|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Blogowanie to stan umysłu! ♥ część IV.
Cytat:
![]() Placilam tylko za Imovie, ale to na Ipada
|
|
|
|
|
#4772 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zgadzam sie. 0.99p za większość aplikacji to nie majątek. |
|
|
|
|
#4773 |
|
Zadomowienie
|
Wiem, patrzyłam na nią, ale nie mogę jej ściągnąć, bo jest 'niezgodna z moim urządzeniem'.
Avile nadal mam, ale skoro telefon służy mi do dzwonienia i wysyłania smsów to nie potrzebuje nic innego. Jest niezniszczalny i pokażcie mi telefon nowy, którego bateria trzyma 3 tygodnie Mój tablet mnie nie lubi, więc z góry przepraszam za literówki! |
|
|
|
#4774 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Blogowanie to stan umysłu! część IV.
Cytat:
Puffin - przeglądarka z flashem Audeo jest chyba za darmo, ale płaci się za audiobooki. AVPlayerHD - mozna przesylac filmy z komputera na iPada i oglądać Rozszerzenie darmowej wersji Ab Workout i innych No i do tego dochodzą gry i inne |
|
|
|
|
#4775 |
|
Konto usunięte
|
Cześć!
Obudziłam się o 11:00. Przed chwilą zjadłam 2 kanapeczki z pieczenią rzymską i pomidorem. Teraz piję czarną herbatę z cytryną. Z nowinek powiem wam, że wczoraj kupiłam świetną patelnię w biedronce za 25zł.
|
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej dziewczyny
|
|
#4777 | |
|
Konto usunięte
|
Witajcie
Cytat:
miałam kiedyś x8 i był to najlepszy telefon jaki miałam ;-)Ja chciałabym teraz niedotykowy bo mimo wszystko wygodniej mi ze zwykła klawiaturą. Marzy mi się jakiś z klapką ale teraz tylko motorole są Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;44329607] Sola raczej należy do najniższej półki sony miałam kiedyś x8 i był to najlepszy telefon jaki miałam ;-)[/QUOTE] teraz może i tak, ale jak ją miałam, to nie należała. mnie Sony zraziło do siebie, bo nie tylko mój model miał problemy z oprogramowaniem. jeszcze nie złożyliśmy komody, a zaczęliśmy ran0
|
|
#4779 |
|
Zadomowienie
|
No ja mam szczęscie, 3 tygodnie minimum przy sporadycznym używaniu. Zawsze mam problem, bo zdąże już zapomnieć gdzie schowałam ładowarkę
Myśle, że jeszcze długo się będę mojej avilii trzymać, zwłaszcza, że używam telefonu rzadko i mam na kartę, więc używanir telefonu wychodzi mi mniej niż 5 zł miesięcznie, a nowy to najlepiej na abonament by było wziąć i płaciłabym kilka razy więcej.Mój tablet mnie nie lubi, więc z góry przepraszam za literówki! |
|
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4781 |
|
Rozeznanie
|
ja byłam na spacerze rodzinnym. Tak nam dowiało, że jesteśmy sopelkami
Jestem bohaterem w moim domu i nauczyłam siostrę jeździć rowerem Teraz się grzeję pod kocykiem elektrycznym mamusi Fajna rzecz
|
|
|
|
#4782 |
|
Zadomowienie
|
Marzy mi się elektryczny kocyk
. Zmarzluch ostatnio ze mnie straszny! Mój tablet mnie nie lubi, więc z góry przepraszam za literówki! |
|
|
|
#4783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;44325794] Ja nie lubię drogich telefonów ![]() Mi jest szkoda pieniędzy na telefon, wolę jakiś ciuch kupić [/QUOTE]Mi też szkoda kasy na drogi telefon
|
||
|
|
|
#4784 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dobrego ok, ale zepsutego - chyba nie dziwne ![]() Ja czasem zapominam o czymś, jakiejś szynce i za dwa dni jest bleh. Cytat:
|
||||
|
|
|
#4785 |
|
Zadomowienie
|
Dziwne dla mnie jest dopuszczanie do psucia sie żywności, nie każę przecież nikomu spleśniałego jedzenia jeść.
Mój tablet mnie nie lubi, więc z góry przepraszam za literówki! |
|
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
Zmieniłam sobie kolorystykę na blogu
teraz muszę jeszcze jakiś nagłówek nowy wstawić, ale to jak będę w domu, bo tu nawet nie mam w czym przerobić zdjęć.
|
|
|
|
#4787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może i jestem dziwna, ale nie mam w zwyczaju pilnowania lodówki i jej zawartości, wolę robić ciekawsze rzeczy niż zastanawiać się "czy te 3 plasterki się nie zepsują bo może tż jednak ich nie zje..". Jeżeli są to ilości na prawdę których szkoda - mrożę, żaden problem. Jednak kilku plasterków nie. ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
Choć tak naprawdę zastanawiam się o czym jest ta dyskusja. Jedzenie to chyba zamożni i bogaci wyrzucają nie? Bo rozumiem że piszecie o wyrzucaniu jedzenia dobrego ? U mnie w domu nie zdarza się wyrzucać dobrego jedzenia. I jak sądzę mało ludzi to robi więc nie wiem w czym problem. Czasem jednak zdarza się że zanim coś się zje coś się popsuje i nie uważam to za nic dziwnego. Dziwniejsze jest to że ktoś uważa za dziwne wyrzucanie takiego jedzenia
|
||
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w ogóle nie potrafię wyrzucić nic innego jak zepsute owoce/warzywa, chociaż te i tak najczęściej lądują przed kurnikiem
![]() A wszystkie inne rzeczy albo mrożę, albo pies je zjada jezeli się popsują A teraz objadam się jedzonkiem mniam mniam i zapraszam na nową notkę.
|
|
|
|
#4791 |
|
Zadomowienie
|
Ale nikt nie pisze, że dziwne jest wyrzucanie popsutego jedzenia. Za to dziwne dla mnie jest notoryczne kupowanie zbyt dużo jedzenia, dopuszczanie do jego psucia się i później wyrzucanie. A na koniec jeszcze płacz jakie wszystko drogie.
|
|
|
#4792 | |
|
Zakorzenienie
|
Dodatkowo uważam że na pewno nikt celowo nie kupuje większych ilości by to specjalnie się w lodówce zepsuło.
Prawda jest taka że ludzie często zapominają że coś otworzyli, jedzą coś innego. Nie raz była sytuacja że otworzyłam wędlinę, za dwa dni już była śliska. A przecież dzikiem nie jestem by jeść "bo się zmarnuje". A truć też nikogo nie będę "bo szkoda" wyrzucić. Nie mam też w zwyczaju umyć śliską kiełbasę i ją zjeść. Mam za duży uraz z domu gdzie tata już takie psujące się wędliny mroził a potem dawał do bigosu, smacznego. ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]() Skłonności takie to i tak chyba mają właśnie osoby starsze. No i otworzenie wszystkiego by się "wietrzyło". My zazwyczaj męczymy jedną zapakowaną hermetycznie wędlinę i też nie zawsze wszystko pójdzie. |
|
|
|
|
#4793 |
|
Zadomowienie
|
Ale no to się przecież chyba widzi, że leży coś otwartego
Znam co najmniej dwie rodziny, które kupują masę jedzenia, a później połowę wyrzucają bo zdążyło się popsuć zanim zjedli. To jest głupota. Mój tablet mnie nie lubi, więc z góry przepraszam za literówki! |
|
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Joss nie boisz się o psa? Ja bym chyba nie dała
![]() ---------- Dopisano o 15:11 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4795 |
|
Zadomowienie
|
Może dlatego nie rozumiem, bo też mam małą lodówkę a i tak w niej głównie światło jest
i zwykle idę na zakupy jak nie ma czego jeść- to sprzyja odchudzaniu Mój tablet mnie nie lubi, więc z góry przepraszam za literówki! |
|
|
|
#4796 |
|
Rozeznanie
|
Ja tesknie za pyszna szyneczka ktora mozna kupic w polsce na wage. Wtedy kupuje po pare plasterkow dziennie i codziennie mam swieza.
Ja nie kupuje duzo jedzenia. Ale czasami mam takie tygodnie, ze nie jem prawie w ogole. I nawet jak kupie jednego pomidora, to zjem czasami z niego plasterek albo dwa |
|
|
|
#4797 |
|
Zadomowienie
|
Moi rodzice sami robią szynkę i jest obłędna. Przywożę i mroże ją małymi porcjami, w sklepach nie ma takiej dobrej
|
|
|
#4798 |
|
Rozeznanie
|
Swojska szynka, ah marzenie
uwielbialam jezdzic w gory do rodziny jak zabijali swinie to potem takie swiezutkie szynki z cieplym chlebusiem xD
|
|
|
|
#4799 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:20.

miałam kiedyś x8 i był to najlepszy telefon jaki miałam ;-)

Staram się blogować kuliarnie