|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Krzywe nogi
Cytat:
![]() a ja dzisiaj sie kisilam w jeansach, jeszcze jakos nie moge sie przelamac ;/ tak glupio, boje sie ze przyjde do szkoly jak zwykle i wszyscy moi znajomi zaczna sie na mnie gapic jak na UFO :| tymbardziej ze wiem jak jest, siedzi sie na przerwach i "obcina" wszystkich co przechodza, szczegolnie laski w mini itp. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Raczkowanie
|
no mnie sie tez podoba stwierdzenie Olgis, my mamy nogi a tylko marudzimy ze krzywe... ;/
Dzisiaj sobie poszłam w rybaczkach, które zgrabnie przykryły moje koslawe kolana ;-) . I tez sobie kupiłam te leginsy za 10 zł. I wiecie co, troche wydaje mi się, że jeszcze bardziej ukazują te koślawe kolana, bo tak strasznie sie dopasowują do kształtu nóg. No ale już trudno ![]() ![]() Szczerze, to u mnie w szkole chodzi tyle lasek w mini, że jak ja jedna przejde to chyba nikt na mnie nei zwróci większej uwagi, wiec sie też monisia przełam ![]()
#1443 |
Raczkowanie
|
ja też mam strasznie krzywe nogi, i od jakiegoś czasu mi to sprawia ból.. nikt jeszcze mi tego nie powiedział, a kolezanki uwazaja ze sa proste... ale kolana sa jakby krzywe(widzę to!), i jak widze innne laski to zawsze sobie mowie ze ja mam krzywsze.
o dziwo, jak bylam chudsza moje nogi były jakby prostsze i ładniejsze. ale, co tam. chodzę w mini, bo się dobrze w niej czuję, zakładam legginsy. mówię sobie, że krzywe to nie brzydkie- patrz Kate Moss ![]() pozdrawiam wszystkie zakompleksione z tego powodu ;*
#1444 |
Raczkowanie
|
O właśnie, my przejmujemy się naszymi nogami, a przeraźliwie chude modelki wręcz je eksponują. Ja tez się bardzo dobrze czuję w krótszych ubrankach, spodenkach czy mini od pewnego czasu, i czuję, że problem krzywych nóg powoli ode mnie odchodzi.
![]()
#1445 |
Raczkowanie
|
a ja jakoś niemogę się przełamać;((((( heeeeeeeeelp
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Raczkowanie
|
spróbuj spojrzeć w lustro i pomyśl sobie " Ale ze mnie laska!! "
#1447 |
Raczkowanie
|
Czasami tak mysle czy jakbym gdzies szla np na impreze, no i cala bym byla "odstawiona" tj włosy, makijaz, fajna bluzka i mini to czy ktos przy tej ciekawszej calosci zwrocilby uwage na krzywe nogi ;>
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1448 |
Raczkowanie
|
aaa coś ty, daje stówe, że nikt by na to uwagi nie zwrócił, no chyba, że ktoś na złość by szukał u Ciebie wad
#1449 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1450 |
Raczkowanie
|
to, czy byz zauwazyl zalezy od pci :P
jesli bylabys odstwaiona facet w zyciu by nie spojrzal na nogi pod katem ze sa krzywe, ale babki umia takie rzeczy wychwicic ![]()
#1451 |
Raczkowanie
|
To prawda inne, zazdrosne lasencje potrafią zauważyć wadę nóg. Dlatego powinnismy im dowalić, poprzez chodzenie w każdej spódniczce....
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1452 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nooo dziewczyny to tak... sama po sobie wiem ze czasami jak siedze i mi sie nudzi to gapie sie i szukam jakichs niedoskonalosci u innych :p ale to wynika z kompleksow, tak mysle... szukamy wad zeby sie pocieszyc ze nie tylko my nie jestesmy idealne... ja np zawsze gapie sie na wszystkie mozliwe nogi i oceniam :p no i im bardziej krzywe, tym mi lepiej x) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Raczkowanie
|
Monisia, mam tak samo
![]()
#1454 |
Raczkowanie
|
ja staram sie zawsze znalezc jakies krzywe (dla otuchy) ale nie moge ;> nie wiem czy po prostu wszystkie laski dookola maja proste i zgrabne a tylko ja krzywe, czy moze nie widze tego... nie wiem :<
|
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Raczkowanie
|
Hejka! Mam na imię pola i moim problemem są krzywe nogi tzn mam chyba x ponieważ moje kolana idą do środka i wstydze się pokazywać na ulicy z takim czymś
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1456 |
Raczkowanie
|
ja też zawsze oglądam nogi innych dziewczyn, i jak widzę że jakaś ma krzywe kolana np. a chodzi w mini to mnie mobilizuje tylko, żebym ja też w tym chodziła
![]() ![]() a co do ćwiczeń to mozesz się chyba tylko nauczyc jakoś inaczej chodzić, bo przeglądałam bardzo dużo stron i nie znalazłam ćwiczeń na proste nogi, ale ponoc taniec prostuje nogi ;p
#1457 |
Wtajemniczenie
|
ja też mam krzywe nogi, nigdzie mi się nie łączą :język:
zauwazyłam to niedawno, ale nawet specjalnie się tym nie przejmuje (no może troszkę), mówi się trudno, w spódnicach i tak rzadko chodze, a to co myślą inni o moich nogach wogóle mnie nie obchodzi ![]()
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Raczkowanie
|
Krzywe nogi to straszna sprawa, ja mam takie skrzywienie w lecie, że patrzę na nogi dziewczyn czy tez maja krzywe i czy mimo to noszą spódniczki...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Raczkowanie
|
...a jak myslicie jaki rodzaj tańca jest najbardziej sprzyjający ? chętnie zapisałabym się gdzieś w Krakowie.... tylko niewiem który wybrać :/
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1460 |
Raczkowanie
|
idzie lato, modne są krótkie szorty, mini, a nie rybaczki i długie spodnie, ja wreszccie postanowiłam ze się przestane smażyc w dżiinsach i teraz chodzę w spódniczkach, i wali mnie to, że mam krzywe nogi, mnie sieetz nigdzie nie łączą;p
#1461 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Raczkowanie
|
czesc
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
Raczkowanie
|
tak sobie mysle że jak juz zamieszkam w wawie ( w październiku na studia) to juz będzie tylko lepiej...tam naprawdę można się ubierać jak nam się zamarzy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1464 |
Raczkowanie
|
Witam. Dzisiaj przeżyłam koszmar poszłam z rodzicami i znajomymi na spacer i w sklepie zobaczyłam taką fajną spódniczke moro i tanią,że chciałam ją sobie kupić a gdy weszłam z nimi do sklepu to przymierzyłam i takiego śmiechu to jeszcze nigdy nie słyszałam....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1465 |
Raczkowanie
|
nie martw się
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Raczkowanie
|
Dziękuje lenka za pocieszenie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1468 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pola_7841 ![]()
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Raczkowanie
|
TADAM! Prosze jak obiecałam to wklejam ale wstyd
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny tragedia a ma ktoś foty??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.