|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Wiem, że jest ciężko, mi też! Ale to minie, będzie lepiej, czas leczy rany. Daj sobie czas. On nie jest Ciebie warty, nie jest warty Twoich łez, bądź silna. Odetnij się, wyłącz telefon, nie rozmawiaj z nim, tak robisz sobie tylko gorzej.
|
|
|
|
#4892 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie z kolei dziewczyny nastąpił niespodziewany napływ sił! Mam ochotę tak się zająć swoim życiem, żeby przestać siedzieć i rozkminiać co było źle itd. Nawet założyłam wątek na forum urodowym, coby otrzymać jakąś fajną radę, jak podkręcić wygląd ![]() Chyba nadchodzący Nowy Rok napełnia mnie nadzieją Dziewczyny, wszystkim nam życzę szczęścia i ułożenia sobie życia, zasługujemy na to!
|
|
|
|
|
#4893 |
|
Przyczajenie
|
Po przeczytaniu Życiowo, stwierdzam że jestem już silna.
Pierwszy raz na tym forum. Czuję, że mam wsparcie!!! DZIĘKUJĘ!!!! |
|
|
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4895 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale chwilowo jestem jak żywy trup... Tak bardzo tęsknię, tak bardzo nie mogę dopuścić ze już niedługo z kimś będzie, i czuję że jednak nie będzie żałował. A chciałabym żeby chociaż poczuł że złą decyzję podjął (dla niego).... |
|
|
|
|
#4896 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak to wygląda, ale mija - zawsze. Zobaczysz, zanim się obejrzysz zbudujesz sobie nowe, o wiele fajniejsze życie i będziesz się cieszyć, że masz z głowy eksa![]() Cytat:
Szybko kogoś znajdują głównie zakompleksione, słabe osoby, które nie potrafią pobyć ze sobą nawet przez 5 minut![]() Cytat:
U mnie wciąż fantastycznie Od lat nie bylam taka szczęśliwa jak jestem teraz, a co najlepsze - to szczęście nie ma nic wspólnego z żadnym facetem to póki co żaden nie zostanie na dłużej. Są tylko jednym z miłych elementów mojego życia. O moim związku z eksem myślę z niedowierzaniem: jakim cudem mógł tak długo trwać?![]() Jestem pewna, że w przyszłym roku pojawi się w moim życiu ktoś wyjątkowy i już się na to cieszę Ale wiem też, że mój kolejny związek będzie zupełnie inny, przede wszystkim mądrzej zawarty. Teraz biorę pod uwagę jedynie facetów na pewnym poziomie, którzy by mnie inspirowali (niestety, przy eksie się uwsteczniłam, co sama teraz dopiero widzę i o czym dopiero teraz mówią mi znajomi
|
|
#4897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głowa do góry Masz plany na sylwestra? Jeżeli nie to koniecznie coś wymyśl!---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4898 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pewnie i kogoś poznamy. Ale że on będzie pierwszy to wiem na milion procent. Ja zawsze bardzo przeżywam, długo do siebie dochodzę. On 2 dni pocierpi i sru... A że jest łasy na kobiety i ma powodzenie to wiadomo jak będzie... A najgorzej bo wolałabym o tym nie wiedzieć, a wiem że się dowiem.... |
|
|
|
|
#4899 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Gratuluję Ci i też zamierzam iść tą drogą
|
|
|
|
|
#4900 |
|
Konto usunięte
|
Mam nieznośnego małego kociambra
nie jestem przez to pożądaną wspólokatorką![]() Zresztą od trzech lat mieszkam sama albo z TŻ i nie wyobrażam sobie mieszkać z kimś, jeszcze młodszymi szczesliwymi.. Zresztą mam już 26 lat, pracuję.. wiem że to zle zabrzmi, bo są osoby w trudnej sytuacji.... ale czułabym się jeszcze gorzej wtedy, że bylo tak cudownie, meiszkanie z TŻ.. a nagle z innymi obcymi mi ludzmi... Mijają juz 3 tygodnie od początku gehenny, ja się czuję gorzej niż na początku... ale to dlatego ze nadzieja znikła... Jutro idę oglądać kawalerkę
|
|
|
|
#4901 |
|
Rozeznanie
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44329501]Mam nieznośnego małego kociambra
nie jestem przez to pożądaną wspólokatorką![]() Zresztą od trzech lat mieszkam sama albo z TŻ i nie wyobrażam sobie mieszkać z kimś, jeszcze młodszymi szczesliwymi.. Zresztą mam już 26 lat, pracuję.. wiem że to zle zabrzmi, bo są osoby w trudnej sytuacji.... ale czułabym się jeszcze gorzej wtedy, że bylo tak cudownie, meiszkanie z TŻ.. a nagle z innymi obcymi mi ludzmi... Mijają juz 3 tygodnie od początku gehenny, ja się czuję gorzej niż na początku... ale to dlatego ze nadzieja znikła... Jutro idę oglądać kawalerkę [/QUOTE]Rozumiem Cię ... Ale wiesz, zmiana mieszkania dobrze Ci zrobi. Ja siedzę w moim i każdy kąt mi o nim przypomina bo 5/7 dni w tygodniu jednak u mnie mieszkał... Mam wrażenie że zaraz stanie w drzwiach. Taka odmiana z pewnością wyjdzie ci na dobre |
|
|
|
#4902 |
|
Raczkowanie
|
Nie patrz tak na to, raz ja zerwałam i to mój ex znalazł sobie nową miłość a nie ja, drugi raz miałam taką samą sytuacje że to ja powiedziałam koniec i on kogoś miał, a trzeci raz faktycznie to ja po miesiącu weszłam w nowy związek, ale moim zdaniem to nie ma reguły 😊😊 także głowa do góry 😘
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4903 |
|
Zadomowienie
|
ja sobie uświadomiłam, ze dla niego byłam tylko zwykłą zabawką i maskotką, taką do łóżka, i po prostu,zeby mieć kogo przytulać itp.
z jego strony to była chyba tylko miłość fizyczna, ale nie umiał tego rozróżnić widocznie, źle się z tym czuje...boję się, ze każdy będzie się tylko mną bawić. |
|
|
|
#4904 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4905 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
nie mogę się doczekać az się wyprowadzę, mimo że będzie bolało.. Nawet jak to piszę, to w to nie wierzę ![]() No ale nic: Rok 2014: Nowy status: Singiel ![]() Nowe mieszkanie: kawalerka w centrum Gdańska Praca prawie nowa: ale z podwyżką ![]() Tylko kot ten sam:P ale go nei chce zmieniac:p Zobaczycie, że do marca to wszystko będzie prawdą ![]() ps. ten wątek jest za☠☠☠isty, taka grupa wsparcia, wiesz ze nie jestes sam z takim nieszczesciem, baaaaaaaaaaaa są gorsze, i zawsze mozesz napisać co chcesz i jeszcze ci odpowiedzą
Edytowane przez 660466b847ce6b6d028edaa7f0f25337b0ef02f3_5ed58895d5a99 Czas edycji: 2013-12-29 o 12:57 |
|
|
|
|
#4906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4907 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- [1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44329703]wiem, moglabym w tym meiszkaniu zostac do konca styycznia, ale nie dam rady. Wszystko mi sie przypomina, jak je wybieralismy, jak urzadzalismy... nie mogę się doczekać az się wyprowadzę, mimo że będzie bolało.. Nawet jak to piszę, to w to nie wierzę ![]() No ale nic: Rok 2014: Nowy status: Singiel ![]() Nowe mieszkanie: kawalerka w centrum Gdańska Praca prawie nowa: ale z podwyżką ![]() Tylko kot ten sam:P ale go nei chce zmieniac:p Zobaczycie, że do marca to wszystko będzie prawdą ![]() ps. ten wątek jest za☠☠☠isty, taka grupa wsparcia, wiesz ze nie jestes sam z takim nieszczesciem, baaaaaaaaaaaa są gorsze, i zawsze mozesz napisać co chcesz i jeszcze ci odpowiedzą [/QUOTE]Ooooo tez planuje przeprowadzkę do wakacji do Gdańska znowu! 😊😊😊 Uda Ci sie to wszystko,spełnia sie Twoje marzenia,wierze w to! ✌️ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4908 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To też prawda....ale jest duża szansa że jej szybko nie powie-szczególnie dlatego że jest z pracy.... A że już dawno przedawnione i nie ma tego nigdzie.... |
