Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22 - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-29, 09:09   #4771
Robusta
Wtajemniczenie

Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22

Dzień dobry !!!
Ja wczoraj rozmawiałam z mamą S. i zaproponowała mi mówienie jej mamo ... Jakoś ciężko mi się o tym myśli, a dopiero jak mam tak mówić... Myślałam, że później spotka mnie ten problem :P
Jak ja sobie pomyślę, że po nowym roku mam chodzić z TŻtem za garniturem dla niego to już się boję!!! Uratuje nas tylko dobra krawcowa... A ja na dodatek muszę ostatecznie zdecydować się na suknię ślubną...
Opiumalfa fajny smoking

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 09:17   #4772
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Jedna, JEDYNA opcja jaka mi się do tej pory spodobała to: http://www.wraporshrug.co.uk/shop/or...-with-overlay/, ale gdzie coś takiego stacjonarnie znaleźć (bez mierzenia na bank nie kupię),
Jak znajdziesz, daj znać też chcę coś takiego

Cytat:
Napisane przez moniaczek33 Pokaż wiadomość
karolinuuusia ja mam 26, tż 27 lat
Dziewczyny myslalam,że nie mam zdjęcia w tej sukience ale znalazłam jedno u mamy w telefonie Tu już widać, że ten dół jest już mniej obszerny niż na modelce i jeszcze jakbym chciala to panie by mi mniejszy zrobiły. Zaliczka jeszcze nie wpłacona, więc mam trochę czasu na zastanowienie.
pięknie w niej wyglądasz ja chyba mierzyłam skróconą wersję - 7/8 ale wyglądałam jak wypłoch mały

Cytat:
My też ślubujemy na 17 i planuję fryzjerkę właśnie na 11-11:30. A makijażystkę na 13-13:15 bo będzie jedna, a ja i Mama do pomalowania.
m?
Też tak zamierzam w pon zapisuje się do fryzjera

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Kochane mamy smoking! Padlo na granatowy o taki http://eu.suitsupply.com/fr_BE/eveni...ngwear_Package

ale sie ciesze

poszlismy z tesciami do sklepu i wszyscy jednoglosnie stiwerdzili ze granatowy!

od początku byłam za granatem!!!!!!! super!

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Witam się po długiej nieobecności, ale byłam na bieżąco.

Kupiłam okrągły karton i tz zrobi mi pudło na koperty takie piękne jak na all

Wysłane z telefonu

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 09:27   #4773
mojakaren
Zakorzenienie

dziewczyny, ja po nowym roku zapisuję się do kosmetyczki i fryzjerki, tylko nie wiem, na którą godzinę? ślub o 15

ps. właśnie jestem w trakcie pierwszego zabiegu wybielania zębów białą perłą i siedzę z tymi smoczkami w buzi hahaha

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 09:30   #4774
say-hello
Zakorzenienie

hello dzisiaj pierwsza noc z tż po świętach uwielbiam się przytulać dzisiaj też pokażę wam fotki moich kolczyków ślubnych, bo mogę zrobić porządnym aparatem a nie telefonem ale jak na złość zapomniałam z domu wziąć sukienki poprawinowej, więc jej jeszcze nie zobaczycie

teraz śniadanko z ukochanym i zaraz się zbieramy na zakupy
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 09:50   #4775
Lemon_Drop
Zadomowienie

Olena my bierzemy konkordatowy.

Cytat:
Czym będziesz ozdabiać?

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
dziewczyny, ja po nowym roku zapisuję się do kosmetyczki i fryzjerki, tylko nie wiem, na którą godzinę? ślub o 15

ps. właśnie jestem w trakcie pierwszego zabiegu wybielania zębów białą perłą i siedzę z tymi smoczkami w buzi hahaha
Ja mam ślub o 16 i do fryzjerki jestem umówiona na 9.45, makijaż zaraz po.
Daj znać jak efekt wybielania

say czekam na foteczki!

Widzę że listy spraw załatwionych na tapecie więc i ja wklejam swoją to-do listę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (82,5 KB, 76 załadowań)
Stary 2013-12-29, 10:14   #4776
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Ja mam ślub o 16 i do fryzjerki jestem umówiona na 9.45, makijaż zaraz po.
Daj znać jak efekt wybielania

Widzę że listy spraw załatwionych na tapecie więc i ja wklejam swoją to-do listę
czyli jak ślub o 15 to fryzjerkę spokojnie mogę umawiać na 10, kosmetyczka o 12 żeby było na świeżo, z tym, że jeszcze mama i siostry, będę to musiała obgadać jak pójdę na próbny

Twoja tabelka jest super! lubię taki porządeczek z tym, że u mnie lewa kolumna będzie świeciła pustkami hihi :P

dam znać na pewno - wybielanie trwa 10 dni, dwa razy dziennie i jest nieco pracochłonne

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2013-12-29, 10:33   #4777
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olena90 Pokaż wiadomość
Nadrobiłam..

A Wy jakie bierzecie śluby?? My bierzemy konkordatowy..
Cywilny.

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Też tak zamierzam w pon zapisuje się do fryzjera
Też planuję niebawem.

Cytat:
Wszystko zależy od tego jak daleko masz do kościoła i czy Twoja fryzjerka i makijażystka będą jeszcze kogo ogarniać.
Ja na fryzjerkę przeznaczam 2h (15 minut dojazd, 1,5h czesanie, 15 minut powrót).
Makijażystka powiedziała, że na mnie tak 1h15m, a na Mamę z 40 minut, więc tu wychodzą dwie godziny - będzie nas malować w domu. Robiąc jakiś zapas i zakładając, że godzinę przed ślubem trzeba być gotowy, bo błogosławieństwo i te sprawy, to musisz to sobie policzyć.
U mnie pewnie wyjdzie:
- 11:00 wyjście z domu
- 11:15 fryz
- 13:00 powrót do domu
- 13:15 makijażystka - najpierw Mama, później Ja
- 15:00 - przybywa Świadkowa, więc herbatka, małe ploty i ubieranie się
- 16:00 przybywa TŻ ze świadkiem i rodzicami
- 16:20-30 wychodzimy

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2013-12-29 o 10:34
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-29, 11:05   #4778
mojakaren
Zakorzenienie

ijaa na błogosławieństwo ile liczycie?
My mamy bez wodzieraja żadnego i innych bajer, tylko chłopaki z zespołu będą grali na skrzypcach, przy błogosławieństwie chcę tylko najbliższych - rodziców, rodzeństwo i dziadków, powinno chyba szybko pójść, jakieś 15 - 20 minut?

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2013-12-29, 11:10   #4779
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
ijaa na błogosławieństwo ile liczycie?
My mamy bez wodzieraja żadnego i innych bajer, tylko chłopaki z zespołu będą grali na skrzypcach, przy błogosławieństwie chcę tylko najbliższych - rodziców, rodzeństwo i dziadków, powinno chyba szybko pójść, jakieś 15 - 20 minut?
Wiesz co nie wiem jak to będzie u nas wyglądało, bo raczej nie będzie to typowego Błogosławieństwa - z TŻ nie jesteśmy wierzący, bierzemy ślub cywilny. Chyba, że rodzice badzooo będą chcieli, to jeśli ma im być z tym lepiej to niech zrobią.
Moja Mama jednak (i rodzice TŻ pewnie też) tak czy siak, będzie chciała coś powiedzieć i zatrzymać się na chwilę w tym dniu pełnym biegu, więc obstawiam, że to 10, max. 15 minut.

My też nie będziemy mieć bajer - żadnych zespołów i innych. Będą pewnie rodzice, świadkowie i siostra TŻ (bo ona jest zawsze i wszędzie ) z facetem.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2013-12-29 o 11:12
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 11:25   #4780
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Nadrobiłam..

Cywilny.
Chyba, że się nie uda wyciągnąć urzędnika z USC to wtedy cywilny i humanistyczny :P

Jejku, jak ja Wam zazdroszczę gotowych planów na ten dzień, ja nie mam w ogóle weny do myślenia nad tymi szczegółami, a już koncepcja szukania fryzjera mnie przeraża. Nie cierpię jak mnie ktoś czesze...

PS. w klubie foty TŻ w garniturze. tutaj nie pokażę, bo zabronił...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 11:32   #4781
mmona24
Zakorzenienie

GG do mmona24

ja sobie wymyslilam, ze Pan mlody w Wielkim Dniu zobaczy mnie dopiero pod oltarzem wiec sklaniam sie do tego, aby blogoslawienstwo odbylo sie w kosciele tuz po mszy ewentualnie przed- kwestia dogadania z proboszczem.
Chyba, ze nikt sie ze mna nie zgodzi (co jest wielce prawdopodobne) i tz wraz z rodzicami i babcia przyjada do mnie godzine przed msza

Co do wybielania Biala Perla- stosowalam juz 2 razy i za kazdym razem efekty byly mega
teraz mi sie sprawa skomplikowala, bo jakis czas temu mialam zabka leczonego kanalowo i ma teraz inny kolor niz pozostale najpierw musze isc do dentysty wlozyc na kilka dni jakis srodek wybielajacy i dopiero myslec o wybielaniu, czyli nieprzewidziane koszty (ok.500-1000zł);(....buuuu

Wymieniam się

Bloguje
mmona24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 11:37   #4782
mojakaren
Zakorzenienie

Linaewen ja standardowo w klubie nie zobaczę
podeślesz na priv? ja właśnie szukam inspiracji na garnitur dla TŻ, w Bytomiu mają świetne i w dodatku teraz duuuuuże przeceny

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
ja sobie wymyslilam, ze Pan mlody w Wielkim Dniu zobaczy mnie dopiero pod oltarzem wiec sklaniam sie do tego, aby blogoslawienstwo odbylo sie w kosciele tuz po mszy ewentualnie przed- kwestia dogadania z proboszczem.
Chyba, ze nikt sie ze mna nie zgodzi (co jest wielce prawdopodobne) i tz wraz z rodzicami i babcia przyjada do mnie godzine przed msza

Co do wybielania Biala Perla- stosowalam juz 2 razy i za kazdym razem efekty byly mega
teraz mi sie sprawa skomplikowala, bo jakis czas temu mialam zabka leczonego kanalowo i ma teraz inny kolor niz pozostale najpierw musze isc do dentysty wlozyc na kilka dni jakis srodek wybielajacy i dopiero myslec o wybielaniu, czyli nieprzewidziane koszty (ok.500-1000zł);(....buuuu
Plan żeby TŻ zobaczył CIę dopiero przed ołtarzem jest świetny i jako jedna z niewielu rzeczy z zagranicznych filmów - wygląda naprawdę super. Ale w związku z naszą tradycją może być ciężko coś takiego zorganizować...
Ja mam w domu schody po których zamierzam zejść (spłynąć ahh :P) do salonu gdzie będą wszyscy czekali i się gapili hahahaha

Dzięki Ci za opinię o białej perle! Tylko się martwie bo te nakładki mi się jakoś słabo uformowały ... nie wiem czy będą dobre efekty, ale nie mogę się doczekać

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2013-12-29, 11:41   #4783
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Linaewen ja standardowo w klubie nie zobaczę
podeślesz na priv? ja właśnie szukam inspiracji na garnitur dla TŻ, w Bytomiu mają świetne i w dodatku teraz duuuuuże przeceny

---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Plan żeby TŻ zobaczył CIę dopiero przed ołtarzem jest świetny i jako jedna z niewielu rzeczy z zagranicznych filmów - wygląda naprawdę super. Ale w związku z naszą tradycją może być ciężko coś takiego zorganizować...
Ja mam w domu schody po których zamierzam zejść (spłynąć ahh :P) do salonu gdzie będą wszyscy czekali i się gapili hahahaha

Dzięki Ci za opinię o białej perle! Tylko się martwie bo te nakładki mi się jakoś słabo uformowały ... nie wiem czy będą dobre efekty, ale nie mogę się doczekać
Wizja spływania po schodach bardzo urocza
PW już wysyłam.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2013-12-29, 11:43   #4784
ana909
Erudycja

Witajcie czytam Was po troszku ale nie mam sily sie odzywac zbyt czesto

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Cywilny.
Chyba, że się nie uda wyciągnąć urzędnika z USC to wtedy cywilny i humanistyczny :P

Jejku, jak ja Wam zazdroszczę gotowych planów na ten dzień, ja nie mam w ogóle weny do myślenia nad tymi szczegółami, a już koncepcja szukania fryzjera mnie przeraża. Nie cierpię jak mnie ktoś czesze...

PS. w klubie foty TŻ w garniturze. tutaj nie pokażę, bo zabronił...
Ja tez nie mam zadnego planu a fryzjer to moja zmora... Zazwyczaj nigdy mi sie nie podoba jak jestem uczesana, a teraz nawet nie wiem komu mam powierzyc tak trudne i wymagające zadanie.
Stary 2013-12-29, 11:48   #4785
asiulek8
Wtajemniczenie

Ja plan będę układała z moją makijażystko - fryzjerką. Mam tylko wypisać co jest do zrobienia a ona role i zadania poobsadza siedzi w tym już kilkanaście lat to chyba ma doświadczenie

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 11:59   #4786
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Ja plan będę układała z moją makijażystko - fryzjerką. Mam tylko wypisać co jest do zrobienia a ona role i zadania poobsadza siedzi w tym już kilkanaście lat to chyba ma doświadczenie
właśnie tak pomyślałam, że trzeba babeczek podpytać, one w tym siedzą i na pewno doradzą, jeszcze jest kwestia czy kosmetyczka przyjedzie do domu czy my do niej.

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
Stary 2013-12-29, 12:07   #4787
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co macie na pierwszy taniec??
Kindla-Z kimś takim jak Ty
Cytat:
Ooo może tam gdzie my?
My w Katedrze św Jana Chrzciciela a wy?
Cytat:
Nadrobiłam..

My też.
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 12:07   #4788
ana909
Erudycja

moja przyjezdza jesli ma 2-3 osoby do umalowania i dla mnie ro genialne rozwiazanie oszczedzam czas i mogę się umalowac mozliwie najpozniej jak się da
Stary 2013-12-29, 12:10   #4789
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
moja przyjezdza jesli ma 2-3 osoby do umalowania i dla mnie ro genialne rozwiazanie oszczedzam czas i mogę się umalowac mozliwie najpozniej jak się da
właśnie u mnie będą 3-4 osoby do umalowania, a może i babcia się skusi :P
także będę dzwonić specjalnie wcześniej żeby wypytać czy będzie opcja malowania w domu.
A nie wiecie jak z fryzjerkami? czy też dojeżdżają czy lepiej nie kombinować i w salonie się spotkać?

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-29, 12:16   #4790
ana909
Erudycja

Cytat:
właśnie u mnie będą 3-4 osoby do umalowania, a może i babcia się skusi :P
także będę dzwonić specjalnie wcześniej żeby wypytać czy będzie opcja malowania w domu.
A nie wiecie jak z fryzjerkami? czy też dojeżdżają czy lepiej nie kombinować i w salonie się spotkać?
w sezonie slubnym fryzjerka dojedzie Ci do domu z wlasnym sprzetem tylko pod warunkiem ze na tym zarobi, czyli tez potrzeba kilku osob. Inaczej traci czas, ktory moglaby poswiecic na czesanie stalych i innych klientek. No chyba e to fryzjerka na macierzynskim, ale skad ona wytrzasnie np suszarke chelmową, jesli ktos chcialby loki?
Ja zamierzam malowac siebie, swiadkową i moją mame, babcia raczej bedzie bez, bo nigdy sie nie maluje i chyba jej do tego nie zmusze tesciowa moze da sie namowic, ale biorąc pod uwage, ze chciala abym sama sie malowala na swoj slub... to watpie :P
Stary 2013-12-29, 12:46   #4791
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Kochane mamy smoking! Padlo na granatowy o taki http://eu.suitsupply.com/fr_BE/eveni...ngwear_Package

ale sie ciesze

poszlismy z tesciami do sklepu i wszyscy jednoglosnie stiwerdzili ze granatowy!
piękny jest, gratulacje!
Cytat:

Wysłane z telefonu
suuuper, muszę poszukać u siebie stacjonarnego sklepu i też kupić

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 12:52   #4792
Opiumalfa
Zakorzenienie

My bierzemy cywilny i koscielny.

Kliknelam na talerzyk na obraczki, sliczny co
https://www.etsy.com/listing/1550607...ef=favs_view_5

Tez wlasnie zrobilam liste spraw do ogarniecie z podzialem na miesiace
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 12:53   #4793
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Kindla-Z kimś takim jak Ty

My w Katedrze św Jana Chrzciciela a wy?

My też.
No my w innym miejscu

Właśnie siedzę w pustym pociągu, aż dziwne i jade na sylwestra do TŻ'ta.

Dowiedziałam się, że jutro będzie już u nich ksiądz po kolendzie chodził to się wszystkiego dowiem, bo w tej parafii będziemy spisywać protokół.

W sumie cieszę się, że w swojej parafii ślubu nie biorę bo w kościele nic nie można po swojemu zrobić, takiego mamy proboszcza. Znajomi kwiaty zamówili, zaliczkę dali a on że nie ma mowy, mają to odwołać, bo on ma swoją babkę która też chce zarobić...

Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 12:55   #4794
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Ha, kupiłam kolczyki i brasoletkę. Nie będę dorabiała sztyftów złotych bo i tak to sporo wyniesie... także dzisiaj poszalałam
Bardzo ładne

moniaczek33
Pięknie Ci w tej sukience

Cytat:
Kochane mamy smoking! Padlo na granatowy
Ale super ten smoking! Mój TŻ zdecydował się jednak na zwykły garniak, ale kupimy dopiero na wiosnę

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ja też nie wiem co założyć na suknię. chyba się skończy na tym, że nic nie założę i lekko okryję ramiona welonem. na szczęście powinno być ciepło, więc tym się nie martwię.
Ja nie będę miała żadnego bolerka, bo górę mam zabudowaną koronkową, ramiona wprawdzie odkryte, ale welon jakoś je zakryje

Cytat:

Też mi się marzy takie okrągłe, ale z wysyłką samo pudło by mnie wyniosło 40 zł, muszę gdzieś znaleźć stacjonarnie.

Cytat:
U mnie pewnie wyjdzie:
- 11:00 wyjście z domu
- 11:15 fryz
- 13:00 powrót do domu
- 13:15 makijażystka - najpierw Mama, później Ja
- 15:00 - przybywa Świadkowa, więc herbatka, małe ploty i ubieranie się
- 16:00 przybywa TŻ ze świadkiem i rodzicami
- 16:20-30 wychodzimy
Ślub mam na 17 i plan niemalże identyczny

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 12:57   #4795
mala_czarna_21
Zakorzenienie

hej

say bardzo mi się podobają Twoje zdjęcia okryć własnie muszę się za czymś rozejrzeć na kwiecień i kompletnie nie mam pojęcia czy uda mi sie coś znaleźć sensownego

my bierzemy ślub konkordatowy

aha, witam nowe PMki

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 12:58   #4796
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dzieki kochane, ze wam sie podoba nasz smoking

Ja jeszcze planu na dzien nie mam, ale zaraz go moze ogarne

Ja tez nie przewiduje bolerka ani nic innego, okryje sie welonem jak bedzie taka potrzeba.

---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ----------

a jak wieczorem bedzie zimno, mam krotki sweterek w kolorze lekko rozowo morelowym
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 13:01   #4797
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Aha, my ślub mamy o 15 i nasz plan dnia wygląda tak:

7,30 pobudka
7,30-8,30 prysznic, śniadanie
8,30- 10 przystrajanie samochodu
11,00 - fryzjerka
12,30 - makijaż
13,30 - ubieranie i ostatnie poprawki
14,15 - przyjazd TZ i błogoławieństwo
14,30 - wyjazd do kościoła, powitanie gości pod kościołem
15,00 ślub

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 13:03   #4798
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Aha, my ślub mamy o 15 i nasz plan dnia wygląda tak:

7,30 pobudka
7,30-8,30 prysznic, śniadanie
8,30- 10 przystrajanie samochodu
11,00 - fryzjerka
12,30 - makijaż
13,30 - ubieranie i ostatnie poprawki
14,15 - przyjazd TZ i błogoławieństwo
14,30 - wyjazd do kościoła, powitanie gości pod kościołem
15,00 ślub
Właśnie mnie przekonałaś, że ślub o 15 to stanowczo za wcześnie.
Przy uwielbieniu spania, moim i TŻ to może tak na 18 się wyrobimy (pobudka o 10:30 to byłby ideał )
Stary 2013-12-29, 13:04   #4799
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
Też mi się marzy takie okrągłe, ale z wysyłką samo pudło by mnie wyniosło 40 zł, muszę gdzieś znaleźć stacjonarnie.
Spokojnie w sklepach gdzie można dostać rzeczy do decoupage, scrapbookingu - plastycznych artystycznych można dostać takie pudełka w niższej cenie

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 13:11   #4800
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:

Też mam ślub o 15:00 i jestem zapisana na 9:00 do kosmetyczki, która mnie też uczesze

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości