Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-28, 22:26   #2161
kascysko
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44325095]a myślisz, że dam Nam obu radę? [/QUOTE]
To przecież informatyk, czymś sobie chyba zasłużyli na taką a nie inną sławę, nie?
Cytat:
Napisane przez avilka77 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
Będe ogromnie wdzięczna za udzielenie mi odpowiedzi na pytanie
czy mogę do wody brzozowej z isany dodać świeżo wyciskany sok z rzepy czarnej ( jako wcierka w skalp na wypadanie ) i trzymać w lodówce i używać tego później bez obaw? mam 3 butelki w lodowce i zamierzam je po kolei zużyć woda brzozowa z isany ma chyba sporo alkoholu więc może będą dobrze zakonserwowane
Żeby ona jeszcze sam etanol miała... Ma na bogatości alkoholu izopropylowego i osobiście uważam ją za jedną z najgorszych wód brzozowych na rynku.

Mieszać możesz, ale dobroci w soku z czarnej rzepy i tak będą mocno niestabilne, w ciągu tygodnia niewiele zostanie.
Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
No, już sobie zapisuję. Chciałabyś coś jeszcze?
Każdy dziwny lakier przytulę A potem wybierzesz sobie walutę wymiany

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Ver, w Sosnowsi bałabym się zamieszkać, a w odwiedziny do Was musiałabym paszport brać
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 22:32   #2162
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
Obiecałam wam, że wstawię zdjęcie loków z prostownicy, które stworzyłam na Wigilię.

https://wizaz.pl/forum/album.php?alb...ctureid=170465

Tak wyglądały.
ładne

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
To przecież informatyk, czymś sobie chyba zasłużyli na taką a nie inną sławę, nie?
no raczej coś jeszcze zostało do ustalenia?
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 22:34   #2163
201704240919
Konto usunięte

Kas, liczę na Twoja pomoc Mój brat ma okropny trądzik,.od dwóch miesięcy ma nawrót i załamuje ręce. Jak na umysl ciagle grzebie przy twarzy i potrzebuje czegoś, co da dość szybkie efekty (wiem, ze cierpliwość to podstawą, ale brat jest załamany) . I mam do Ciebie pytanie...czy seria peelingow przeprowadzonych w domu jest jak najbardziej ok? Zastanawiam się nad salicylem, ale kusi mnie też glikol i mlekowy. Nie wiem co wybrać. Zamierzam zaczynać z 10% stezeniem z lekko zawyżonym pH na sam początek? Myslalam też o toniku, ale chyba zafunduje mu coś mega nawilzajacego. Będę wdzięczna za odpowiedź .

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 22:37   #2164
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Każdy dziwny lakier przytulę A potem wybierzesz sobie walutę wymiany
Piaskowe Delie też, gdybym przypadkiem znalazła? Ja po obejrzeniu pierdyliarda zdjęć jestem napalona jak szczerbaty na suchary, nawet jeśli mają schnąć wieki i ciągnąć się, jak gluty, o!

Powiedz mi, co zrobić z odstającymi skórkami (najbardziej na nosie, brodzie) i czy podkłady mineralne mogą uczulać, pogarszać stan cery?
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 22:42   #2165
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Kas, liczę na Twoja pomoc Mój brat ma okropny trądzik,.od dwóch miesięcy ma nawrót i załamuje ręce. Jak na umysl ciagle grzebie przy twarzy i potrzebuje czegoś, co da dość szybkie efekty (wiem, ze cierpliwość to podstawą, ale brat jest załamany) . I mam do Ciebie pytanie...czy seria peelingow przeprowadzonych w domu jest jak najbardziej ok? Zastanawiam się nad salicylem, ale kusi mnie też glikol i mlekowy. Nie wiem co wybrać. Zamierzam zaczynać z 10% stezeniem z lekko zawyżonym pH na sam początek? Myslalam też o toniku, ale chyba zafunduje mu coś mega nawilzajacego. Będę wdzięczna za odpowiedź .
Wiesz, peelingi nie dają tak mocnego efektu jak codzienne używanie toniku. Zrób mu 8-10% tonik z kwasem mlekowym z lekko obniżonym pH i niech używa wieczorem, ewentualnie dwa razy dziennie, jak nie boi się jaszczurzenia. Seria peelingów nie da takich efektów.
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44325385]
no raczej coś jeszcze zostało do ustalenia? [/QUOTE]
Czas i miejsce

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Piaskowe Delie też, gdybym przypadkiem znalazła? Ja po obejrzeniu pierdyliarda zdjęć jestem napalona jak szczerbaty na suchary, nawet jeśli mają schnąć wieki i ciągnąć się, jak gluty, o!

Powiedz mi, co zrobić z odstającymi skórkami (najbardziej na nosie, brodzie) i czy podkłady mineralne mogą uczulać, pogarszać stan cery?
No, chętnie Interesują mnie z tego zdjęcia: I rząd: 2,3; II rząd: 1,3; III rząd: 2 (ale ogólnie chcę jeden fioletowy, nie dwa, więc albo ten z I albo z III rzędu).

Peeling enzymatyczny, a po nim maseczkę nawilżającą i/lub serum i krem albo żel hialuronowy

Prawdziwe podkłady mineralne nie powinny uczulać ani pogarszać stanu cery.
Stary 2013-12-28, 22:42   #2166
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Wiesz, peelingi nie dają tak mocnego efektu jak codzienne używanie toniku. Zrób mu 8-10% tonik z kwasem mlekowym z lekko obniżonym pH i niech używa wieczorem, ewentualnie dwa razy dziennie, jak nie boi się jaszczurzenia. Seria peelingów nie da takich efektów.

Czas i miejsce
Ok, bardzo Ci dziękuje akurat mam mlekowy u siebie, wiec jutro już mu ukrece.

201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 22:44   #2167
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Ver, w Sosnowsi bałabym się zamieszkać, a w odwiedziny do Was musiałabym paszport brać
W sumie to Ci się nie dziwię, że się boisz, bo tam w drodze do Biedry po zmroku można mieć więcej przygód niż bohaterowie horrorów: przejście przez podejrzany park w kozaczkach gdzie o mało się nie zabiłam, spotykanie na każdym kroku pijanych meneli, ludzie wyprowadzający swoje psy, które sprawiają wrażenie jakby się miały zerwać z łańcucha, mgła i prawie wcale oświetlenia. Tam nawet kobiety z dziećmi w wózkach potrafią być przerażające
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44325385]no raczej coś jeszcze zostało do ustalenia? [/QUOTE]
Oszalały

Idę jakąś maskę na mordę nałożyć

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 22:45   #2168
201703240903
Konto usunięte

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44325385]ładne

no raczej coś jeszcze zostało do ustalenia? [/QUOTE]

Dzięki. Robiłam je pół godziny przed wyjściem, więc efekt nie wyszedł idealny, ale bardzo długo się utrzymały. Ponad 5h
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 22:45   #2169
Konto usunięte

Cytat:
Czas i miejsce
trzeba wybrać miejsce, które będzie pasowało całej trójce bo godzina to już pikuś

Edytowane przez f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Czas edycji: 2013-12-28 o 22:47
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-28, 22:51   #2170
kascysko
Zakorzenienie

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44325548]trzeba wybrać miejsce, które będzie pasowało całej trójce bo godzina to już pikuś [/QUOTE]

Normalnie mam od kilku dni problem. Jem dziwne rzeczy - typu ogórki konserwowe wraz z zalewą przegryzane Milką orzechową i śledziami w śmietanie, po przebudzeniu (a nie po mieszaniu dań) mdli mnie z godzinę, cholernie bolą mnie piersi, a jestem po @... jakby było jakieś prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży to już bym galopowała po test. Ale takiej możliwości nie ma - o so chozi więc?
Stary 2013-12-28, 22:59   #2171
Konto usunięte

Cytat:
co do tego na biało to moja współlokatorka, czy koleżanka z roku mają tak bardzo często, a nie mają sposobności by być w ciąży, chyba, że współlokatorka jest wiatropylna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-28, 23:02   #2172
kascysko
Zakorzenienie

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44325713]co do tego na biało to moja współlokatorka, czy koleżanka z roku mają tak bardzo często, a nie mają sposobności by być w ciąży, chyba, że współlokatorka jest wiatropylna [/QUOTE]
Ja dziwne smaki miewam, ale te poboczne objawy są niepokojące.
Szczególnie, że cycki też mi urosły
Stary 2013-12-28, 23:03   #2173
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez delightful_ Pokaż wiadomość
! Pierwsze jest po warkoczu, drugie po ugniataniu z glutkiem lnianym, pozostawione do samodzielnego wyschnięcia
A, ja jeszcze nie pochwaliłam, przepiękne!

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Też bym chciała się sama zafarbować, ale że to blond i odrost to jednak głupio ryzykować..
No blondu to też bym pewnie sama nie kładła, ale porzeczkę... czemu nie . Najwyżej będę biegła po ciemną szamponetkę, co by tę sromotę na łbie czymś przykryć.

Cytat:
Obiecałam wam, że wstawię zdjęcie loków z prostownicy, które stworzyłam na Wigilię.

Tak wyglądały.
Bardzo ładne .

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 05:14   #2174
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwrobel2
A jakie masz? Które możesz polecić?
Ad. 1 - wszystkie - tak chciałam napisać. Zorientowałam się jednak w nowej ofercie sklepu i napiszę : połowę.
Ad. 2 - objętość i nawilżenie, tak szampon jak i odżywkę. Przeczytałam, że delightful_ właśnie tego rodzaju nie poleca. Potwierdza się, po raz już któryś z kolei, że od osobniczych preferencji wszystko zależy. Odżywki bardzo niewydajne ( 1 szampon + 2 odżywki).
W ostatniej dostawie przyfrunęły te kosmetyki w opakowaniach o zmienionym kolorze. Jak dla mnie to znak, że coś zamataczyli. Składów nie czytam, bo zbyt długie i za małe literki, ale skóra i włosy mi podpowiadają : dobre te cuda, ale już nie tak jak poprzednio.
Teraz będę coś z nowości z NS zamawiać.

Cytat:
Napisane przez deszczowypies
się tak myli pojęcia i skalę zagrożenia, że głowa mała.
Taki minimalny wtręt : a moim zdaniem skala zagrożeń i niebezpieczeństw z tym związanych jest tak monstrualna, że za mało się mówi. Powinno się trąbić na około i na każdym słupie ostrzeżenia rozwieszać.

Cytat:
Napisane przez edytah10
Co do cycków - gadałam o nich wczoraj z D. (Lubym)

Sorry, nie mogłam się powstrzymać, bo jeszcze z żadnym ze swoich absztyfikantów czy epuzerów o cyckach nie rozmawiałam. Dobre !

Cytat:
Napisane przez rozwydrzona Pokaż wiadomość
a no czy nie warto czasem trochę pobyć w świecie pełnej szczęśliwości i latania nad ziemią?
Warto ! Oj, warto...
Trzeba tylko o spadochronie nie zapomnieć.

Cytat:
XMinor, taniec brzucha!
Też za ta opcją opowiadam się. Bardziej seksowne.

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Przy okazji powiem, że Hebe jest w tym tygodniu -40% na poszczególne marki makijażowe.
Matko kochana, nie dojadę A mam od dłuższego czasu chciejstwo, żeby cienie od Misslyn spróbować.

Cytat:
Napisane przez Inkus97 Pokaż wiadomość
zdążyłam się już przekonać, że faceci ( których dotychczas ) spotkałam w swoim życiu, będący w moim wieku są niedojrzali i potrafią mieć dziewczynę " dla lansu " i gdy już im się znudzi, wymieniają na lepszy model
Często osobnicze inklinacje do zachowań, a nie metryka odgrywają tu rolę.

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Pokaż wiadomość
że niby rzepak na włosy? oj nie!! za tłusto!!
A czym się rożni tłustość rzepakowego od np. lnianego czy tego z awokado ? Kujawski jest bardzo dobry i, co jest nad wyraz prawdopodobne, lepszy na Twoje włosy niż kokos {khadi}. Wydaje mi się, że masz wysokoporowe. Radziłabym Ci zainteresować się olejami z przewagą kwasów wielonienasyconych i jednonienasyconych.

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Jestem brzuchowym samoukiem, ale jakoś tak by mi wstyd bylo przed facetem chyba
Coś Ty ? To się nazywa urozmaicenie życia intymnego Lew - Starowicz Ci to potwierdzi

Cytat:
Napisane przez pannaatopowa Pokaż wiadomość
chwilowo mnie stać na droższe olejki
No i co z tego ? Droższy nie zawsze lepszy. Na przykład u mnie ten osławiony olej arganowy, tak na skórze, jak i na włosach, działanie ma paskudne, a po oleju z róży piżmowej przez dwa tygodnie kosmetyczka mi twarz leczyła.
Jak się zdążyła zorientować siedzisz u Niemiaszków. Dlaczego nie zainteresujesz się kosmetykami z firmy Guhl ? Godne zainteresowania się nimi są.

Cytat:
Dobrze powiedziane : "nie powinny". Ale mogą i do tego straszliwie wysuszają skórę.

deszczowypies, ze mnie to żadna dyplomowana stylistka paznokci, ale nie piłuj paznokci w dziubaki. To takie szpetno-paskudniaste.
Subiektywna ocena, o niestosowanie kar cielesnych uprasza się.
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 05:49   #2175
avilka77
Raczkowanie

Żeby ona jeszcze sam etanol miała... Ma na bogatości alkoholu izopropylowego i osobiście uważam ją za jedną z najgorszych wód brzozowych na rynku.

Mieszać możesz, ale dobroci w soku z czarnej rzepy i tak będą mocno niestabilne, w ciągu tygodnia niewiele zostanie.

Czyli moje wcierki sa bez sensu i lepiej bedzie jak je wyleje?
avilka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 06:39   #2176
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Heroldin, jak ja Cię uwielbiam
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 07:12   #2177
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
No, chętnie Interesują mnie z tego zdjęcia: I rząd: 2,3; II rząd: 1,3; III rząd: 2 (ale ogólnie chcę jeden fioletowy, nie dwa, więc albo ten z I albo z III rzędu).

Peeling enzymatyczny, a po nim maseczkę nawilżającą i/lub serum i krem albo żel hialuronowy

Jaka lista! Pomyślę, vo jeszcze mogę zdobyć u siebie

Tę maskę BingoSpa z glinką mogę podciągnąć pod nawilżającą?

W takim razie moje są "lewe", na dodatek strasznie mi nie służą.
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44325713]co do tego na biało to moja współlokatorka, czy koleżanka z roku mają tak bardzo często, a nie mają sposobności by być w ciąży, chyba, że współlokatorka jest wiatropylna [/QUOTE]
Też tak miewam bardzo często, nawet z objawami pobocznymi
Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Matko kochana, nie dojadę A mam od dłuższego czasu chciejstwo, żeby cienie od Misslyn spróbować.

Dobrze powiedziane : "nie powinny". Ale mogą i do tego straszliwie wysuszają skórę.
Jak ja Cię nie lubię! Przypomniałaś mi, że miałam kupić sobie na spróbowanie piaskacza Misslyn

O tak, z saharą na pysku już sobie nie radzę. Wolałam - jak dawniej - mieć tłustą cerę i świecić się jak psu genitalia, niż łuszczyć się jak jaszczór.
Stary 2013-12-29, 07:23   #2178
Floria
Zadomowienie

Hej
Melduję posłusznie, że ten wątek jest lepszy od telenoweli
Dzięki Waszemu wariactwu zakupiłam wczoraj kilka lakierów do paznokci i pomalowałam się pierwszy raz od 6 lat
Mój synek był bardzo zainteresowany i też chciał oczywiście (a kładłam śliwkę ). Powiedział, że wyglądam "przepięknie" (ale to taki wiek, że mama jest najpiękniejsza na świecie i w ogóle "naj").
Kas pewnie będziesz miała problem z owu, może cykl bez owu, albo opóźnioną, tak mi się zdaje. Tak jakby progesteron nie spadł. Może pobierz sobie trochę wiesiołka, ale tego wzbogaconego (omega 3 - omega 6).
Floria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 07:36   #2179
delightful_
Zadomowienie

GG do delightful_

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
O mamuniu

Cytat:

Myślałam, że impotencja to wtedy, gdy pędzelek nie staje i nie można malować. Strzelałam raczej w zmianę upodobań

Cytat:
Napisane przez dilula Pokaż wiadomość
Rozkloszowana matowa skóra też jest na mojej zakupowej liście

Mnie się bardzo podobają
Na mojej również, ale we wszystkich, które mierzyłam dotychczas moje biodra wyglądają jak samolot

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
No proste to one nie są
Jeżeli po myciu nie potraktuję ich glutkiem, wierzchnia warstwa jest pofalowana i lubi się puszyć, a spodnia jest prawie prosta i gładka Żeby miał ładne fale muszę myć włosy rano i ugnieść je z glutkiem, odczekać, aż się wysuszą i mogę wyjść, efekt trzyma się cały dzień . Po nocy nic już nie zostaje, a próbowałam luźnych warkoczy, koczków- nic nie chroni fal przed zniszczeniem, więc na drugi dzień włosy muszę spinać . Żeby nosić codziennie fale, musiałabym codziennie myć i ugniatać. Niestety to zabiera zbyt dużo czasu Macie, kochane, jakieś sposoby na ten problem ? Coś, żeby fale przez noc się nie uszkodziły ?

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44324934]delightful ale włosy
[/QUOTE]
Dziękuję !
Cytat:
cześć dziewczyny

btw. od paru dni wcieram wieczorem ta wodę brzozową z rzepą ( nie wspominałam o niej rodzicom) wczoraj rodzice z bratem dostali szału chodzili po całym domu i węszyli szukając żródłą tego smrodku oczywiście nie przyznałam się że mam coś z tym wspólnego i szukałam razem z nimi

Cytat:

Tak wyglądały.
Bardzo ładne ! Nigdy nie umiałam robić fal prostownicą

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
A, ja jeszcze nie pochwaliłam, przepiękne!
Dziękuję !

Ale się niewyspaam
delightful_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-29, 08:19   #2180
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
A czym się rożni tłustość rzepakowego od np. lnianego czy tego z awokado ? Kujawski jest bardzo dobry i, co jest nad wyraz prawdopodobne, lepszy na Twoje włosy niż kokos {khadi}. Wydaje mi się, że masz wysokoporowe. Radziłabym Ci zainteresować się olejami z przewagą kwasów wielonienasyconych i jednonienasyconych.

No i co z tego ? Droższy nie zawsze lepszy. Na przykład u mnie ten osławiony olej arganowy, tak na skórze, jak i na włosach, działanie ma paskudne, a po oleju z róży piżmowej przez dwa tygodnie kosmetyczka mi twarz leczyła.
Jak się zdążyła zorientować siedzisz u Niemiaszków. Dlaczego nie zainteresujesz się kosmetykami z firmy Guhl ? Godne zainteresowania się nimi są.

Talk niestety nie wszystkim służy
Cytat:
Czyli moje wcierki sa bez sensu i lepiej bedzie jak je wyleje?
Ta brzozowa Isana na pewno
Cytat:
Jaka lista! Pomyślę, vo jeszcze mogę zdobyć u siebie

Tę maskę BingoSpa z glinką mogę podciągnąć pod nawilżającą?

W takim razie moje są "lewe", na dodatek strasznie mi nie służą.
Ale Ci się trafiła wymagająca koleżanka Ale zrezygnuj z kupna oleju, właśnie dostałam prezent

Możesz

Pewnie na talku pędzone.
Cytat:
Napisane przez Floria Pokaż wiadomość
Hej
Kas pewnie będziesz miała problem z owu, może cykl bez owu, albo opóźnioną, tak mi się zdaje. Tak jakby progesteron nie spadł. Może pobierz sobie trochę wiesiołka, ale tego wzbogaconego (omega 3 - omega 6).
Wiesz, od co najmniej pół roku nie miałam regularnego okresu, więc pewnie masz rację
Cytat:
Napisane przez delightful_ Pokaż wiadomość

Jeżeli po myciu nie potraktuję ich glutkiem, wierzchnia warstwa jest pofalowana i lubi się puszyć, a spodnia jest prawie prosta i gładka Żeby miał ładne fale muszę myć włosy rano i ugnieść je z glutkiem, odczekać, aż się wysuszą i mogę wyjść, efekt trzyma się cały dzień . Po nocy nic już nie zostaje, a próbowałam luźnych warkoczy, koczków- nic nie chroni fal przed zniszczeniem, więc na drugi dzień włosy muszę spinać . Żeby nosić codziennie fale, musiałabym codziennie myć i ugniatać. Niestety to zabiera zbyt dużo czasu Macie, kochane, jakieś sposoby na ten problem ? Coś, żeby fale przez noc się nie uszkodziły ?
Stylizator sklepowy, który być może zrobi Ci sucharki na noc.
Stary 2013-12-29, 08:26   #2181
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Coś Ty ? To się nazywa urozmaicenie życia intymnego Lew - Starowicz Ci to potwierdzi
Taa , teraz to bede miala zycie intymne ze hej straszny ze mnie smieszek i zaczelabym rechotac jak zaba poczekam na grafik na 2014 i zobacze co jest w lepszej godzinie

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 08:31   #2182
kascysko
Zakorzenienie

Pomalowałam się zwykłym, drogeryjnym podkładem i tak:
Rimmel Stay Matte jest dla mnie nie do nałożenia solo, muszę go rozmieszać w proporcji 1:5 mniej więcej z kremem

No ale twarz mam idealną
Stary 2013-12-29, 09:04   #2183
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
Kobieto, one były na tygodniu jakimś tematycznym czy po prostu są dostępne? Bo jak ta druga opcja, to w Krakowie wsiadam w dyliżans i jadę!
One są z serii exlusive czy jakoś tak, więc w sumie pojawiają się raz na jakiś czas, teraz była dostawa przed świętami, więc mogą jeszcze być
były jeszcze oleje z dyni za 15 i z pistacji za 13...
Jak chcesz moge zajrzeć jakoś w tym tygodniu i ci kupić jak będą

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 09:06   #2184
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
One są z serii exlusive czy jakoś tak, więc w sumie pojawiają się raz na jakiś czas, teraz była dostawa przed świętami, więc mogą jeszcze być
Dziękuję, ale w Krakowie mam parę Lidlów, obskoczę
Stary 2013-12-29, 09:09   #2185
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Ale Ci się trafiła wymagająca koleżanka Ale zrezygnuj z kupna oleju, właśnie dostałam prezent

Możesz
Nie takim wymaganiom musiałam sprostać

Używam ją zawsze po sodzie i od niepamiętnych czasów nie mam po peelingu buraka
Cytat:
Pomalowałam się zwykłym, drogeryjnym podkładem i tak:
Rimmel Stay Matte jest dla mnie nie do nałożenia solo, muszę go rozmieszać w proporcji 1:5 mniej więcej z kremem

No ale twarz mam idealną
Jakbyś na co dzień nie miała
Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
Olej z pistacji
Stary 2013-12-29, 09:18   #2186
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Normalnie mam od kilku dni problem. Jem dziwne rzeczy - typu ogórki konserwowe wraz z zalewą przegryzane Milką orzechową i śledziami w śmietanie, po przebudzeniu (a nie po mieszaniu dań) mdli mnie z godzinę, cholernie bolą mnie piersi, a jestem po @... jakby było jakieś prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży to już bym galopowała po test. Ale takiej możliwości nie ma - o so chozi więc?
Jesteś ofiarą Świąt Bożego Narodzenia. Ja od 6 dni nie patrzę na to co jem, gdzie jem i w jakich kombinacjach. Sernik ze śledziem i sos pieczeniowo-piernikowy= .

Cytat:
Nie wiem, kto Ci bzdur nagadał; masz normalną płytkę, już na pewno ni drobną. Z resztą napisałam, że najpierw trzeba zapuścić ze 2 mm, a później piłować boki (no i ładne czubki) po przyroście, aż trochę się odklei. Poboli, Scarrabeo potwierdzi, ale później ciężej będzie przyrastać i utrzymasz migdały
Scarrabeo potwierdza, chociaż migdałów nie ma. Ale przyrost ma konkretny i płacze z bólu, kiedy otwiera torebkę zapisaną na zatrzask magnetyczny.

Cytat:
Coraz częściej myślę o tym, żeby przenieść się na Śląsk
No to cho, powietrze u nas czystsze niż u Was, a węgiel pyszny.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 09:19   #2187
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Jakbyś na co dzień nie miała
Jajca se ze mnie robisz
Stary 2013-12-29, 09:19   #2188
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

ja dziś leżę cały dzień w łóżku, kaszel mam okrutny, gorączka jakaś jest, ostatnio tak jak nigdy, jak mam gorączkę tak mnie nawala dół pleców, że żyć się nie da!

Może za to włosy naolejuję, skorom i tak dziś paszczurnie wyglądam. Do tego pookresowy wysyp jeszcze się nie skończył.

kaś mam prośbę, mam KWAS MLEKOWY 80%, ALOES 200x i NIACYNAMID, plus wodę destylowaną, z jakich proporcji zrobić z tego tonik coby na pierwszy raz sprobować?
Stary 2013-12-29, 09:22   #2189
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Jesteś ofiarą Świąt Bożego Narodzenia. Ja od 6 dni nie patrzę na to co jem, gdzie jem i w jakich kombinacjach. Sernik ze śledziem i sos pieczeniowo-piernikowy= .

No to cho, powietrze u nas czystsze niż u Was, a węgiel pyszny.

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
kaś mam prośbę, mam KWAS MLEKOWY 80%, ALOES 200x i NIACYNAMID, plus wodę destylowaną, z jakich proporcji zrobić z tego tonik coby na pierwszy raz sprobować?
Wybierz sobie stężenie z zakresu 5-10%
Stary 2013-12-29, 09:23   #2190
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Jajca se ze mnie robisz
Gdybym nie widziała na żywo, może bym uwierzyła, oszukistko
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości