|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My Słowianki wiemy jak użyć mowy ciała, wiemy jak poruszać tym co mama w genach
dżem dobry!
![]() wszystkie życzenia są piękne! nie miałam jak do Was kuknąć, ale mam nadzieję, że wszystkie przeczytałyście moje życzenia na fb.. a jak nie to życzę Wam jeszcze i tego drugiego już dnia magicznych chwil! Przepełnionych miłością, ciepłem i radością.. ![]() U mnie Wigilia była.. no magiczna! Marcinek wprowadził nam taką niesamowitą magię.. uśmiech.. taką inną niż zawsze radość.. wszystkich tulił, całował, pakował się na ręce.. powiedział też do mnie mama.. ale tłumaczyłam mu, i potem już tylko baba albo 'aaaaajjjjja' bałam się go odwieźć, bałam się płaczu i jego i mojego.. ale poszłam go przebrać w piżamkę, poskładaliśmy ciuszki, włożyłam go do łóżeczka, daliśmy sobie buziaka, przykryłam go, zrobił papa, przytulił misia, ja wyszłam i.. się popłakałam. Było cudownie.I.. odezwał się M. nie jak zawsze. usłyszałam od niego słowa, na które czekałam latami, przeprosił mnie za te niedokończone sprawy, powiedział, ze brakuje mu kogoś między nami, że od zawsze tak było, i że przeprasza, że teraz dopiero. Płakałam przez godzinę. Ze szczęścia, z tego, że nareszcie coś pękło, że naraszcie zrozumiałam, że nie tylko pewne sprawy siedziały we mnie.. Płakałam, bo nareszcie poczułam się z tym wszystkim lżej.. płakałam z nadziei.. czuję się tak.. smutno szczęśliwa. ..wiece co mam na myśli? kocham Was! ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Ps. jedzenie poszło mi WSZĘDZIE! ..tylko nie w cycki
Edytowane przez MarysN Czas edycji: 2013-12-26 o 11:28 |
|
|
|
#2612 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My Słowianki wiemy jak użyć mowy ciała, wiemy jak poruszać tym co mama w genach
Marysiu super, że święta udane
jejku ale wrażliwa z Ciebie kobieta ![]() ja otrzymałam sporo życzeń ale jedne sprawiły, że poczułam się szczęśliwa ehhh... to wszystko jest strasznie niesprawiedliwe
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Marysia, cieszę się, że Twoje Święta były cudowne.
|
|
#2614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Uszanowanko!
![]() Cytat:
![]() Dobrze, że sobie wyjaśniliście ![]() Cytat:
![]() Mój tatuś sobie o mnie przypomniał, cud świata
|
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;4428571 1]Hejo
Jeszcze nie ![]() Trochę wczoraj za dużo pierogów na wigilii zjadłam, ale przeżyłam przejedzenie. Dzisiaj jeszcze nic nie jadłam, ale niedługo sobie rybkę na obiadek zjem ![]() A wam jak upływa świąteczny dzień? Z prezentów zadowolone ?[/QUOTE]Święta upłynęły w porządku Widziałam się z TŻ A co do prezentów to u mnie nie dajemy sobie ![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;44287872]Cześć ![]() Dziewczyny przepraszam, ale nie mam ostatnio na nic czasu ![]() Niestety boli mnie od kilku dni ząb mądrości Muszę w poniedziałek zapisać się do dentysty. Chcę usunąć ten ząb ![]() Jak Wam mijają święta? [/QUOTE][1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;44288006]Hej ![]() ja wcale dużo nie jadłam na wigilii.. w sumie tylko 3x barszcz a dzisiaj 2 kawałki ciasta.. staram się nie popaść w rytm "a bo święta to mi wolno" otóż nie.. nie wolno bo znowu przytyłam a nie chcę pogarszać swojego stanu ![]() co do prezentów to z TŻ-em się jeszcze nie widziałam.. dostałam cynk, że kupił mi e-papierosa [/QUOTE]Czyli będziesz ograniczać palenie czy nie? ![]() Cytat:
A co do M.... Co z zWami teraz będzie? Wiem co masz na myśli A mi poszło w cycki TŻ tak stwierdził
Edytowane przez Kokosaneczka Czas edycji: 2013-12-26 o 20:03 |
|
|
|
|
#2616 |
|
Zakorzenienie
|
Cytrus w zasadzie to nie były jakieś nadzwyczajne... wręcz można powiedzieć, że bardzo krótkie... ale nie o treść tu chodzi
tu chodzi o to kto mi je wysłał i jaką przyjemność sprawiło mi otrzymanie ich... szczególnie tuż przed kolacją wigilijną
|
|
|
|
#2617 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Super, że wigilia z Marcinkiem się udała i ob był szczęśliwy i wy. Mi jedzonko poszło tradycyjnie w brzuchol zamiast tam gdzie mogłoby ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Ale się rozleniwiłam przez te święta i nic a nic mi się nie chce robić I zamówiłam sobie jako prezent od siebie dla siebie zestaw do manicure japońskiego Mam nadzieję, że dojdzie do sylwestra. I dorwałam ostatnio polecane kiedyś przez Marysię ,,Alibi na szczęście" oczywiście pochłonełam w jeden dzień całe i teraz czytam następną część na kompie bo nie chce mi się czekać aż ją w jakieś bibliotece dorwę. |
|
|
|
|
#2618 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że Święta już się skończyły. Najchętniej pojechałabym już do BB, bo atmosfera w domu jest jaka jest, nawet nie mam do kogo się odezwać... Po południu jadę do TŻa, to może chociaż trochę humor mi się poprawi.
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Maryś strasznie się fajnie czytało jak opisywałaś waszą Wigilie Marcinek na pewno przeżył coś niesamowitego Daliście mu najlepszy prezent jaki mógł sobie wymarzyć.![]() Asik a od kogo były te życzenia? Dowiedziałam się dzisiaj że tż najprawdopodobniej pracuje w sylwestra (choć początkowo mieli mieć wolne do 6 stycznia) i znając jego szefostwo wróci późno w nocy do domu
|
#2620 |
|
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Marysia, cieszę się, że Twoje święta były cudowne ![]() Cieszę się, że maluszek był szczęśliwy. Daliście mu dużo radości i szczęścia, a on dał Wam to samo ![]() Co teraz będzie z Tobą i M. ? My też Ciebie kochamy ![]() Asia, cieszę się, że życzenia sprawiły Ci przyjemność. Mogę zapytać od kogo były? Jeśli nie chcesz to nie mów ![]() Kokos trzymam kciuki, żebyś spędziła z Tż cudowny weekend ![]() Cytrusek, to dobrze, że Twój tata się z Tobą skontaktował? CSP, ja jadłam z umiarem i nie przytyłam ![]() Manicure japoński? Jak już dostaniesz ten zestaw to pochwal nam się ![]() Karola, za kilka lat będziesz świętować święta z Tż. Wtedy będziesz miała wesołe i szczęśliwe święta ![]() Lenka, współczuję Może jednak uda Wam się spędzić razem sylwestra? To już pewne, że Twój Tż będzie pracował? Kopka, widziałam zdjęcia na fb ![]() Pięknie razem wyglądacie i widać, że jesteś szczęśliwa ![]() Cieszę się ![]() Zamierzasz rzucić palenie czy tylko ograniczyć?
Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2013-12-27 o 15:45 |
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
Un jutro się dowie
no zobaczymy na szczęście pracuje tam już tylko do wtorku
|
#2622 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
Nie z tamtą nie wyszło ale on też ma juz dość tego jak tam traktują pracowników i rezygnuje
po nowym roku zaczyna poszukiwania nowej pracy
|
#2624 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2625 | |
|
Konto usunięte
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;44305028]
CSP, ja jadłam z umiarem i nie przytyłam ![]() Manicure japoński? Jak już dostaniesz ten zestaw to pochwal nam się ![]() Zamierzasz rzucić palenie czy tylko ograniczyć? [/QUOTE] Ja się dzisiaj zważyłam i okazuje się, że ważę mniej niż przed świętami Dzisiaj prawie nic nie jadłam i dopiero ta ociężałość mi przechodzi. Ok pochwalę się, ale mam nadzieję, że nie zestawem a efektami po jego użyciu. Liczę na to, żę dzięki olejowaniu i japońskiemu będę mieć takie paznokcie jakie mi się marzą Cytat:
Oby szybko udało mu się znaleźć fajną prace. |
|
|
|
|
#2626 |
|
Konto usunięte
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;4430840 0]Ja się dzisiaj zważyłam i okazuje się, że ważę mniej niż przed świętami
Dzisiaj prawie nic nie jadłam i dopiero ta ociężałość mi przechodzi. Ok pochwalę się, ale mam nadzieję, że nie zestawem a efektami po jego użyciu. Liczę na to, żę dzięki olejowaniu i japońskiemu będę mieć takie paznokcie jakie mi się marzą [/QUOTE] Ja nie jadłam dużo, więc ominęło mnie uczucie przejedzenia Olejowanie paznokci? Na czym to polega? ![]() To czekam na efekty
|
|
|
|
#2627 |
|
Konto usunięte
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;44308686]Ja nie jadłam dużo, więc ominęło mnie uczucie przejedzenia
Olejowanie paznokci? Na czym to polega? ![]() To czekam na efekty [/QUOTE]Olejowanie paznokci to coś takiego jak olejowanie włosów. Smaruje się lub moczy paznokcie w mieszaninie różnych olejków. Paznokcie są po tym wzmocnione, nie łamią się nie rozdwajają, szybciej rosną. Olejuje od września i praktycznie cały czas mam długie paznokcie, co kiedyś było nie możliwe bo przy tej długości co teraz mam od razu się łamały. A przez ten czas złamały mi się może 2 paznokcie? Twardziochy teraz są
|
|
|
|
#2628 |
|
Zakorzenienie
|
Un, Lenka życzenia dostałam od kolegi
![]() Lenka oby dało się spędzić sylwestra razem
|
|
|
|
#2629 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;44305028]Cytrusek, to dobrze, że Twój tata się z Tobą skontaktował? [/QUOTE] Dobrze, ale byłoby miło, gdyby sobie częściej o mnie przypominał, bo zazwyczaj jest tak, że ja chcę się spotkać, a on wymyśla jakieś wymówki, najczęściej głupie ![]() [1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;4430840 0]Ja się dzisiaj zważyłam i okazuje się, że ważę mniej niż przed świętami Dzisiaj prawie nic nie jadłam i dopiero ta ociężałość mi przechodzi. [/QUOTE]Zazdroszczę!
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za kciuki w obu sprawach
![]() Asik tak myślałam Jak w Anglii?
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka w sumie było do przewidzenia
no ale co poradzę a w Anglii bardzo fajnie za dwa dni zmieniam "lokal" na Niemcy
|
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Takiej to dobrze
|
#2633 |
|
Konto usunięte
|
Cześć
|
|
|
|
#2634 |
|
Konto usunięte
|
Hejo
![]() Ale słonko dzisiaj u mnie świeci, jakby był początek wiosny a nie koniec grudnia. Jest bardziej Wielkanocnie niż Bożonarodzeniowo
|
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
U mnie dzisiaj +10 stopni. ![]() A mam rano powiedziała mi, ze skoro mam tyle prac do pisania, to powinnam siedzieć w domu i nie spotykać się z TŻem.
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() ale byłam dzisiaj na wielkich zakupach normalnie udane zakupy to jest to co kobieta lubi najbardziej
|
|
|
|
#2637 | ||
|
Zakorzenienie
|
Takiej to dobrze!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pochwal się
|
|
#2638 |
|
Zakorzenienie
|
Cytrus kupiłam sobie zapas majtek i skarpetek
do tego dwa komplety bielizny, torebkę i cienie brokatowe
|
|
|
|
#2639 |
|
Konto usunięte
|
Cześć
![]() Karola, współczuję ![]() Asia, widzę, że zakupy były udane ![]() Pokażesz jakie cienie i torebkę kupiłaś? ![]() Cytrusek, ![]() Przyjdzie taki dzień, w którym Twój tata będzie żałował i zrozumie swój błąd. Nie wolno odrzucać swoich dzieci. Rodzic powinien kochać i wspierać swoje dzieci. Głowa do góry
|
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
Un mogę pokazać ale to dopiero za 2 dni bo już jestem spakowana i za godzinę wyjeżdżamy już w stronę Niemiec
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:55.

ehhh... to wszystko jest strasznie niesprawiedliwe

29.06.2019 r.

no ale co poradzę