|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
co zrobic? kto pomoze :(
....
Edytowane przez cookiepl17 Czas edycji: 2014-02-10 o 20:40 Powód: nieznana |
|
|
|
|
#2 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: co zrobic? kto pomoze :(
Cytat:
|
|
|
#3 |
|
astro-loszka
|
Czemu dajesz sobą tak pomiatać? Co jeszcze robisz w tym związku z chamem? Czemu z nim jesteś? Co ci daje ten związek?
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Twój facet to istny gbur!! Nie wiem jak możesz znosić takie jego zachowania. Rzuciłabym go zaraz po tym tekscie który Ci powiedział.
Twoje zachowanie jest jednak nie fair bez względu na to jaki jest Twój facet. Zastanów się na spokojnie czego chcesz i podejmij decyzje. Byś nie żałowała bez względy na to jak potoczą się sprawy z ewentualnym nowym facetem. |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyno daj sobie spokój z gościem, co on w ogóle sobą reprezentuje? Miej szacunek dla siebie bo w tym momencie Ci go brakuje skoro dajesz się tak traktować. A póki nie masz szacunku sama do siebie to tym bardziej nie otrzymasz go od nikogo!!! Jesteś kobietą, faceci mają o Ciebie zabiegać i traktować jak swoją panią a nie przedmiot do zaspokajania potrzeb!!! To o Twoje potrzeby powinien najpierw zadbać a dopiero myśleć o sobie.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Zerwij z nim i zacznij nowy związek. W czym problem? Facet traktuje cię jak śmiecia a ty dalej z nim jesteś? Ile masz lat?
|
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
Boże drogi, naprawde az tak nie szanujesz samej siebie ?
Zerwij natychmiastowo ze sku***em z ktorym jesteś, a zdradził Cię zapewne nie raz, wierz mi. Co do drugiego chłopaka.. pospotykaj sie z nim - na razie bardziej na stopie koleżenskiej i moze cos fajnego i normalnego (!) z tego wyjdzie
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Facet, którego nazywasz swoim chłopakiem Cię nie szanuje i tego raczej nie zmienisz. Ty siebie też nie szanujesz, ale akurat na to masz wpływ. Naprawdę nie wiesz, co powinnaś zrobić, co będzie dla Ciebie najlepsze?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
18..on 25 i jest moim pierwszym, prawdziwym chłopakiem, to chyba dlatego nie potrafie sie z nim tak rozstac. Probowalam, ale zawsze konczylo sie to tym, ze wracalismy do siebie..
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Ale jakie masz wyrzuty sumienia dziewczyno? To on jest tym złym. To on źle cię traktuje. To on piszę i umawia się z innymi dziewczynami. Jeśli czujesz się źle to zrób przysługę samej sobie i zakończ też związek jak najszybciej. Pokaż, że masz do siebie szacunek i że jesteś mądrą dziewczyną. Nie daj sobą pomiatać, bo ten twój pseudo chłopak to wykorzysta.
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez milagros89 Czas edycji: 2013-12-28 o 22:41 |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
No nie mogę, naprawdę istnieją tak tępe dziewczyny jak Ty autorko? Wybacz za moją dosadność, ale skoro facet oznajmił Tobie, ze znudzilaś mu się, spotykacie się raz na miesiąc i to tylko wtedy kiedy chce sobie ulżyć i Ciebie przelecieć, a Ty jeszcze mówisz, że jesteś z nim w związku? Czy on w ogóle wie, że jeszcze uważasz was za parę? Skoro poznałaś chłopaka, który Ciebie szanuje to dlaczego po prostu nie zerwiesz tamtej znajomości? Ja nie wiem jak można wykazywać się takim brakiem szacunku do samej siebie i nawet brakiem oznak, że coś pod czaszką pracuje...
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez milagros89 Czas edycji: 2013-12-28 o 22:50 |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Piszesz że to Twój pierwszy związek, ale prawda jest taka że to nawet nie jest zły związek- to jakiś dziwny układ między Tobą a nim, coś na zasadzie że Ty udajesz że myślisz że jemu zależy, a on czasem poudaje (lub nie) że jemu też trochę zależy, a wtedy obydwoje po odbyciu tych grzeczności idziecie do łóżka. I nie rozumiem czemu się boisz, bo jeżeli tego, że już go nie będzie to powiem Ci że nic straconego- takich chamów i buraków będziesz jeszcze miała na pęczki. Jeżeli boisz się jego reakcji to nie ma czego- on i tak ma Cię gdzieś. Bądź jutro twarda i nie rozczulaj się nad nim.
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najbardziej winna całej sytuacji jesteś Ty i tylko Ty decydujesz o takim przebiegu spraw.
|
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez milagros89 Czas edycji: 2013-12-28 o 23:39 |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
hej, pomozcie
nie wiem czy dobra rubryke wybralam, ale 20 min temu dopiero sie zarejestrowalam. otoz jestem ze swoim chlopakiem prawie 4 lata, mam corke ma ponad 5 lat. corka mowi do niego tata bo nie zna biologicznego ojca to dobrze, bo on jej nigdy nie chcial. nigdy go nie zdradzilam, nigdy bym tego nie zrobila, nie lubie pisac o sobie, ale uwazam ze jestem atrakcyjna i mam wielu adoratorow. nie interesuja mnie inni mezczyzni. jestem wzorowa matka, zona i kochanka. nie szlajam sie po dyskotekach, nie przegapilam, zadnej choroby mojej coreczki, zawsze poprostu jestem. kocham mojego mezczyzne bardzo, wiem, ze mnie nie zdradza, no tego nikt nie wie, ale zawsze to ja musze PRZYCHODZIC PIERWSZA, on przychodzil tylko wtedy gdy nasz zwiazek byl na wlosku. to ja zabiegam o seks czy to jest normalne? ostatnio sie poklocilismy, nie czuje sie ani troche winna i powiedzialam, ze tym razem pierwsza nie pojde, ale widze, ze jemu tez sie nie spieszy. co mam zrobic ?
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: hej, pomozcie
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.

trzymaj się i daj znać jak sytuacja