Rozstanie z facetem XXVIII - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-28, 11:59   #4801
YouStynka88
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII

Cytat:
Napisane przez nadi83 Pokaż wiadomość
żeby nie zaśmiecać wątku wyślę Ci Pw - mogę?

Oczywiście.
YouStynka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 14:06   #4802
cwany rogalik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nadi83 Pokaż wiadomość
Sama nie wiem. w ogóle jak napisałam, ze dla mnie za wcześnie to się nabzdyczył. Tak, jakbym to ja mu krzywdę zrobiła. Mam wrażenie żeon chce wyjść na takiego dobrego "patrzcie, jak zaproponowałem przyjaźń, to ona jest dziecinna i nie chce". Szuka, szuka, a do tej pory jakoś nie znalazł, a tak mnie straszył, ze znajdzie lepszą. Pomogło, jak kilku znajomych zobaczyło jego zdjecie i stwierdziło, ze zaniża mi poziom(wiem,że wredne, ale pomogło, zwłaszcza że on mnie straszył, ze to ja nikogo nie znajdę a on od razu lepszą). Wczoraj był z kolejną na randce i może to To, ale dziwne że dalej siedzi w sieci.

Nie, no nie mogę! Co to w ogóle za tekst? Sorry nadi83, ale to jakiś pacan był Jak dobrze, że ktoś inny ma teraz na głowie humory tego pana. Generalnie te licytacje, kto znajdzie lepszego i kiedy oraz porównywanie do byłych - no mistrze chłopaki normalnie! Że im się jakaś szufladka z napisem "wstyd i zażenowanie" nie otwiera... Ale powiem Wam dziewczyny, że faceci czasem się zachowują jakby im ktoś jakieś kabelki odłączył. Pamiętam jak mój ex porządkował szafę i znalazł tam spodnie byłej. Rzucił mi je, z pytaniem czy chcę Ja ogólnie rzadko klnę w obecności innych i zawsze odnosiłam się do niego z szacunkiem, ale z tego, co sobie przypominam, powiedziałam spier***** i wyszłam. Chyba dopiero wtedy dotarło

smutnaja88 to poczucie pustki to normalna sprawa. Straszna, ale najzwyklejsza w świecie. Trudno się przez to przechodzi, ale dasz radę. Pamiętam, że dla mnie ciężkie było poczucie bycia NICZYJĄ. I to, że na horyzoncie jak do tej pory widziałam jego, a później patrząc w przyszłość widziałam jakby ciemność (jak poetycko ), tzn jedną wielka niewiadomą. Ta niewiadoma nie była wcale ekscytująca, ale przerażała mnie. Do czasu. Jak przestała, ex wrócił

Edytowane przez cwany rogalik
Czas edycji: 2013-12-28 o 14:08
cwany rogalik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 14:31   #4803
YouStynka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cwany rogalik Pokaż wiadomość
... Ale powiem Wam dziewczyny, że faceci czasem się zachowują jakby im ktoś jakieś kabelki odłączył. Pamiętam jak mój ex porządkował szafę i znalazł tam spodnie byłej. Rzucił mi je, z pytaniem czy chcę Ja ogólnie rzadko klnę w obecności innych i zawsze odnosiłam się do niego z szacunkiem, ale z tego, co sobie przypominam, powiedziałam spier***** i wyszłam. Chyba dopiero wtedy dotarło

Do czasu. Jak przestała, ex wrócił
To znaczy, ze dziś jesteście razem ?
Nie dziwię się za akcję ze spodniami to chyba też dostałabym "szału".
Stary 2013-12-28, 14:44   #4804
MM1234
Raczkowanie

Dziewczyny jestem kretynką. Całowałam się z ex ....

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
MM1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 14:47   #4805
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:

Nie, no nie mogę! Co to w ogóle za tekst? Sorry nadi83, ale to jakiś pacan był Jak dobrze, że ktoś inny ma teraz na głowie humory tego pana. Generalnie te licytacje, kto znajdzie lepszego i kiedy oraz porównywanie do byłych - no mistrze chłopaki normalnie! Że im się jakaś szufladka z napisem "wstyd i zażenowanie" nie otwiera... Ale powiem Wam dziewczyny, że faceci czasem się zachowują jakby im ktoś jakieś kabelki odłączył. Pamiętam jak mój ex porządkował szafę i znalazł tam spodnie byłej. Rzucił mi je, z pytaniem czy chcę Ja ogólnie rzadko klnę w obecności innych i zawsze odnosiłam się do niego z szacunkiem, ale z tego, co sobie przypominam, powiedziałam spier***** i wyszłam. Chyba dopiero wtedy dotarło

smutnaja88 to poczucie pustki to normalna sprawa. Straszna, ale najzwyklejsza w świecie. Trudno się przez to przechodzi, ale dasz radę. Pamiętam, że dla mnie ciężkie było poczucie bycia NICZYJĄ. I to, że na horyzoncie jak do tej pory widziałam jego, a później patrząc w przyszłość widziałam jakby ciemność (jak poetycko ), tzn jedną wielka niewiadomą. Ta niewiadoma nie była wcale ekscytująca, ale przerażała mnie. Do czasu. Jak przestała, ex wrócił

Tylko, że ja tak na prawdę ROZUMOWO wiem że nie chcę żeby wracał. Skoro był taki jaki był i jeszcze ON zerwał, upokarzając mnie tym....to nie mogę znów się dać. Mimo że go kocham....
smutnaja88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 14:50   #4806
cwany rogalik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez YouStynka88 Pokaż wiadomość
To znaczy, ze dziś jesteście razem ?
Nie dziwię się za akcję ze spodniami to chyba też dostałabym "szału".
Cały czas się zastanawiam, bo wrócił skruszony i od 4 m-cy ciągle coś robi, żeby ze mną znów być. Do końca roku mam zadecydować. Jednak z powodu tego, co przeszłam, jestem tak ostrożna, że trudno mi podjąć decyzję. Sporo tu uczuć i sporo kalkulacji. Jak widać, nie jestem tak cwany, jak wskazywałby na to nick
A rad śmiem udzielać No ale to tylko dlatego, że pamiętam, jak trudno jest tuż po zerwaniu.

Czas edycji: 2013-12-28 o 14:57
Stary 2013-12-28, 14:55   #4807
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Cały czas się zastanawiam, bo wrócił skruszony i od 4 m-cy ciągle coś robi, żeby ze mną znów być. Do końca roku mam zadecydować. Jednak z powodu tego, co przeszłam, jestem tak ostrożna, że trudno mi podjąć decyzję. Sporo tu uczuć i sporo kalkulacji. Jak widać, nie jestem tak cwany, jak wskazywałby na to nick
Zwykle powrót nie jest łatwy. Pozostaje niesmak że nie wyszło....
Stary 2013-12-28, 15:00   #4808
cwany rogalik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smutnaja88 Pokaż wiadomość
Zwykle powrót nie jest łatwy. Pozostaje niesmak że nie wyszło....
Oj tak. Teraz jak coś powie specyficznym tonem i kojarzy mi się to z jakąś sytuacją z przeszłości, np że kiedyś zachowywał się, jakby był mną znudzony, już mi się lekko ciśnienie podnosi i mam ochotę wszystko pierdyknąć Jakaś taka agresja mi się włączyła, nie wiem czemu
Stary 2013-12-28, 15:05   #4809
YouStynka88
Raczkowanie

Cytat:
Oj tak. Teraz jak coś powie specyficznym tonem i kojarzy mi się to z jakąś sytuacją z przeszłości, np że kiedyś zachowywał się, jakby był mną znudzony, już mi się lekko ciśnienie podnosi i mam ochotę wszystko pierdyknąć Jakaś taka agresja mi się włączyła, nie wiem czemu
Może być dla Was szansa, jeśli tylko umiecie się odciąć od przeszłości (ale madrowanie się wyszło w tym zdaniu ;] ). Ta agresja to normalne chyba, forma obrony.Zastanawiam się czasem na tym powiedzeniem "że dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi". Czy to prawda?
U mnie nie ma na to szans, za dużo, za wiele.
Stary 2013-12-28, 15:07   #4810
cwany rogalik
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MM1234 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jestem kretynką. Całowałam się z ex ....

Ale jak to? Wracacie do siebie?
Stary 2013-12-28, 15:16   #4811
MM1234
Raczkowanie

Cytat:
Ale jak to? Wracacie do siebie?
Nie ponieważ stwierdził , że było to coś ekstra , ale nie zmienia to jego zdania

Stary 2013-12-28, 15:22   #4812
YouStynka88
Raczkowanie

Cytat:
Nie ponieważ stwierdził , że było to coś ekstra , ale nie zmienia to jego zdania

To po co to wszystko, jeśli mogę spytać ?
Granie na uczuciach ?
Stary 2013-12-28, 15:29   #4813
MM1234
Raczkowanie

Cytat:
To po co to wszystko, jeśli mogę spytać ?
Granie na uczuciach ?
To samo pytanie sobie zadaję. Całując mnie wiedział, że nadal go kocham .

Stary 2013-12-28, 15:32   #4814
Gazelka007
Raczkowanie

Cytat:

Ja też miałam taką agresję jak byłam z eksem, dużo mu wybaczyłam i przez to stałam sie chodzącym wulkanem! Każda jedna pierdoła doprowadzała mnie do szału, zwłaszcza jak kojarzyła mi sie z jego wybrykami. A jak byłam pod wpływem %, to często wpadłam w nagły szał, bo wszystkie złe wspomnienia powracały... I byłam strasznie złośliwa i potrafilam nieźle dać mu popalić... A przed @ była po prostu masakra Wiec chyba nie da sie wybaczyć i tak po prostu zapomnieć, wszystko sie gdzieś gromadzi w człowieku i w końcu wychodzi...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Stary 2013-12-28, 15:36   #4815
YouStynka88
Raczkowanie

Cytat:
To samo pytanie sobie zadaję. Całując mnie wiedział, że nadal go kocham .

Na takie zagrywki z jego strony lepiej uważaj. Szkoda zdrowia i nerwów.
Stary 2013-12-28, 15:37   #4816
cwany rogalik
Raczkowanie

Cytat:
Może być dla Was szansa, jeśli tylko umiecie się odciąć od przeszłości (ale madrowanie się wyszło w tym zdaniu ;] ). Ta agresja to normalne chyba, forma obrony.Zastanawiam się czasem na tym powiedzeniem "że dwa razy do tej samej rzeki się nie wchodzi". Czy to prawda?
U mnie nie ma na to szans, za dużo, za wiele.
Ja już raz próbowałam od nowa. Tylko wtedy nie postawiłam jasnych warunków i polecieliśmy sobie z powrotem w ramiona jak dzieci Ogólnie mocny pociąg fizyczny wystarczy, żeby wiele rzeczy zatrzeć. Teraz jestem rozgoryczonym starcem Mam tylko nadzieję, że jeśli raz jeszcze spróbuję i zobaczę, że miły pan leci sobie w kulki, natychmiast się katapultuję.

Ja też myślałam jak Ty; że facet jest spalony na amen. Przysięgałam sobie, że jak go kiedyś spotkam, ucieknę za róg kamienicy, wciągnę brzuch i przyczaję się za latarnią Albo rzucę pogardliwe spojrzenie. Ale to były warianty przygotowane na wypadek, gdyby butnie mi pokazywał, jaki jest szczęśliwy u boku innej. Nie przygotowałam się na to, że wróci, będzie zdeterminowany i będzie miał przemyślenia. Moja reakcja mnie samą zaskoczyła.

Czas edycji: 2013-12-28 o 15:40
Stary 2013-12-28, 15:44   #4817
YouStynka88
Raczkowanie

Cytat:
Ja już raz próbowałam od nowa. Tylko wtedy nie postawiłam jasnych warunków i polecieliśmy sobie z powrotem w ramiona jak dzieci Ogólnie mocny pociąg fizyczny wystarczy, żeby wiele rzeczy zatrzeć. Teraz jestem rozgoryczonym starcem Mam tylko nadzieję, że jeśli raz jeszcze spróbuję i zobaczę, że miły pan leci sobie w kulki, natychmiast się katapultuję.

Ja też myślałam jak Ty; że facet jest spalony na amen. Przysięgałam sobie, że jak go kiedyś spotkam, ucieknę za róg kamienicy, wciągnę brzuch i przyczaję się za latarnią Albo rzucę pogardliwe spojrzenie. Ale to były warianty przygotowane na wypadek, gdyby butnie mi pokazywał, jaki jest szczęśliwy u boku innej. Nie przygotowałam się na to, że wróci, będzie zdeterminowany i będzie miał przemyślenia. Moja reakcja mnie samą zaskoczyła.
Masz rację, ja takie opcji nie przyjmuję do siebie, ale wydaje mi się, ze na tyle znam byłego, że mogę mieć pewność, ze nigdy by nie przylazł z przemyśleniami i wątpliwościami.
I choc ciężko na duszy, staram się myśleć o wszystkim innym byle nie o nim.
Ważne aby katapultować się samej w razie co żeby o sobie pamiętać a nie tkliwie patrzeć o to by byłego nie zranić, ja taką szajbuską byłam on ranił mnie, nie przebierał w słowach, a ja tkliwa owieczka delikatnie i subtelnie chciałam rozmawiać. Chyba mnie rozum opuszczał wtedy
Stary 2013-12-28, 15:49   #4818
beri899
Rozeznanie

Przyłączam się do Waszej grupy! Mam nadzieję, że wszystkie w Nowym Roku poznamy wartościowych partnerów na całe życie)
beri899 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 15:55   #4819
660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez beri899 Pokaż wiadomość
Przyłączam się do Waszej grupy! Mam nadzieję, że wszystkie w Nowym Roku poznamy wartościowych partnerów na całe życie)
najlepiej tak szybciej niz pozniej;P
jak ja bym chciala jakiegos mena w sylwestra poznać, nie po to żeby z nim dzieci mieć, ale żeby mieć co robić przez najbliższe dwa miesiące, mieć się gdzie wystroic, mieć o czym myśleć (a nie o tym o czym wszystkie myslimy), czuć niepewnośc, ale tą wesołą....

jednym słowem: etap szukania zabawki pocieszenia

kurde! nawet na randkę w ciemno bym poszła, ale wszyscy mnie w d.. mają!
660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 16:00   #4820
smutnaja88
Rozeznanie

[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44318654]najlepiej tak szybciej niz pozniej;P
jak ja bym chciala jakiegos mena w sylwestra poznać, nie po to żeby z nim dzieci mieć, ale żeby mieć co robić przez najbliższe dwa miesiące, mieć się gdzie wystroic, mieć o czym myśleć (a nie o tym o czym wszystkie myslimy), czuć niepewnośc, ale tą wesołą....

jednym słowem: etap szukania zabawki pocieszenia

kurde! nawet na randkę w ciemno bym poszła, ale wszyscy mnie w d.. mają![/QUOTE]

No to może jakiś portal?
Stary 2013-12-28, 16:07   #4821
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez smutnaja88 Pokaż wiadomość
No to może jakiś portal?
pierwszego dnia mojej gehenny obejrzałyśmy z kolezanką te portale, ale jakoś nie czuję się gotowa płacić 60 zł za nie wiadomo co:P

zresztą ładna jestem, mądra, zgrabna, wygadana tylko jakoś tej nowej płci brzydkiej na około brakuje

myślimy z koleżanką o speed dating podzieli się ktoś jakimiś opiniamim na ten temat?
660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 16:07   #4822
MM1234
Raczkowanie

Cytat:
Na takie zagrywki z jego strony lepiej uważaj. Szkoda zdrowia i nerwów.

Przed tym pocałunkiem zapytałam : Jak na mnie patrzysz na pewno nic nie czujesz? A on : no właśnie nie do końca, dlatego lepiej już jedź..

a po pocałunku na 2 dzień powiedział, że czuł się jak przy pocałunku za 1 razem, było super, było to coś niesamowitego, ale zdania nie zmienia
Stary 2013-12-28, 16:11   #4823
YouStynka88
Raczkowanie

Cytat:
Przed tym pocałunkiem zapytałam : Jak na mnie patrzysz na pewno nic nie czujesz? A on : no właśnie nie do końca, dlatego lepiej już jedź..

a po pocałunku na 2 dzień powiedział, że czuł się jak przy pocałunku za 1 razem, było super, było to coś niesamowitego, ale zdania nie zmienia
Tylko po co to wszystko ? Tego nie potrafię zrozumieć.
Stary 2013-12-28, 16:27   #4824
cwany rogalik
Raczkowanie

Cytat:
Tylko po co to wszystko ? Tego nie potrafię zrozumieć.
MM1234 myślę, że wciąż masz nadzieję (?) Pewnie nadal mu się podobasz, to normalne. Tylko, że to, co się stało, musi Cię strasznie ranić!

Sama wiesz, że to niedobre posunięcie, nic nie mające na celu, ale krytykować nie będę, bo wszelkie kontakty z eksami są z definicji niebezpieczne i mało przewidywalne, jeśli uczucia nadal gdzieś są. Najlepiej, jeśli to już konieczne, spotykać się gdzieś na neutralnym gruncie, bo jak jest się u kogoś w mieszkaniu, to tego typu atrakcji ciężko czasem uniknąć Trzeba być człowiekiem o niezłomnej woli.
Stary 2013-12-28, 16:54   #4825
riliana
Zadomowienie

chyba każda ma jakąś tam nadzieję, że wróci, przemyśli, "poprawi się" i będzie cud, miód...

zrobiłam sobie analizę SWOT i nie wyszła zbyt optymistycznie dla niego, więc może lepiej
Stary 2013-12-28, 17:02   #4826
Konto usunięte

kurcze, dziewczyny koleżankę w kręgosłupie połamało sylwestra najprawdopodobniej spędzę z kotem, a nawet telewizora nie mam, żeby Sylwester z Jedynką obejrzeć:/
Stary 2013-12-28, 17:07   #4827
Olvnia
Zadomowienie

Wracam po świętach z dobrym nastawieniem,spędziłam mnóstwo czasu z rodzinką,wreszcie zobaczyłam się z przyjaciółką,nagadałyśmy się i ostro popiłyśmy

Ex wysłał mi życzenia w wigilię przed południem,przynajmniej dzięki temu nie miałam dylematu co zrobić.Żadnej rozmowy nie było.Czasami mam wrażenie,że to jest jakaś inna osoba,a człowiek,którego tak kochałam zniknął,przestał istnieć Nie wiem czy to normalne...
Książki przeczytane od 07.2014: 40
Olvnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 17:10   #4828
riliana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olvnia Pokaż wiadomość

Ex wysłał mi życzenia w wigilię przed południem,przynajmniej dzięki temu nie miałam dylematu co zrobić.Żadnej rozmowy nie było.Czasami mam wrażenie,że to jest jakaś inna osoba,a człowiek,którego tak kochałam zniknął,przestał istnieć Nie wiem czy to normalne...
ja też dostałam maila z życzeniami, poryczałam się oczywiście z nerwów, bo tylko mnie zirytował tymi życzeniami - dot. przyszłości zawodowej i najbliższych wydarzeń z tym związanych, trochę takie "życzę ci powodzenia w życiu zawodowym, bo prywatne całkowicie zniszczyłem"
Stary 2013-12-28, 17:16   #4829
Olvnia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez riliana Pokaż wiadomość
ja też dostałam maila z życzeniami, poryczałam się oczywiście z nerwów, bo tylko mnie zirytował tymi życzeniami - dot. przyszłości zawodowej i najbliższych wydarzeń z tym związanych, trochę takie "życzę ci powodzenia w życiu zawodowym, bo prywatne całkowicie zniszczyłem"
Mnie akurat to wcale nie rozbiło,bo już bardzo dużo czasu minęło,ale rozumiem,że było Ci przykro,bo sama pamiętam jak tydzień po rozstaniu w moje urodziny życzył mi spełnienia marzeń-a przecież sam je wszystkie zniszczył kilka dni wcześniej
Książki przeczytane od 07.2014: 40
Olvnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 17:18   #4830
NAMAI
Przyczajenie

[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44318795]pierwszego dnia mojej gehenny obejrzałyśmy z kolezanką te portale, ale jakoś nie czuję się gotowa płacić 60 zł za nie wiadomo co:P

zresztą ładna jestem, mądra, zgrabna, wygadana tylko jakoś tej nowej płci brzydkiej na około brakuje

myślimy z koleżanką o speed dating podzieli się ktoś jakimiś opiniamim na ten temat?[/QUOTE]

Ja byłam. I powiem tak. Laski za☠☠☠iste. Az sie dowartosciowalam ze takie.piekne kobiety nie maja chlopow. Ale faceci porazka. Naprawde. Nieudacznicy, mieszkajacy z mamusia, rolnicy z kalisza szukajacych zony w krk. Bylam 4 razy i bigdy nikogo nie zaznaczylam.

Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app
NAMAI jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości