Rozstanie z facetem XXVIII - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-29, 11:48   #4891
Kdjdfn
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII

Cytat:
Napisane przez smutnaja88 Pokaż wiadomość
To może mieszkanie z kimś? Po prostu pokój?

Mi znów całą noc śnił się ON... już nie daję rady...powoli to do mnie dociera i mnie rozrywa...
Wiem, że jest ciężko, mi też! Ale to minie, będzie lepiej, czas leczy rany. Daj sobie czas. On nie jest Ciebie warty, nie jest warty Twoich łez, bądź silna. Odetnij się, wyłącz telefon, nie rozmawiaj z nim, tak robisz sobie tylko gorzej.
Kdjdfn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 11:57   #4892
anonimka77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kdjdfn Pokaż wiadomość
Wiem, że jest ciężko, mi też! Ale to minie, będzie lepiej, czas leczy rany. Daj sobie czas. On nie jest Ciebie warty, nie jest warty Twoich łez, bądź silna. Odetnij się, wyłącz telefon, nie rozmawiaj z nim, tak robisz sobie tylko gorzej.
Popieram jak najbardziej!

U mnie z kolei dziewczyny nastąpił niespodziewany napływ sił! Mam ochotę tak się zająć swoim życiem, żeby przestać siedzieć i rozkminiać co było źle itd.
Nawet założyłam wątek na forum urodowym, coby otrzymać jakąś fajną radę, jak podkręcić wygląd
Chyba nadchodzący Nowy Rok napełnia mnie nadzieją
Dziewczyny, wszystkim nam życzę szczęścia i ułożenia sobie życia, zasługujemy na to!
anonimka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 12:17   #4893
elciag
Przyczajenie

Po przeczytaniu Życiowo, stwierdzam że jestem już silna.
Pierwszy raz na tym forum. Czuję, że mam wsparcie!!! DZIĘKUJĘ!!!!
elciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 12:20   #4894
Kdjdfn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anonimka77 Pokaż wiadomość
Popieram jak najbardziej!

U mnie z kolei dziewczyny nastąpił niespodziewany napływ sił! Mam ochotę tak się zająć swoim życiem, żeby przestać siedzieć i rozkminiać co było źle itd.
Nawet założyłam wątek na forum urodowym, coby otrzymać jakąś fajną radę, jak podkręcić wygląd
Chyba nadchodzący Nowy Rok napełnia mnie nadzieją
Dziewczyny, wszystkim nam życzę szczęścia i ułożenia sobie życia, zasługujemy na to!
Gratuluję! Też chcę już dojść do takiego stanu, myślę, że jeszcze kilka dni. Za chwilę nowy rok, zacznę nowe życie! Wierzę w to, tak jak już wierzę, że żaden frajer mnie nie omami!
Stary 2013-12-29, 12:27   #4895
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Gratuluję! Też chcę już dojść do takiego stanu, myślę, że jeszcze kilka dni. Za chwilę nowy rok, zacznę nowe życie! Wierzę w to, tak jak już wierzę, że żaden frajer mnie nie omami!
Mi jeszcze sił brakuje, ale może dlatego że to 3 dzień....
Ale chwilowo jestem jak żywy trup...
Tak bardzo tęsknię, tak bardzo nie mogę dopuścić ze już niedługo z kimś będzie, i czuję że jednak nie będzie żałował. A chciałabym żeby chociaż poczuł że złą decyzję podjął (dla niego)....
smutnaja88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 12:27   #4896
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez riliana Pokaż wiadomość
zrobiłam sobie analizę SWOT i nie wyszła zbyt optymistycznie dla niego, więc może lepiej
Wybacz, ale rozbawiło mnie to Na to, żeby robić analizę SWOT jakoś nie wpadłam

Cytat:
Napisane przez kawa_o Pokaż wiadomość
u mnie jutro minie tydzień, i dopiero chyba teraz do mnie dociera, bo wczesniej chyba moja podswiadomośc nie dopuszczała tego/ sama nie wiem jak dalej żyć, posypało się mi życie...najbardziej boje się, ze moja podświadomość bedzie szukać kogoś podobnego do niego...i nigdy nie ułoże sobie życia.
nawet nie mogę myśleć o tym,ze mogłabym być z kimś innym...czułabym się jakbym go zdradzała, nie wiem czy bede potrafiła się przełamać,zeby z kims innym być tak blisko fizycznie i emocjonalnie.
on pewnie teraz się uśmiecha i bawi z ludźmi...
Kochana, też przechodziłam przez to, co Ty i przetrwałam Po rozstaniu żyłam jak naćpana przez kilka tygodni. Nie widziałam sensu życia, nie miałam nic, byłam przekonana, że już nigdy nie spojrzę na żadnego faceta. Po pierwszych randkach z innymi facetami czułam, że zdradzam eksa i płakałam przez kilka dni Tak to wygląda, ale mija - zawsze. Zobaczysz, zanim się obejrzysz zbudujesz sobie nowe, o wiele fajniejsze życie i będziesz się cieszyć, że masz z głowy eksa

Cytat:
wiecie, ja zauważyłam,ze jak ludzie się rozstają to jedna z osób zawsze szybko kogoś znajduje, ale przeważnie jest to osoba, która zerwała z tamtą...ja tak to widzę po ludziach.
U mnie minęło 7 miesięcy i ani ja ani eks nikogo nie mamy Szybko kogoś znajdują głównie zakompleksione, słabe osoby, które nie potrafią pobyć ze sobą nawet przez 5 minut

Cytat:
Napisane przez nadi83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny news z ostatniej chwili. Spotkałam siędziś z chłopakiem, on pogadał z koleżanką i jakoś po jednym szczególe (imie i zawód) skojarzył fakt i okazało sie, ze mój eks jak był ze mną spotykał sie z inną dziewczyną. Dochodziło do różnych rzeczy, całowali sie itp. Wiele by pisać. Wypierał sie, nawet jak przyszła i obie do niego zadzwoniłyśmy. Kanalia.
Jaki beznadziejny koleś Ciesz się, że już nie musisz z nim być i że Cię nie oszukuje w dalszym ciągu.

U mnie wciąż fantastycznie Od lat nie bylam taka szczęśliwa jak jestem teraz, a co najlepsze - to szczęście nie ma nic wspólnego z żadnym facetem Bo mimo że spotykam wielu facetów, flirtuję z nimi, daję sobie stawiać obiady i drinki to póki co żaden nie zostanie na dłużej. Są tylko jednym z miłych elementów mojego życia. O moim związku z eksem myślę z niedowierzaniem: jakim cudem mógł tak długo trwać? Przy takim niedopasowaniu charakterów, sposobów spędzania wolnego czasu itp. Musieliśmy być naprawdę w sobie zakochani, że daliśmy się zwieść, że to może trwać

Jestem pewna, że w przyszłym roku pojawi się w moim życiu ktoś wyjątkowy i już się na to cieszę Ale wiem też, że mój kolejny związek będzie zupełnie inny, przede wszystkim mądrzej zawarty. Teraz biorę pod uwagę jedynie facetów na pewnym poziomie, którzy by mnie inspirowali (niestety, przy eksie się uwsteczniłam, co sama teraz dopiero widzę i o czym dopiero teraz mówią mi znajomi). Myślę więc, że każdy związek jest po coś: mój pokazał mi czego nie chcę i czego nie będę akceptować
Stary 2013-12-29, 12:33   #4897
Kdjdfn
Zakorzenienie

Cytat:
Mi jeszcze sił brakuje, ale może dlatego że to 3 dzień....
Ale chwilowo jestem jak żywy trup...
Tak bardzo tęsknię, tak bardzo nie mogę dopuścić ze już niedługo z kimś będzie, i czuję że jednak nie będzie żałował. A chciałabym żeby chociaż poczuł że złą decyzję podjął (dla niego)....
Ja też jestem 3 dzień, ale już mam dosyć płaczu i umartwiania się, też liczę na to, że zrozumie, że zatęskni, że będzie żałował i cierpiał. Muszę po prostu w to wierzyć, bo nie będzie mi dane tego zobaczyć. I też się boję, że kogoś znajdzie sobie, bardzo. Ale przecież istnieje szansa, że i Ty i ja też kogoś poznamy. Głowa do góry Masz plany na sylwestra? Jeżeli nie to koniecznie coś wymyśl!

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość

\
U mnie wciąż fantastycznie Od lat nie bylam taka szczęśliwa jak jestem teraz, a co najlepsze - to szczęście nie ma nic wspólnego z żadnym facetem Bo mimo że spotykam wielu facetów, flirtuję z nimi, daję sobie stawiać obiady i drinki to póki co żaden nie zostanie na dłużej. Są tylko jednym z miłych elementów mojego życia. O moim związku z eksem myślę z niedowierzaniem: jakim cudem mógł tak długo trwać? Przy takim niedopasowaniu charakterów, sposobów spędzania wolnego czasu itp. Musieliśmy być naprawdę w sobie zakochani, że daliśmy się zwieść, że to może trwać

Jestem pewna, że w przyszłym roku pojawi się w moim życiu ktoś wyjątkowy i już się na to cieszę Ale wiem też, że mój kolejny związek będzie zupełnie inny, przede wszystkim mądrzej zawarty. Teraz biorę pod uwagę jedynie facetów na pewnym poziomie, którzy by mnie inspirowali (niestety, przy eksie się uwsteczniłam, co sama teraz dopiero widzę i o czym dopiero teraz mówią mi znajomi). Myślę więc, że każdy związek jest po coś: mój pokazał mi czego nie chcę i czego nie będę akceptować
Bardzo podoba mi się Twoje podejście, też do tego powoli dążę.
Stary 2013-12-29, 12:36   #4898
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Ja też jestem 3 dzień, ale już mam dosyć płaczu i umartwiania się, też liczę na to, że zrozumie, że zatęskni, że będzie żałował i cierpiał. Muszę po prostu w to wierzyć, bo nie będzie mi dane tego zobaczyć. I też się boję, że kogoś znajdzie sobie, bardzo. Ale przecież istnieje szansa, że i Ty i ja też kogoś poznamy. Głowa do góry Masz plany na sylwestra? Jeżeli nie to koniecznie coś wymyśl!

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Pewnie i kogoś poznamy. Ale że on będzie pierwszy to wiem na milion procent. Ja zawsze bardzo przeżywam, długo do siebie dochodzę. On 2 dni pocierpi i sru... A że jest łasy na kobiety i ma powodzenie to wiadomo jak będzie...
A najgorzej bo wolałabym o tym nie wiedzieć, a wiem że się dowiem....
Stary 2013-12-29, 12:43   #4899
anonimka77
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
Wybacz, ale rozbawiło mnie to Na to, żeby robić analizę SWOT jakoś nie wpadłam

Kochana, też przechodziłam przez to, co Ty i przetrwałam Po rozstaniu żyłam jak naćpana przez kilka tygodni. Nie widziałam sensu życia, nie miałam nic, byłam przekonana, że już nigdy nie spojrzę na żadnego faceta. Po pierwszych randkach z innymi facetami czułam, że zdradzam eksa i płakałam przez kilka dni Tak to wygląda, ale mija - zawsze. Zobaczysz, zanim się obejrzysz zbudujesz sobie nowe, o wiele fajniejsze życie i będziesz się cieszyć, że masz z głowy eksa

U mnie minęło 7 miesięcy i ani ja ani eks nikogo nie mamy Szybko kogoś znajdują głównie zakompleksione, słabe osoby, które nie potrafią pobyć ze sobą nawet przez 5 minut

Jaki beznadziejny koleś Ciesz się, że już nie musisz z nim być i że Cię nie oszukuje w dalszym ciągu.

Gratuluję Ci i też zamierzam iść tą drogą
anonimka77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 12:44   #4900
660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99
Konto usunięte

Cytat:
To może mieszkanie z kimś? Po prostu pokój?
Mam nieznośnego małego kociambra nie jestem przez to pożądaną wspólokatorką
Zresztą od trzech lat mieszkam sama albo z TŻ i nie wyobrażam sobie mieszkać z kimś, jeszcze młodszymi szczesliwymi..
Zresztą mam już 26 lat, pracuję.. wiem że to zle zabrzmi, bo są osoby w trudnej sytuacji.... ale czułabym się jeszcze gorzej wtedy, że bylo tak cudownie, meiszkanie z TŻ.. a nagle z innymi obcymi mi ludzmi...

Mijają juz 3 tygodnie od początku gehenny, ja się czuję gorzej niż na początku... ale to dlatego ze nadzieja znikła...

Jutro idę oglądać kawalerkę
660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 12:50   #4901
smutnaja88
Rozeznanie

[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44329501]Mam nieznośnego małego kociambra nie jestem przez to pożądaną wspólokatorką
Zresztą od trzech lat mieszkam sama albo z TŻ i nie wyobrażam sobie mieszkać z kimś, jeszcze młodszymi szczesliwymi..
Zresztą mam już 26 lat, pracuję.. wiem że to zle zabrzmi, bo są osoby w trudnej sytuacji.... ale czułabym się jeszcze gorzej wtedy, że bylo tak cudownie, meiszkanie z TŻ.. a nagle z innymi obcymi mi ludzmi...

Mijają juz 3 tygodnie od początku gehenny, ja się czuję gorzej niż na początku... ale to dlatego ze nadzieja znikła...

Jutro idę oglądać kawalerkę [/QUOTE]

Rozumiem Cię ... Ale wiesz, zmiana mieszkania dobrze Ci zrobi. Ja siedzę w moim i każdy kąt mi o nim przypomina bo 5/7 dni w tygodniu jednak u mnie mieszkał... Mam wrażenie że zaraz stanie w drzwiach. Taka odmiana z pewnością wyjdzie ci na dobre
Stary 2013-12-29, 12:51   #4902
warriatka
Raczkowanie

Cytat:
Czyli mój ex zaraz kogoś będzie miał ((
Nie patrz tak na to, raz ja zerwałam i to mój ex znalazł sobie nową miłość a nie ja, drugi raz miałam taką samą sytuacje że to ja powiedziałam koniec i on kogoś miał, a trzeci raz faktycznie to ja po miesiącu weszłam w nowy związek, ale moim zdaniem to nie ma reguły 😊😊 także głowa do góry 😘

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

warriatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 12:51   #4903
kawa_o
Zadomowienie

ja sobie uświadomiłam, ze dla niego byłam tylko zwykłą zabawką i maskotką, taką do łóżka, i po prostu,zeby mieć kogo przytulać itp.
z jego strony to była chyba tylko miłość fizyczna, ale nie umiał tego rozróżnić widocznie, źle się z tym czuje...boję się, ze każdy będzie się tylko mną bawić.
kawa_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 12:53   #4904
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez warriatka Pokaż wiadomość
Nie patrz tak na to, raz ja zerwałam i to mój ex znalazł sobie nową miłość a nie ja, drugi raz miałam taką samą sytuacje że to ja powiedziałam koniec i on kogoś miał, a trzeci raz faktycznie to ja po miesiącu weszłam w nowy związek, ale moim zdaniem to nie ma reguły 😊😊 także głowa do góry 😘

Niby tak...ale co do żadnego gościa nie byłam tak pewna jak co do obecnego ex-a. Po prostu on ma wianuszek zapatrzonych w niego koleżanek (głównie z pracy)... On sam jest miłośnikiem kobiet i powstrzymywał się tylko dlatego że był w związku....
Stary 2013-12-29, 12:56   #4905
660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99
Konto usunięte

Cytat:
Rozumiem Cię ... Ale wiesz, zmiana mieszkania dobrze Ci zrobi. Ja siedzę w moim i każdy kąt mi o nim przypomina bo 5/7 dni w tygodniu jednak u mnie mieszkał... Mam wrażenie że zaraz stanie w drzwiach. Taka odmiana z pewnością wyjdzie ci na dobre
wiem, moglabym w tym meiszkaniu zostac do konca styycznia, ale nie dam rady. Wszystko mi sie przypomina, jak je wybieralismy, jak urzadzalismy...
nie mogę się doczekać az się wyprowadzę, mimo że będzie bolało.. Nawet jak to piszę, to w to nie wierzę
No ale nic:
Rok 2014:
Nowy status: Singiel
Nowe mieszkanie: kawalerka w centrum Gdańska
Praca prawie nowa: ale z podwyżką
Tylko kot ten sam:P ale go nei chce zmieniac:p

Zobaczycie, że do marca to wszystko będzie prawdą

ps. ten wątek jest za☠☠☠isty, taka grupa wsparcia, wiesz ze nie jestes sam z takim nieszczesciem, baaaaaaaaaaaa są gorsze, i zawsze mozesz napisać co chcesz i jeszcze ci odpowiedzą

Edytowane przez 660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99
Czas edycji: 2013-12-29 o 12:57
660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 13:09   #4906
Kdjdfn
Zakorzenienie

Cytat:
ja sobie uświadomiłam, ze dla niego byłam tylko zwykłą zabawką i maskotką, taką do łóżka, i po prostu,zeby mieć kogo przytulać itp.
z jego strony to była chyba tylko miłość fizyczna, ale nie umiał tego rozróżnić widocznie, źle się z tym czuje...boję się, ze każdy będzie się tylko mną bawić.
Mnie zastanawia kim ja byłam, czy mnie w ogóle kochał, wierzyłam mu bardzo. Nie wiem czy mnie oszukał, czy się w kilka dni odkochał, czy naprawdę rozsądek wziął górę i ma tak silny charakter, żeby to uciąć. Ale jeżeli nadal mnie kocha to jak to możliwe, ze nie interesuje go co u mnie, czy sobie radzę, wie, że nie jestem tak silna jak on. Dlatego nie wierzę w jego miłość, więc nie wiem co nim kierowało.
Stary 2013-12-29, 13:14   #4907
warriatka
Raczkowanie

Cytat:
Niby tak...ale co do żadnego gościa nie byłam tak pewna jak co do obecnego ex-a. Po prostu on ma wianuszek zapatrzonych w niego koleżanek (głównie z pracy)... On sam jest miłośnikiem kobiet i powstrzymywał się tylko dlatego że był w związku....
Sama pisałas, że było pare spraw których dużo kobiet nie zaakceptuje np. to, że miał zawiasy, może jest super ekstra ciachem w pracy bo nikt nic o tym nie wie... Hmmmm??

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44329703]wiem, moglabym w tym meiszkaniu zostac do konca styycznia, ale nie dam rady. Wszystko mi sie przypomina, jak je wybieralismy, jak urzadzalismy...
nie mogę się doczekać az się wyprowadzę, mimo że będzie bolało.. Nawet jak to piszę, to w to nie wierzę
No ale nic:
Rok 2014:

ps. ten wątek jest za☠☠☠isty, taka grupa wsparcia, wiesz ze nie jestes sam z takim nieszczesciem, baaaaaaaaaaaa są gorsze, i zawsze mozesz napisać co chcesz i jeszcze ci odpowiedzą[/QUOTE]

Ooooo tez planuje przeprowadzkę do wakacji do Gdańska znowu! 😊😊😊
Uda Ci sie to wszystko,spełnia sie Twoje marzenia,wierze w to! ✌️

Stary 2013-12-29, 13:22   #4908
smutnaja88
Rozeznanie

Cytat:
Sama pisałas, że było pare spraw których dużo kobiet nie zaakceptuje np. to, że miał zawiasy, może jest super ekstra ciachem w pracy bo nikt nic o tym nie wie... Hmmmm??

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Ooooo tez planuje przeprowadzkę do wakacji do Gdańska znowu! 😊😊😊
Uda Ci sie to wszystko,spełnia sie Twoje marzenia,wierze w to! ✌️

To też prawda....ale jest duża szansa że jej szybko nie powie-szczególnie dlatego że jest z pracy.... A że już dawno przedawnione i nie ma tego nigdzie....
Stary 2013-12-29, 13:27   #4909
Naomi21
Zakorzenienie

[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44329703]
No ale nic:
Rok 2014:
Tylko kot ten sam:P ale go nei chce zmieniac:p[/QUOTE]

Wszystko zapowiada się super Zaczynasz nowe życie, świetnie

Cytat:
Napisane przez anonimka77 Pokaż wiadomość

Gratuluję Ci i też zamierzam iść tą drogą
Cytat:
Niedługo napiszecie to samo
Stary 2013-12-29, 13:28   #4910
Vaineth
Rozeznanie

Cytat:
A czemu zerwaliście? Dobrze było? Jest sens wracać?
Tak, według mnie jest sens wracać. Oboje wciąż się kochamy, wszystko w naszym związku było. On zerwał, ponieważ zwątpił, że nam się uda regularnie spotykać, mówił, że ciężko mu beze mnie na codzień. Był to związek na odległość, ale od maja mieliśmy razem zamieszkać... To zerwanie wyszło nagle, potem od razu chciał naprawiać. Jednak to co teraz mówi, o tym, że na mnie nie zasługuje... Zupełnie nie wiem o co może mu chodzić. I sama nie wiem, czy walczyć czy się poddać. Jedyne co się dzieje, to ja czuje się coraz gorzej.

Vaineth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 13:34   #4911
Amiszonowa
made in Wonderland

Cytat:
Napisane przez Vaineth Pokaż wiadomość
Tak, według mnie jest sens wracać. Oboje wciąż się kochamy, wszystko w naszym związku było. On zerwał, ponieważ zwątpił, że nam się uda regularnie spotykać, mówił, że ciężko mu beze mnie na codzień. Był to związek na odległość, ale od maja mieliśmy razem zamieszkać... To zerwanie wyszło nagle, potem od razu chciał naprawiać. Jednak to co teraz mówi, o tym, że na mnie nie zasługuje... Zupełnie nie wiem o co może mu chodzić. I sama nie wiem, czy walczyć czy się poddać. Jedyne co się dzieje, to ja czuje się coraz gorzej.

Jeżeli chłopak mówi tekst "nie zaslugujesz na mnie" to wiej gdzie pieprz rośnie, bo będzie boleć jeszcze bardziej. Czy Ty, gdybyś kogoś kochała i chciała z nim być mimo trudności (są związki na odległość jeśli obie strony bardzo się starają) powiedziałbys mu, że na Ciebie nie zasługuje? To bardzo głupi tekst, a kryje za sobą bardzo niefajne rzeczy.

Czasami brak polskich znaków, praszam!

jest taka miłość która nie umiera
choć zakochani uciekną od siebie
porzucona jak pies samotna
wierna nawet niewiernym na spacerze w niebie
Amiszonowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 13:39   #4912
kawa_o
Zadomowienie

według mnie tez pod tekstem "nie zasługuje na Ciebie" kryje się coś innego...mi wmawiał zaś: znajdziesz sobie kogos lepszego ode mnie, kto bedzie przy tobie...żałosne,ja tak mu nigdy nie powiedziałam.
a Wy bedziecie miec możliwość zamieszkania razem, i na pewno n ie widujecie sie raz na kilka miesięcy.
kawa_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 14:02   #4913
Vaineth
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Amiszonowa Pokaż wiadomość
Jeżeli chłopak mówi tekst "nie zaslugujesz na mnie" to wiej gdzie pieprz rośnie, bo będzie boleć jeszcze bardziej. Czy Ty, gdybyś kogoś kochała i chciała z nim być mimo trudności (są związki na odległość jeśli obie strony bardzo się starają) powiedziałbys mu, że na Ciebie nie zasługuje? To bardzo głupi tekst, a kryje za sobą bardzo niefajne rzeczy.

Czasami brak polskich znaków, praszam!
On nie powiedział, że ja na niego nie zasługuje, tylko on na mnie. Według mnie jest to totalna głupota. Nie wiem też dokładnie dlaczego tak sądzi. Gdy o to zapytałam, odpowiedział, że po prostu tak uważa... I albo o czymś nie wiem, zrobił coś głupiego, albo (to według mnie też możliwe) uważa, że przez to jaki był nie zasługuje na mnie. Nie jest on moim pierwszym chłopakiem, jednak to z nim stworzyłam pierwszy poważny związek, jest to mój pierwszy poważny partner.
A on jeszcze parę lat temu, gdy był w moim wieku i ciut starszy, niestety nie szanował za bardzo kobiet... Jak to mówił mógł mieć 10 dziewczyn jednocześnie i nie stanowiłoby to żadnego problemu. Myślicie, że może stąd u niego ta refleksja?

Cytat:
według mnie tez pod tekstem "nie zasługuje na Ciebie" kryje się coś innego...mi wmawiał zaś: znajdziesz sobie kogos lepszego ode mnie, kto bedzie przy tobie...żałosne,ja tak mu nigdy nie powiedziałam.
a Wy bedziecie miec możliwość zamieszkania razem, i na pewno n ie widujecie sie raz na kilka miesięcy.
Mój podczas zerwania powiedział, że zasługuje na wszystko co najlepsze... Cały czas tak jakby sugeruje, że on tym najlepszym nie jest...
Już sama nie wiem jak mogę wyciągnąć od niego o co chodzi. W tej chwili jest w paskudnym humorze, smutny jak nigdy dotąd i potrafi tylko siebie krytykować...

Stary 2013-12-29, 14:08   #4914
warriatka
Raczkowanie

Cytat:
On nie powiedział, że ja na niego nie zasługuje, tylko on na mnie. Według mnie jest to totalna głupota. Nie wiem też dokładnie dlaczego tak sądzi. Gdy o to zapytałam, odpowiedział, że po prostu tak uważa... I albo o czymś nie wiem, zrobił coś głupiego, albo (to według mnie też możliwe) uważa, że przez to jaki był nie zasługuje na mnie. Nie jest on moim pierwszym chłopakiem, jednak to z nim stworzyłam pierwszy poważny związek, jest to mój pierwszy poważny partner.
A on jeszcze parę lat temu, gdy był w moim wieku i ciut starszy, niestety nie szanował za bardzo kobiet... Jak to mówił mógł mieć 10 dziewczyn jednocześnie i nie stanowiłoby to żadnego problemu. Myślicie, że może stąd u niego ta refleksja?

Mój podczas zerwania powiedział, że zasługuje na wszystko co najlepsze... Cały czas tak jakby sugeruje, że on tym najlepszym nie jest...
Już sama nie wiem jak mogę wyciągnąć od niego o co chodzi. W tej chwili jest w paskudnym humorze, smutny jak nigdy dotąd i potrafi tylko siebie krytykować...

Ja też kiedyś Facetowi powiedziałam jak z nim zerwałam, że życzę jemu jeszcze lepszej dziewczyny i że zasługuje na wszystko co najlepsze. Bo po prostu nie mogliśmy sie za Chiny dogadać i on i ja sie męczyliśmy ze sobą a był naprawdę bardzo fajny facet ✌️ Twój ex wcale nie musiał nic zrobic, po prostu Cie szanuje i chce naprawdę zebys była szczęśliwa, a moze po prostu mówiłas jemu ze nie jesteś przy nim szczęśliwa kiedyś???

Stary 2013-12-29, 14:24   #4915
90agnieszka90
Zakorzenienie

GG do 90agnieszka90

[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44329703]wiem, moglabym w tym meiszkaniu zostac do konca styycznia, ale nie dam rady. Wszystko mi sie przypomina, jak je wybieralismy, jak urzadzalismy...
No ale nic:
Rok 2014:

ps. ten wątek jest za☠☠☠isty, taka grupa wsparcia, wiesz ze nie jestes sam z takim nieszczesciem, baaaaaaaaaaaa są gorsze, i zawsze mozesz napisać co chcesz i jeszcze ci odpowiedzą[/QUOTE]

Po raz trzeci piszę wiadomość

Witaj w klubie, też jestem kociarą

Też chciałabym już zacząć nowe życie a mam wrażenie że zamiast być lepiej jest gorzej

Rozmawiałam niedawni z koleżanką z pracy i dała mi troszkę oparcia Jak jej się wyżaliłam na byłego i jego rodzinkę z piekła rodem na czele z jego mamusią to powiedziała tylko tyle: " ciesz się że to tak się skończyło, miałaś dużo cierpliwości, a ta rodzina by Cię wykończyła i zdominowała, nie byłabyś tam szczęśliwa" a na stwierdzenie że nie chciał ze mną jechać na mój wymarzony wyjazd i wymyślał masę obiekcji " Bo jakby to był JEGO wymarzony wyjazd to na pewno by ochoczo pojechał z Tobą, a że to było Twoje marzenie, a nie jego, to już nie było mu to na jego rękę"

No i fakt, pojechaliśmy na mój inny wymarzony wyjazd, ale faktem było że on też o tym marzył...

90agnieszka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 14:24   #4916
Vaineth
Rozeznanie

Cytat:
Ja też kiedyś Facetowi powiedziałam jak z nim zerwałam, że życzę jemu jeszcze lepszej dziewczyny i że zasługuje na wszystko co najlepsze. Bo po prostu nie mogliśmy sie za Chiny dogadać i on i ja sie męczyliśmy ze sobą a był naprawdę bardzo fajny facet ✌️ Twój ex wcale nie musiał nic zrobic, po prostu Cie szanuje i chce naprawdę zebys była szczęśliwa, a moze po prostu mówiłas jemu ze nie jesteś przy nim szczęśliwa kiedyś???

Wy nie mogliście się dogadać, a my dogadywalismy się świetnie, nawet pomimo tego, że diametralnie się różnimy. Rozumiem, gdyby chciał, by było to zerwanie z klasą, gdyby przestał mnie kochać, ale tak jak mówisz - szanowałby mnie. Ale on chce być ze mną, kocha mnie, wciąż mówi o wspólnej przyszłości... Ale nagle wymyśla sobie, że nie zasługuje na mnie.

Męczy mnie to wszystko bardzo, bo po prostu nie wiem na czym stoję. W jednej chwili jestem szczęśliwa, bo wszystko zmierza ku lepszemu, by za chwilę znów się posypać...

Jestem przez to strasznie zła, chodzę nabuzowana na wszystkich, ciągle płaczę... To mnie wykańcza.

+ i nigdy nie powiedziałam mu, że jestem z nim nieszczęśliwa. Wręcz przeciwnie! Wiedział jak bardzo się cieszę, że jesteśmy razem. Nawet przyjaciółka mówiła mi, że odkąd jestem z nim to tryskam pozytywną energią i mówiłam mu, że to dzięki niemu...

Edytowane przez Vaineth
Czas edycji: 2013-12-29 o 14:26
Stary 2013-12-29, 14:33   #4917
alarunka
Wtajemniczenie

Po dłuższej przerwie, wracam do Was. Nie wyszło nam-niestety. Ostatni dzień spędziliśmy razem w piątek, a w sobotę jeszcze chwila rozmowy telefonicznej i koniec. Rozstaliśmy się za porozumieniem stron, za nami długa rozmowa, pełna łez. Po prostu nie możemy być ze sobą, a on nie może się zdecydować na wspólną przyszłość ze mną. Ja nie mogę też stać w miejscu i cierpieć. Bardzo go kocham... To jest bardzo świeże, a ja ledwo wytrzymuję, pragnę kontaktu z nim, pragnę do niego się odezwać. Same wiecie jak to jest. Cokolwiek robię-płaczę. Jest taki moment kiedy z kimś rozmawiam to napływają mi łzy do oczu i płaczę. Bez powodu. A raczej z jego..
alarunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-29, 15:03   #4918
warriatka
Raczkowanie

Cytat:
Wy nie mogliście się dogadać, a my dogadywalismy się świetnie, nawet pomimo tego, że diametralnie się różnimy. Rozumiem, gdyby chciał, by było to zerwanie z klasą, gdyby przestał mnie kochać, ale tak jak mówisz - szanowałby mnie. Ale on chce być ze mną, kocha mnie, wciąż mówi o wspólnej przyszłości... Ale nagle wymyśla sobie, że nie zasługuje na mnie.

Męczy mnie to wszystko bardzo, bo po prostu nie wiem na czym stoję. W jednej chwili jestem szczęśliwa, bo wszystko zmierza ku lepszemu, by za chwilę znów się posypać...

Jestem przez to strasznie zła, chodzę nabuzowana na wszystkich, ciągle płaczę... To mnie wykańcza.

+ i nigdy nie powiedziałam mu, że jestem z nim nieszczęśliwa. Wręcz przeciwnie! Wiedział jak bardzo się cieszę, że jesteśmy razem. Nawet przyjaciółka mówiła mi, że odkąd jestem z nim to tryskam pozytywną energią i mówiłam mu, że to dzięki niemu...
Kurczę no to faktycznie cos musi byc na rzeczy, albo po prostu cos "odwalił" i nie potrafi sobie z tym poradzić i sie do tego przyznać i po tym co zrobił wie, ze zasługujesz na kogoś lepszego albo no nie wiem... Innego wytłumaczenia nie widze skoro mówiłas jemu, że byłaś z nim szczęśliwa i Twoi znajomi to widzieli i dogadywaliscie sie, a on po prostu mówi, ze nie zasługuje na Ciebie to naprawdę zastanawia. A moze masz lepsza prace, nie wiem czujesz sie bardziej wartościowa niż on, moze on jakoś przygasł przy Tobie?? Juz wszędzie teraz ja szukam odpowiedzi dla Ciebie 😊

Stary 2013-12-29, 15:18   #4919
Vaineth
Rozeznanie

Cytat:
Kurczę no to faktycznie cos musi byc na rzeczy, albo po prostu cos "odwalił" i nie potrafi sobie z tym poradzić i sie do tego przyznać i po tym co zrobił wie, ze zasługujesz na kogoś lepszego albo no nie wiem... Innego wytłumaczenia nie widze skoro mówiłas jemu, że byłaś z nim szczęśliwa i Twoi znajomi to widzieli i dogadywaliscie sie, a on po prostu mówi, ze nie zasługuje na Ciebie to naprawdę zastanawia. A moze masz lepsza prace, nie wiem czujesz sie bardziej wartościowa niż on, moze on jakoś przygasł przy Tobie?? Juz wszędzie teraz ja szukam odpowiedzi dla Ciebie 😊

Staram się z niego wyciągnąć o co może chodzić, ale jak na razie z marnym skutkiem. Bo tak uważa, bo tak sam z siebie do tego doszedł... Gdyby mi powiedział o co chodzi, razem byśmy mogli przez to przejść
Lepszej pracy nie mam - jestem studentką. On ani nie przygasł, a nawet bym powiedziała, że ma się lepiej, ja nie uważam się za lepszą, bardziej wartościową... Nic z tych rzeczy.

Ma się dziś do mnie odezwać później, może wtedy się czegoś dowiem. Siedzę jak na szpilkach cały dzień, bo atmosfera w jakiej kończyliśmy poranną rozmowę przypominała mi tą, jak ze mną zrywał. I tak też się czuję...

W ogóle strasznie Ci dziękuję, że wysłuchujesz moich smutków. Trochę mi lżej dzięki temu...
Stary 2013-12-29, 15:41   #4920
Drakan
Zadomowienie

Trochę mnie tu już nie było (może któraś jeszcze pamięta ), ale wpadam na chwilę w zasadzie się już pożegnać, choć będę zaglądać ku przestrodze i by mi się za słodko nie zrobiło. Powód jest prosty - 25 grudnia trafił mi się możliwie najlepszy prezent, a mianowicie nowy partner Wydawało mi się, że to były był porządnie zaangażowany i w sumie była to racja - wydawało mi się Warto było poczekać, przeżyć tę żałobę i się naprawić by wreszcie słońce w końcu zaświeciło.
Nie poddawajcie się dziewczyny - to mija.

Dziękuję wszystkim obecnym w tamtym czasie dziewczynom za otrzymane wsparcie. To bardzo wiele dało. Trzymajcie się ciepło i udanego Sylwestra

Drakan jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości