![]() |
#331 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Masochistki - nasz świat BDSM II
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No o tym mowilam ze jako suka scenariusza nie wymysle, no bo jak.. A skad ma wiedzieć co lubie? Widzi po reakcji raz, a dwa jak poza lozkiem sie rozmawia to tez da sie do tego dojsc. Poklocilam się z tz.. ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
U mnie mial byc tydzien sexu a bede miec...czerwony tydzien
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#334 |
Zakorzenienie
|
no cóż, pech.. bywa
![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Ty nie chcesz czy on? Jak Ty, to pamiętaj, że taką karą dręczysz też samą siebie.. |
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |
Zadomowienie
|
Ja się ciut zablokowałam jeśli chodzi o spuszczanie do ust bo w październiku jak doszedł to się dławić zaczęłam i oplułam wszystko.Dziś było fajnie ale pełno ludzi w domu a nie wiem czemu co chwila malskało
![]() ![]() Teraz muszę czekać do poniedziałku aż wróci,chyba mnie skręci z tego :P Staję się już uzależniona ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
![]()
"Będzie dobrze i tego się trzymajmy!" Edytowane przez kikunga Czas edycji: 2013-12-26 o 21:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 |
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj załatwiałam ważną sprawę, musiałam się skupić, a za mną stał TŻ i tak mi ścisnął pośladki, że mam takie piękne, okrągłe ślady
![]() Co do porównywania z ex... Ja jestem mega zazdrosna, a poza tym była TŻ jest tak tępa, że nie mogę na nią patrzeć (myślałam tak nawet wtedy, gdy byli razem, nie oceniam tego pod wpływem emocji). Poza tym nigdy nie rozmawiamy na tematy swoich ex. To nie jest temat tabu, ale nie rozumiem roztrząsania problemów byłych związków, to jest temat zamknięty i kropka. |
![]() ![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
Kikunga no jest ale w te dni do mnie to lepiej bez kija na 300metrow nie podchodzic
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#338 |
Zadomowienie
|
Ja nie miałam aż takich problemów co do byłych bo doświadczenia oboje zerowe niemal.
Czasem poruszam temat Jego byłych ale nie rusza mnie to nic a nic bo z żadną nie był dłużej niż 1,5 miesiąca. Tylko temat mojego byłego jest jakby tabu bo bardzo po nim ucierpiałam psychicznie i choć minęły już prawie 3 lata od tego to nadal boli,po tym jak mnie szantażował i dotykałam go to stwierdził,że miał ochotę mnie zgwałcić. Teraz płaczę gdy mój T. np.wyskoczy zza drzwi taka jestem strachliwa.
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#340 |
Konto usunięte
|
Mam trochę wrażenie, że wątek ostatnio coraz bardziej odbiega od tematu, ja wiem, że zawsze pojawiają się wątki osobiste, co mi nie przeszkadza, ale bdsm teraz też tu coraz mniej i coraz więcej zwykłego seksu, jak dla mnie to tu niedługo zlecą się "lubię-ostre-bdsm-boze-dał-mi-klapsa" fanki Greya... Takie wrażenie mnie naszło.
Nie wyobrażam sobie braku hasła, chociaż ja też z tych co nie używają (tzn. hasło jest, ale ja nie użyję aż naprawdę nie będę mogła wytrzymać) - kiedyś zresztą zebrałam za to ochrzan, bo przestraszył się po wszystkim, że zrobił mi krzywdę. Dla mnie brak hasła to niedojrzałość, nie ma tu co się zachwycać, że misiaczek czyta w myślach, bo pewnego dnia nie przeczyta i ktoś się zdziwi. I tak, będąc w związku można być zgwałconym. Coraz więcej rzeczy się u mnie klaruje, będzie mój ulubiony wosk ![]() Poza tym ma moje zdjęcie sprzed roku (bielizna i szpilki) i dostałam polecenie, że mam wyglądać tak samo, z jedyną zmianą: butów na takie, w których widać więcej stopy... Ale teraz nie wiem jak to zrobić, bo pończochy się z tym mocno kłócą. Ma któraś pomysł jak to rozwiązać? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zadomowienie
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4429893 2]Mam trochę wrażenie, że wątek ostatnio coraz bardziej odbiega od tematu, ja wiem, że zawsze pojawiają się wątki osobiste, co mi nie przeszkadza, ale bdsm teraz też tu coraz mniej i coraz więcej zwykłego seksu, jak dla mnie to tu niedługo zlecą się "lubię-ostre-bdsm-boze-dał-mi-klapsa" fanki Greya... Takie wrażenie mnie naszło.
Coraz więcej rzeczy się u mnie klaruje, będzie mój ulubiony wosk ![]() Poza tym ma moje zdjęcie sprzed roku (bielizna i szpilki) i dostałam polecenie, że mam wyglądać tak samo, z jedyną zmianą: butów na takie, w których widać więcej stopy... Ale teraz nie wiem jak to zrobić, bo pończochy się z tym mocno kłócą. Ma któraś pomysł jak to rozwiązać? ![]() Są takie bez takiego czegoś na palcach,całe gładkie ![]() Hihi tak trochę odbiegamy ![]() Wiecie co kupię Nutellę i wysmaruję Mu fiuta ![]() Omg ale mam pomysł a czy któraś polewała genitalia alkoholem?
![]() |
#342 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mnie spożywczak w seksie nie kręci - od razu przypomina mi się ten ananas sterczący z dupy, który się tu już kiedyś przewijał i mogę tylko się trząść ze śmiechu ![]() Nutella na penisie... Nieeeeeeeee. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Zadomowienie
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4429912 4]Właśnie wiem, że są takie bez palców, ale stopy ma być dużo, a nie same palce. No nie wiem jak to rozwiązać.
Mnie spożywczak w seksie nie kręci - od razu przypomina mi się ten ananas sterczący z dupy, który się tu już kiedyś przewijał i mogę tylko się trząść ze śmiechu ![]() Nutella na penisie... Nieeeeeeeee.[/QUOTE] Ananas? ![]() Jakoś mnie naszło i chętnie bym oblała Mu wszystko czystym malibu ![]()
#344 |
Zakorzenienie
|
U nas tylko winem probowalam. Zero slodkosci bo mnie mdli a bita smietana to porazka...wszystko sie klei.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#345 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#346 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I co do ostatniego zdania - jeśli macie dogadane, że na "stój" ma przestać, to już można to spokojnie za hasło uznać;p Edytowane przez Hibiku Czas edycji: 2013-12-26 o 22:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#347 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o mojego,tak jestem uparta,że dosłownie siadam na Nim i trzymam za głowe by rozmawiał ze mną gdy coś jest nie tak.Strasznie się namęczę nieraz.
![]() |
#348 |
Zakorzenienie
|
Większość takich haseł to truizmy, Z resztą nie zawsze trzeba wpakować rękę w ogień, by wiedzieć, że parzy. Niektóre rzeczy oczywiście trzeba podocierać by dopasować się, budują nasze charaktery blablabla... ale z innymi wystarczyłoby pomyśleć wcześniej i nie narażać się nawzajem na bolesne przeżycia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
W podobnym klimacie: kazac, zeby po kazdym razie podziekowala. I oczywiscie wiadomo, jaka jest poprawna odpowiedz na pytanie "Czy Ci sie to podobalo, szmato?" zadane w trakcie sesji. ![]() Jesli lubisz tylko blagac o litosc (a nie dziekowac i prosic), Pan moze Ci kazac wymyslic dla siebie dotkliwa kare, co "niechetnie" zrobisz. A potem... zadbac o to, aby ta niechec byla szczera. ![]() Edytowane przez Nieobecny Czas edycji: 2013-12-27 o 00:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#351 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To z przyczyn technicznych. [1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4429893 2]Mam trochę wrażenie, że wątek ostatnio coraz bardziej odbiega od tematu, ja wiem, że zawsze pojawiają się wątki osobiste, co mi nie przeszkadza, ale bdsm teraz też tu coraz mniej i coraz więcej zwykłego seksu, jak dla mnie to tu niedługo zlecą się "lubię-ostre-bdsm-boze-dał-mi-klapsa" fanki Greya... Takie wrażenie mnie naszło. Nie wyobrażam sobie braku hasła, chociaż ja też z tych co nie używają (tzn. hasło jest, ale ja nie użyję aż naprawdę nie będę mogła wytrzymać) - kiedyś zresztą zebrałam za to ochrzan, bo przestraszył się po wszystkim, że zrobił mi krzywdę. Dla mnie brak hasła to niedojrzałość, nie ma tu co się zachwycać, że misiaczek czyta w myślach, bo pewnego dnia nie przeczyta i ktoś się zdziwi. I tak, będąc w związku można być zgwałconym. Coraz więcej rzeczy się u mnie klaruje, będzie mój ulubiony wosk ![]() Poza tym ma moje zdjęcie sprzed roku (bielizna i szpilki) i dostałam polecenie, że mam wyglądać tak samo, z jedyną zmianą: butów na takie, w których widać więcej stopy... Ale teraz nie wiem jak to zrobić, bo pończochy się z tym mocno kłócą. Ma któraś pomysł jak to rozwiązać? ![]() watek faktycznie nie jest taki jaki byl i twierdze, ze to wina tej durnej ksiazki. Wszystkie laski sa teraz takie hard, taaakie suki i w ogole wow. No przecież wziely do buzi a on powiedzial 'niedobra ty' :brzydal :p Co do hasla i zgwalcenia. Ok, moze i macie racje-przy przypadkowym seksie czy bardziej urazowych kontaktach. Mi to naprawde przenigdy do szczęścia potrzebne nie bylo.. A przez was teraz się boje ze będzie ![]() I twierdze jednak ze bedac w zwiazku gdzie seks opiera sie na sm nie da sie kogoś zgwalcic PODCZAS sesji. Aczkolwiek to tylko moja opinia. Cytat:
W tylek pokibco nie ale jakby wlozyl to bym się pewnie nakrecila :p Jakby byl z inna kobieta to bym byla wku rwiona ale to nie gwalt. Fizycznie jest mi obojętne co z moim cialem sie dzieje. Co do odkrytych butow i ponczoch sa te pończochy co maja zamiast stopy pasek przez spod stopy, jak bryczesy. A teraz pytanie, prawne ![]() Załóżmy że mam zostac uwieziona x dni w piwnicy/garazu. Nago, gwalcona kiedy on przyjdzie i zechce. Wszystko fajnie i milo ALE gdyby jakis sasiad czy ktokolwiek mnie znalazl i to zglosil.. Czy moga byc jakieś konsekwencje, sankcje karne, cokolwiek? No bo skoro legalnie nie mozna puknac chetnej(!) 15sto latki to moze i tu jest jakis problem.. Jakoś mnie to teraz zaciekawilo.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Amy_y Czas edycji: 2013-12-27 o 07:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
|
#354 |
Zakorzenienie
|
[1=aa4eda71cc3100c1d0c84d6 e0fe25ffaa6ea5eb4;4429893 2]Nie wyobrażam sobie braku hasła, chociaż ja też z tych co nie używają (tzn. hasło jest, ale ja nie użyję aż naprawdę nie będę mogła wytrzymać) - kiedyś zresztą zebrałam za to ochrzan, bo przestraszył się po wszystkim, że zrobił mi krzywdę.[/QUOTE]
Jak wielką? Coś poważnego się stało? |
![]() ![]() |
![]() |
#355 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Wiesz nie pamietam. To sa takie noce plus uzywki ze na drugi dzien jedyne o czym pamietasz to to zeby nastepnym razem nic nie pic ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez paulinika Czas edycji: 2013-12-27 o 08:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Nic poważnego, nie, to były nasze początki, więc nic wysublimowanego, wróciliśmy z imprezy, mocno nam jeszcze szumiało, więc ja przez to byłam bardziej wyluzowana, a jemu bardziej puściły hamulce i sprał mnie bardziej niż chciał (dziewczyny, żałuję, że nie zrobiłam wtedy zdjęcia, byłybyście zachwycone, wszystkie kolory tęczy, w dodatku oberwałam też klamrą od paska, który się "zawijał", więc ślady miałam do połowy ud, na bokach, zachodzące na przód, w tym jeden ładny kwadratowy w kształcie klamry ![]() ![]() Ja myślałam bardziej jaki typ butów, żeby to jakoś wyglądało... Bo jakieś powycinane pończochy to dla mnie antyseksy trochę ![]() Przypomniało mi się jak ostatnio rozmawialiśmy o tym, że byłabym ładnym podnóżkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Konto usunięte
|
Dzien dobry
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#359 | |
Raczkowanie
|
axella pijana_wiatrem w skrocie ... Pan byl w domu publicznym ... najpierw bylam sluzaca i usatalala z nim co lubi i co chce ... potem bylam obiektem pod stolem zza kocem - tylko maly otwor byl na ... wiadomo ... i Pan wybieral sobie filmik jak mam zrobic loda ... i na koniec bylam rzecza w klatce i mozna bylo ze mna zrobic wszystko co sie chcialo ...
takie lubie robic Panu mezowi niespodzianki - scenariusze ![]() Cytat:
raz mialam piwko w pipce wlane i Pan maz pil ... ad hasla ... my nie mamy ... ale my mamy zwiazek nie tylko Pan - suka ... i dopiero sie uczymy wszystkiego i sie znamy ... dla mnie haslo jest obowiazkowe jak spotykaja sie osoby nieznajace sie ... Nieobecny dzieki za odpowiedz ... takie mowienie to robimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#360 |
Konto usunięte
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4430125 3]Dzien dobry
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Mniam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:06.