![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
za kim/czym odglądają sie wasi mężczyźni
Mój ukochany ma bzika na punkcie samochodów, sam pracuje w salonie i interesuje się wszystkim co się z tym wiąże
![]() ale ostatnio mnie po prostu zaszokował..idziemy sobie ulicą, teraz to jest taka łada ciepła pogoda..kobiety w mini..i idziemy...nagle na przeciwko nas idą trzy młode kobiety długie włosy, szczupłe, buty na obcasach, mini sukieneczki. Mój ukochany nawet nie popatrzył na nie..zwyczajnie jakby ich nie było..zero reakcji i nagle jedzie Subaru impreza, a mój ukochany zatrzymał się przeciągnął głowę i cało ciało w taki sposób jakby w normalnej sytuacji mężczyznę minęła naga kobieta.. Mam się śmiać czy płakać i o co ja mam być zazdrosna? o samochód? ![]() a jak jest u was? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: za kim/czym odglądają sie wasi mężczyźni
mój TŻ ogląda sie namiętnie za motocyklami
samochody nawet nie cieszą gona równi z nimi co do dziewczyn to nie zauważyłam, zeby się za nimi oglądał, a już na pewno nie bawią go dziewczyny w mini, wydekoltowane, wypicowane jakby pod latarnię szły - sam mi to powiedział |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
heh ciesz sie kobieto że masz takiego mężczyznę :d zero reakcji na inne kobiety! ja bym była zadowolona...zazdrosna??? ma chłopak pasje auta...nie odbieraj mu tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Poważna sprawa. Bardzo poważna. Bo rozumiem oglądać się za kobietami, ale samochody... sprawa dla psychologa.
Przyjdziesz kiedyś do domu, a on w łóżku... z samochodem ![]() Nie masz poważniejszych problemów? ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mój kolega właśnie wczoraj mi powiedział, że jego dziewczyna dziwiła się bo oglada się za każdym samochodem a nie za kobietami
![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ten post nie był pisany bo mam problem tylko chciałam porozmawiać z innymi kobietkami jak jest u nich eh... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ciesz się tym faktem.
Do łożka z samochodem nie pójdzie. Mój TŻ na szczęscie też nie ogląda się za kobietami. Tz. chyba, że robi to jak nie widzę. Ale ma fioła na punkcie wszystkiego co wiąże się z iluzją. Czasem jestem zła na tą jego magię, bo potrafi godzinami coś ćwiczyć albo oglądać filmiki, ale kurcze to jest jego pasja i staram się to zrozumieć. Kocham go za to, że ma swoje zainteresowania.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
mój chlopak tak samo tez sa samochodami tylko się ogląda, dla mnie to dobrze bo nie chce by na dlugonogie blondyny sie wpatrywal!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
NIE ZNAM chłopaka który nie obejrzałby się za trzema takimi dziewczynami!
Skąd Wy takich bierzecie??? Ostatnio stwierdziłam że wolę być sama niz znosić bezczelne wlepianie gał TŻeta w ładne (tudzież sexy ubrane) dziewczyny ![]() A jednak są gdzieś inni mężczyźni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
No i właśnie dlatego napisałam tego posta..bo mnie to zamurowało, ale uśmiecham sie za to ładnie do niego i mówię że jest cudowny i że mi się to bardzo podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem to trochę dziwne, że facet nie oglądnie się za kobietą
![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jednak tak sobie myślę, że chyba każdy spojrzy czasem. Tylko, że jeden zrobi to bardzo wyraźnie i bezczelnie, natomiast inny spojrzy sobie dyskretnie, ukradkiem, tak żeby jego dziewczyna tego nie widziała.
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Moj to za ciezarowkami jak wariat ale tez mu sie zdazylo okiem zarzucic gdzie nie trzeba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Myślę, że każdy facet spojrzy czasem na inne kobiety, bo inaczej to musiałby chodzić z głową podniesioną w kierunku nieba ![]() ![]() Mi za to się podobało (a co ![]() ![]() ![]() Ja robię tak samo z dziewczynami, które gapią się na TŻ ![]() A co do oglądania się za innymi rzeczami - to norma, czyli samochody, motory. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Kazdy facet sie oglada za seksownymi dziewczynami.Gdyby sie nie ogladal to byloby to conajmniej dziwne.Tylko albo nie okazuje tego gdy jest ze swoja dziewczyna albo robi to gdy jest sam lub z kolegami.
Teraz jest goroca wiec mozna spotkac mnostwo ladnuch,seksownych,rozebr anych kobiet.Nawet moj TZ stwierdzil:"Teraz tocieplo i pelno ladnych foczek ".Takie przekomazanie ![]() ![]() Dlaczego mamy udawac,ze jestesmy slepi?! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
O właśnie, mój gapi się strasznie beż żadnych skrópółów na 'fury'
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
Moj TZ jak uslyszy nadjeżdzajacego "ścigacza" to ma ochote pobiec i popatrzec hehe Czasami mozna sie posmiac bo widac ze jak przjezdzaja kolo nas motocyklisci to on sie az podnieca z wrazenia hehehe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
jasne.. pewnie jakby skakala kolo niego gola baba to tez odwrocilby glowe bo jedzie auto
![]() ![]() Moj tam zadnym ewenementem nie jest, jak idzie fajna babka to patrzy <oczywiscie tak, zeby w leb nie dostac>, jak jedzie fajny samochod to tez patrzy, a jak jedzie fajny rower to sie genralnie beszczelnie gapi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
a w ogole to proponuje wprowadzic na forum zasade pozytywistycznego utylitaryzmu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
moj to z zainteresowaniem oglada mosty, ciekawe bryly architektoniczne... cieszy sie przy tym jak dziecko - bo taka ciekawa konstrukcja budownicza, ciekawe roziwazania uzyte
![]() ![]()
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
A mnie to nieszczególnie obchodzi. Jak popatrzy, to przecież za chwilę zapomni na co się patrzył. A poza tym, przecież mu oczu nie wydłubię
![]() Ale chyba nieświadomie go pilnuję, bo ostatnio jechałam z tyłu, kiedy prowadził i popatrzyłam w lusterko na jego oczy, kiedy mijaliśmy jakąś odpicowaną lasencję. Spojrzał na nią (nota bene zupełnie obojętnym wzrokiem), a zaraz na mnie w lusterku. I się przepraszająco uśmiechnął. A ja do niego: nic się nie stało, kochanie ![]() I nie zauważyłam, żeby jakoś się denerwował, gdy ja filowałam wzrokiem goły tors jakiegoś faceta na ulicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
moj sie oglada za rowerami
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobre ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Kazdy facet oglada sie za kobietami (no, niektorzy za innymi facetami
![]() ![]()
![]() |
#27 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zgadzam sie bo kurde to mezczyzna...znam mojego brata i jego kumpli i to mi wystarczy.Przy swoich dziewczynach to ho ho takie aniołki,a jak czasem podsłucham o czym gadaja,czy widze jak sie patrza na jakies laski to szok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
moje biedactwo, znowu wgapia sie w rzeki, no bo kocha ryby, kiedy idziemy na spacer do lasu i przechodzimy kolo rzeki i zalewu, zawsze oblookuje, co tam sie w wodzie dzieje. Ale jestesmy kwita, bo ja mam swira na punkcie crossow i potrafie stanac w miejscu, bo gdzies uslysze(!) ze cos jedzie. ie wkurzamy sie o to, przyzwyczaismy sie do tych dziwactw (aczkolwiek moj TZ bywa o to zazdrosny, nie rozumie ze mnie fascynuja motory, a nie ich kierowcy - ktorzy notabene, maja swietne cialka
![]() ![]() Za kobitkami, tez czasem zdaza mu sie obejrzec, ale jesli ma do wyboru patrzec w wode i nakobiete, to woli rybki. Z postow wynika, dziwna rzecz, ze faceci nie ogladaja sie za kobietami, tylko wola rzeczy materialne, kto by pomyslal... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Jakiś czas temu byliśmy w pubie, na telebimie transmitowany był mecz. Komentator się podnieca, jakaś akcja się szykuje...
nagle kołysząc biodrami idzie naprawdę zgrabna, długowłosa i dość wyzywająco ubrana dziewczyna, staje przy barze (zasłaniając widoki soba) a oni wszyscy... ODSŁOŃ, NO K$#@^, ODSŁOŃ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
Mój aż niemal piszczy jak usłyszy jakiś motocykl albo dobry samochód
![]() ![]() ![]() A kobiety? to raczej ja częściej zwracam uwagę ![]() ![]() nie każdy ślini się na widok mini i dekoltu po pępek ![]() ![]()
Marzę, rozmyślam, wspominam Chodzę po błękitnych nadziejach mojego życia Leżę na miękkich pragnieniach miłości Dotykam krawędzi mojej wolności Życie płynie, a ja siedzę w windzie mojego życia I czekam na kolejne przystanki Do szczególnych mojemu życiu nadziei |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.