Mały penis - dziś ugryziemy go od innej strony ;D - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-12-21, 15:37   #31
poiuyp
Raczkowanie

Dot.: Mały penis - dziś ugryziemy go od innej strony ;D

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Za mało.

Serio, większość dziewczyn tu pisze, że by zachowała pokerową twarz a ty myślisz, że wyskakujemy z centymetrem krzycząc radośnie "o, ale mały, daj zmierzyć!"?
Ze za malo to wiadomo, po prostu ciekawi mnie czy 10, 12, 14 czy 16.

Facet ma malego,spotyka sie z dziewczyna, dochodzi do seksu potem znajomosc sie urywa to jesli nie jest idiota to domysli sie o co chodzi.Nic nie musicie mowic.

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Oliwiabb Pokaż wiadomość
I co!? Ma nigdy seksu nie uprawiać tylko dlatego ze ma małego pensia? Moze znajdzie sie dziewczyna, której to nie bedzie przeszkadzać.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Moze i sie znajdzie.To nie jest takie proste, ze dziewczyna go odrzuci a on jak gdyby nic sie nie stalo szuka nastepnej.
poiuyp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-21, 15:42   #32
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Oliwiabb Pokaż wiadomość
I co!? Ma nigdy seksu nie uprawiać tylko dlatego ze ma małego pensia? Moze znajdzie sie dziewczyna, której to nie bedzie przeszkadzać.
Gdybym miał u kolejnych partnerek wywoływać wewnętrzny śmiech/litość/szok/zażenowanie/rozczarowanie i czekać cierpliwie aż trafię jedną na sto, która seksu i tak pewnie w ogóle nie lubi to tak - sam wolałbym nie uprawiać seksu. Może są faceci mocniejsi psychicznie, ale ja bym nie wyrobił.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-21, 17:27   #33
Mirrranda
BAN stały

Ja bym chyba nie mogła być w związku z facetem, który miałby tak małego penisa, że nic bym nie czuła. No po prostu - udany seks jest niezbędny dla budowania udanego związku
Mirrranda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-21, 23:35   #34
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Nie umiem sobie wyobrazic penisa mniejszego od palca, bo palec w sobie czuje.

Jak bym zareagowala na faceta z malym przyrodzeniem?
Mysle ze moze bym pomyslala ze maly, ale spotkanie przebiegaloby dalej - po samym wygladzie malego nie ma co oceniac.
Nie skreslalabym faceta przez to - sa w zwiazku duuzo wazniejsze kwestie niz wielkosc penisa

Wysłane z mojego XT615

L'amore scalda il cuore.

Do. Or do not. There is no try.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Mojwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-22, 17:42   #35
201607040946
Konto usunięte

Mnie dziwi to, ze palec wlasnie czuje i dochodze przy palcowce, a maly penis mnie nie zadowala. Chyba chodzi o nacisk, tempo i to, ze palec mozna wepchnac glebiej.
201607040946 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-25, 13:12   #36
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cóż, z wątku wychodzi na to, że maleństwo jest przeszkodą nie do pokonania ale prawda jest taka, że i tak znajdą się jakieś egoistki, które tym maleństwom urodzą dzieci i nadal po Ziemi będzie chodzić dużo nieszczęśliwych osób, które nic nie mogą poradzić na swój problem

Oddaj głos w ankiecie:
Męska dominacja... <ziewa>... znowu?

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Babskie forum, normalna rzecz że jest dużo jednoczesnych PMSów i się baby raz na jakiś czas pokłócą
beznadziejny123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-25, 18:01   #37
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Cytat:
Napisane przez beznadziejny123 Pokaż wiadomość
Cóż, z wątku wychodzi na to, że maleństwo jest przeszkodą nie do pokonania ale prawda jest taka, że i tak znajdą się jakieś egoistki, które tym maleństwom urodzą dzieci i nadal po Ziemi będzie chodzić dużo nieszczęśliwych osób, które nic nie mogą poradzić na swój problem
jakich egoistek? kobieta, ktora jest z facetem z malym fiutkiem jest egoistka?

generalnie rzuciles temat o penisie ktorego nie czuc - a to naprawde.marginalne przypadki tym bardziej, ze sa kobiety z mniej i bardziej ciasnymi pochwami - wiec to co dla jednej jest za male, dla.drugiej bedzie w sam raz.
Przestan sie uzalac nad soba, bo znajac.zycie Twoj penis jest.normalny i normalnie da sie uprawiac nim seks.
Wysłane z mojego XT615

L'amore scalda il cuore.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-25, 18:23   #38
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
Napisane przez Mojwa Pokaż wiadomość
jakich egoistek? kobieta, ktora jest z facetem z malym fiutkiem jest egoistka?
Tak, bo jej dzieci mogą mieć taki sam problem jak ojciec. Egoistycznie jest myśleć o sobie a nie o swoich dzieciach.

Cytat:
Przestan sie uzalac nad soba, bo znajac.zycie Twoj penis jest.normalny i normalnie da sie uprawiac nim seks.
Nadinterpretacja! Nigdzie się nie użalałem bo nie mam małego a według i tak zawyżonych internetowych statystyk, trudno byłoby mi znaleźć kobietę której bym nie wystarczył.

Oddaj głos w ankiecie:

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Babskie forum, normalna rzecz że jest dużo jednoczesnych PMSów i się baby raz na jakiś czas pokłócą

Edytowane przez beznadziejny123
Czas edycji: 2013-12-25 o 18:26
Stary 2013-12-25, 18:48   #39
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

czyli rozmnazac powinni sie tylko ludzie piekni, wysocy, bez tendencji do tycia, z duzymi cyckami/z duzymi penisami, tak?

z tego co wiem statystyczny facet w Polsce ma penisa o dlugosci 13 cm.

Dobija mnie to psioczenie na malego; jak dla kogos.to jest takim problemem niech idzie na zabieg i tyle.

Wysłane z mojego XT615

L'amore scalda il cuore.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Stary 2013-12-25, 18:57   #40
danana
Zadomowienie

Gdybym ja w lozku odkryła ze facet z którym sie spotykam(podczas pierwszego seksu z nim)odkryla ze ma małego, no to cóz..byłabym rozczarowana iii pewnie podniecenie by mi opadlo nieco i w ogóle całe spojrzenie na zwiazek ale gdybym oswoila sie z ta mysla,pogodziła () a zwiazek ogolnie byłby ok to chyba nie skreslałabym go tak szybko
a tak wgl spotykam sie z pewnym chłopakiem,jeszcze nie robilismy tego i przyznam ze mialam różne wyobrażenia ale takeigo...nie ten wątek mnie zaniepokoił
danana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-26, 02:31   #41
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
czyli rozmnazac powinni sie tylko ludzie piekni, wysocy, bez tendencji do tycia, z duzymi cyckami/z duzymi penisami, tak?

Dobija mnie to psioczenie na malego; jak dla kogos.to jest takim problemem niech idzie na zabieg i tyle.

Wysłane z mojego XT615

http://www.buzzfeed.com/keenan/europ...-of-penis-size
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-26, 09:44   #42
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

strona nie do konca mi sie laduje, ale widze mapke. za to pytanie - statystymi oparte o badania czy ankiety?

Wysłane z mojego XT615

L'amore scalda il cuore.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Stary 2013-12-26, 10:35   #43
Konto usunięte

Cytat:
Nadinterpretacja! Nigdzie się nie użalałem bo nie mam małego a według i tak zawyżonych internetowych statystyk, trudno byłoby mi znaleźć kobietę której bym nie wystarczył.
To ciekawe skąd u Ciebie takie zainteresowanie tematem.

Cytat:
Piękni tak, co do rozmiarów ciała i piersi są różne preferencje więc w tym wypadku bym się nie zgodził. Co do penisów jak najbardziej, po co przekazywać wadliwe geny dalej?

Cytat:

Wysłane z mojego XT615
13cm? Ehe, taaaa.
Co do zabiegu - prawie nic nie daje, tym bardziej dla posiadaczy na prawdę małych, z którymi nic się nie da zrobić.

Cytat:
Napisane przez danana Pokaż wiadomość
Gdybym ja w lozku odkryła ze facet z którym sie spotykam(podczas pierwszego seksu z nim)odkryla ze ma małego, no to cóz..byłabym rozczarowana iii pewnie podniecenie by mi opadlo nieco i w ogóle całe spojrzenie na zwiazek ale gdybym oswoila sie z ta mysla,pogodziła () a zwiazek ogolnie byłby ok to chyba nie skreslałabym go tak szybko
a tak wgl spotykam sie z pewnym chłopakiem,jeszcze nie robilismy tego i przyznam ze mialam różne wyobrażenia ale takeigo...nie ten wątek mnie zaniepokoił
Po co się oswajać i godzić z tym? Po co być z facetem który zawodzi Twoje oczekiwania? Takie litowanie się jest dopiero okrutne. Wyobraź sobie co by poczuł facet będąc z Tobą w związku i znając Twoje zdanie o tym, co ma między nogami. Wiąż się jedynie z takimi, których bez problemu jesteś w stanie zaakceptować.
af096d25f0cf772bc51ba27debbec984bc7420f7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-26, 10:54   #44
aptrp
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez af096d25f0cf772bc51ba27de bbec984bc7420f7 Pokaż wiadomość
Co do penisów jak najbardziej, po co przekazywać wadliwe geny dalej?
A to już ktoś ustalił drogę dziedziczenia rozmiaru penisa? A może część genów jest też od matki i na przykład te, co mają niezbyt wąskie pochwy rodzą chłopców z małymi, albo na odwrót. To może w ten sposób trzeba by dobierać, bo już ustaliliśmy, że dobór powinien iść w kierunku dużego kutasa,tak? Ciekawe, czy Leonardo tworzył penisem, albo bracia Wright? Albo czy jak rodzina jest głodna, bo posiadacz sprzętu pukał zamiast się uczyć i nie ma kasy, czy kawałek "siebie" im włoży do garnuszka?
Cytat:
13cm? Ehe, taaaa.
To ile? Widzę, że masz najlepsze, najświeższe dane, to nas oświeć
aptrp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-26, 10:56   #45
ktoregos_dnia
Zakorzenienie

Cytat:
13cm? Ehe, taaaa.
Co, że niby mniej?
Stary 2013-12-26, 11:26   #46
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aptrp Pokaż wiadomość
A to już ktoś ustalił drogę dziedziczenia rozmiaru penisa? A może część genów jest też od matki i na przykład te, co mają niezbyt wąskie pochwy rodzą chłopców z małymi, albo na odwrót. To może w ten sposób trzeba by dobierać, bo już ustaliliśmy, że dobór powinien iść w kierunku dużego kutasa,tak? Ciekawe, czy Leonardo tworzył penisem, albo bracia Wright? Albo czy jak rodzina jest głodna, bo posiadacz sprzętu pukał zamiast się uczyć i nie ma kasy, czy kawałek "siebie" im włoży do garnuszka?
Kwestia dziedziczenia nie jest w tym wypadku dla mnie jasna ale na pewno da się to jakoś kontrolować.
Nie widzę korelacji między długością penisa a innymi cechami. Więc argument chybiony. Dla niektórych oprócz spełniania się na innych płaszczyznach ważne jest to by uczynić swojego partnera szczęśliwym. A z małym penisem w łóżku zawsze pozostanie niedosyt albo wręcz całkowicie pogrzebie to życie seksualne.

Cytat:
To ile? Widzę, że masz najlepsze, najświeższe dane, to nas oświeć
Trzymajmy się ostatnio popularnego 14,29cm. Niby nic a ponad 1cm robi już różnicę, zresztą sądzę że faktyczna średnia jest większa ale nie będę się wykłócał bo nie mam argumentów, to tylko moje domniemania.

Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia Pokaż wiadomość
Co, że niby mniej?
Że więcej.
Stary 2013-12-26, 11:35   #47
aptrp
Rozeznanie

Cytat:
Kwestia dziedziczenia nie jest w tym wypadku dla mnie jasna ale na pewno da się to jakoś kontrolować.
Nie widzę korelacji między długością penisa a innymi cechami. Więc argument chybiony. .
Chybiony? Bo nie widzisz korelacji? Bo Ty nie widzisz korelacji? Prześmieszne
Grunt, że wyjątkowo w tym wypadku kwestia dziedziczenia nie jest dla Ciebie jasna, ale NA PEWNO da się to jakoś kontrolować. Na pewno.
A wąskich dziurek nie da się kontrolować? Może tak byłoby łatwiej?
A może np. tych, co będą umieli rozwiązać całkę? Generalnie - bardzo zabawne są Twoje wypowiedzi
Stary 2013-12-26, 11:39   #48
Konto usunięte

Cytat:
Chybiony? Bo nie widzisz korelacji? Bo Ty nie widzisz korelacji? Prześmieszne
Grunt, że wyjątkowo w tym wypadku kwestia dziedziczenia nie jest dla Ciebie jasna, ale NA PEWNO da się to jakoś kontrolować. Na pewno.
A wąskich dziurek nie da się kontrolować? Może tak byłoby łatwiej?
A może np. tych, co będą umieli rozwiązać całkę? Generalnie - bardzo zabawne są Twoje wypowiedzi
Dobra, kontroli całkowitej nie da się nad tym sprawować ale istnieje coś takiego jak selekcja genetyczna, nie? Nie brzmi to humanitarnie ale sądzę że w tym wypadku byłoby...
Stary 2013-12-26, 11:50   #49
aptrp
Rozeznanie

To nie ma znaczenia, bo przecież nie ma ustalonego dziedziczenia rozmiaru. Może być wielogenowe, może być po matce w dużej mierze, a może w ogóle zależeć głównie od zdrowej wody i dużej ilości mleczka i warzywek za młodu.
Rozumiem, że Ty ze swojego penisa jesteś zadowolony :P

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-26, 12:23   #50
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
To nie ma znaczenia, bo przecież nie ma ustalonego dziedziczenia rozmiaru. Może być wielogenowe, może być po matce w dużej mierze, a może w ogóle zależeć głównie od zdrowej wody i dużej ilości mleczka i warzywek za młodu.
Rozumiem, że Ty ze swojego penisa jesteś zadowolony :P
Nie trzeba od razu nanotechnologii laserowo atomowej wprowadzać Nawet małpka rozumie, że jeśli jakiś osobnik ma zestaw atrakcyjnych cech to trzeba kopulować z nim a nie z osobnikiem który tych cech nie ma.
Z tego powodu trudno byłoby pryszczatemu karłowi Cię poderwać, nie sądzisz?
Ale u ludzi nie ma żadnej selekcji naturalnej bo zdrowie i siła zeszły na drugi plan, tzn nie trzeba być zdrowym i silnym żeby przetrwać. Dużo pań przeboleje tego mikropenisa bo lubi mieszkać w luksusowym apartamencie. Osobnik którego geny powinny zostać wykluczone, mnoży się dalej. Może syn nie będzie miał małego ale może będzie miał wnuk? Nie przewidzisz co się stanie bo jest dużo kombinacji ale możesz wpływać na prawdopodobieństwo, przynajmniej z tego co wiem
Ale ten proces jest już nie do odwrócenia więc lotto. Najwyżej wyginiemy co nie będzie jakąś wielką szkodą dla planety.

Oddaj głos w ankiecie:

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Stary 2013-12-26, 12:31   #51
Imperialista
BAN stały

Najlepszą naturalną metodą powiększenia penisa jest po prostu zarabiać 10.000 PLN brutto. Wówczas niewiele kobiet oprze się takiemu penisowi (a raczej jego właścicielowi).
Imperialista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-26, 12:34   #52
aptrp
Rozeznanie

Już abstrahując od tego, że chyba nie jest złym, że czynnikiem pożądanym jest inteligencja czy zaradność, czy kasa i kłaniając się Twoim, beznadziejny, poglądom o zdrowych osobnikach i takie tam - to powiedz mi, jakie większe szanse w ucieczce przed tygrysem ma facet z 20cm penisem w erekcji od tego z 12cm?
Stary 2013-12-26, 12:47   #53
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

co do malych penisow - czytalam, ze sa mniejsze z powodu zanieczyszczonej wody w rzekach.

Generalnie smieszne sa te wypowiedzi, kurcze, przede wszystkim nie to ladne.co ladne a to co sie komu podoba.
Po drugie - jezeli kobieta wybiera partnera (stalego) w duzej mierze na podstawie wielkosci penisa to imho niewiele jest warta. Jesli dwojgu ludzi zalezy, zeby bylo im w lozku dobrze to pokonaja takie "przeszkody".

Wysłane z mojego XT615

L'amore scalda il cuore.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Stary 2013-12-26, 12:51   #54
Imperialista
BAN stały

Cytat:
Po drugie - jezeli kobieta wybiera partnera (stalego) w duzej mierze na podstawie wielkosci penisa to imho niewiele jest warta.
Wielki penis to taka sama zaleta jak duży wzrost, dobra praca czy normalny charakter. Niektóre wolą mieć udane życie seksualne, zwłaszcza jak chcą z jednym facetem spędzić resztę życia.
Imperialista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-26, 17:12   #55
Mojwa
zuy mod

GG do Mojwa

Nieprawda, bo wielki penis =/= lepszy penis; a maly =/= nieudane zycie seksualne. Natura glupia nie jest i pomijajac skrajne przyklady mozna sie dopasowac.

Wysłane z mojego XT615

L'amore scalda il cuore.

23.05.2011
22.05.2017
02.12.2017
Stary 2013-12-26, 21:18   #56
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
Już abstrahując od tego, że chyba nie jest złym, że czynnikiem pożądanym jest inteligencja czy zaradność, czy kasa i kłaniając się Twoim, beznadziejny, poglądom o zdrowych osobnikach i takie tam - to powiedz mi, jakie większe szanse w ucieczce przed tygrysem ma facet z 20cm penisem w erekcji od tego z 12cm?
Gdyby uciekanie przed tygrysami było JEDYNĄ aktywnością ludzką to przyznałbym ci rację

Zaradności to się człowiek uczy od bliskich a inteligencja jakże cenna, nie jest ściśle przekazywana potomkom i udowodnił to już bank spermy geniuszy, tzn dzieci dwojga wybitnych rodziców nie były wybitne a odsetek wybitnych był taki sam jak w reszcie społeczeństwa. Przymioty fizyczne jednak łatwiej uchwycić w tych przykładach

Oddaj głos w ankiecie:

Cytat:
Napisane przez elvegirl
Stary 2013-12-26, 21:48   #57
aptrp
Rozeznanie

Człowieku, co Ty chrzanisz?!
To znaczy, ja rozumiem ogólnei Twój poglad na sprawę, ale skrajnie bełkotliwie próbujesz go reprezentować.
Najpierw piszesz o osobnikach, których geny powinny zostać wykluczone w kwestii siły i zdrowia, a potem piszesz coś zupełnie innego. Dlaczego, u licha, geny małego penisa (o ile takie są, znawco), miałyby być wykluczone? Czy gorzej się naszym przodkom uciekało przez nie przed tygrysem? Czy ci z dużymi mają mneijsze ryzyko raka? Czy ci z małymi nie mogą się rozmnażać? Jedyną tak naprawdę wadą jest perspektywa niedoruchania jakiegoś tam procenta kobiet, bo inne mają to gdzieś, albo mają tylko orgazmy łechtaczkowe. Czy to jest powód, Twoim zdaniem, znawco, żeby uznać ten gen za gorszy (o ile taki jest, znawco)?
A może, znawco, to właśnie ten mały penis jest siłą napędową rasy ludzkiej, gdzie zamiast pukać się po krzakach jakbyśmy to robili z dużymi, ktoś z małym uznał, że on np. zbuduje chałupę i będzie to więcej niż ma ten z dużym bez chałupy i sobie mimo to zamoczy. Albo jeszcze większą piramidę, albo jeszcze szybszy samochód, albo piękniejszą rzeźbę zrobi? Może to tak działa, eugeniku za trzy grosze?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-26, 22:06   #58
beznadziejny123
Wtajemniczenie

GG do beznadziejny123

Cytat:
To znaczy, ja rozumiem ogólnei Twój poglad na sprawę, ale skrajnie bełkotliwie próbujesz go reprezentować.
Najpierw piszesz o osobnikach, których geny powinny zostać wykluczone w kwestii siły i zdrowia, a potem piszesz coś zupełnie innego. Dlaczego, u licha, geny małego penisa (o ile takie są, znawco), miałyby być wykluczone? Czy gorzej się naszym przodkom uciekało przez nie przed tygrysem? Czy ci z dużymi mają mneijsze ryzyko raka? Czy ci z małymi nie mogą się rozmnażać? Jedyną tak naprawdę wadą jest perspektywa niedoruchania jakiegoś tam procenta kobiet, bo inne mają to gdzieś, albo mają tylko orgazmy łechtaczkowe. Czy to jest powód, Twoim zdaniem, znawco, żeby uznać ten gen za gorszy (o ile taki jest, znawco)?
A może, znawco, to właśnie ten mały penis jest siłą napędową rasy ludzkiej, gdzie zamiast pukać się po krzakach jakbyśmy to robili z dużymi, ktoś z małym uznał, że on np. zbuduje chałupę i będzie to więcej niż ma ten z dużym bez chałupy i sobie mimo to zamoczy. Albo jeszcze większą piramidę, albo jeszcze szybszy samochód, albo piękniejszą rzeźbę zrobi? Może to tak działa, eugeniku za trzy grosze?
O.o

Wybacz, wjechałem na twój kompleks nieświadomie. Oczywiście, że małe penisy są "motorem napędowym ludzkiej rasy". Oczywiście tacy bezwartościowi "eugenicy za 3 grosze" i "znawcy" jak ja, nie mogliby pisać głupot w internecie gdyby jakiś mały fiutek nie zbudował komputerów i internetu

Może lepiej poczytaj co pisałem w temacie o eugenice.

Ja nie twierdzę, że małe penisy powinny zostać wykluczone tym bardziej, że coś takiego jest niemożliwe ale sam widzisz, że budzą rozczarowanie i duża liczba kobiet skreśla ich posiadaczy. Jeśli miałyby do wyboru tego samego faceta ze średnim albo dużym i faceta z małym to małego nie wybiorą nigdy. Co innego gdy masz do wyboru małego penisa albo nic.
Możesz być niski, gruby, rudy, mieć małego i mieć pryszcze i i tak znajdziesz partnerkę tylko będzie ci o wiele trudniej niż ludziom szczupłym, wysportowanym i zdrowym, może też być ta partnerka oceniana negatywnie przez większość populacji

Oddaj głos w ankiecie:

Cytat:
Napisane przez elvegirl

Edytowane przez beznadziejny123
Czas edycji: 2013-12-26 o 22:11
Stary 2013-12-26, 22:06   #59
michal321
Raczkowanie

Cytat:
Wy tak na serio czy to jakiś dziwny żart?
michal321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-26, 22:43   #60
aptrp
Rozeznanie

Cytat:
O.o

Wybacz, wjechałem na twój kompleks nieświadomie. Oczywiście, że małe penisy są "motorem napędowym ludzkiej rasy". Oczywiście tacy bezwartościowi "eugenicy za 3 grosze" i "znawcy" jak ja, nie mogliby pisać głupot w internecie gdyby jakiś mały fiutek nie zbudował komputerów i internetu

Może lepiej poczytaj co pisałem w temacie o eugenice.

Ja nie twierdzę, że małe penisy powinny zostać wykluczone tym bardziej, że coś takiego jest niemożliwe ale sam widzisz, że budzą rozczarowanie i duża liczba kobiet skreśla ich posiadaczy. Jeśli miałyby do wyboru tego samego faceta ze średnim albo dużym i faceta z małym to małego nie wybiorą nigdy. Co innego gdy masz do wyboru małego penisa albo nic.
Możesz być niski, gruby, rudy, mieć małego i mieć pryszcze i i tak znajdziesz partnerkę tylko będzie ci o wiele trudniej niż ludziom szczupłym, wysportowanym i zdrowym, może też być ta partnerka oceniana negatywnie przez większość populacji
Oczywiście, że to o sile napędowej to była ironiczna odpowiedź na Twoje śmieszne pomysły. Zgadzam się w 100% z tym, że takiemu z małym jest ciężej i w ogóle do dupy i zapewne będzie zdradzany na prawo i lewo i wyśmiewany, ale jednak ten pomysł, że gen małego penisa jako pierwszy do usunięcia, by rasa ludzka była lepsza jest po prostu skrajnie debilny To tyle
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości