Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 14 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-26, 15:19   #2491
201604181004
Konto usunięte

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 14

grzyby

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

pamiętasz te grzyby co mój tż zebrał we wrześniu? jedliśmy je na wigilię
to takie wyjątkowe bo się już nie powtórzy w ciągu roku xD
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 15:23   #2492
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
Mnie dziwi, że ludzie się obżerają tak w ogóle. Jakby trzeba było koniecznie najeść się do pęknięcia albo jakby ludzie nie potrafili powiedzieć sobie "stop". Co jest takiego niesamowitego w tym jedzeniu czego nie ma w codziennym?
Mi w wigilijnym smakuje tylko kompot z suszu Ale tylko we Wigilię i tylko raz Potem nie tknę aż do przyszłego roku, bo mi śmierdzi, bo nie smakuje i w ogóle fuuuuj
A tak to ja na święta ja zawsze tracę apetyt. Ciasta nie tknę, ciasteczek nie tknę, tylko obiad i śniadanie, bo na jedzenie się patrzeć nie mogę.
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 15:25   #2493
201604181004
Konto usunięte

-zupka grzybowa
-zraziki grzybowe
-kluski z makiem <3
-kulebiak
-pierogi - najlepiej ruskie
-łosoś
-to głupie ale ziemniaki xD nie wiem kiedy ostatnio obieralam ziemniaki xD

plus słodkości
Stary 2013-12-26, 15:27   #2494
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
Mi w wigilijnym smakuje tylko kompot z suszu Ale tylko we Wigilię i tylko raz Potem nie tknę aż do przyszłego roku, bo mi śmierdzi, bo nie smakuje i w ogóle fuuuuj
A tak to ja na święta ja zawsze tracę apetyt. Ciasta nie tknę, ciasteczek nie tknę, tylko obiad i śniadanie, bo na jedzenie się patrzeć nie mogę.
jeden jedyny raz piłam kompot z suszu. Myslałam, że zwymiotuję :P
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 15:30   #2495
201803111829
Konto usunięte

GG do 201803111829

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Ja bym dała tej matce z dzieckiem właśnie koce i spanie w kuchni. Nie rozumiem takiej gościnności.
Ja też nie ogarniam. Ale moja rodzina ogarnia. Bo dzieciątko, bo się rozchoruje, bo podłoga zimna, bo koce cieniutkie, bo pies biega po domu, bo łóżko musi być, bo to goście. I oczywiście swój sprzeciw zgłosiłam, to dostałam opierdziel, że święta są a ja gości nie szanuję.

A tak poza tym. Dziwi mnie, że ludzie piszą w ogłoszeniach o mieszkaniu "2 pokoje kuchnia do wynajęcia". A na jakiej ulicy? A za ile? A jak wygląda? A ile wynosi czynsz?
Dziwi mnie, że ktoś chce wynająć mieszkanie z czasów Gierka, gdzie meble się sypią, nie było remontu od 30 lat, łazienka w opłakanym stanie, i żąda za to 800 zł odstępnego.

Niezmiernie dziwi mnie, że ludzie nie prowadzają swoich psów na smyczy. Przepraszam, czy jak jakiś pieseczek bez smyczy (nie reagujący na "Fafik! Faficzku, chodź tu!) rzuci się na mojego psa na smyczy i w kagańcu, tak, że nie ma się jak bronić, to ja mam tego psa kopać czy wytargać za kudły? Bo swojego psa będę bronić, jak mój nie ma możliwości obrony przez kaganiec (jest agresywny i nosi) to przepraszam, co ja mam w takiej sytuacji robić? Proszę mi to wytłumaczyć, co ja mam robić, gdy jakiś tam terier czy beagle czy inny rzuca się na mojego jamnika.
Wczoraj pod weterynarzem (byłam z psem na spacerze, przechodzę obok weterynarza) zaczepił mnie pan z poszarpanym yorkiem na rękach, bo gabinet nieczynny (wet mieszka nad gabinetem, ale najwyraźniej wyjechał na święta) i czy jest gdzieś inny. Ja mu tłumaczę, a pan do mnie, że Pikuś sobie hasał wesoło i dopadły go jakieś bezpańskie psy. I pytam, a to nie można było psa na ręce wziąć, przecież malutki. A pan "no nie, bo był za daleko, bo taki mały to po co smycz" no ludzie.
201803111829 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 15:32   #2496
_PeggyBrown_
I'm your Wonderwall.

Cytat:
Mnie dziwi, że ludzie się obżerają tak w ogóle. Jakby trzeba było koniecznie najeść się do pęknięcia albo jakby ludzie nie potrafili powiedzieć sobie "stop". Co jest takiego niesamowitego w tym jedzeniu czego nie ma w codziennym?
Jest wigilijne. Barszcz tylko raz w roku jest doprawiony tak a nie inaczej, grzyby tylko wtedy tak pachną, a ryba tylko w wigilię mi smakuje. Poza tym, u mnie utrzymuje się tradycję, że cały dzień się pości i je dopiero przy wieczerzy Poza tym, sama atmosfera świąt, choinka obok, rodzina, której się nie widzi przez cały rok, razem z toba przy stole... To mnie apetyt od razu rośnie i wszystko lepiej smakuje Ale nikt sie do pęknięcia nie obżera. Jemy po trochę wszystkiego, zostaje jeszcze na kolejne 2 dni świąt, a babcia naprawdę tylko raz w roku tak gotuje

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
oj tak. na moje żądanie co roku robiony jest osobno kompot z truskawek

Edytowane przez _PeggyBrown_
Czas edycji: 2013-12-26 o 15:33
_PeggyBrown_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 15:41   #2497
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Tinkerbell Pokaż wiadomość
Ja też nie ogarniam. Ale moja rodzina ogarnia. Bo dzieciątko, bo się rozchoruje, bo podłoga zimna, bo koce cieniutkie, bo pies biega po domu, bo łóżko musi być, bo to goście. I oczywiście swój sprzeciw zgłosiłam, to dostałam opierdziel, że święta są a ja gości nie szanuję.

A tak poza tym. Dziwi mnie, że ludzie piszą w ogłoszeniach o mieszkaniu "2 pokoje kuchnia do wynajęcia". A na jakiej ulicy? A za ile? A jak wygląda? A ile wynosi czynsz?
Dziwi mnie, że ktoś chce wynająć mieszkanie z czasów Gierka, gdzie meble się sypią, nie było remontu od 30 lat, łazienka w opłakanym stanie, i żąda za to 800 zł odstępnego.

Niezmiernie dziwi mnie, że ludzie nie prowadzają swoich psów na smyczy. Przepraszam, czy jak jakiś pieseczek bez smyczy (nie reagujący na "Fafik! Faficzku, chodź tu!) rzuci się na mojego psa na smyczy i w kagańcu, tak, że nie ma się jak bronić, to ja mam tego psa kopać czy wytargać za kudły? Bo swojego psa będę bronić, jak mój nie ma możliwości obrony przez kaganiec (jest agresywny i nosi) to przepraszam, co ja mam w takiej sytuacji robić? Proszę mi to wytłumaczyć, co ja mam robić, gdy jakiś tam terier czy beagle czy inny rzuca się na mojego jamnika.
Wczoraj pod weterynarzem (byłam z psem na spacerze, przechodzę obok weterynarza) zaczepił mnie pan z poszarpanym yorkiem na rękach, bo gabinet nieczynny (wet mieszka nad gabinetem, ale najwyraźniej wyjechał na święta) i czy jest gdzieś inny. Ja mu tłumaczę, a pan do mnie, że Pikuś sobie hasał wesoło i dopadły go jakieś bezpańskie psy. I pytam, a to nie można było psa na ręce wziąć, przecież malutki. A pan "no nie, bo był za daleko, bo taki mały to po co smycz" no ludzie.
oj miałam taką sytuację kiedyś na dworze.
Mój pies też jest z tych chyba mniejszych, było pusto i podbiegł bezpański pies. Ale naprawdę dziwny, ogromny i zachowywał się podejrzanie. Wiem, że psa nie można brać wtedy na ręcę bo ten drugi może rzucić się i na mnie, ale ja swojego wzięłam i ukryłam się za drzewem. Jak podszedł to krzyknęłam bardzo głośno żeby sp***alał i powtórzyłam to jeszcze raz to chyba hałas go speszył i się wycofał :P

Co do smyczy to mnie taki piesek ogólnie nie przeszkadza jak podbiega, pani go woła 5x i nie przychodzi albo wraca, ale w połowie drogi stwierdza, że jednak nie i znów idzie do mojego Ale irytuje mnie jak np się spieszę wychodzę z psem na chwilę i pies nie chce się odczepić a pańcia nic nie robi tylko sobie gada przez telefon. Raz pies był tak nachalny, że mój miał dość i kopnęłam go lekko w tyłek

Edytowane przez chwast
Czas edycji: 2013-12-26 o 15:43
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 15:42   #2498
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
no mnie akurat dziwi, że wszędzie się mówi o świątecznym obżarstwie, że to jedzenie takie cudowne, że trzeba uważać żeby się nie pochorować z tego najedzenia... a ja też jadę głównie na ciastach, pierniczkach i słodyczach większość "tradycyjnych" wigilijnych potraw jest dla mnie niezbyt powalająca, coś tam z obowiązku skubnę
Ja akurat wigilijne jedzenie uwielbiam, wszystko, oprócz śledzi. Dlatego kolacja wigilijna jest dla mnie najlepszą w roku. Jednak w tym roku wszyscy u mnie wyjątkowo mało jedzą, a jedzenia zrobione jak na 20 osób. Naprawdę nie wiem co zrobimy z ciastami.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 16:40   #2499
DudiBoy
Zakorzenienie

GG do DudiBoy

Cytat:

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość

Dlaczego?

Nam bardzo smakuje i zawsze robimy go w ogromnej ilości i pijemy przez całe święta.
Jest słodki, korzenny i kojarzy mi się z grzańcem. Tylko ja nigdy nie daje ani jednego wędzonego owocu. Tylko suszone plus 1-2 pomarańcze. A tak podstawowo to po 15 dag: śliwek kalifornijskich, jabłek, gruszek, moreli, fig, daktyli, rodzynek, 3 laski cynamonu, 1 gwiazdka anyżu, 2 laski wanilii i kilka goździkiów i kilka plasterków świeżego imbiru. Pod koniec słodzę w miare potrzeby miodem.
A no i oczywiście podaje schłodzony Pycha!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
DudiBoy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 16:42   #2500
201604181004
Konto usunięte

jakby jakies mamy sie wypowiedzialy to bylabym przeszczesliwa
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=735109

btw gdzie jest faustyna?
Stary 2013-12-26, 16:46   #2501
201605161006
Konto usunięte

Ja nie lubie zamawiania jedzenia po restauracjach na wigilię i następne dni :/. Wigilijne jedzenie ma być domowej roboty, a nie kupne...
201605161006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 16:57   #2502
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DudiBoy Pokaż wiadomość
Dlaczego?

Nam bardzo smakuje i zawsze robimy go w ogromnej ilości i pijemy przez całe święta.
Jest słodki, korzenny i kojarzy mi się z grzańcem. Tylko ja nigdy nie daje ani jednego wędzonego owocu. Tylko suszone plus 1-2 pomarańcze. A tak podstawowo to po 15 dag: śliwek kalifornijskich, jabłek, gruszek, moreli, fig, daktyli, rodzynek, 3 laski cynamonu, 1 gwiazdka anyżu, 2 laski wanilii i kilka goździkiów i kilka plasterków świeżego imbiru. Pod koniec słodzę w miare potrzeby miodem.
A no i oczywiście podaje schłodzony Pycha!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
O to to! My podobnie tylko bez pomarańczy. I same owoce dosłodzone miodem jeśli trzeba.
Ale największym hitem, który powoduje szok u wszystkich moich znajomych to to, że we Wigilię jemy kompot z suszu z fasolą białą. Taka zupa. Normalnie łyżką i z głębokiego talerza.
Wielce zdziwiona byłam jak się okazało, że nikt inny tak nie je Bo jak to w Wigilię barszcz czy grzybową? Przecież to taka normalna zupa
Stary 2013-12-26, 17:10   #2503
siarka40
Szef ds. Wymianek

Informacja o koncercie Backstreet Boys w lutym 2014 roku w Warszawie mnie zdziwiła.
Stary 2013-12-26, 17:16   #2504
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
Informacja o koncercie Backstreet Boys w lutym 2014 roku w Warszawie mnie zdziwiła.
Mnie tez.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 17:17   #2505
201607111004
Konto usunięte

Mnie też. Ale jeszcze bardziej zdziwiło mnie, to że oni podobno od lat regularnie tworzą. A w Polsce o nich cicho.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 17:19   #2506
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _PeggyBrown_ Pokaż wiadomość
Jest wigilijne. Barszcz tylko raz w roku jest doprawiony tak a nie inaczej, grzyby tylko wtedy tak pachną, a ryba tylko w wigilię mi smakuje. Poza tym, u mnie utrzymuje się tradycję, że cały dzień się pości i je dopiero przy wieczerzy Poza tym, sama atmosfera świąt, choinka obok, rodzina, której się nie widzi przez cały rok, razem z toba przy stole... To mnie apetyt od razu rośnie i wszystko lepiej smakuje Ale nikt sie do pęknięcia nie obżera. Jemy po trochę wszystkiego, zostaje jeszcze na kolejne 2 dni świąt, a babcia naprawdę tylko raz w roku tak gotuje

oj tak. na moje żądanie co roku robiony jest osobno kompot z truskawek
Ale posmakowanie każdej potrawy to jedno, rozłożenie jedzenia na trzy dni to jedno, i to jest zrozumiałe, przyjemne i zdrowe - a obżeranie się przez trzy dni prawie do pęknięcia brzucha, po dwie dokładki każdego dania i po trzy kawałki ciasta, to trochę przegięcie.

A są ludzie którzy potem trafiają do szpitala z przeżarcia albo przynajmniej leżą całe dnie jęcząc, jak to ich brzuch boli i jak im niedobrze, ale kiedy tylko miejsce w brzuchu się zwolni - dalej do stołu po kolejne przysmaki.
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 17:20   #2507
201607231707
Konto usunięte

Ej, serio, nie wiedziałyście o Backstreet Boys? A może ja wiem przez te żarty, że nawet oni wrócili przed Sherlockiem BBC
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 17:26   #2508
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez DudiBoy Pokaż wiadomość
Dlaczego?

U mnie jest inny przepis ale również wszyscy go bardzo lubią, tylko w tym roku jakiś gorzki wyszedł, nie wiadomo czy to przez gruszki czy przez cynamon.
Cytat:
Atawizm Człowiek widzi pełno żarcia to robi zapasy tłuszczu
Ale serio uwielbiam kutię, wędlinę którą robili rodzice, smażonego karpia, śledzia w śmietanie i domowy pasztet. Tego się codziennie nie robi, tylko od wielkiego święta. Plus piernik, makowiec i masa cukierków.
Tylko jakoś od sałatek z majonezem mnie w tym roku nieco odrzuca, pewnie dlatego moja wątroba nie odmówiła mi jeszcze posłuszeństwa.
Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Ej, serio, nie wiedziałyście o Backstreet Boys? A może ja wiem przez te żarty, że nawet oni wrócili przed Sherlockiem BBC
No weeeeź nie dobijaj

Edytowane przez 05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Czas edycji: 2013-12-26 o 17:28
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 17:51   #2509
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Ja też już od dawna wiedziałam i myślałam, że wszyscy to wiedzą

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 17:57   #2510
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
Mnie też. Ale jeszcze bardziej zdziwiło mnie, to że oni podobno od lat regularnie tworzą. A w Polsce o nich cicho.
Cytat:
Cytat:
Napisane przez magyarparaszt Pokaż wiadomość
Ja też już od dawna wiedziałam i myślałam, że wszyscy to wiedzą
Burzycie mój świat.

Swoją drogą, ja ich kojarzę z roku 1996, czyli sprzed 17 lat - nie wiem w jakim wieku wtedy byli, ale stawiam, że obecnie któryś może być tuż przed 40 - tką, jeśli nie po*. Mam zatem nadzieję, że nie grają nadal w stylu Quit playin' games (with my heart).
BTW w czasach ich świetności mój brat (wówczas mający jakieś 7 - 8 lat) był ich wielkim fanem .

*EDIT sprawdziłam - najmłodszy ma 33 lata, najstarszy 41. Czyli tak jak myślałam.

Edytowane przez siarka40
Czas edycji: 2013-12-26 o 18:08
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 18:03   #2511
WhiteCherry
Zakorzenienie

ja też nie wiedziałam -.-
Stary 2013-12-26, 18:11   #2512
veronicas15
Zakorzenienie

Cytat:
Może dlatego, że na co dzień nie ma tyle jedzenia i wszyscy chcą się nażreć na zapas Ale ja też tego nie rozumiem. Szczególnie mojej mamy, która co roku siedzi przy wigilijnym stole i pcha w siebie żarcie, chociaż stęka, że ma już pełny brzuch i się ruszać nie może. I następnego dnia to samo, i w drugi dzień Świąt też. A potem jęczenie, że się przytyło i trzeba przejść na dietę
veronicas15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 18:28   #2513
IzzieSt
Zakorzenienie

Dziwi mnie, że nie umiem pomalować paznokci tak żeby nie zafajdać sobie skórek wokół paznokcia
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 18:33   #2514
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Dziwi mnie, że nie umiem pomalować paznokci tak żeby nie zafajdać sobie skórek wokół paznokcia
Mam tak samo jak tyyy. Znaczy miałam jak jeszcze malowałam paznokcie. Ten obrazek jest tak bardzo o mnie.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 18:35   #2515
panna mati_
Zakorzenienie

Dziwi mnie, że ludzie kupują na wigilię: gotowe pierogi, uszka mrożone, barszcz w kartonie, paluszki rybne i kotlety, sałatki śledziowe itp. Przecież to smaku nie ma, a wcale tanie nie jest ( chyba).
Dla mnie to tak, jakby w święta rosół amino zjeść z torebki.
Stary 2013-12-26, 18:43   #2516
201605161006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez panna mati_ Pokaż wiadomość
Dziwi mnie, że ludzie kupują na wigilię: gotowe pierogi, uszka mrożone, barszcz w kartonie, paluszki rybne i kotlety, sałatki śledziowe itp. Przecież to smaku nie ma, a wcale tanie nie jest ( chyba).
Dla mnie to tak, jakby w święta rosół amino zjeść z torebki.
Dokładnie na to samo narzekałam pare postów wyżej. U nas facet mamy zamówił cholernie drogą gęś i pierogi (łącznie 400 zł :O za gęś i pierogi), ani to dobre, ani nic, ale nawet jakby dobre było, to jakos mi to nie pasuje... juz lepsze domowe spaghetti na wigilie, niz kupne pierogi. Po prostu dla mnie wigilia to obiad na którym ma być domowe, normalne, jedzenie, a nie gotowe, zamawiane, mrożone itp.
201605161006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 18:50   #2517
panna mati_
Zakorzenienie

Cytat:
Może to takie przyzwyczajenie z dawnych czasów, kiedy to szynka była tylko na święta. Tzn. ja nie pamiętam takich czasów, ale niektórzy tak mówią.
Stary 2013-12-26, 18:54   #2518
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;44295433]Mam tak samo jak tyyy. Znaczy miałam jak jeszcze malowałam paznokcie. Ten obrazek jest tak bardzo o mnie.
[/QUOTE]
Jako że nie lubię malować paznokci w podręcznikowy sposób trzech ruchów pędzelkiem (bo wtedy boki pozostają zawsze niedomalowane do końca), to po prostu wieczorem dokładnie maluję całą płytkę (płytki), oczywiście przy tym malując skórki - i nazajutrz rano usuwam nadmiar lakieru albo zwyczajnie zdrapując go ze skóry, albo też usuwam specjalnym flamastrem korygującym (acz przyznam, że najczęściej ma miejsce wariant nr 1). Najlepiej schodzi po porannym umyciu włosów. I potem mam manikiur jak marzenie. Tylko że raz nie przeprowadziłam zabiegu "oczyszczającego" przed pracą i wylądowałam w niej z pomalowanymi skórkami. Niby pół biedy, bo mam własny pokój, ale chciał traf, że przyszła koleżanka, która ma tendencję podchodzenia bardzo blisko; jak zobaczyła te moje palce (nieopatrznie wzięłam się za gestykulację w rozmowie ), to zawołała czy malowałam paznokcie po ciemku.
Stary 2013-12-26, 19:01   #2519
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ostatnio pomalowałam, po czym chcąc "doczyścić" odkryłam, że nie mam nic czyszczącego. "Mycie" rąk w perfumach wszelkich z alkoholem kilka minut przed kolacją wigilijną
Teraz nie tknę lakieru przez następny rok ze stresu
Stary 2013-12-26, 19:52   #2520
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ostatnio pomalowałam, po czym chcąc "doczyścić" odkryłam, że nie mam nic czyszczącego. "Mycie" rąk w perfumach wszelkich z alkoholem kilka minut przed kolacją wigilijną
Teraz nie tknę lakieru przez następny rok ze stresu
Ja właśnie nie mam nic do zmycia, ale po dzisiejszym prysznicu pewnie wszystkie odejdzie gładko
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości