Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 12 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-24, 23:13   #2431
michasiax
Rozeznanie

Dot.: Piersi sobie powiększamy i o życiu rozmawiamy :) cz. 12

Cytat:
Napisane przez szann Pokaż wiadomość
Skończyłam!!! Nawet rosół, rolady, kapustę i kluski mam na jutro :-D napiszcie jakie macie potrawy na stole, bo uwielbiam to czytać a co człowiek to inne dania.

U mnie w domu jadło się konopiotkę albo krem z ryby z grzankami, karpia i ziemniaki, kapustę z grzybami, moczkę i makówki; u teściów miliony nieznanych mi rzeczy jak kluski z makiem, kapustę z grochem, zupę grzybową i barszcz z uszkami, pierogi(ale pewna nie jestem czy na wigilię :-D) karpia w galarecie, śledzie, szube(oł yeah, zrobiłam, jest pyszna ;-) ) kompot z suszu, dorsza, jesiotra i inne ryby więc generalnie to wychodzi ze u mnie w domu było biednie na stole a Mama Tzta to chyba już 3dzień przy garach siedzi... No ale ;-)

Wielkiego brzucha, 3kg więcej i kaca bez serca życzę :-*

Nie no, żarcik

Prezentów pod choinką, pięknych chwil w gronie najbliższych, uśmiechu, zdrówka przede wszystkim i mega cycuchow zadowolenia z tych naszych facetów, grubego portfela i spełnienia niespełnionych marzeń Dziewczynki, sto buziakow
Szann zaintrygowałaś mnie tymi daniami. Co to jest, a raczej z czego składa się : konopiotka, moczka i szube ??? Pierwszy raz słyszę o takich daniach. Jaki to rejon Polski?

Wysłane z mojego GT-N7100
Stary 2013-12-25, 06:54   #2432
unsafe_girl
Rozeznanie

Moczka to deser z rozmoczonego piernika i kompotu lub piwa z dodatkiem dużej ilości bakalii i suszonych owoców. My dodajemy suszone figi, daktyle, śliwki, morele, migdały, orzechy włoskie i laskowe. http://mirabelkowy.blogspot.com/2013...=1387860376397

To jest typowo śląskie danie. Co do reszty, niech wypowie się Szann, bo ja też tego nie znam
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 13:00   #2433
psorka
Zadomowienie

Witajcie, jak tam obżarstwo?
Jak prezenty?
Jak nastrój?

Ja mam teraz chwilę na kawę, potem prysznic i idziemy na rodzinny spacer. Pogoda taka sobie, ale razem zawsze jest fajnie. Potem będziemy grać w Carcassonne, bo starszy syn dostał 2 dodatki i chcemy je rozkminić
Wczorajsza wigilia była dla mnie jedną z najfajniejszych do tej pory. Ciekawe, bo u teściów, gdzie dotychczas było różnie

Powiedziałam wczoraj teściowej na stronie o moich cyckowych planach. Była ostatnią osobą, której chciałam o tym powiedzieć. I zareagowała super - żadnych negatywów, jakby to było coś najnormalniejszego na świecie!
Wspaniałe Święta

Buziaki cycaki!
Stary 2013-12-25, 13:20   #2434
koteczka18
Wtajemniczenie

witam. ja jakos super sie nie objadalam. ale troszkę wzdecia mam... nie wiecie jak temu zaradzic? No co roku jest problem ze nie wiadomo co komu kupic... masakra jakas... do teściów to gary kupiliśmy ale takie porządne bo zrzute robiliśmy z siora mojgo tzta. Wiec beda zadowoleni. moim noże i mikser bo mamie sie popsuł ale tutaj w 200sie zamknelismy. A ja dostalam od tzta to ci sobie u patrzyłam zloty zegarek hihi i najlepsze ze tez mu kupilam zegarek a najważniejsza istotka czyli nasza corcia dostalam Camper barbiedebata byla nad tym jak nie wiem.. bo drogie cholerstwo... Ale usmiech dziecka. .. bezcenny)))

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2013-12-25, 14:32   #2435
michasiax
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Moczka to deser z rozmoczonego piernika i kompotu lub piwa z dodatkiem dużej ilości bakalii i suszonych owoców. My dodajemy suszone figi, daktyle, śliwki, morele, migdały, orzechy włoskie i laskowe. http://mirabelkowy.blogspot.com/2013...=1387860376397

To jest typowo śląskie danie. Co do reszty, niech wypowie się Szann, bo ja też tego nie znam
Rodzina z mojej mamy strony pochodzi z Katowic , a o tym daniu nie słyszałam. Skłas zachęcający na następne święta zrobię .

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez psorka Pokaż wiadomość
Witajcie, jak tam obżarstwo?
Jak prezenty?
Jak nastrój?

Ja mam teraz chwilę na kawę, potem prysznic i idziemy na rodzinny spacer. Pogoda taka sobie, ale razem zawsze jest fajnie. Potem będziemy grać w Carcassonne, bo starszy syn dostał 2 dodatki i chcemy je rozkminić
Wczorajsza wigilia była dla mnie jedną z najfajniejszych do tej pory. Ciekawe, bo u teściów, gdzie dotychczas było różnie

Powiedziałam wczoraj teściowej na stronie o moich cyckowych planach. Była ostatnią osobą, której chciałam o tym powiedzieć. I zareagowała super - żadnych negatywów, jakby to było coś najnormalniejszego na świecie!
Wspaniałe Święta

Buziaki cycaki!
U mnie okropnie. Nie najadłam się , bo cały czas stoję w garach i usługuję rodzince mojego tz.
Tz z prezentem dał ciała . Wiedział co chcę a kupił okropny komplet biżuterii aż mi mina zrzedła. Myślałam, że takie wsiursto to od teściowej a to on mi to kupił.
A nastój nienajgorszy. Wkurzona jestem na tz ale szwagierka jest obok i dziękijej obecności trzymam się jakoś.

Stary 2013-12-25, 15:03   #2436
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Witam w 1 dzień lenistwa, objedzona, brzuch jak balon, zaraz ide wypróbować moje nowe bikini trzeba spalić trochę kalorii do tego dobre wino i dzień idealny

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-12-25, 15:09   #2437
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez michasiax Pokaż wiadomość
Rodzina z mojej mamy strony pochodzi z Katowic , a o tym daniu nie słyszałam. Skłas zachęcający na następne święta zrobię .

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

U mnie okropnie. Nie najadłam się , bo cały czas stoję w garach i usługuję rodzince mojego tz.
Tz z prezentem dał ciała . Wiedział co chcę a kupił okropny komplet biżuterii aż mi mina zrzedła. Myślałam, że takie wsiursto to od teściowej a to on mi to kupił.
A nastój nienajgorszy. Wkurzona jestem na tz ale szwagierka jest obok i dziękijej obecności trzymam się jakoś.

A może wymienić prezent na cos innego? Przeżyłam to rok temu jak opisalam perfum tztowi a on kupil z tej firmy co powinien ale inny.... takiego smierdziela... masakra... do teraz stoi pelny Mowie ze wydajny jest hihi

Stary 2013-12-25, 15:58   #2438
madlen666
Zadomowienie

Wesołych świat wszytskim trzymajcie linie nie objadajcie sie

Star90-zrób zdjecie w ty nowym stroju pochwal sie jestem ciekawa jak sie w nim prezetuja twoje piersiaki

KOREKTA NOSA
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 16:00   #2439
michasiax
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez koteczka18 Pokaż wiadomość
A może wymienić prezent na cos innego? Przeżyłam to rok temu jak opisalam perfum tztowi a on kupil z tej firmy co powinien ale inny.... takiego smierdziela... masakra... do teraz stoi pelny Mowie ze wydajny jest hihi

Pytałam się czy ma rachunek. Najpierw powiedział, że nie a potem ze skwaszoną miną że może gdzieś ma . Zobaczę pózniej jak będą sprzyjajace warunki do rozmowy.

Stary 2013-12-25, 16:34   #2440
201711291009
Konto usunięte

Szan ja w ogóle nie znam tych potraw no ale ja nie ze Śląska tylko z mazowieckiego. U mnie się jada rybę jakąś, karpia, barszcz z grzybami bądź kapusta i grzybami, krokiety, pierogi, bigos, kompot z suszu, racuchy

201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 16:53   #2441
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
Pytałam się czy ma rachunek. Najpierw powiedział, że nie a potem ze skwaszoną miną że może gdzieś ma . Zobaczę pózniej jak będą sprzyjajace warunki do rozmowy.

Michasia... właśnie dostalam złote kolczyki od mojego P. siostry .... moze nadaja sie z twoją biżuteria od twojego mena.. masakra są. . takie duze grube koła jak kiedys babcie nosiły..... :/

Stary 2013-12-25, 19:00   #2442
michasiax
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez koteczka18 Pokaż wiadomość
Michasia... właśnie dostalam złote kolczyki od mojego P. siostry .... moze nadaja sie z twoją biżuteria od twojego mena.. masakra są. . takie duze grube koła jak kiedys babcie nosiły..... :/

Mój to komplet. Naczyjnik w dosłowwnym słowa znaczeniu : srebrna spora zawieszka z czarnym okiem na czarnej gumowej lince . Do tego bransoletka i pierscionek. Wszystko z czarnymi owalymi okami ha ha ha Mogłabym tak ozdobiona na straganie sprzedawać

Stary 2013-12-25, 19:02   #2443
koteczka18
Wtajemniczenie

Cytat:
Mój to komplet. Naczyjnik w dosłowwnym słowa znaczeniu : srebrna spora zawieszka z czarnym okiem na czarnej gumowej lince . Do tego bransoletka i pierscionek. Wszystko z czarnymi owalymi okami ha ha ha Mogłabym tak ozdobiona na straganie sprzedawać

Hahaha no to ładnie zaszalal ciekawe skąd czerpał inspiracje? :P

Stary 2013-12-25, 20:00   #2444
kasikkk87
Zadomowienie

hej wszystkim

wesolych swiat

mam pytanie ma ktoras z was opis pooperacyjnego usg piersi???to wazne dla mnie moze ktoras z was sie pofatyguje po swietach i by mi opisala jak to u niej napisali prosze
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 20:29   #2445
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
hej wszystkim

wesolych swiat

mam pytanie ma ktoras z was opis pooperacyjnego usg piersi???to wazne dla mnie moze ktoras z was sie pofatyguje po swietach i by mi opisala jak to u niej napisali prosze
Kasik w jakim języku masz opis?

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:

Dawaj fotki bo z opisu wyglada na cos bynajmniej nie tandetnego teraz sporo takich rzeczy jest w C.H.
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 20:39   #2446
smerfunia25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez AsieK8705 Pokaż wiadomość
Dziewczynki jakby któraś była ciekawa to wstawilam kilka zdjęć
Mam nadzieje, ze nie jest to efekt finalny... Bo póki co nie wyglądają one zbyt fajnie
Wiecie co jest najlepsze, ze podobno zaraz po wybudzeniu na sali... Awanturowalam sie, ze za małe mi dr wmontowal....

No moim zdaniem są za małe... Ale juz nic nie zrobie...

Oliwka dobrze wiedzieć ze to nie tylko ja taki zdechlak jestem...
Juz sie zaczynałam martwić, ze jakaś wybitnie delikatna jestem..
Dopiero jak sie nabiore tych przeciwbólowych to jakos funkcjonuje...

Philipa i Smerfunia25 trzymam kciuki zeby Was nic nie bolało

Dziekuje kochana! Ja dopiero nadrabiam zaległości i nawet nie wiedziałam, że byłam w wyliczance(czytałam tylko forum w tel.i tam mnie nie było) i tym samym, że trzymałyście za mnie kciuki. Dziękuje.
Muszę przyznać, że rzeczywiście mało mnie bolało. Wyobrażałam sobie to zdecydowanie gorzej. Oczywiście ból był i nadal ruszam sie jak babcinka, ale obyło się bez siniaków, bez spuchniętego brzucha, itd. Za to u mnie był kiepski nastrój i zupełnie nie mam pojecia dlaczego. Jak bym miała powiedzieć nadal jakaś szczęśliwa nie jestem. Mam nadzieję, że mi to jaknajszybciej przejdzie. I że pokocham moje nowe nabytki tak jak Wy kochacie swoje

Jeszcze raz życzę wesołych Świąt!!! a ja wracam do nadrabiania zaległości a jest tego sporo
Stary 2013-12-25, 21:04   #2447
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez madlen666 Pokaż wiadomość
Wesołych świat wszytskim trzymajcie linie nie objadajcie sie

Star90-zrób zdjecie w ty nowym stroju pochwal sie jestem ciekawa jak sie w nim prezetuja twoje piersiaki
Zdjec sama w stroju nie robilam sobie ale na faceboku mam jakies widac jak dorodnie moje panienki wygladaja, a nie jest usztywniany

Stary 2013-12-25, 22:19   #2448
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Zdjec sama w stroju nie robilam sobie ale na faceboku mam jakies widac jak dorodnie moje panienki wygladaja, a nie jest usztywniany

ale ten swiat jest mały
Oglądam bóg wie ile czasu przelotem na fb zdjęcia twojego psa bo Mario często dodawał foty w pierzynach z małym psem przez dobrych kilka lat wyświetla sie na mojej głównej tablicy.
Pisałas fakt faktem kiedys ze trenuje ale dalej nie miałam pojęcia o kogo chodzi,a dopiero dziś wieczorem poznałam cie po piersiach
Fota w kostiumie i znajome piersi rzuciły mi sie w oczy z miniaturki a tam Kamila
Kiedys twój chłop na zawodach nakablowal mojemu ze sie alkoholizujemy z dziewczynami i biegamy w szpilkach i kimonach mojego męża po tym jak dodalalysmy foty na fejsa a my z kolei myslalysmy ze jesteśmy sprytne i anonimowe bo faceci pojechali

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się

Edytowane przez scheherezade
Czas edycji: 2013-12-25 o 22:22
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 22:27   #2449
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
ale ten swiat jest mały
Oglądam bóg wie ile czasu przelotem na fb zdjęcia twojego psa bo Mario często dodawał foty w pierzynach z małym psem przez dobrych kilka lat wyświetla sie na mojej głównej tablicy.
Pisałas fakt faktem kiedys ze trenuje ale dalej nie miałam pojęcia o kogo chodzi,a dopiero dziś wieczorem poznałam cie po piersiach
Fota w kostiumie i znajome piersi rzuciły mi sie w oczy z miniaturki a tam Kamila
Kiedys twój chłop na zawodach nakablowal mojemu ze sie alkoholizujemy z dziewczynami i biegamy w szpilkach mojego męża kimonach po tym jak dodalalysmy foty na fejsa
no fakt świat jest mały ! piersi to teraz nasz znak rozpoznawczy mówisz? Haha
No ja z Mariem już 5 lat czas leci strasznie, a mój piesio lubi w pierzynach z moim się miętosić, taka przytulanka z charakterem- chyba sobie nie zdaje sprawy z tego jaki mały jest
No to kabel jeden ale spodziewałabym się tego po nim bo temat imprez to u niego temat tabu, chociaż i tak już lepiej jest. Z teściem imprezuje
Facebook to zło czasami :P

Stary 2013-12-25, 23:49   #2450
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=michasiax;44288380]Mój to komplet. Naczyjnik w dosłowwnym słowa znaczeniu : srebrna spora zawieszka z czarnym okiem na czarnej gumowej lince . Do tego bransoletka i pierscionek. Wszystko z czarnymi owalymi okami ha ha ha Mogłabym tak ozdobiona na straganie sprzedawać

Haha,dobre!!

U mnie w tym roku prezenty nawet trafione, jak zwykle dostałam kilka książek-prezent dośc tradycyjny,ale dla mnie jak znalazł,bo uwielbiam czytać
No i bluzkę od siostry fajną dostałam...odrazu zaczęłam się zastanawiac,czy w nią wejdę po operacji...hihi,ale wszystko wskazuje,że jednak tak,bo taki luźny krój ma;-)

Edytowane przez iloona79
Czas edycji: 2013-12-25 o 23:50
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 12:19   #2451
Tysiaczek83
Zakorzenienie

Wyliczanka na dziś :

Michasiax 15.01. - 20
Iloona79 20.01. - 25
Agulka2000 20.01. -25
Angelika666honey 25.01. - 30
Natalka mjegd 27.01. 32
Agataka1979 04.02. - 41
Psorka 04.02. - 41
Madlen666 17.02. - 54
Krokus26 17.02. - 54

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Tysiaczek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 16:02   #2452
Saba08
Zadomowienie

Jak tam dziewczyny? Ja jestem przejedzona, ale oczy chcą jeść dalej dobrze, że takie święta są tylko raz w roku
Stary 2013-12-26, 16:28   #2453
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Jak tam dziewczyny? Ja jestem przejedzona, ale oczy chcą jeść dalej dobrze, że takie święta są tylko raz w roku
Dokładnie

Stary 2013-12-26, 16:46   #2454
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
A ja jestem od 23 na diecie i prawie nic swiatecNego nie jem. Glupi termin sobie wybralam wiem, moglam po swietach ale jak cos robic to od razu wiec trudno. Jem ilosci duze tylko nie wszystko. To moj eksperym wiec musze. BedUe tak przez pol roku. Ale ja zrobie wszystko byle pomglo.
Stary 2013-12-26, 17:59   #2455
madlen666
Zadomowienie

szczesliwa-a ty czemu jestes na diecie przecież Tobie nieczego nie brakuje masz bardzo fajne wyrzeżbione ciało

KOREKTA NOSA
madlen666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 19:07   #2456
psorka
Zadomowienie

A ja nie jestem przejedzona - uwielbiam to swiateczne żarełko

Bylam dzis z synem na Hobbicie 2. Baaaaaaaardzo nam sie podobal, ale my oboje jestesmy zboczeni na punkcie tolkienowskich opowiesci, wiec nie traktujcie tej opinii wiążąco

A co do prezentow - w tym roku nie dostalam prawie nic, ale to dlatego, ze nadchodzi luty 2014
Stary 2013-12-26, 19:45   #2457
_szczesliwa_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madlen666 Pokaż wiadomość
szczesliwa-a ty czemu jestes na diecie przecież Tobie nieczego nie brakuje masz bardzo fajne wyrzeżbione ciało
A ja nie po to by schudnąć w takim dosłownym tego słowa znaczeniu, nie nie. Ja jestem bardzo szczupła ale mam tłuszcz na udach i pośladkach i to dużo a więc i cellulit. Nabawiłam się tego po ciąży i nic a nic nie złazi. Więc robimy z mężem taki ekperyment jako, że nic do tej pory mi nie pomogło. Pół roku mam dietę bogatą w produkty polecane przy tych właśnie problemach, nie jem białego pieczywa, ryżu, makaronów itp. nic co z mąki pszennej. Tylko brązowe tego odmiany. Jem 6 posiłków. Piję minimum 2 litry wody dziennie co jest strasznie trudne i ćwiczę codziennie 6 dni w tygodniu aerobowo przez 60 minut. Jestem cała mokra po tym aż kapie mi z czoła, nosa, pleców, spodnie mokre do połowy... I tak zaczełam dzień przed wigilią i codziennie tak ciągnę mimo, że święta.
Do tego mój mąż jest chyba najkochańszy na świecie bo codziennie przez 40 minut masuje mi nogi i to nie tak od siebie ale z filmem instruktażowym jak to robić i katuje mi nogi strasznie Do tego wsmarowuje codziennie 2x kremy na to więc jak już to nic nie da to ja się zastrzelę bo to ciężkie jak cholera... Koło marca może jeszcze jakiś zabieg zrobię żeby to wspomóc.
Stary 2013-12-26, 19:57   #2458
karolaaajnaa
Raczkowanie

Cytat:
Ja też jestem przejedzona i to strasznie, ale tak to jest jak w czasie Świąt trzeba odwiedzić całą rodzinę A jak gdzieś staram się jeść mnie to już mi zarzucają odchudzanie i dietę, od razu temat do debaty na pół godziny gotowy Dodałam zdjęcie moich 3 tygodniowych cycuchów, brzuszek po świętach zaokrąglony, ale co tam. Jak lekarz pozwoli to wracam do ćwiczeń Jak ten czas szybko leci, jeszcze niedawno czekałam na swoją operację, a tu już 3 tygodnie od niej minęły.

Po jakim czasie minęła wam wrażliwość sutków? Ja mam tak wrażliwe, że nawet dotyk materiału bluzki czy szlafroka jest dla mnie nieprzyjemny.
25.03.14 r. - konsultacje - nosek dr J.J. Wrocław
23.05.14 r. - konsultacje - nosek dr P.S. Poznań

Edytowane przez karolaaajnaa
Czas edycji: 2013-12-26 o 19:58
karolaaajnaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-26, 20:40   #2459
nieel
Raczkowanie

Hej u mnie swięta spoko oprocz tego ze wczoraj z Tż bylysmi na baletach i skonczylo sie tym ze gdzies z portfela wylecialo mi 200zl a moj chlopak zgubil nowitkiego iphone :/ to ktos się ucieszyl, idealny prezent na swieta. Ale ogolnie to jest super, najadłam się, prezenty mi sie mega podobają szczegolnie jeden mnie urzekł- kasetka z cieniami i blyszczykani z Sephory, jest taka piekna ze zal mi jej otwierac
Stary 2013-12-26, 20:49   #2460
michasiax
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolaaajnaa Pokaż wiadomość
Ja też jestem przejedzona i to strasznie, ale tak to jest jak w czasie Świąt trzeba odwiedzić całą rodzinę A jak gdzieś staram się jeść mnie to już mi zarzucają odchudzanie i dietę, od razu temat do debaty na pół godziny gotowy Dodałam zdjęcie moich 3 tygodniowych cycuchów, brzuszek po świętach zaokrąglony, ale co tam. Jak lekarz pozwoli to wracam do ćwiczeń Jak ten czas szybko leci, jeszcze niedawno czekałam na swoją operację, a tu już 3 tygodnie od niej minęły.

Po jakim czasie minęła wam wrażliwość sutków? Ja mam tak wrażliwe, że nawet dotyk materiału bluzki czy szlafroka jest dla mnie nieprzyjemny.
A jak twoja sprawność fizyczna po tych 3 tygodniach ?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości