|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cały czas ostro ćwiczymy i Mikołaja o spadki prosimy! Cz. IX
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44301246]
Sam przyznał, że wcześniej był zazdrosny, a teraz jest bardziej i nie pozwoli mi schudnąć więcej Ja i tak swoje wiem, też nie chcę być wychudzona, ale mam jeszcze zapasy.[/QUOTE]Hehe mój podobnie Dziś chwycił mnie w talii i stwierdził, że tak strasznie chudo Ja też nie chce być wychudzona i niestety też mam zapasy a czasem mam takie myśli by ważyć mniej i mniej ...Cytat:
HiszpaniaCzemu mnie na zachód nie mogło wywiać ![]() Uuu biedna Cholercia głowa mnie boli, wziełam apap max i nic
|
|
#4742 |
|
Zakorzenienie
|
worldbeme witaj
Madzia ja wódę to z pół roku temu ostatni raz wychlałam dziś 2 l wody już dobrze, że już mnie głowa mniej boli, choć pewnie jak wstanę to juz tak kolorowo nie będzie.Katien ja może dziś na browara skoczę to opiję leciutko
|
|
|
|
#4743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę miejsca zamieszkania ![]() co masz na myśli pisząc, że wykluczyłaś cukry ze swojej diety?
|
|
#4744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie prawie kilo do przodu, ale też się planuję z tym szybko rozprawić ![]() Żadne Chociaż ze znajomymi do knajpy mam dzisiaj iść mam nadzieję, że skończy się na soczku ![]() Taa, chyba jednak wolę kaca raz na jakiś czas ![]() ![]() Cytat:
ale urodziny kumpeli były, to wypadało ![]() Laseczki, w naszej tabelce dodałam roczne podsumowanie pod spodem, kto się już zważy i pomierzy to uzupełnijcie to tam, proszę https://docs.google.com/spreadsheet/...aeTlma2c#gid=0
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#4745 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia ja w tabelce ''swoich osiągnięć'' nie wpisze, bo tylko zepsuję podsumowanie, zawyżając dane statystyczne
|
|
|
|
#4746 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tż przeciwny, no ale mam z czego więc... ![]() Zobaczy się, narazie nadwyżkę trzeba zrzucić ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4748 |
|
Zakorzenienie
|
przed świętami chodzili po domach naciągacze i oszuści i jakieś bajery oferowali i nabrali mojego sąsiada, 80 lat na karku i dał się wych.u*ać i popodpisywał wszystko i teraz ma w tysiącach spłacać
Edytowane przez dzovana Czas edycji: 2013-12-27 o 12:00 |
|
|
|
#4749 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pamiętam jak zadzwonił przed świętami tel i babcia odebrała, a tam do niej ile ma Pani lat i czy ktoś młodszy jest w domu Babka nie mądra i się zawsze tłumaczy im Ojca mojego Tż naciągnęli, że są z telekomunikacji i trzeba coś podpisać by miał tańsze rachunki za tel. No i podpisał, a później do rachunku prawidłowego przyszło 300zł zapłaty za jeszcze coś innego
|
|
|
|
|
#4750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
|
#4751 |
|
Raczkowanie
|
Wbrew pozorom dziś mamy strasznie zimno, a w święta wichury były... chociaż lato mamy superowe dlatego warto jednak trochę poćwiczyć
|
|
|
|
#4752 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44302193]Oni zazwyczaj szukają starszych osób
Pamiętam jak zadzwonił przed świętami tel i babcia odebrała, a tam do niej ile ma Pani lat i czy ktoś młodszy jest w domu Babka nie mądra i się zawsze tłumaczy im Ojca mojego Tż naciągnęli, że są z telekomunikacji i trzeba coś podpisać by miał tańsze rachunki za tel. No i podpisał, a później do rachunku prawidłowego przyszło 300zł zapłaty za jeszcze coś innego [/QUOTE]daj spokój.. |
|
|
|
#4753 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4754 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44302193]Oni zazwyczaj szukają starszych osób
Pamiętam jak zadzwonił przed świętami tel i babcia odebrała, a tam do niej ile ma Pani lat i czy ktoś młodszy jest w domu Babka nie mądra i się zawsze tłumaczy im Ojca mojego Tż naciągnęli, że są z telekomunikacji i trzeba coś podpisać by miał tańsze rachunki za tel. No i podpisał, a później do rachunku prawidłowego przyszło 300zł zapłaty za jeszcze coś innego [/QUOTE]Z telekomunikacja to wgl trzeba uważać. Ja mam telefon stacjonarnych w TP. I firmy różne dzwonią, mówią, że są z telekomunikacji, przedstawiają oferty. I jak pytamy czy to konkretnie Telekomunikacja Polska to się wykrecaja i się okazuje, że nie, że inna jakaś, ale ludzie czasami nie zwrócą na to uwagi, nie dopytaja, myślą że to TP i później się zgadzają na te ich "super" oferty. Kiedy Hero wraca? i gdzie się Majka zgubiła? Napisałam do niej PW ale bez odzewu póki co ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4755 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
O matko Muszę zrobić detoks bo się źle czuję, taka zawalona węglowodanami |
|
|
|
|
#4756 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wiem, że jestem nowa ale wymiary podam dopiero po nowym roku. Pies zjadł mi centymetr, a do sklepu planujemy pojechać dopiero po nowym roku i do tego czasu leniuchować w domu.
|
|
|
|
#4757 |
|
Konto usunięte
|
Jeszcze nie odżyłam po świętach, a babka już robi pierogi ruskie, pierogi z kapustą i grzybami... i co tu dużo mówić. Super
|
|
|
|
#4758 |
|
Raczkowanie
|
To masz ciekawie
ja mam takie zapasy w lodówce, że chyba dietowanie odłożę na nowy rok. Tyle pyszności, że żal żeby się zepsuło.
|
|
|
|
#4759 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Myślałam co by wyskoczyć na zakupy, ale podobno ludzie nadal szaleją i wszędzie ich pełno Ten szał chyba dopiero po nowym roku minie.
|
|
|
|
|
#4760 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super,że imprezka udana[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44301020]No miało być już, ale jeszcze pochłonęłam kawał ciacha z rana ![]() U mnie waga +1,5kg, ale nie widzę tego po sobie. Za dużo zalega we mnie i mogłam nabrać wody przed @ [/QUOTE]i ja teraz do herbaty kawałek strucli... ![]() no i u mnie @ na horyzoncie,więc jeszcze to się dokłada.... Cytat:
![]() ooo,proszę fajnie! to wszystkiego najlepszego,czyli mniej kg i cm![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44301172]Nie mam sukienki na Sylwka, Tż stwierdził że te które mam są za krótkie i powinnam mieć taką za kolano [/QUOTE]yyy,bez przesady-taka laska ma ukrywać swoje wdzięki ? ![]() Cytat:
witamy u nas za spadekCytat:
|
||||
|
|
|
#4761 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ha ha co za pies?![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44302413]Jeszcze nie odżyłam po świętach, a babka już robi pierogi ruskie, pierogi z kapustą i grzybami... i co tu dużo mówić. Super [/QUOTE]łoj u mnie dziś krupniczek![]() Cytat:
mieszkasz tam z całą rodziną? co tak robisz?pracujesz? dawno wyjechałaś w PL?właśnie zrobiłam podsumowanie,ale z wymiarami z początku grudnia bo te z 31 XII/1 I będą już na nowy rok i tak zauważyłam,że prawie wszędzie spadło mi po 3 cm,nie dużo,ale dla mnie zawsze to coś
|
||||
|
|
|
#4762 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44302328]
O matko Muszę zrobić detoks bo się źle czuję, taka zawalona węglowodanami Też by mi się przydało jakieś oczyszczanie-odświeżanie. Dużo świeżych warzyw i owoców, tylko lekkie jedzenie Może uda mi się to jutro zrealizować ![]() Cytat:
Cytat:
czuję się po tym jak słoniątko
||
|
|
|
#4763 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Zobaczymy 1 stycznia jak bardzo ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Cytat:
I jestem przygotowana psychicznie na to że od 1 lub 2 stycznia (w zależności od imprezy) będę ćwiczyć i wrócę do odchudzania.Ja się z Tobą mogę zacząć ogarniać od stycznia, bo taką decyzję podjęłam, że do tego czasu nie będę się ograniczać. Spoko że impreza udana ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;44301172]Nie mam sukienki na Sylwka, Tż stwierdził że te które mam są za krótkie i powinnam mieć taką za kolano [/QUOTE]Ubierz taką jaką Ty chcesz
|
|||||
|
|
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
Macie jakies plany na nowy rok? (Po za tymi dietowymi itp.)
![]() U mnie nazbierala sie tego cala kupa... Planuje wywrocic swoje zycie do gory nogami, ale oczywiscie z zamiarem zmienienia go na lepsze nigdy nie bylam taka zdeterminowana. Przede wszystkim musze sie zmienic w stosunku do tzta, ktory ma stalowe nerwy, ale widze ze i tak czasem mu powoli puszczaja. Nie dziwie mu sie, bo ostatnie pol roku bylam dla niego okropna.Kolejnym punktem bardzo waznym i chyba najwazniejszym to zadbanie o swoje zdrowie. Np. do ginekologa musze sie wybrac od pol roku i nadal tego nie zrobilam skoro nie bylo go dwa miesiace). Musze tez zaczac regularnie robic badania krwii - paskudna tarczyca :/ Planow jest cala kupa, ale te dwa sa najwazniejsze. Mam nadzieje ze wszystko w koncu ulozy sie tak jak chce ![]() Sent from my GT-S7560 using Wizaz Forum mobile app
|
|
#4766 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
za plany
|
||
|
|
|
#4767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem tylko na chwile by Wam życzyć wszystkiego dobrego w nasza rocznice
dokładnie rok temu zaczęłam zmieniać swoje życie na lepsze dzięki Wam życzę Wam (i sobie) wytrwałości w postanowieniach! A teraz kończę, bo jestem w drodze na Mazury odezwę sie do was w poniedziałek: bedzie podsumowanie roku, zdjęcia, nowe cele i nowy start do usłyszenia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#4769 |
|
Zakorzenienie
|
byłam na mieście, ludu pełno, znowu samochodów masa, 2 dni sklepy zamknięte i już ludzie szaleją
zjadłam sobie właśnie rybkę po grecku, bo zostało troszkę u mnie też dobrze, że wczoraj przyjechali goście to powyjadali ciasta, wafle poszły, więc luzik![]() już się nie mogę doczekać, jak organizm lekko się oczyści, potrzebuję mojego super jedzonka ![]() ja też planuję jakieś porównanie, ale będzie delikatne, bo w sumie spektakularnych efektów nie ma... ale będą w 2014
|
|
|
|
#4770 |
|
Zakorzenienie
|
non hejka
melduję wykonanie wczorajszego zestawu ćwiczeń pomimo zakwasów
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

Ja i tak swoje wiem, też nie chcę być wychudzona, ale mam jeszcze zapasy.[/QUOTE]
Dziś chwycił mnie w talii i stwierdził, że tak strasznie chudo
Ja też nie chce być wychudzona i niestety też mam zapasy a czasem mam takie myśli by ważyć mniej i mniej

Hiszpania

pozbędę się tego do Sylwestra 
?

ale urodziny kumpeli były, to wypadało 

Babka nie mądra i się zawsze tłumaczy im 

Muszę zrobić detoks bo się źle czuję, taka zawalona węglowodanami 

za plany