|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | |
|
I'm your Wonderwall.
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 14
podeślij je
mój tata wyglada jak kij od szczotki, a potrafił zjeść dwie wigilie w jeden wieczór (u obu babć) i jeszcze potem dojadał. ciasta wsunie na raz ![]() Cytat:
![]() [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;44294942] Ale serio uwielbiam kutię [/QUOTE] a kutię to zmieszczę zawsze. jak ją widze to mi się nagle miejsce w żołądku robi
|
|
#2522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Też mnie zdziwił ten plakat ale myślałem że
wszyscy o tym wiedzą Cytat:
Pamiętam że u nas w domu też zawsze był taki kompot z grochem, ale mnie to nieszczególnie smakowało, a po co mam robić coś co mi nie smakuje ![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2524 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
Chciałabym umieć malować nie brudząc skórek A pomyśleć, że makijaż oka robię bez poprawek
|
|
|
#2525 |
|
kobieta za ladą
|
26 grudnia godzina 12 w sklepie i pytanie klienta
przepraszam są pieczarki ![]() no niezmiermnie mnie to dziwi dziewczyny jestem w szoku JUŻ PO ŚWIĘTACH
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cóż...byle do Wielkanocy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez DudiBoy Czas edycji: 2013-12-26 o 21:54 |
|
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2528 |
|
kobieta za ladą
|
nie no świeże mu chodziło
bo też sie sprzedawczyni zapytała czy marnowane
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
mnie bardziej dziwi, że ludzie na co dzień jedzą takie ohydne gotowe produkty nie mając pojęcia jak bardzo są niezdrowe i sztuczne.
|
|
|
|
#2530 |
|
kobieta za ladą
|
bo sklep zamknięty od 24 od 14 godziny ,otworzony tylko na 3-4 godziny 26 grudnia ,mały ośiedlowy sklep a towar będzie dopiero dowieziony w sobotę
naprawdę są sklepy osiedlowe gdzie można dostać dziś świeże pieczarki ![]()
|
#2531 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Smuteczek rzeczywiście, że już PO... Ostatnimi czasy naprawdę lubię świąteczny czas (po latach, gdzie święta - zwłaszcza grudniowe - były dla mnie dość bolesne). Chyba pójdę się pocieszyć kapustą. Z pieczarkami .
szuka nowego domu Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2013-12-26 o 21:58 |
|
|
|
|
#2532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzi otwarty sklep to idzie spytać czy jest, co w tym dziwnego xd |
|
|
|
|
#2533 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja się pocieszam śledziami w śmietanie i winkiem
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2534 | |
|
kobieta za ladą
|
Cytat:
no nie wiem czy bym weszła do sklepu dziś i sie spytała nie wiem czy są kurczaki ![]() ale ja jestem zboczona bo pracuje w sklepie
|
|
#2535 |
|
Konto usunięte
|
Powiedzcie mi po co moja babcia pakuje mi żółty ser w zapasach żywności poświątecznej do zabrania ze sobą? Rozumiem jakby go sama wyrabiała, ale przecież on jest kupny, ze spożywczaka naprzeciwko
|
|
|
|
#2536 |
|
I'm your Wonderwall.
|
Jak wyjechałam do Anglii to największy szok przeżyłam po wejściu do Tesco. Dosłownie POŁOWĘ i tak wielkiego sklepu zajmował dział z mrożonkami i gotowymi daniami. I oni to kupują na potęgę. Fuj.
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
https://www.facebook.com/youandyourHORSE/photos_stream czy tylko mnie to bawi i dziwi
|
|
|
|
#2538 |
|
Konto usunięte
|
hahaha xD
|
|
|
|
#2539 | |
|
I'm your Wonderwall.
|
Cytat:
|
|
#2540 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() tylko ma to po prostu gdzieś w tych czasach nawet owoce i warzywa nie są jakieś super, bo wszystko pryskane itp, mięso też z hormonami i tak dalej, życia mi to nie zabierze, że raz na jakiś czas zjem sobie np. mrożoną pizzę |
|
|
|
|
#2541 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4429820 8]a ja myślę, że jednak większość osób to wie
![]() tylko ma to po prostu gdzieś w tych czasach nawet owoce i warzywa nie są jakieś super, bo wszystko pryskane itp, mięso też z hormonami i tak dalej, życia mi to nie zabierze, że raz na jakiś czas zjem sobie np. mrożoną pizzę nie o to mi chodzi. Chodzi np o osoby typu "zrobiłam mojemu kochanemu obiadek!!!" a co? no pomysł na. I tak zawsze. I jeszcze się tam chwalą.Albo klopsy ze słoika z siedmioma E. I też myślą, że taaaki obiados zrobili |
|
|
|
#2542 |
|
kobieta za ladą
|
nie no ja też na śwqięta jechałam na mrożonkach
ale to były moje mrożone pierogi uszka i kapusty --zrobiłam wcześniej i zamroziłam bo ze względu na pracę nie dałabym rady wcześniej zrobić w sklepie mamy mięso garmażeryjne w sprzedaży ,jak sie skończy lub któraś zapomniała zamówić jest dramat --99 % klientów nie kupi np kawałka łopatki i nie zmieli samemu w domu bo...trzeba potem umyć maszynkę
9 lipca 2014 godzina 2 .00 -------- 20.04 2015---świat się zatrzymał ![]() trzeba dzisiaj nie mieć czasu Edytowane przez dudipopka Czas edycji: 2013-12-26 o 22:41 |
|
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2544 |
|
Konto usunięte
|
Ja jem głównie gotowe bo
a) szkoda mi czasu na przygotowywanie normalnych b) jestem za wygodna c) nakupuję gotowych i potem sobie przebieram - dziś mam ochotę na fasolkę, no to jem trochę fasolki, a jutro juz na gołąbki czy pizzę, to to jem bez stania nad garami i obiad w 5 minut mam
|
|
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja właśnie nie lubię takiego podejścia bo to serio niezdrowe jest. Tak wciąż bardziej niezdrowe niż pryskane owoce bo to po prostu jeszcze więcej chemii. No, ale jak ktoś nie nazywa tego "super zrobionym przez siebie obiadem" to wszystko spoko. Ja uwielbiam robić obiad i to zwykły np mięsko (Różne) wsadzam na jakiś czas do marynaty, szpinak, czosnek, makaron, mieszam to i mam i to też w 15-20 min w sumie więcej czekam niż robię itd ![]() ale ja to mam uraz bo moja matka gotować nigdy nie umiała i odkąd ojciec się wyprowadził to same gotowce kupowała do dziś kupuje, ale stoi nieruszone po kilka miesięcy.
|
|
|
|
|
#2546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2547 |
|
Konto usunięte
|
a ja nie lubię mówienia "jak to wszystko jest proste łatwe i szybkie"
20 minut to owszem, się coś gotuje ale od momentu zagotowania, jeszcze to trzeba kupić, przygotować (!), zagotować, zategować, a potem weź zmywaj te gary i plus minus robi się godzina
|
|
|
|
#2548 |
|
Zakorzeniona
|
Dziwią mnie osoby, które zawsze muszą mieć włączony telewizor w tle, nawet jeśli go nie oglądają. Mam jedną koleżankę, która nawet jak ma gości, to włącza telewizor, czasami tak cicho, że prawie nic nie słychać, ale po prostu muszą się jakieś obrazy w tle zmieniać i coś musi coś tam szemrotać.
|
|
|
|
#2549 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówię tylko, że się da. ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
telewizor 24h goście, rozmowa przez telefon, urodziny, wigilia cokolwiek - tv zawsze na chodzie. I to głośno |
||
|
|
|
#2550 |
|
Konto usunięte
|
Jaaa wiem że się da, ja tylko mówię że przykładowo, pani domu która siedzi cały dzień w domu nie pracując zawodowo i jedyna jej praca to ogarnięcie domu plus obiad, stwierdzi że kotlety robią się rzekomo 20 minut.
A jak ktoś ma uczelnie plus prace i jest pół dnia w rozjazdach to jednak trochę inaczej postrzega te "przykładowe 20 minut" albo jak ma trójkę maluchów które się kręcą pod nogami, to z 20 minutowych kotletów robi się jednak całogodzinny obiad
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:53.

mój tata wyglada jak kij od szczotki, a potrafił zjeść dwie wigilie w jeden wieczór (u obu babć) i jeszcze potem dojadał. ciasta wsunie na raz 

- i nazajutrz rano usuwam nadmiar lakieru albo zwyczajnie zdrapując go ze skóry, albo też usuwam specjalnym flamastrem korygującym (acz przyznam, że najczęściej ma miejsce wariant nr 1). Najlepiej schodzi po porannym umyciu włosów. I potem mam manikiur jak marzenie. Tylko że raz nie przeprowadziłam zabiegu "oczyszczającego" przed pracą i wylądowałam w niej z pomalowanymi skórkami. Niby pół biedy, bo mam własny pokój, ale chciał traf, że przyszła koleżanka, która ma tendencję podchodzenia bardzo blisko; jak zobaczyła te moje palce (nieopatrznie wzięłam się za gestykulację w rozmowie ), to zawołała czy malowałam paznokcie po ciemku
.
A pomyśleć, że makijaż oka robię bez poprawek

do dziś kupuje, ale stoi nieruszone po kilka miesięcy.