|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2161 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44325095]a myślisz, że dam Nam obu radę?
![]() To przecież informatyk, czymś sobie chyba zasłużyli na taką a nie inną sławę, nie? ![]() ![]() Cytat:
Mieszać możesz, ale dobroci w soku z czarnej rzepy i tak będą mocno niestabilne, w ciągu tygodnia niewiele zostanie. Każdy dziwny lakier przytulę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Ver, w Sosnowsi bałabym się zamieszkać, a w odwiedziny do Was musiałabym paszport brać ![]()
![]() |
#2162 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2163 |
Konto usunięte
|
Kas, liczę na Twoja pomoc
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2164 |
Spaceroholiczka
|
Piaskowe Delie też, gdybym przypadkiem znalazła?
![]() Powiedz mi, co zrobić z odstającymi skórkami (najbardziej na nosie, brodzie) i czy podkłady mineralne mogą uczulać, pogarszać stan cery? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2165 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44325385] no raczej ![]() ![]() Czas i miejsce ![]() ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
![]() Peeling enzymatyczny, a po nim maseczkę nawilżającą i/lub serum i krem albo żel hialuronowy ![]() Prawdziwe podkłady mineralne nie powinny uczulać ani pogarszać stanu cery.
![]() |
#2166 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44325385]no raczej ![]() ![]() Oszalały ![]() Idę jakąś maskę na mordę nałożyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2168 |
Konto usunięte
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44325385]ładne
![]() no raczej ![]() ![]() Dzięki. Robiłam je pół godziny przed wyjściem, więc efekt nie wyszedł idealny, ale bardzo długo się utrzymały. Ponad 5h ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2169 |
Konto usunięte
|
trzeba wybrać miejsce, które będzie pasowało całej trójce
![]() ![]() Edytowane przez f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e Czas edycji: 2013-12-28 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2170 |
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44325548]trzeba wybrać miejsce, które będzie pasowało całej trójce
![]() ![]() ![]() Normalnie mam od kilku dni problem. Jem dziwne rzeczy - typu ogórki konserwowe wraz z zalewą przegryzane Milką orzechową i śledziami w śmietanie, po przebudzeniu (a nie po mieszaniu dań) mdli mnie z godzinę, cholernie bolą mnie piersi, a jestem po @... jakby było jakieś prawdopodobieństwo, że jestem w ciąży to już bym galopowała po test. Ale takiej możliwości nie ma - o so chozi więc? ![]()
#2171 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44325713]co do tego na biało to moja współlokatorka, czy koleżanka z roku mają tak bardzo często, a nie mają sposobności by być w ciąży, chyba, że współlokatorka jest wiatropylna
![]() Ja dziwne smaki miewam, ale te poboczne objawy są niepokojące. Szczególnie, że cycki też mi urosły ![]()
#2173 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2174 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ad. 2 - objętość i nawilżenie, tak szampon jak i odżywkę. Przeczytałam, że delightful_ właśnie tego rodzaju nie poleca. Potwierdza się, po raz już któryś z kolei, że od osobniczych preferencji wszystko zależy. Odżywki bardzo niewydajne ( 1 szampon + 2 odżywki). W ostatniej dostawie przyfrunęły te kosmetyki w opakowaniach o zmienionym kolorze. Jak dla mnie to znak, że coś zamataczyli. Składów nie czytam, bo zbyt długie i za małe literki, ale skóra i włosy mi podpowiadają : dobre te cuda, ale już nie tak jak poprzednio. Teraz będę coś z nowości z NS zamawiać. Cytat:
Cytat:
![]() Sorry, nie mogłam się powstrzymać, bo jeszcze z żadnym ze swoich absztyfikantów czy epuzerów o cyckach nie rozmawiałam. Dobre ! Cytat:
Trzeba tylko o spadochronie nie zapomnieć. Też za ta opcją opowiadam się. Bardziej seksowne. Cytat:
![]() Cytat:
A czym się rożni tłustość rzepakowego od np. lnianego czy tego z awokado ? Kujawski jest bardzo dobry i, co jest nad wyraz prawdopodobne, lepszy na Twoje włosy niż kokos {khadi}. Wydaje mi się, że masz wysokoporowe. Radziłabym Ci zainteresować się olejami z przewagą kwasów wielonienasyconych i jednonienasyconych. Cytat:
![]() No i co z tego ? Droższy nie zawsze lepszy. Na przykład u mnie ten osławiony olej arganowy, tak na skórze, jak i na włosach, działanie ma paskudne, a po oleju z róży piżmowej przez dwa tygodnie kosmetyczka mi twarz leczyła. Jak się zdążyła zorientować siedzisz u Niemiaszków. Dlaczego nie zainteresujesz się kosmetykami z firmy Guhl ? Godne zainteresowania się nimi są. Cytat:
deszczowypies, ze mnie to żadna dyplomowana stylistka paznokci, ale nie piłuj paznokci w dziubaki. To takie szpetno-paskudniaste. Subiektywna ocena, o niestosowanie kar cielesnych uprasza się. |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2175 |
Raczkowanie
|
Żeby ona jeszcze sam etanol miała... Ma na bogatości alkoholu izopropylowego i osobiście uważam ją za jedną z najgorszych wód brzozowych na rynku. Mieszać możesz, ale dobroci w soku z czarnej rzepy i tak będą mocno niestabilne, w ciągu tygodnia niewiele zostanie. Czyli moje wcierki sa bez sensu i lepiej bedzie jak je wyleje? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2176 |
Wtajemniczenie
|
Heroldin, jak ja Cię uwielbiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2177 | ||
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Tę maskę BingoSpa z glinką mogę podciągnąć pod nawilżającą? W takim razie moje są "lewe", na dodatek strasznie mi nie służą. [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44325713]co do tego na biało to moja współlokatorka, czy koleżanka z roku mają tak bardzo często, a nie mają sposobności by być w ciąży, chyba, że współlokatorka jest wiatropylna ![]() Też tak miewam bardzo często, nawet z objawami pobocznymi ![]() Cytat:
![]() O tak, z saharą na pysku już sobie nie radzę. Wolałam - jak dawniej - mieć tłustą cerę i świecić się jak psu genitalia, niż łuszczyć się jak jaszczór. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2178 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Melduję posłusznie, że ten wątek jest lepszy od telenoweli ![]() Dzięki Waszemu wariactwu zakupiłam wczoraj kilka lakierów do paznokci i pomalowałam się pierwszy raz od 6 lat ![]() Mój synek był bardzo zainteresowany i też chciał oczywiście (a kładłam śliwkę ![]() Kas pewnie będziesz miała problem z owu, może cykl bez owu, albo opóźnioną, tak mi się zdaje. Tak jakby progesteron nie spadł. Może pobierz sobie trochę wiesiołka, ale tego wzbogaconego (omega 3 - omega 6). |
![]() ![]() |
![]() |
#2179 | ||||
Zadomowienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jeżeli po myciu nie potraktuję ich glutkiem, wierzchnia warstwa jest pofalowana i lubi się puszyć, a spodnia jest prawie prosta i gładka ![]() ![]() ![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44324934]delightful ale włosy ![]() [/QUOTE] Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Ale się niewyspaam ![]()
![]() |
#2180 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Talk niestety nie wszystkim służy ![]() Ta brzozowa Isana na pewno ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Możesz ![]() Pewnie na talku pędzone. Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2181 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
Pomalowałam się zwykłym, drogeryjnym podkładem i tak:
Rimmel Stay Matte jest dla mnie nie do nałożenia solo, muszę go rozmieszać w proporcji 1:5 mniej więcej z kremem ![]() No ale twarz mam idealną ![]()
#2183 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
były jeszcze oleje z dyni za 15 i z pistacji za 13... Jak chcesz moge zajrzeć jakoś w tym tygodniu i ci kupić jak będą ![]()
![]() |
#2184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2185 | |||
Spaceroholiczka
|
Cytat:
![]() Używam ją zawsze po sodzie i od niepamiętnych czasów nie mam po peelingu buraka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2186 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No to cho, powietrze u nas czystsze niż u Was, a węgiel pyszny. ![]()
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
#2188 |
Zakorzenienie
|
ja dziś leżę cały dzień w łóżku, kaszel mam okrutny, gorączka jakaś jest, ostatnio tak jak nigdy, jak mam gorączkę tak mnie nawala dół pleców, że żyć się nie da!
Może za to włosy naolejuję, skorom i tak dziś paszczurnie wyglądam. Do tego pookresowy wysyp jeszcze się nie skończył. kaś mam prośbę, mam KWAS MLEKOWY 80%, ALOES 200x i NIACYNAMID, plus wodę destylowaną, z jakich proporcji zrobić z tego tonik coby na pierwszy raz sprobować? ![]()
#2189 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2190 |
Spaceroholiczka
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:03.