|
|
#4801 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
|
|
|
|
#4802 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie, no nie mogę! Co to w ogóle za tekst? Sorry nadi83, ale to jakiś pacan był Jak dobrze, że ktoś inny ma teraz na głowie humory tego pana. Generalnie te licytacje, kto znajdzie lepszego i kiedy oraz porównywanie do byłych - no mistrze chłopaki normalnie! Że im się jakaś szufladka z napisem "wstyd i zażenowanie" nie otwiera... Ale powiem Wam dziewczyny, że faceci czasem się zachowują jakby im ktoś jakieś kabelki odłączył. Pamiętam jak mój ex porządkował szafę i znalazł tam spodnie byłej. Rzucił mi je, z pytaniem czy chcę ![]() smutnaja88 to poczucie pustki to normalna sprawa. Straszna, ale najzwyklejsza w świecie. Trudno się przez to przechodzi, ale dasz radę. Pamiętam, że dla mnie ciężkie było poczucie bycia NICZYJĄ. I to, że na horyzoncie jak do tej pory widziałam jego, a później patrząc w przyszłość widziałam jakby ciemność (jak poetycko ), tzn jedną wielka niewiadomą. Ta niewiadoma nie była wcale ekscytująca, ale przerażała mnie. Do czasu. Jak przestała, ex wrócił
Edytowane przez cwany rogalik Czas edycji: 2013-12-28 o 14:08 |
|
|
|
|
#4803 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie dziwię się za akcję ze spodniami to chyba też dostałabym "szału". |
|
|
|
|
#4804 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny jestem kretynką. Całowałam się z ex ....
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4805 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko, że ja tak na prawdę ROZUMOWO wiem że nie chcę żeby wracał. Skoro był taki jaki był i jeszcze ON zerwał, upokarzając mnie tym....to nie mogę znów się dać. Mimo że go kocham.... |
|
|
|
|
#4806 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A rad śmiem udzielać No ale to tylko dlatego, że pamiętam, jak trudno jest tuż po zerwaniu.
Edytowane przez cwany rogalik Czas edycji: 2013-12-28 o 14:57 |
|
|
|
|
#4807 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4808 |
|
Raczkowanie
|
Oj tak. Teraz jak coś powie specyficznym tonem i kojarzy mi się to z jakąś sytuacją z przeszłości, np że kiedyś zachowywał się, jakby był mną znudzony, już mi się lekko ciśnienie podnosi i mam ochotę wszystko pierdyknąć
Jakaś taka agresja mi się włączyła, nie wiem czemu |
|
|
|
#4809 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie nie ma na to szans, za dużo, za wiele. |
|
|
|
|
#4810 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4811 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4812 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4813 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4814 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też miałam taką agresję jak byłam z eksem, dużo mu wybaczyłam i przez to stałam sie chodzącym wulkanem! Każda jedna pierdoła doprowadzała mnie do szału, zwłaszcza jak kojarzyła mi sie z jego wybrykami. A jak byłam pod wpływem %, to często wpadłam w nagły szał, bo wszystkie złe wspomnienia powracały... I byłam strasznie złośliwa i potrafilam nieźle dać mu popalić... A przed @ była po prostu masakra Wiec chyba nie da sie wybaczyć i tak po prostu zapomnieć, wszystko sie gdzieś gromadzi w człowieku i w końcu wychodzi...Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
|
|
#4815 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4816 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ogólnie mocny pociąg fizyczny wystarczy, żeby wiele rzeczy zatrzeć. Teraz jestem rozgoryczonym starcem Mam tylko nadzieję, że jeśli raz jeszcze spróbuję i zobaczę, że miły pan leci sobie w kulki, natychmiast się katapultuję.Ja też myślałam jak Ty; że facet jest spalony na amen. Przysięgałam sobie, że jak go kiedyś spotkam, ucieknę za róg kamienicy, wciągnę brzuch i przyczaję się za latarnią ![]() Albo rzucę pogardliwe spojrzenie. Ale to były warianty przygotowane na wypadek, gdyby butnie mi pokazywał, jaki jest szczęśliwy u boku innej. Nie przygotowałam się na to, że wróci, będzie zdeterminowany i będzie miał przemyślenia. Moja reakcja mnie samą zaskoczyła.
Edytowane przez cwany rogalik Czas edycji: 2013-12-28 o 15:40 |
|
|
|
|
#4817 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I choc ciężko na duszy, staram się myśleć o wszystkim innym byle nie o nim. Ważne aby katapultować się samej w razie co żeby o sobie pamiętać a nie tkliwie patrzeć o to by byłego nie zranić, ja taką szajbuską byłam on ranił mnie, nie przebierał w słowach, a ja tkliwa owieczka delikatnie i subtelnie chciałam rozmawiać. Chyba mnie rozum opuszczał wtedy
|
|
|
|
|
#4818 |
|
Rozeznanie
|
Przyłączam się do Waszej grupy! Mam nadzieję, że wszystkie w Nowym Roku poznamy wartościowych partnerów na całe życie
)
|
|
|
|
#4819 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jak ja bym chciala jakiegos mena w sylwestra poznać, nie po to żeby z nim dzieci mieć, ale żeby mieć co robić przez najbliższe dwa miesiące, mieć się gdzie wystroic, mieć o czym myśleć (a nie o tym o czym wszystkie myslimy), czuć niepewnośc, ale tą wesołą.... jednym słowem: etap szukania zabawki pocieszenia ![]() kurde! nawet na randkę w ciemno bym poszła, ale wszyscy mnie w d.. mają !
|
|
|
|
|
#4820 |
|
Rozeznanie
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44318654]najlepiej tak szybciej niz pozniej;P
jak ja bym chciala jakiegos mena w sylwestra poznać, nie po to żeby z nim dzieci mieć, ale żeby mieć co robić przez najbliższe dwa miesiące, mieć się gdzie wystroic, mieć o czym myśleć (a nie o tym o czym wszystkie myslimy), czuć niepewnośc, ale tą wesołą.... jednym słowem: etap szukania zabawki pocieszenia ![]() kurde! nawet na randkę w ciemno bym poszła, ale wszyscy mnie w d.. mają ![/QUOTE]No to może jakiś portal? |
|
|
|
#4821 |
|
Konto usunięte
|
pierwszego dnia mojej gehenny obejrzałyśmy z kolezanką te portale, ale jakoś nie czuję się gotowa płacić 60 zł za nie wiadomo co:P
zresztą ładna jestem, mądra, zgrabna, wygadana tylko jakoś tej nowej płci brzydkiej na około brakuje![]() myślimy z koleżanką o speed dating podzieli się ktoś jakimiś opiniamim na ten temat?
|
|
|
|
#4822 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przed tym pocałunkiem zapytałam : Jak na mnie patrzysz na pewno nic nie czujesz? A on : no właśnie nie do końca, dlatego lepiej już jedź.. a po pocałunku na 2 dzień powiedział, że czuł się jak przy pocałunku za 1 razem, było super, było to coś niesamowitego, ale zdania nie zmienia
|
|
|
|
|
#4823 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4824 |
|
Raczkowanie
|
MM1234 myślę, że wciąż masz nadzieję (?) Pewnie nadal mu się podobasz, to normalne. Tylko, że to, co się stało, musi Cię strasznie ranić!
Sama wiesz, że to niedobre posunięcie, nic nie mające na celu, ale krytykować nie będę, bo wszelkie kontakty z eksami są z definicji niebezpieczne i mało przewidywalne, jeśli uczucia nadal gdzieś są. Najlepiej, jeśli to już konieczne, spotykać się gdzieś na neutralnym gruncie, bo jak jest się u kogoś w mieszkaniu, to tego typu atrakcji ciężko czasem uniknąć Trzeba być człowiekiem o niezłomnej woli.
|
|
|
|
#4825 |
|
Zadomowienie
|
chyba każda ma jakąś tam nadzieję, że wróci, przemyśli, "poprawi się" i będzie cud, miód...
zrobiłam sobie analizę SWOT i nie wyszła zbyt optymistycznie dla niego, więc może lepiej
|
|
#4826 |
|
Konto usunięte
|
kurcze, dziewczyny
koleżankę w kręgosłupie połamało sylwestra najprawdopodobniej spędzę z kotem, a nawet telewizora nie mam, żeby Sylwester z Jedynką obejrzeć:/
|
|
|
|
#4827 |
|
Zadomowienie
|
Wracam po świętach z dobrym nastawieniem,spędziłam mnóstwo czasu z rodzinką,wreszcie zobaczyłam się z przyjaciółką,nagadałyśmy się i ostro popiłyśmy
![]() Ex wysłał mi życzenia w wigilię przed południem,przynajmniej dzięki temu nie miałam dylematu co zrobić.Żadnej rozmowy nie było.Czasami mam wrażenie,że to jest jakaś inna osoba,a człowiek,którego tak kochałam zniknął,przestał istnieć Nie wiem czy to normalne...
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 |
|
|
|
#4828 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4829 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 |
|
|
|
|
#4830 |
|
Przyczajenie
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44318795]pierwszego dnia mojej gehenny obejrzałyśmy z kolezanką te portale, ale jakoś nie czuję się gotowa płacić 60 zł za nie wiadomo co:P
zresztą ładna jestem, mądra, zgrabna, wygadana tylko jakoś tej nowej płci brzydkiej na około brakuje![]() myślimy z koleżanką o speed dating podzieli się ktoś jakimiś opiniamim na ten temat?[/QUOTE]Ja byłam. I powiem tak. Laski za☠☠☠iste. Az sie dowartosciowalam ze takie.piekne kobiety nie maja chlopow. Ale faceci porazka. Naprawde. Nieudacznicy, mieszkajacy z mamusia, rolnicy z kalisza szukajacych zony w krk. Bylam 4 razy i bigdy nikogo nie zaznaczylam. Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

Jak dobrze, że ktoś inny ma teraz na głowie humory tego pana. Generalnie te licytacje, kto znajdzie lepszego i kiedy oraz porównywanie do byłych - no mistrze chłopaki normalnie! Że im się jakaś szufladka z napisem "wstyd i zażenowanie" nie otwiera... Ale powiem Wam dziewczyny, że faceci czasem się zachowują jakby im ktoś jakieś kabelki odłączył. Pamiętam jak mój ex porządkował szafę i znalazł tam spodnie byłej. Rzucił mi je, z pytaniem czy chcę
), tzn jedną wielka niewiadomą. Ta niewiadoma nie była wcale ekscytująca, ale przerażała mnie. Do czasu. Jak przestała, ex wrócił
No ale to tylko dlatego, że pamiętam, jak trudno jest tuż po zerwaniu.

Wiec chyba nie da sie wybaczyć i tak po prostu zapomnieć, wszystko sie gdzieś gromadzi w człowieku i w końcu wychodzi...
koleżankę w kręgosłupie połamało
Nie wiem czy to normalne...