|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 12
Cytat:
Wysłane z mojego GT-N7100
|
|
|
#2432 |
|
Rozeznanie
|
Moczka to deser z rozmoczonego piernika i kompotu lub piwa z dodatkiem dużej ilości bakalii i suszonych owoców. My dodajemy suszone figi, daktyle, śliwki, morele, migdały, orzechy włoskie i laskowe. http://mirabelkowy.blogspot.com/2013...=1387860376397
To jest typowo śląskie danie. Co do reszty, niech wypowie się Szann, bo ja też tego nie znam
|
|
|
|
#2433 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie, jak tam obżarstwo?
Jak prezenty? Jak nastrój? Ja mam teraz chwilę na kawę, potem prysznic i idziemy na rodzinny spacer. Pogoda taka sobie, ale razem zawsze jest fajnie. Potem będziemy grać w Carcassonne, bo starszy syn dostał 2 dodatki i chcemy je rozkminić ![]() Wczorajsza wigilia była dla mnie jedną z najfajniejszych do tej pory. Ciekawe, bo u teściów, gdzie dotychczas było różnie ![]() Powiedziałam wczoraj teściowej na stronie o moich cyckowych planach. Była ostatnią osobą, której chciałam o tym powiedzieć. I zareagowała super - żadnych negatywów, jakby to było coś najnormalniejszego na świecie! Wspaniałe Święta ![]() Buziaki cycaki!
|
#2434 |
|
Wtajemniczenie
|
witam. ja jakos super sie nie objadalam. ale troszkę wzdecia mam... nie wiecie jak temu zaradzic? No co roku jest problem ze nie wiadomo co komu kupic... masakra jakas... do teściów to gary kupiliśmy ale takie porządne bo zrzute robiliśmy z siora mojgo tzta. Wiec beda zadowoleni. moim noże i mikser bo mamie sie popsuł ale tutaj w 200sie zamknelismy. A ja dostalam od tzta to ci sobie u patrzyłam
zloty zegarek hihi i najlepsze ze tez mu kupilam zegarek a najważniejsza istotka czyli nasza corcia dostalam Camper barbie debata byla nad tym jak nie wiem.. bo drogie cholerstwo... Ale usmiech dziecka. .. bezcenny )))Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
#2435 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na następne święta zrobię .Wysłane z mojego GT-N7100 ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
Tz z prezentem dał ciała . Wiedział co chcę a kupił okropny komplet biżuterii aż mi mina zrzedła. Myślałam, że takie wsiursto to od teściowej a to on mi to kupił. A nastój nienajgorszy. Wkurzona jestem na tz ale szwagierka jest obok i dziękijej obecności trzymam się jakoś. Wysłane z mojego GT-N7100
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w 1 dzień lenistwa, objedzona, brzuch jak balon, zaraz ide wypróbować moje nowe bikini
trzeba spalić trochę kalorii do tego dobre wino i dzień idealny ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mowie ze wydajny jest hihi Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2438 |
|
Zadomowienie
|
Wesołych świat wszytskim trzymajcie linie nie objadajcie sie
![]() Star90-zrób zdjecie w ty nowym stroju pochwal sie jestem ciekawa jak sie w nim prezetuja twoje piersiaki
|
#2439 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2440 |
|
Konto usunięte
|
Szan ja w ogóle nie znam tych potraw
no ale ja nie ze Śląska tylko z mazowieckiego. U mnie się jada rybę jakąś, karpia, barszcz z grzybami bądź kapusta i grzybami, krokiety, pierogi, bigos, kompot z suszu, racuchy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2441 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2442 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mogłabym tak ozdobiona na straganie sprzedawać Wysłane z mojego GT-N7100
|
|
|
#2443 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ciekawe skąd czerpał inspiracje? :PWysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2444 |
|
Zadomowienie
|
hej wszystkim
wesolych swiat ![]() mam pytanie ma ktoras z was opis pooperacyjnego usg piersi???to wazne dla mnie moze ktoras z was sie pofatyguje po swietach i by mi opisala jak to u niej napisali prosze |
|
|
|
#2445 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
teraz sporo takich rzeczy jest w C.H.
|
||
|
|
|
#2446 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziekuje kochana! Ja dopiero nadrabiam zaległości i nawet nie wiedziałam, że byłam w wyliczance(czytałam tylko forum w tel.i tam mnie nie było) i tym samym, że trzymałyście za mnie kciuki. Dziękuje. Muszę przyznać, że rzeczywiście mało mnie bolało. Wyobrażałam sobie to zdecydowanie gorzej. Oczywiście ból był i nadal ruszam sie jak babcinka, ale obyło się bez siniaków, bez spuchniętego brzucha, itd. Za to u mnie był kiepski nastrój i zupełnie nie mam pojecia dlaczego. Jak bym miała powiedzieć nadal jakaś szczęśliwa nie jestem. Mam nadzieję, że mi to jaknajszybciej przejdzie. I że pokocham moje nowe nabytki tak jak Wy kochacie swoje Jeszcze raz życzę wesołych Świąt!!! a ja wracam do nadrabiania zaległości a jest tego sporo
|
|
#2447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2448 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oglądam bóg wie ile czasu przelotem na fb zdjęcia twojego psa bo Mario często dodawał foty w pierzynach z małym psem przez dobrych kilka lat wyświetla sie na mojej głównej tablicy. Pisałas fakt faktem kiedys ze trenuje ale dalej nie miałam pojęcia o kogo chodzi,a dopiero dziś wieczorem poznałam cie po piersiach ![]() Fota w kostiumie i znajome piersi rzuciły mi sie w oczy z miniaturki a tam Kamila Kiedys twój chłop na zawodach nakablowal mojemu ze sie alkoholizujemy z dziewczynami i biegamy w szpilkach i kimonach mojego męża po tym jak dodalalysmy foty na fejsa a my z kolei myslalysmy ze jesteśmy sprytne i anonimowe bo faceci pojechali
Edytowane przez scheherezade Czas edycji: 2013-12-25 o 22:22 |
|
|
|
|
#2449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piersi to teraz nasz znak rozpoznawczy mówisz? Haha No ja z Mariem już 5 lat czas leci strasznie, a mój piesio lubi w pierzynach z moim się miętosić, taka przytulanka z charakterem- chyba sobie nie zdaje sprawy z tego jaki mały jest ![]() No to kabel jeden ale spodziewałabym się tego po nim bo temat imprez to u niego temat tabu, chociaż i tak już lepiej jest. Z teściem imprezuje Facebook to zło czasami :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2450 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=michasiax;44288380]Mój to komplet. Naczyjnik w dosłowwnym słowa znaczeniu : srebrna spora zawieszka z czarnym okiem na czarnej gumowej lince . Do tego bransoletka i pierscionek. Wszystko z czarnymi owalymi okami ha ha ha
Mogłabym tak ozdobiona na straganie sprzedawać Haha,dobre!! U mnie w tym roku prezenty nawet trafione, jak zwykle dostałam kilka książek-prezent dośc tradycyjny,ale dla mnie jak znalazł,bo uwielbiam czytać No i bluzkę od siostry fajną dostałam...odrazu zaczęłam się zastanawiac,czy w nią wejdę po operacji...hihi,ale wszystko wskazuje,że jednak tak,bo taki luźny krój ma;-)
MMK 20.01.2014 Edytowane przez iloona79 Czas edycji: 2013-12-25 o 23:50 |
|
|
|
#2451 |
|
Zakorzenienie
|
Wyliczanka na dziś :
Michasiax 15.01. - 20 ![]() Iloona79 20.01. - 25![]() Agulka2000 20.01. -25![]() Angelika666honey 25.01. - 30 ![]() Natalka mjegd 27.01. 32 ![]() Agataka1979 04.02. - 41![]() Psorka 04.02. - 41![]() Madlen666 17.02. - 54 ![]() Krokus26 17.02. - 54 ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------
|
#2452 |
|
Zadomowienie
|
Jak tam dziewczyny? Ja jestem przejedzona, ale oczy chcą jeść dalej
dobrze, że takie święta są tylko raz w roku
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2454 |
|
Raczkowanie
|
A ja jestem od 23 na diecie i prawie nic swiatecNego nie jem. Glupi termin sobie wybralam wiem, moglam po swietach ale jak cos robic to od razu wiec trudno. Jem ilosci duze tylko nie wszystko. To moj eksperym wiec musze. BedUe tak przez pol roku. Ale ja zrobie wszystko byle pomglo.