|
|
|
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44329703]
No ale nic: Rok 2014: Nowy status: Singiel ![]() Nowe mieszkanie: kawalerka w centrum Gdańska Praca prawie nowa: ale z podwyżką ![]() Tylko kot ten sam:P ale go nei chce zmieniac:p[/QUOTE] Wszystko zapowiada się super Zaczynasz nowe życie, świetnie![]() Niedługo napiszecie to samo
|
#4910 |
|
Rozeznanie
|
Tak, według mnie jest sens wracać. Oboje wciąż się kochamy, wszystko w naszym związku było. On zerwał, ponieważ zwątpił, że nam się uda regularnie spotykać, mówił, że ciężko mu beze mnie na codzień. Był to związek na odległość, ale od maja mieliśmy razem zamieszkać... To zerwanie wyszło nagle, potem od razu chciał naprawiać. Jednak to co teraz mówi, o tym, że na mnie nie zasługuje... Zupełnie nie wiem o co może mu chodzić. I sama nie wiem, czy walczyć czy się poddać. Jedyne co się dzieje, to ja czuje się coraz gorzej.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4911 | |
|
made in Wonderland
|
Cytat:
Czasami brak polskich znaków, praszam!
|
|
#4912 |
|
Zadomowienie
|
według mnie tez pod tekstem "nie zasługuje na Ciebie" kryje się coś innego...mi wmawiał zaś: znajdziesz sobie kogos lepszego ode mnie, kto bedzie przy tobie...żałosne,ja tak mu nigdy nie powiedziałam.
a Wy bedziecie miec możliwość zamieszkania razem, i na pewno n ie widujecie sie raz na kilka miesięcy. |
|
|
|
#4913 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A on jeszcze parę lat temu, gdy był w moim wieku i ciut starszy, niestety nie szanował za bardzo kobiet... Jak to mówił mógł mieć 10 dziewczyn jednocześnie i nie stanowiłoby to żadnego problemu. Myślicie, że może stąd u niego ta refleksja? Cytat:
Już sama nie wiem jak mogę wyciągnąć od niego o co chodzi. W tej chwili jest w paskudnym humorze, smutny jak nigdy dotąd i potrafi tylko siebie krytykować... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4914 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44329703]wiem, moglabym w tym meiszkaniu zostac do konca styycznia, ale nie dam rady. Wszystko mi sie przypomina, jak je wybieralismy, jak urzadzalismy...
nie mogę się doczekać az się wyprowadzę, mimo że będzie bolało.. Nawet jak to piszę, to w to nie wierzę ![]() No ale nic: Rok 2014: Nowy status: Singiel ![]() Nowe mieszkanie: kawalerka w centrum Gdańska Praca prawie nowa: ale z podwyżką ![]() Tylko kot ten sam:P ale go nei chce zmieniac:p Zobaczycie, że do marca to wszystko będzie prawdą ![]() ps. ten wątek jest za☠☠☠isty, taka grupa wsparcia, wiesz ze nie jestes sam z takim nieszczesciem, baaaaaaaaaaaa są gorsze, i zawsze mozesz napisać co chcesz i jeszcze ci odpowiedzą [/QUOTE]Po raz trzeci piszę wiadomość Witaj w klubie, też jestem kociarą ![]() Też chciałabym już zacząć nowe życie Rozmawiałam niedawni z koleżanką z pracy i dała mi troszkę oparcia Jak jej się wyżaliłam na byłego i jego rodzinkę z piekła rodem na czele z jego mamusią to powiedziała tylko tyle: " ciesz się że to tak się skończyło, miałaś dużo cierpliwości, a ta rodzina by Cię wykończyła i zdominowała, nie byłabyś tam szczęśliwa" a na stwierdzenie że nie chciał ze mną jechać na mój wymarzony wyjazd i wymyślał masę obiekcji " Bo jakby to był JEGO wymarzony wyjazd to na pewno by ochoczo pojechał z Tobą, a że to było Twoje marzenie, a nie jego, to już nie było mu to na jego rękę"No i fakt, pojechaliśmy na mój inny wymarzony wyjazd, ale faktem było że on też o tym marzył...
|
#4916 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Męczy mnie to wszystko bardzo, bo po prostu nie wiem na czym stoję. W jednej chwili jestem szczęśliwa, bo wszystko zmierza ku lepszemu, by za chwilę znów się posypać... Jestem przez to strasznie zła, chodzę nabuzowana na wszystkich, ciągle płaczę... To mnie wykańcza. ![]() + i nigdy nie powiedziałam mu, że jestem z nim nieszczęśliwa. Wręcz przeciwnie! Wiedział jak bardzo się cieszę, że jesteśmy razem. Nawet przyjaciółka mówiła mi, że odkąd jestem z nim to tryskam pozytywną energią i mówiłam mu, że to dzięki niemu... Edytowane przez Vaineth Czas edycji: 2013-12-29 o 14:26 |
|
|
|
|
#4917 |
|
Wtajemniczenie
|
Po dłuższej przerwie, wracam do Was. Nie wyszło nam-niestety. Ostatni dzień spędziliśmy razem w piątek, a w sobotę jeszcze chwila rozmowy telefonicznej i koniec. Rozstaliśmy się za porozumieniem stron, za nami długa rozmowa, pełna łez. Po prostu nie możemy być ze sobą, a on nie może się zdecydować na wspólną przyszłość ze mną. Ja nie mogę też stać w miejscu i cierpieć. Bardzo go kocham... To jest bardzo świeże, a ja ledwo wytrzymuję, pragnę kontaktu z nim, pragnę do niego się odezwać. Same wiecie jak to jest. Cokolwiek robię-płaczę. Jest taki moment kiedy z kimś rozmawiam to napływają mi łzy do oczu i płaczę. Bez powodu. A raczej z jego..
|
|
|
|
#4918 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4919 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Lepszej pracy nie mam - jestem studentką. On ani nie przygasł, a nawet bym powiedziała, że ma się lepiej, ja nie uważam się za lepszą, bardziej wartościową... Nic z tych rzeczy. Ma się dziś do mnie odezwać później, może wtedy się czegoś dowiem. Siedzę jak na szpilkach cały dzień, bo atmosfera w jakiej kończyliśmy poranną rozmowę przypominała mi tą, jak ze mną zrywał. I tak też się czuję... W ogóle strasznie Ci dziękuję, że wysłuchujesz moich smutków. Trochę mi lżej dzięki temu... |
|
|
|
|
#4920 |
|
Zadomowienie
|
Trochę mnie tu już nie było (może któraś jeszcze pamięta
), ale wpadam na chwilę w zasadzie się już pożegnać, choć będę zaglądać ku przestrodze i by mi się za słodko nie zrobiło. Powód jest prosty - 25 grudnia trafił mi się możliwie najlepszy prezent, a mianowicie nowy partner Wydawało mi się, że to były był porządnie zaangażowany i w sumie była to racja - wydawało mi się Warto było poczekać, przeżyć tę żałobę i się naprawić by wreszcie słońce w końcu zaświeciło.Nie poddawajcie się dziewczyny - to mija. Dziękuję wszystkim obecnym w tamtym czasie dziewczynom za otrzymane wsparcie. To bardzo wiele dało. Trzymajcie się ciepło i udanego Sylwestra
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.

Tak to wygląda, ale mija - zawsze. Zobaczysz, zanim się obejrzysz zbudujesz sobie nowe, o wiele fajniejsze życie i będziesz się cieszyć, że masz z głowy eksa
Szybko kogoś znajdują głównie zakompleksione, słabe osoby, które nie potrafią pobyć ze sobą nawet przez 5 minut

((