|
|||||||
| Notka |
|
| Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#7111 |
|
CraftMod
|
Dot.: plotkowy dla ludzi tworzacych;)
Dziękuję, mi się jakoś nie podobało nigdy, ale coraz bardziej mi się podoba, dzięki wam
Zapomniałabym, Twinkle, sol, mali -> świetne avatarki |
|
|
|
#7112 |
|
Raczkowanie
|
Julita
bardzo ladne ![]() mi sie ogolnie te zakonczone na "-lia" podobaja chyba, szaleje za imieniem "Amelia" Juliś ale nie czaje tego, bo widze tu na wizazu rozne akcje, ze sie wysyla. na czym to polega?? dziekuje, lubie ta serie moich zdjec to sobie wrzucilam, a co
|
|
|
|
#7113 |
|
CraftMod
|
Np. grupa osób wpisuje się na listę w ciągu określonego czasu i gospodyni ustala temat prac, uczestniczki wysyłają je do niej, później gospodyni odsyła do uczestniczek inne. Dokładniej przeczytasz na wątku o ATC, mówiąc ogólnie zabawa polega na wymianie się swoimi pracami, mam nadzieję, ze dobrze to ujęłam
|
|
|
|
#7114 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny.
dawno tu niezaglądałam i widze dużo zmian mianowicie chodzi o piękne avki pozmieniane. gdzies tam wcześniej bardzo fotogeniczne zdjęcia z pieknymi paniami. a pozatym wybaczcie ale jeszcze niejestem na bieżąco w temacie mam nadzieje że wybaczycie. a tak wogule to gorąco a ja jak to przy sobocie mam dużo sprzątania. dziękuje dziewczynom za pomoc w szukaniu linków o układaniu bukietów. to na razie ide sprzątać dalej miłej soboty. |
|
|
|
#7115 |
|
Wtajemniczenie
|
Bewix bardzo Cie przepraszam i wybacz prosze
Bewix jeszcze raz przepraszam Teraz inna beczka. Wczoraj u mnie byla taka burza z gradem ze winogrono polamalo. Grzmoty bydzily nawet najwiekszych spoichow szok A teraz jest upal ze normalnie ni eda sie oddychac. Bylam na bazarku po lakiery do aniolkow i spalilam se ramionka. Kurde nastepne paski bede miala. A mialam zalozyc bluzke bez ramiaczek.
|
#7116 |
|
Konto usunięte
|
eh, a wy jak zwykle na plotkowym nie próznowałyście
macie śliczne avki. ja też zaczęłam się zastanawiać nad zmianą na jakiś letni dzisiaj z wami nie poplotkuję palce mnie bolą poszłam robić papiery u mamy w pracy i przez 5 godzin waliłam w klawisze. musiałam wypisać wszystkie ulice Białegostoku i przedmieścia (a jest ich jakieś 1000), później zaprojektować pieczątki dla facetów roznoszących paczki... więc wybaczcie jak popełniłam jakieś liteówki
|
|
|
|
#7117 |
|
CraftMod
|
katasiaczku No to witaj w klubie. Ja poszłam z tż na działki na spacer i wpadłam zobaczyć, czy nie ma może kogoś znajomego. Była koleżanka z swoim maluchem się poopalać. Maluchy wychlapały się, mój szczególnie, jak wróciliśmy to od razu zasnął, a ja mam czerwone ramiona i do tego jeszcze paski
A u nas burza by się przydała, może by się trochę ochłodziło, no ale nie taka gwałtowna.... |
|
|
|
#7118 |
|
Wtajemniczenie
Lokalizacja: Mała Puszysta Planeta z Małymi Puszystymi Zwierzaczkami:D
|
a ja sie rozplywam... na szczescie jest juz lepiej-zimne piwko
- ale nie wyobrazam sobie co to bedzie jutro.... ma byc jeszcze cieplej.... oh wrrrrrrrrrrrrrrrrr... przydla by sie nm cieply wiatr z grenlancii...
|
#7119 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie to teraz jest nie najgorzej bo czasem wiatr jest oooooo Zaczyna grzmiec. Zastanawiam sie jak bede spac
Nirshya.dwbh ale mialas ruch na swiezym powietrzu Owieczka ja tez chce piwo
|
#7120 |
|
CraftMod
|
Oj miałam
|
|
|
|
#7121 |
|
Zakorzenienie
|
macakowa się pluska w wanience zaniedługo pojedzie na festyn a ja sobie pujdę do mojej mamusi kwiaty jej zanieść
![]() u nas też skwar przed chwilą grzmiało ale ani kropli deszczu byłam dziś na mieście i też jestem spalona naszczęście twarz mi oszczędziło bo sie kremem od małej posmarowalam filtr 35 ![]() ech byłam pokazać moją biżu ale babka w galeryjce nie miała czasu mimo że się zemną umawiała no nic trudno się mówi
|
#7122 |
|
Wtajemniczenie
|
Oblewanie jest fajne
Moj jak pojedzie do siostry na wies to tak kwiaty podlewa ze potem w kaloszach trzeba chodzic
|
#7123 |
|
CraftMod
|
Tam chłopcy też trochę podlewali, ale dobrze, że mieli małe kubeczki
|
|
|
|
#7124 |
|
Zadomowienie
|
Co do imion to Jolka jestem
![]() narysowałam mojej mamie Kwiaty ołówkiem.potem wam wkleje fotki... ![]() pozdrowionka
|
#7125 |
|
CraftMod
|
Czekam z niecierpliwością. Na pewno są bardzo piękne!
|
|
|
|
#7126 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
ajajajajajajajajaj chyba zapomnialam sie wam pochwalic.... od wtorku mam dowod osobisty ![]() ![]() ![]() D![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale sie ciesze![]() tyyyyyyyyyle na to czekalam
|
|
#7127 |
|
Wtajemniczenie
|
Dałam mamie prezent z bratem
kartka podobała się w szczególności ![]() Ponadto przeczytałam 8 pytań z MULu (czyli jeszcze 12 dzisiaj plus powtórka wszystkich od 1 do 40 )Poza tym ząb mądrości odezwał się po kilku miesiącach milczenia .... znieczuliłam dentoseptem i się seplenię
|
#7128 |
|
CraftMod
|
Gratuluję!
A mnie skóra piecz, chyba za dużo słoneczka było , mam nadzieje, ze chociaż nie zejdzieA mądroścoiwych zębów mam 4, więc już sie boję, jak trzeba będzie leczyć, albo wyrywać
|
|
|
|
#7129 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#7130 |
|
CraftMod
|
Oczywiście, ze dla Ciebie, Owieczko
|
|
|
|
#7131 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki bardzo
![]() niestety narazie tylko tymczasowy bo 18lat koncze 2 dni przed wyjazdem a musialam miec cos zeby przekroczyc granice... no ale wyglada jak normalny wiec nie ma sie czym przejmowac za 5lat wyrobie nowy i tyle
|
#7132 |
|
Zadomowienie
|
owieczko gratulacje
a wiecie jaki jest najpiekniejszy prezent na dzień mamy? ZOSTAĆ MAMĄ! moja siostra dziś urodzila 4 kilogramową córeczkę ![]() ![]() ![]() jestem baaaardzo haapiie!!!!
|
#7133 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja babcia zostala babcia w swoje urodziny ![]() moja siostra urodzila sie 1wrzesnia tak jak moja babcia ![]() kochanie nie wiem dlaczego ale link do wymianki ci nie dziala...
|
|
#7134 |
|
Wtajemniczenie
|
Woow to wspaniale
gratulacje
|
#7135 |
|
CraftMod
|
Couver gratuluję. Ciężka mała, ale już po wszystkim. To będzie mała pociecha w rodzinie.
|
|
|
|
#7136 |
|
Wtajemniczenie
|
Couver de Neige pogratuluj siostrze. Ja tez mialam rodzic 26maja ale Mlodziak rowno miesiac wczesniej sie urodzil.
Ja mam sasiadke co jej corka i wnuczka i ona sama sa rodzone 5 maja Owieczka gratuluje dowodu Nirshya.dwbh moze nie zejdzie. Ja sie tez martwie bo za 2 tyg mam wesele a skora na ramionach raczkowa Ja tez mam wszystkie zeby madrosci, wiec tez trzeba o nie dbac, a dentysty boje sie ze szok
|
#7137 |
|
CraftMod
|
Ja dentysty boję się bardziej niż porodu, ale jak mus to mus.
|
|
|
|
#7138 |
|
Wtajemniczenie
|
off-topic: wy tez na samej gorze macie takie oko(pod slowem polecamy) ktore sie niby zamyka?? bo mnie bardzo zainteresowalo dlaczego skoro powieka sie zamyka, todlaczego rzesy zostaja w tym samym miejscu?? niezle
|
#7139 |
|
CraftMod
|
Ja w tym okienku "Polecamy" nie mam nic, czyli mówiąc inaczej nie widzę żadnego oka, ale to ciekawe....
|
|
|
|
#7140 |
|
Wtajemniczenie
|
Owieczka ja mam ale wiesz twoje spostrzezenie sa bardzo trafne
Nirshya.dwbh zgadzam sie wole 2x rodzic niz raz do dentysty. Zwlaszcza ze ja nie moge miec trutych i kanalowo leczonych. Nawet wyrywam pod narkoza pelna. Mam takie okropne uczulenie. Jedynie na amalgamat nie mam
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

bardzo ladne
A mialam zalozyc bluzke bez ramiaczek.

- ale nie wyobrazam sobie co to bedzie jutro.... ma byc jeszcze cieplej.... oh wrrrrrrrrrrrrrrrrr... przydla by sie nm cieply wiatr z grenlancii...