|
#2455 |
|
Zadomowienie
|
szczesliwa-a ty czemu jestes na diecie przecież Tobie nieczego nie brakuje masz bardzo fajne wyrzeżbione ciało
|
#2456 |
|
Zadomowienie
|
A ja nie jestem przejedzona - uwielbiam to swiateczne żarełko
Bylam dzis z synem na Hobbicie 2. Baaaaaaaardzo nam sie podobal, ale my oboje jestesmy zboczeni na punkcie tolkienowskich opowiesci, wiec nie traktujcie tej opinii wiążąco ![]() A co do prezentow - w tym roku nie dostalam prawie nic, ale to dlatego, ze nadchodzi luty 2014
|
#2457 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Do tego mój mąż jest chyba najkochańszy na świecie bo codziennie przez 40 minut masuje mi nogi i to nie tak od siebie ale z filmem instruktażowym jak to robić i katuje mi nogi strasznie
|
|
#2458 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jak gdzieś staram się jeść mnie to już mi zarzucają odchudzanie i dietę, od razu temat do debaty na pół godziny gotowy Dodałam zdjęcie moich 3 tygodniowych cycuchów, brzuszek po świętach zaokrąglony, ale co tam. Jak lekarz pozwoli to wracam do ćwiczeń Jak ten czas szybko leci, jeszcze niedawno czekałam na swoją operację, a tu już 3 tygodnie od niej minęły.Po jakim czasie minęła wam wrażliwość sutków? Ja mam tak wrażliwe, że nawet dotyk materiału bluzki czy szlafroka jest dla mnie nieprzyjemny.
Wielkie zmiany 05.12.13r. J.J. Wrocław Anatomiczne CPG 332 305cc ![]() Każdy ma to, na co się odważy 25.03.14 r. - konsultacje - nosek dr J.J. Wrocław 23.05.14 r. - konsultacje - nosek dr P.S. Poznań Edytowane przez karolaaajnaa Czas edycji: 2013-12-26 o 19:58 |
|
|
|
|
#2459 |
|
Raczkowanie
|
Hej
u mnie swięta spoko oprocz tego ze wczoraj z Tż bylysmi na baletach i skonczylo sie tym ze gdzies z portfela wylecialo mi 200zl a moj chlopak zgubil nowitkiego iphone :/ to ktos się ucieszyl, idealny prezent na swieta. Ale ogolnie to jest super, najadłam się, prezenty mi sie mega podobają szczegolnie jeden mnie urzekł- kasetka z cieniami i blyszczykani z Sephory, jest taka piekna ze zal mi jej otwierac
|
#2460 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:46.

a co człowiek to inne dania.
a Mama Tzta to chyba już 3dzień przy garach siedzi... No ale ;-)
zadowolenia z tych naszych facetów, grubego portfela i spełnienia niespełnionych marzeń Dziewczynki, sto buziakow 
zloty zegarek hihi i najlepsze ze tez mu kupilam zegarek 

moze ktoras z was sie pofatyguje po swietach i by mi opisala jak to u niej napisali
prosze

Michasiax 15.01. - 20
/25.06.2013r.