Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22 - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-27, 11:18   #4531
plu
Rozeznanie

Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
Witaj
opowiedz nam coś o sobie.
No cóż nasze plany ślubne są dosyć 'wariackie' tzn zaręczyliśmy się niecały miesiąc temu i jeśli uda nam się terminowo zgrać wszystko to ślub za 9 miesięcy, więc trzeba się wziąć porządnie za planowanie
Ślub i weselicho będzie w górach i to z akcentem góralskim ze względu na moje pochodzenie
Mamy upatrzoną sale i dzisiaj idziemy wszystko ustalić. Mamy tylko dylemat : zespół czy dj i niestety ze względu na krótki czas do ślubu to dużo osób jest już pozajmowanych...
Ale... nie mogę się już doczekać wyboru sukni ! !
plu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 11:38   #4532
docik10
Zakorzenienie

Jakiś czas temu wysyłałam Wam na forum bajkę o mnie i o tż, historia naszej miłości. którą umieszczę w księdze gości. Chce, żeby to było w formie kroniki ze zdjęciami. Po ślubie będę dbać aby była nadal prowadzona Udało mi się kupić kronikę i dokonać pierwszego wpisu To jest pierwsza strona kroniki, następnie będzie bajka Mam nadzieję, że goście nie będą krytykować pomysłu Strona została przyozdobiona ale niestety nie mam aktualnego zdjęcia. Bajka będzie ręcznie wpisana. Tylko pierwsza strona naklejkami/literkami.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 201312201365.jpg (127,7 KB, 37 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 201312201368.jpg (113,1 KB, 61 załadowań)
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 11:40   #4533
cude
Zadomowienie

cornflower_girl, ,może w jakiś sposób wykorzystam taką pomponową zasłonę oraz inne papierowe ozdóbki lub serca, ale nie ze styropianu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg A_salad8.jpg (23,6 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (49,8 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg origami-papierowe-dekoracje-na-wesele.jpg (41,1 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg hungergames2-styled-061-500x373.jpg (42,9 KB, 16 załadowań)
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 11:44   #4534
cude
Zadomowienie

docik10, super pomysł, jestem niesamowicie ciekawa tej bajki
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 11:55   #4535
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Witam po świętach, przejedzona, wesele i ślub przedyskutowane z przyszłą bratową od A do Z, bo 3 miesiące po nas ślubują

Witam nowe PMki

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 12:02   #4536
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Mam kilka pytań do dziewczyn, które rozdają zaproszenia - 4 miesiące wcześniej wystarczy, czy jednak rozdawać jeszcze wcześniej?
My tak właśnie rozdajemy (jesteśmy w trakcie) i myślę, że to to akurat.
Musisz się zastanowić jak czasowo to ogarniecie, jak jesteście z TŻ dyspozycyjni. My pracujemy tak samo, więc poza wyjątkowymi wypadkami mamy wieczory i weekendy wspólnie wolne, więc łatwiej nam coś dograć.
Dla odmiany, moja koleżanka ślubuje we wrześniu i już zaczynają z zaproszeniami. Raz, że mają ich do rozdania ponad dwa razy więcej (niż my) to jeszcze różnie pracują (ona do 17, a on prowadzi swój punkt handlowy i pracuje po 12-14 godzin, a ma np. wolne w tygodniu jeden dzień powszedni, albo dwa dni po połowie od rana). Dość ciężko jest im się zgrać, więc mocno w czasie rozciągnie im się to zapraszanie.

Cytat:
Napisane przez plu Pokaż wiadomość
No cóż nasze plany ślubne są dosyć 'wariackie' tzn zaręczyliśmy się niecały miesiąc temu i jeśli uda nam się terminowo zgrać wszystko to ślub za 9 miesięcy, więc trzeba się wziąć porządnie za planowanie
Ślub i weselicho będzie w górach i to z akcentem góralskim ze względu na moje pochodzenie
Mamy upatrzoną sale i dzisiaj idziemy wszystko ustalić. Mamy tylko dylemat : zespół czy dj i niestety ze względu na krótki czas do ślubu to dużo osób jest już pozajmowanych...
Ale... nie mogę się już doczekać wyboru sukni ! !
Witaj.

U nas wczoraj zapraszanie na plus. Kolejne cztery karteczki rozdane. Jutro jedziemy do dwóch koleżanek. Jeszcze moment i połowa zaproszeń będzie rozdana.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 12:06   #4537
21klaudyna
Zadomowienie

Witam i ja po świętach. Mało mam czasu na wizaż bo spędzamy z Tż maksymalnie ile możemy wspólnie razem więc dziś w pracy nadrabiam
W Wigilie cała rodzina składała mi te same życzenia , więc mam nadzieje że się spełnią i te 8 miesięcy do ślubu minie bez stresu a 2 sierpnia będzie naszym najpiękniejszym dniem .
Prezenty świąteczne udane Tż zrozumiał aluzje- kolejnaa Zumba na Xboxa w mojej kolekcji zawitała
Wczoraj pól dnia spędziliśmy grając w Monopoly dziś wybieramy się na Hobbita.

Ze spraw ślubnych , chcemy jeszcze dokupić whisky i jakieś inne "kolorowe"alkohole na wesele w najbliższych dniach .
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-27, 12:06   #4538
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Jakiś czas temu wysyłałam Wam na forum bajkę o mnie i o tż, historia naszej miłości. którą umieszczę w księdze gości. Chce, żeby to było w formie kroniki ze zdjęciami. Po ślubie będę dbać aby była nadal prowadzona Udało mi się kupić kronikę i dokonać pierwszego wpisu To jest pierwsza strona kroniki, następnie będzie bajka Mam nadzieję, że goście nie będą krytykować pomysłu Strona została przyozdobiona ale niestety nie mam aktualnego zdjęcia. Bajka będzie ręcznie wpisana. Tylko pierwsza strona naklejkami/literkami.
Świetny pomysł klask i:
az zazdroszcze i jak glupia juz mialam lzy w oczach jak to czytalam

Wymieniam się

Bloguje
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 13:15   #4539
cornflower_girl
Zakorzenienie

alucior To mnie trochę uspokoiłaś. Tak w ogóle, to dużo zaproszeń macie do rozdania?

say-hello Dziękuję O takie coś mi chodziło - chyba najbardziej podobają mi sie te z wachlarzami i lampkami

plu Dacie radę Co do dylematów - my zdecydowaliśmy się na DJ-a/ wodzireja. Wg mnie łatwiej o termin u kogoś takiego niż u wziętego zespołu. Jeśli jesteś z Małopolski, mogę podzielić się namiarami

docik10 Pierwszy wpis jest genialny Mam nadzieję, że zbierzecie bardzo dużo życzeń

Cude Ja nie mam nic do serc, jedynie nie podobają mi się ozdóbki remizowe A te propozycje od Ciebie świetne

W załączniku parę dekoracyjnych koszmarków - ku przestrodze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1318270994_80576120_5-Carolla-Piekne-dekoracje-na-slub-i-wesele-Uslugi.jpg (45,2 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image101.jpg (18,3 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg rzeszow-dekoracje-weselne-i-slubne-1Tg2NzczNz_o.jpg (51,0 KB, 28 załadowań)

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 13:28   #4540
Opiumalfa
Zakorzenienie

Hej Kochane, dzis wracam do siebie do BE. Mimo, ze sniegu w PL nie ma, to i tak super bylo! No i kupilam buty

My bedziemy zaproszenia dopiero zamawiac, ale my rozdawalismy save the date, tak wiec wszyscy juz wiedza, ze jest slub
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 13:35   #4541
plu
Rozeznanie

cornflower_girl na razie mamy jeden znajomy zespół na oku, czekamy tylko na nagranie od nich, żeby jeszcze ocenić czy się nadają (trochę boje się, bo czasem niektóre zespoły straszną wiochę odstawiają na weselach). Ci akurat mają jeszcze taki plus że w kościele zagrali by na skrzypcach Jak nie wypali to pewnie skończy się na dj - jakby coś to będę się uśmiechać do Ciebie o kontakt

'balonowe serca' - typowo remizowe obciachy nie w moim stylu, chociaż niektórym (o zgrozo) się to podoba - gusta i guściki mi się marzą rustykalne dekoracje na stołach, najchętniej polne kwiaty przeplecione jakimiś kłosami zboża

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-27, 13:37   #4542
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
alucior To mnie trochę uspokoiłaś. Tak w ogóle, to dużo zaproszeń macie do rozdania?

say-hello Dziękuję O takie coś mi chodziło - chyba najbardziej podobają mi sie te z wachlarzami i lampkami

plu Dacie radę Co do dylematów - my zdecydowaliśmy się na DJ-a/ wodzireja. Wg mnie łatwiej o termin u kogoś takiego niż u wziętego zespołu. Jeśli jesteś z Małopolski, mogę podzielić się namiarami

docik10 Pierwszy wpis jest genialny Mam nadzieję, że zbierzecie bardzo dużo życzeń

Cude Ja nie mam nic do serc, jedynie nie podobają mi się ozdóbki remizowe A te propozycje od Ciebie świetne

W załączniku parę dekoracyjnych koszmarków - ku przestrodze
Co chcesz, kareta wymiata!
Plu, bierzcie dj'a bardzo mi się podoba Twoja koncepcja, chętnie się ppoinspiruję. No i data zacna!
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 13:42   #4543
Lemon_Drop
Zadomowienie

Witam się poświątecznie! Ale mam kaca dzisiaj! Wczoraj wieczorkiem poszliśmy do pubu ze znajomymi i dziś są efekty

Na spontanie zaprosiliśmy mamę TŻ na wczoraj do nas więc pierwsze spotkanie rodziców mamy za sobą Cieszę się bo strasznie się tym stresowałam Przy okazji mama TŻ poznała moją chrzestną i jej rodzinę
Wszyscy dopytywali się o przygotowania do ślubu, widać że już nie mogą się doczekać hehe Moja mama przy składaniu życzeń TŻ powiedziała do niego : "witaj w rodzinie" - super mi się na sercu zrobiło
Przez kaca chyba nie dam dziś rady na siłownię pójść, a tak się cieszyłam

Cytat:
Napisane przez olena90 Pokaż wiadomość
Ja już mam stresy jak mam gdzieś dzwonić i załatwiać. A ślub dopiero w listopadzie.
Nie poinformowaliśmy teściowej o ślubie. Tż stwierdził, że wcześniej zamówimy zaproszenia i wtedy zostanie oficjalnie poinformowana zaproszeniem
A czemu dopiero wtedy?
Ja bym chyba pękła jakbym nie powiedziała swojej mamie lub mamie TŻ
Wcześnie chcecie rozdawać zaproszenia, do kiedy chcecie potwierdzenia?

say-hello czekamy na zdjęcia

iza1336 owocnych poszukiwań!

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Co do prezentów to u mnie w tym roku to przesada Dostałam ich mnóstwo, w dodatku wszystkie trafione! Na imieniny dostałam torebkę, którą sama wybrałam, a pod choinką były skarpety-nadkolanówki, spódniczka, perfumy (100ml + miniaturka), zestaw biżuterii, naszyjnik, kalendarz, troszkę słodkości, książka kucharska, mata do ćwiczeń i jeszcze jedne cudowne kolczyki na co dzień od Siostry - jedne mają literkę E, drugie R - nasze inicjały, są przeurocze Tak więc jak widać szał totalny

Swoją drogą, czy taki typ koszuli i muchy dedykowane są jakiemuś konkretnemu "odzieniu" - frak, smoking? Czy można takie założyć do zwykłego garnituru? TŻ zobaczył na filmie i ku mojej wielkiej radości oznajmił, że chce tak wyglądać w dniu ślubu
Gratuluję prezentów! A slubny look mega!!!!

Cytat:
Napisane przez ewelinka16169 Pokaż wiadomość
hej hej dziewczyny mogę dołączyć? my mamy termin ślubu ustalony na 4 październik 2014. O i tylko tyle mamy... reszta rzeczy do zorganizowania przed nami
Witaj! Opowiedz o was coś więcej.

Cytat:
Witajcie dziewczyny ja też dołączam do grona przyszłych panien młodych 2014

Problem jest tylko taki, że na razie jeszcze nic nie ustalone i nie przygotowane, mamy tylko ogólny zarys tego jak chcemy, żeby wesele wyglądało więc na pewno będę się Wami inspirować jutro idziemy jeszcze raz oglądać sale i jeśli już na 100% się zdecydujemy (a jest to już prawie przesądzone) to ślub odbędzie się 20 września
Witamy!

marlenqa22 współczuję szwagierek, ale dobrze że tylko chwilke musiałas z nimi siedzieć

cornflower_girl nie ma co zapraszać wcześniej, my będziemy zapraszać ok 3-3,5 m-ca przed. Co do welonu to Świat Katarzyny go ma

docik10 pamiętam Twoją bajke, mi sie bardzo podobała! Goście też będą zachwyceni
Stary 2013-12-27, 13:44   #4544
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
cornflower_girl na razie mamy jeden znajomy zespół na oku, czekamy tylko na nagranie od nich, żeby jeszcze ocenić czy się nadają (trochę boje się, bo czasem niektóre zespoły straszną wiochę odstawiają na weselach). Ci akurat mają jeszcze taki plus że w kościele zagrali by na skrzypcach Jak nie wypali to pewnie skończy się na dj - jakby coś to będę się uśmiechać do Ciebie o kontakt

'balonowe serca' - typowo remizowe obciachy nie w moim stylu, chociaż niektórym (o zgrozo) się to podoba - gusta i guściki mi się marzą rustykalne dekoracje na stołach, najchętniej polne kwiaty przeplecione jakimiś kłosami zboża
Polne kwiaty się nie nadają-szybko padną:-( męża być co najwyżej stylizowane. A kłosy zbóż też mi się marzą...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 13:48   #4545
201605100
Konto usunięte

conflower girl do rozdania mamy ok 40 zaproszeń
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-27, 13:59   #4546
plu
Rozeznanie

niestety typowo polne odpadają, ale taka stylizacja jest mi w sumie najbliższa i najbardziej wymarzona najchętniej ubrałabym jeszcze wianek na głowę z jakichś drobnych kwiatuszków, ale aż tak pewnie nie zaszaleje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg boho-bouquets.jpg (164,9 KB, 37 załadowań)
Stary 2013-12-27, 14:09   #4547
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
niestety typowo polne odpadają, ale taka stylizacja jest mi w sumie najbliższa i najbardziej wymarzona najchętniej ubrałabym jeszcze wianek na głowę z jakichś drobnych kwiatuszków, ale aż tak pewnie nie zaszaleje
Więc widzę, że będziemy się wymieniać inpiracjami
Więcej jest nas tu takich, co w taki styl idą.
Ja wianek też chcę, ale myślę, że na sesje

A bukiety, która załączyłaś są piękne

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 14:44   #4548
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Mamy takie same marzenia ślubne

:
Stary 2013-12-27, 15:03   #4549
marlenqa22
Zadomowienie

Sorki za spam ale.... właśnie się dowiedziałam że przedłużyli mi umowę w pracy na następny rok i mam do 31.12.2014r.
Bezrobocie narazie nie grozi jedna z lepszych wiadomości ostatnio oprócz wiadomo, przygotowań ślubnych

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 15:12   #4550
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
A czemu dopiero wtedy?
Ja bym chyba pękła jakbym nie powiedziała swojej mamie lub mamie TŻ
Wcześnie chcecie rozdawać zaproszenia, do kiedy chcecie potwierdzenia?
Witam po świętach
Ciężko było nie powiedzieć, ale się udało.. ogólne potwierdzenie chcemy do 1listopada.
Na sali musze potwierdzić ostateczną liczbe gosci tydzien przed weselem.
Rodzicom bedziemy wcześniej rozdawac. Reszta gdzies w majówke...

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
olena90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 15:24   #4551
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Witam po świętach
Ciężko było nie powiedzieć, ale się udało.. ogólne potwierdzenie chcemy do 1listopada.
strasznie wczesnie. my zaczniemy na przelomie maja/czerwca a slub 30sierpnia.
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 15:39   #4552
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Niestety ja całą rodzine mam przyjezdną. Więc musze ogólnie ich wcześnie powiadomić.. myśle że rozdawanie zaproszeń na 6miesięcy przed ślubem to nie jest wcześnie...

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
Stary 2013-12-27, 15:40   #4553
KasiaK_080290
Zadomowienie

dziewczęta w klubie potrzebuję rady co do zaproszeń

witam nowe PMki

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-27, 16:01   #4554
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
My czerwiec- lipiec a ślub mamy 29 sierpień. Doszliśmy do wniosku, że skoro wszyscy poinformowani to nie będziemy wyskakiwać z zaproszeniami wcześniej

:
Stary 2013-12-27, 16:09   #4555
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Niestety ja całą rodzine mam przyjezdną. Więc musze ogólnie ich wcześnie powiadomić.. myśle że rozdawanie zaproszeń na 6miesięcy przed ślubem to nie jest wcześnie...
ah no jeżeli z daleka są to mogę zrozumiec my mamy to szczescie ze z daleka jest tylko kilka osob proszonych
Cytat:
My czerwiec- lipiec a ślub mamy 29 sierpień. Doszliśmy do wniosku, że skoro wszyscy poinformowani to nie będziemy wyskakiwać z zaproszeniami wcześniej
U nas tez wiekszosc wie ale nie wszyscy
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-27, 16:12   #4556
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

Cytat:
ah no jeżeli z daleka są to mogę zrozumiec my mamy to szczescie ze z daleka jest tylko kilka osob proszonych

U nas tez wiekszosc wie ale nie wszyscy
U mnie niestety cala rodzina ma 200km by dojechac. Wiec tez musza sobie to jakos zorganizowac...

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
Stary 2013-12-27, 16:18   #4557
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie niestety cala rodzina ma 200km by dojechac. Wiec tez musza sobie to jakos zorganizowac...
Każdy daje jak uważa Ja wolałam poinformować słownie rodzinę, że w tym dniu muszą mieć urlop bo mamy wesele a z zaproszeniami jeszcze przyjedziemy
Może to głupie zachowanie rodziny tż, ale jego kuzyn z datą 03.08. rozwozili zaproszenia od lutego i byłam świadkiem, że sporo osób odebrało to w ten sposób "tak wcześnie te zaproszenia dali bo chcieli, żeby goście zdążyli odłożyć odpowiednią kwotę na prezent"

Wszystko zależy od ludzi. Tż kuzyn wpisał na zaproszeniu, że chcą pieniądze i alkohol zamiast kwiatów. Rodzinie tż się to nie spodobało, już się tak przyjęło, że daje się pieniądze a nie żelazko, więc nikomu nic nie chcemy sugerować.

:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-12-27 o 16:21
Stary 2013-12-27, 16:21   #4558
olena90
Zakorzenienie

GG do olena90

Cytat:
Każdy daje jak uważa Ja wolałam poinformować słownie rodzinę, że w tym dniu muszą mieć urlop bo mamy wesele a z zaproszeniami jeszcze przyjedziemy
Może to głupie zachowanie rodziny tż, ale jego kuzyn z datą 03.08. rozwozili zaproszenia od lutego i byłam świadkiem, że sporo osób odebrało to w ten sposób "tak wcześnie te zaproszenia dali bo chcieli, żeby goście zdążyli odłożyć odpowiednią kwotę na prezent"
Ok ok.. tyle ze ja nie bede jechac specjalnie 200km by dac zaproszenia. Akurat bedziemy jechac na majowke (jak zawsze) to rozdamy rodzinie..

"tak" 24.12.2009

Liluś
13.01.2015

16.01.2016
Stary 2013-12-27, 16:22   #4559
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Ok ok.. tyle ze ja nie bede jechac specjalnie 200km by dac zaproszenia. Akurat bedziemy jechac na majowke (jak zawsze) to rozdamy rodzinie..
Nooo to było tak od razu

:
Stary 2013-12-27, 16:29   #4560
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Sorki za spam ale.... właśnie się dowiedziałam że przedłużyli mi umowę w pracy na następny rok i mam do 31.12.2014r.
Bezrobocie narazie nie grozi jedna z lepszych wiadomości ostatnio oprócz wiadomo, przygotowań ślubnych
Świetna wiadomość! Gratuluję!

Cytat:
Witam po świętach
Przepraszam że tak dopytuję Ciekawi mnie to po prostu - Twoi rodzice wiedzą o ślubie?
Rozdawanie rozumiem - jeśli nie macie możliwości to lepiej załatwić to wcześniej.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości