyba nie jest złym, że czynnikiem pożądanym jest inteligencja czy zaradność, czy kasa i kłaniając się Twoim, beznadziejny, poglądom o zdrowych osobnikach i takie tam - to powiedz mi, jakie większe szanse w ucieczce przed tygrysem ma facet z 20cm penisem w erekcji od tego z 12cm?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
zuy mod
|
co do malych penisow - czytalam, ze sa mniejsze z powodu zanieczyszczonej wody w rzekach.
Generalnie smieszne sa te wypowiedzi, kurcze, przede wszystkim nie to ladne.co ladne a to co sie komu podoba. Po drugie - jezeli kobieta wybiera partnera (stalego) w duzej mierze na podstawie wielkosci penisa to imho niewiele jest warta. Jesli dwojgu ludzi zalezy, zeby bylo im w lozku dobrze to pokonaja takie "przeszkody". Wysłane z mojego XT615
![]() |
![]() |
#54 |
BAN stały
|
Wielki penis to taka sama zaleta jak duży wzrost, dobra praca czy normalny charakter. Niektóre wolą mieć udane życie seksualne, zwłaszcza jak chcą z jednym facetem spędzić resztę życia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
zuy mod
|
Nieprawda, bo wielki penis =/= lepszy penis; a maly =/= nieudane zycie seksualne. Natura glupia nie jest i pomijajac skrajne przyklady mozna sie dopasowac.
Wysłane z mojego XT615
![]() |
![]() |
#56 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zaradności to się człowiek uczy od bliskich a inteligencja jakże cenna, nie jest ściśle przekazywana potomkom i udowodnił to już bank spermy geniuszy, tzn dzieci dwojga wybitnych rodziców nie były wybitne a odsetek wybitnych był taki sam jak w reszcie społeczeństwa. Przymioty fizyczne jednak łatwiej uchwycić w tych przykładach ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Człowieku, co Ty chrzanisz?!
To znaczy, ja rozumiem ogólnei Twój poglad na sprawę, ale skrajnie bełkotliwie próbujesz go reprezentować. Najpierw piszesz o osobnikach, których geny powinny zostać wykluczone w kwestii siły i zdrowia, a potem piszesz coś zupełnie innego. Dlaczego, u licha, geny małego penisa (o ile takie są, znawco), miałyby być wykluczone? Czy gorzej się naszym przodkom uciekało przez nie przed tygrysem? Czy ci z dużymi mają mneijsze ryzyko raka? Czy ci z małymi nie mogą się rozmnażać? Jedyną tak naprawdę wadą jest perspektywa niedoruchania jakiegoś tam procenta kobiet, bo inne mają to gdzieś, albo mają tylko orgazmy łechtaczkowe. Czy to jest powód, Twoim zdaniem, znawco, żeby uznać ten gen za gorszy (o ile taki jest, znawco)? A może, znawco, to właśnie ten mały penis jest siłą napędową rasy ludzkiej, gdzie zamiast pukać się po krzakach jakbyśmy to robili z dużymi, ktoś z małym uznał, że on np. zbuduje chałupę i będzie to więcej niż ma ten z dużym bez chałupy i sobie mimo to zamoczy. Albo jeszcze większą piramidę, albo jeszcze szybszy samochód, albo piękniejszą rzeźbę zrobi? Może to tak działa, eugeniku za trzy grosze? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wybacz, wjechałem na twój kompleks nieświadomie. Oczywiście, że małe penisy są "motorem napędowym ludzkiej rasy". Oczywiście tacy bezwartościowi "eugenicy za 3 grosze" i "znawcy" jak ja, nie mogliby pisać głupot w internecie gdyby jakiś mały fiutek nie zbudował komputerów i internetu ![]() Może lepiej poczytaj co pisałem w temacie o eugenice. Ja nie twierdzę, że małe penisy powinny zostać wykluczone tym bardziej, że coś takiego jest niemożliwe ale sam widzisz, że budzą rozczarowanie i duża liczba kobiet skreśla ich posiadaczy. Jeśli miałyby do wyboru tego samego faceta ze średnim albo dużym i faceta z małym to małego nie wybiorą nigdy. Co innego gdy masz do wyboru małego penisa albo nic. Możesz być niski, gruby, rudy, mieć małego i mieć pryszcze i i tak znajdziesz partnerkę tylko będzie ci o wiele trudniej niż ludziom szczupłym, wysportowanym i zdrowym, może też być ta partnerka oceniana negatywnie przez większość populacji ![]()
Edytowane przez beznadziejny123 Czas edycji: 2013-12-26 o 22:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.