Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XX - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-28, 15:19   #2311
moniczorek
Podróżniczka

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XX

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Miałam się już na ten temat nie wypowiadać.
Mnie też to nie razi! Może nie podoba mi się, ale jakoś nie odrzuca. Nie uważam, że ble, jakie obrzydliwe poślady, nie powinna wychodzić z domu. :P Hania jest piękną kobietą, ale wkurzają mnie takie teksty "cały czas noszę 40-42", serio?! No SERIO?!

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Mam koleżankę BARDZO do niej podobną, ale niestety właśnie maluje się i ubiera tak, że wygląda mega tandetnie.
Mnie Hania tez jakos tu nie razi..moze to nie do konca moj kanon piekna, ale jak lubi to jej sprawa.

Czego nie moge powiedziec o krytykowanej tu kiedys przez mnie np Boogie..takich nalanych tluszczem sylwetek nie lubie!

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
ja nosze 44 no pewnie ma na gorze 42.44 dol 44-46-48
Fajnie wygladasz w 1 zestawie zupelnie nie widac po Tobie tych rozmiarow!
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 15:19   #2312
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cieszę się, że okazałyście zrozumienie dla mojego podejścia do urody Carli

Mi by było trochę przykro, gdyby ktoś na forum wstawiał zdjęcie mojej figury pod każdym możliwym nachyleniem. Tak zwyczajnie, po babsku. Nie każdy jest Chodakowską.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 15:19   #2313
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
Widzę, ze poważnie Wami wstrząsnal tylek Hani jakas inna jestem chyba, bo no - duży zadek i tyle, a tu jakieś zbieranie szczęki i okrzyki do niebios

Pozyczylam tablet od dziadka i nie opanowalam jeszcze klawiatury, wiec za mix polskich znaków z ich brakiem przepraszam wszystkich językowych wrazliwcow :p
<3

Nie chodzi o to, że tu wszyscy w szoku "ale duża dupa!", tylko, że na wszystkich swoich zdjęciach Hania zawsze wygląda... inaczej.

O tak:

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
to jest ta kiecka z PNŚ, zabijcie ale na tej fotce nie wygląda aż taaaak jak na tym filmie z avonem Nie no bez kitu z szoku wyjść nie mogę. Ja rozumiem mieć duży tyłek, ale kurza stopa aż takie zakrzywienie rzeczywistości?
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 15:21   #2314
karma87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
to jest ta kiecka z PNŚ, zabijcie ale na tej fotce nie wygląda aż taaaak jak na tym filmie z avonem Nie no bez kitu z szoku wyjść nie mogę. Ja rozumiem mieć duży tyłek, ale kurza stopa aż takie zakrzywienie rzeczywistości?
Wydaje mi się, że tu jest zdjęcie zrobione bardziej od góry i ustawiła się też trochę bokiem do zdjęcia.
karma87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 15:22   #2315
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Cieszę się, że okazałyście zrozumienie dla mojego podejścia do urody Carli

Mi by było trochę przykro, gdyby ktoś na forum wstawiał zdjęcie mojej figury pod każdym możliwym nachyleniem. Tak zwyczajnie, po babsku. Nie każdy jest Chodakowską.

Nie każdy jest Chodakowską i nie każdy musi być Chodakowską!

Myślisz, że nie powinnam wstawiać tu tego screena? Wiesz, nikt jej nie robi zdjęć z ukrycia, filmy są przecież publikowane, dostępne dla każdego. Chodziło o to, że na takich właśnie materiałach widać jak Hania nas oszukuje...
Stary 2013-12-28, 15:25   #2316
.Lu.
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karma87 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że tu jest zdjęcie zrobione bardziej od góry i ustawiła się też trochę bokiem do zdjęcia.
to na pewno ta sukienka z PNS? No nie wiem....
.Lu. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 15:26   #2317
karma87
Raczkowanie

Tak to ta sukienka ...
karma87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 15:27   #2318
sylwoha
Zakorzenienie

Ej ja nie jestem chodakowska

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 15:28   #2319
201607131106
Konto usunięte

Carli ma tylko 23 lata?
Stary 2013-12-28, 15:29   #2320
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Nie każdy jest Chodakowską i nie każdy musi być Chodakowską!

Myślisz, że nie powinnam wstawiać tu tego screena? Wiesz, nikt jej nie robi zdjęć z ukrycia, filmy są przecież publikowane, dostępne dla każdego. Chodziło o to, że na takich właśnie materiałach widać jak Hania nas oszukuje...

Rozumiem Ja czasami nie mogę patrzeć w lustro czy na zdjęcia, które mi ktoś cyknął. Czuję się największym kaszalotem. I chyba każda z nas tak ma, niezależnie od figury. A gdyby ktoś jeszcze się rozpisywał na forum na temat moich rozmiarów to bym miała chroniczny dzień paszteta, spisany na straty. Ale to ja. Może Hania ma więcej dystansu i poczucia wartości

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 15:33   #2321
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Rozumiem Ja czasami nie mogę patrzeć w lustro czy na zdjęcia, które mi ktoś cyknął. Czuję się największym kaszalotem. I chyba każda z nas tak ma, niezależnie od figury. A gdyby ktoś jeszcze się rozpisywał na forum na temat moich rozmiarów to bym miała chroniczny dzień paszteta, spisany na straty. Ale to ja. Może Hania ma więcej dystansu i poczucia wartości
myślę, że ona jest tego świadoma i wkalkulowała w koszta popularności dlatego nie robi OOTD. Może jednak do końca nie radzi z tym, jak obecnie wygląda i pozornie polepsza sobie humor wciskając sobie i innym ciemnotę, że nosi ciuchy w rozmiarze 38 :/

Edytowane przez akasha84
Czas edycji: 2013-12-28 o 15:36
akasha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 15:37   #2322
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Jestem chyba jedyną osobą, której Carli się nie podoba Ma dla mnie zbyt banalną i oczywistą urodę. Jest typowo piękna, dlatego mnie nie zachwyca.

Tylko nie bijcie...
Oj, ja to bym Ci piątkę przybiła Moim zdaniem... duże oczy, zbyt krzaczaste brwi, wręcz przerażające i zbyt wielkie do twarzy, wygląda jak lalka...nie mój gust i dla mnie jest tandetna. Przy niej Angelina Jolie ma subtelną urodę ;P
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 15:40   #2323
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
aż wstałam i sprawdzilam! nie jest tak!
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 15:41   #2324
imbaa
Rozeznanie

Cytat:
Carli ma tylko 23 lata?
Ojej serio? :O Wygląda na więcej.
imbaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 15:48   #2325
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:

Nie ma możliwości, żeby taka noga, takie udo, taka pupa weszła w rozmiar 42 - 103-106 cm obwodu.
Niech Hania nosi, co chce, jest śliczna, zdolna, lubię ją, ale bez takich bajek proszę. Po co to..
Dużo kobiet kłamie w kwestii swojego rozmiaru. Mnie ostatnio rozwaliła moja przyjaciółka - typowe jabłko ( szczuplutkie nogi i duży brzuch), która jest na górze 2 razy większa ode mnie i spokojnie dałabym jej rozmiar 44-46 na górze, a ona stwierdziła, że żakiet w rozmiarze 42 jest stanowczo za duży I potem spotyka się na ulicach dziewczyny w pękających w szwach ubraniach

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
Napisane przez imbaa Pokaż wiadomość
Ojej serio? :O Wygląda na więcej.
Makijaż dodaje lat, chociaż jej nawet bez niego dałabym więcej niż ma
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 15:49   #2326
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aishowa Pokaż wiadomość
Dużo kobiet kłamie w kwestii swojego rozmiaru. Mnie ostatnio rozwaliła moja przyjaciółka - typowe jabłko ( szczuplutkie nogi i duży brzuch), która jest na górze 2 razy większa ode mnie i spokojnie dałabym jej rozmiar 44-46 na górze, a ona stwierdziła, że żakiet w rozmiarze 42 jest stanowczo za duży I potem spotyka się na ulicach dziewczyny w pękających w szwach ubraniach [COLOR="Silver"]
np. Princessę w Warszawie
Stary 2013-12-28, 15:53   #2327
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aishowa Pokaż wiadomość
Dużo kobiet kłamie w kwestii swojego rozmiaru. Mnie ostatnio rozwaliła moja przyjaciółka - typowe jabłko ( szczuplutkie nogi i duży brzuch), która jest na górze 2 razy większa ode mnie i spokojnie dałabym jej rozmiar 44-46 na górze, a ona stwierdziła, że żakiet w rozmiarze 42 jest stanowczo za duży I potem spotyka się na ulicach dziewczyny w pękających w szwach ubraniach
Głupie to jest,wyparcie czy coś.Ja miałam odwrotnie jak poszłam do brafiterki i dobrała mi miskę C,potem koleżanki pytały mnie jaki wyszedł mi rozmiar i mówiły- jak to możliwe,że masz C,ty masz małe cycki,pokaż ten stanik.Tak jakbym chciała sie chwalić,jakie to one duże,a sa jakie były.Te cyfry i literki za bardzo działają ludziom na psyche,tak samo jest z wagą.
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 15:54   #2328
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Głupie to jest,wyparcie czy coś.Ja miałam odwrotnie jak poszłam do brafiterki i dobrała mi miskę C,potem koleżanki pytały mnie jaki wyszedł mi rozmiar i mówiły- jak to możliwe,że masz C,ty masz małe cycki,pokaż ten stanik.Tak jakbym chciała sie chwalić,jakie to one duże,a sa jakie były.Te cyfry i literki za bardzo działają ludziom na psyche,tak samo jest z wagą.
Ricky... szok!
Stary 2013-12-28, 15:55   #2329
xoxo_gg
Raczkowanie

Cytat:

xoxo_gg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 16:12   #2330
.Lu.
Raczkowanie

Cytat:
Waga! Nikt nie wierzy, że ważę tyle co ważę - uważają, że ważę mniej. I potem chłopaki mają na imprezach problem, jak im się włącza pomysł "to ja Cię podniosę". Swoją drogą, nie wiem skąd ten pomysł...
.Lu. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 16:16   #2331
Hadassah
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez .Lu. Pokaż wiadomość
Ojej....to ja też dorzucę swoje 4 grosze...na ogół jak coś napiszę, to temat zamiera

Co fason to fason. W taki krój jak ma Hanka wbiłabym się bez problemu w 34/36, z górą 36/38 i biodrami 38/40. Jak już same zauważałyście, to są fasony pasowane na górze sylwetki, co się dzieje na dole, nikt nie wie. Zmieszczą się w tym "kloszu" i biodra 44/46. Hanka za to nigdy nie wbiłaby się w fasony, które noszę, np.: http://www.zszafydoszafy.pl/sukienka...a-z-metka-r-36 (takiej nie mam, ale mohito szyje na jednym wzorze), bo on wymaga proporcjonalnej sylwetki (przy czym odnoszę wrażenie, że rozmiar 36 to 36 na górze i 38 na dole).
Stąd to jej uparte przekonywanie, że nosi jakiś tam rozmiar. W co się wbije, to się wbije i potem może pisać wszystko...najwyraźniej coś jej to robi pozytywnego.

I nie używam słowa "wbijać się" z wydźwiękiem negatywnym, sama wbijam się w mniejsze niż noszę rozmiary, czasem i w 32, mam masę żakietów 34, a w niektóre XS weszłabym 3 razy. Hanka też by się w te XS zmieściła. Miałyby inny fason, bo nie byłyby luźnymi tunikami, a bluzkami dopasowanymi, ale dałaby radę....

Poza wszystkim, wydaje mi się, ze od jakiś 4-5 lat coś globalnie stało się z rozmiarami - wszystkie przesunęły się o oczko - ja nie chudnę, a nagle z 40/38 noszę 38/36 (no albo mniejsze, ale to nie moja zasługa, a producenta)...

A co do jej stylu - to zupełnie mi się nie podoba to, że zakłada namioty zamiast spódnicy. Można ubrać się lepiej do tego typu sylwetki.
I kamera w TV nie dodaje kilogramów...przecież jak sama się kręci, to jakoś jej się kilogramy nie dodają....
Zgadzam się obecna rozmiarówka to przesada - już w którejś cześci pojechałam z podobną przemową

Co do Hani... a ona nie miała przypadkiem ok 160cm? Bo wtedy może się mieścić w mniejsze rozmiary niż nam się wydaje...

I też mam koleżankę, z którą chodzę na szoping i która nieugięcie twierdzi że to 36 jest w sam raz, gdzie jej rozmiar to 38 lub w sklepach z mniejsza rozmiarówką (np. zara) 40... Ale skubana jest cholernie zgrabna . Zauważyłam, że osoby które całkiem sporo schudły dzielą się na dwie strony - pierwsza: nie wierzy i nadal chce chodzić w dużych ciuchach, druga: na fali entuzjazmu z uporem maniaka chce się wbijać w mniejszy rozmiar, nieliczni od razu są przyzwyczajeni do nowego rozmiaru .
Hadassah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 16:28   #2332
201607131110
Konto usunięte

Dziewczyny, mogę sobie chwilę pojęczeć? Rozchorowałam się na święta (ostatnio chora byłam ze trzy lata temu), do tego dziś doszła migrena (a mam jej naprawdę nieprzyjemne) i pierwszy dzień okresu... jeeeeeeee! Koniec jęków... nie miałam gdzie tego wywalić

PS. Z ciekawości weszłam do szusz zobaczyć, jakie komentarze wygrały depilator... i się załamałam....

Edytowane przez 201607131110
Czas edycji: 2013-12-28 o 16:35
Stary 2013-12-28, 16:32   #2333
sylwoha
Zakorzenienie

a hania to rocznik 87 czy 88?
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 16:35   #2334
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylwoha Pokaż wiadomość
a hania to rocznik 87 czy 88?
87
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 16:38   #2335
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez imbaa Pokaż wiadomość

widzę, że nowoczesna rodzinka!
Cytat:
<3

hahhaa
dziadek dostal tablet za 1zl i mam na pol roku dla siebie, a potem jak bede miec nowego lapsa w koncu, to mu zwroce i sobie zalozy internet, bo musialam mu tlumaczyc, ze bez internetu to nie bardzo ma sens

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
Ricky... szok!

haha
jakis przełomowy ten koniec roku
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 16:41   #2336
201607131110
Konto usunięte

Cytat:
Aga R1 tydzień temu

Podoba mi się jak ewaluuje Twój styl, podejście do życia, to jak dojrzewasz. Choć sama jestem już sporo po 40 lubię Cię oglądać. Oglądamy z moją córką - dwu pokoleniowo i każda z nas znajduje coś dla siebie. Podoba mi się również jak chronisz prywatność a jednocześnie wszystko co interesujące film zawiera.
Ciekawe jak sprawdza się ten depilator bo jak wiadomo z wiekiem skóra nie jest tak napięta i depilacja jest niestety mniej komfortowa.
Pozdrawiam Cię serdecznie."
Cytat:
ulcia4141 tydzień temu

Po pierwsze i chyba najważniejsze, Szusz wyglądałaś obłędnie, nawet nie jak milion, ale jak miliard dolarów. Jeśli chodzi o depilator, to nigdy takowego nie posiadałam, a chciała bym. Głownie ze względu na to, że dobija mnie golenie się maszynka codziennie, rano to robię, a wieczorem już mam szorstkie nogi i bardzo swędzące. Myślę, że depilator by się u mnie sprawdził, ból nie jest mi straszny, a swoimi przemyśleniami chętnie się podzielę 
Zwyciężczynie
Stary 2013-12-28, 16:43   #2337
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Zwyciężczynie
No starają się dziewczyny, bo można wygrać depilator
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 16:48   #2338
201607131110
Konto usunięte

Nie mogę się doczekać recenzji depilatora (bo taka jest część wygranej) pani, która napisała o ewaluacji, o chronieniu prywatności i użyła dwóch przecinków w całej wypowiedzi
Stary 2013-12-28, 17:15   #2339
201606242122
Konto usunięte

ja współczuję Hani, bo nie potrafiłabym się ubrać mając taką figurę.
zresztą mnie jest ciężko się ubrać nawet teraz jak noszę 38/40 bo mi się nic w sklepach nie podoba więc
201606242122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 17:31   #2340
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuleyka89 Pokaż wiadomość
ja współczuję Hani, bo nie potrafiłabym się ubrać mając taką figurę.
zresztą mnie jest ciężko się ubrać nawet teraz jak noszę 38/40 bo mi się nic w sklepach nie podoba więc
Bez przesady 38/40 to normalny rozmiar.

A Hania mogłaby pomyśleć o ubraniach szytych na miarę. Bo szkoda że tak się niedobranymi ciuchami szpeci.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości