![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: podpaski anionowe
Bo często nie trzeba czegoś testować żeby wiedzieć że to co mówią to naciąganie faktów. To samo ma miejsce w przypadku zakupów na mango czy innych telezakupach, w ich reklamach jest tyle samo prawdy co w reklamie tych podpasek.
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
jak nizej:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=9KvqWM9VhpA i tyle na ten temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny!
jezeli chodzi o podpaski i wkladki anionowe to sama zaczelam je stosowac, choc wkurzaly mnie dotad pokazy jakis kolderek,lamp czy sciereczek ![]() Z masy papierowej wybielanej lotnym chlorem(zwykla makulatura,ktora,zeby miec kolor bialy zostala tak wybielona),ktory w wysokiej temp.powoduje wydzielanie sie dioksyn-stad nasze "problemy kobiece" Co najgorsze jestesmy tym zatruwani od urodzenia-pieluchy,chusteczki,papie r toaletowy,reczniki papierowe-wszystko zrobione z tego samego! Wiecej na pewno dowiecie sie na tym pokazie-polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
No uwielbiam jak przedstawiciel jakiejś firmy zakłada konto i zaczyna pisać peany na cześć swojego pracodawcy.
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaznaczam ze slowo bozena nie jest mojego autorstwa ![]()
![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#68 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Zreszta komentarze mowia same za siebie:pozytywne sa od osob,ktore produkt sprobowaly,a negatywne od tych,ktorzy widocznie temat dbania o siebie,o zdrowie przede wszystkim uwazaja za przewrazliwienie... A nierozumiem czemu asiulkaa nie sprobujesz? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Z tego samego powodu dla jakiego nie robię zakupów w telezakupach. Jest sporo innych fajnych rzeczy na które wolę wydać to co zarobię, a o higienę zadbać za pomocą częstego zastosowania wody i środków myjących.
Pozytywnie wypowiadają się te osoby które zarabiają pisząc takie rzeczy.
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
A ja mam pytanie, skoro owe podpaski mają zastosowanie lecznicze, dlaczego więc skierowane są do kobiet, które stać na to aby pozwoliły sobie na taki zakup?? Ja nie należę do biednych a jednak mimo wszystko szkoda byłoby mi wydać 20zł na te właśnie podpaski, bo zamiast tego mam zwykłe always'y i dużą paczkę tamponów. Dlaczego skoro mają zastosowanie lecznicze nie są skierowane do każdej grupy społecznej kobiet tylko do wybranej bogatszej.
![]() |
#71 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja stosowałam i prócz podpaski,ktora chroni mnie przed zalaniem niczego pozytywnego nie zauważyłam.pominę fakt,że zachorowałam i nawet cud podpaska mnie od tego nie uchroniła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
No jeśli część odczuła a część nie, to właśnie raczej efekt placebo, a nie "cudowne działanie" podpasek.
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
A ja miałam ich wkładki ... Zużyłam dwie i oddałam mamie... Jak dla mnie nie wygodne i grube
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Przyczajenie
|
A ja uważam że po prostu na jednych działają a na drugich nie. W moim wypadku napewno nie był to efekt placebo bo ja byłam bardzo negatywnie do tego nastawiona kupiłam je tylko dlatego żeby dać koleżance zarobić. Dlatego miło mnie zaskoczyły te wkładki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Raczkowanie
|
Koleżanka mojej mamy to sprzedaje,więc mama kupiła mi 2 paczki tych ''wyjątkowych" podpasek. Jedyny plus jaki zauważyłam jest taki,że są bardzo chłonne i przy moich obfitych okresach nie mam po pół godz od założenia podpaski czerwonych plam na bieliźnie jak było przedtem. Żadnego mniejszego bólu brzucha nie zauważyłam, i jakoś specjalnie nie wierzę,że pomagają na grzybicę. A te wszystkie wymieniane właściwości kojarzą mi się ewidentnie z reklamą mango
![]()
![]() |
#78 | ||
Raczkowanie
|
Używałam i szczerze mówiąc uważam to za bezsensowne wydawanie pieniędzy. Różnicy praktycznie żadnej, może są i ciut bardziej chłonne, ale jeśli chodzi o te cudowne właściwości lecznicze to raczej pic na wodę. Infekcje jak miałam tak dalej mam, nie pochłania zapachu jak zapewnia producent a jakoś bardziej komfortowo się czuję nawet ze zwykłą najtańszą naturellą niż z anionowymi. Moja mama również ich używała, jednak stwierdziła, że jedyna różnica to to, że odczuwa trochę mniejsze pieczenie przy menstruacji, ale oprócz tego nic, więc stwierdziła, że nie są warte swojej ceny.
Raczej nie polecam, chyba, że ktoś wierzy w siłę sugestii ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Przyczajenie
|
Od trzech lat stosuję wkładki anionowe Gentle Day. Są rewelacyjne. Nie ma żadnej przesady z tymi mięśniakami. Nie trzeba wierzyć w ich działanie, ale można spróbować i samemu się przekonać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
Co Wy tak się uwzięłyście na ten MLM?! Żeby nie było - ja nawet raczej z Avonu nie korzystam, bo nie lubię kontaktów bezpośrednich z ludźmi i kupuję przez Internet. :P Ale co za różnica, czy te 80%-90% zabierze Ci piramida ludzi, czy korporacja?! To zakrawa na jakąś religię z stylu "jest w sklepach i telewizorze to jest święte".
Wiadomo, że w sprzedaży wysyłkowej sprzedają różne cuda, ale to nie znaczy, że z definicji są złe. Jak są dobre, to w końcu wchodzą do sprzedaży normalnej - jak było chociażby z blenderami i wypiekaczami do chleba. Wtedy jest konkurencja i cena spada! Sorry za offtop. Chciałam się czegoś dowiedzieć o tych podpaskach, ale niestety nie ma merytorycznych argumentów z żadnej strony. Bo ani zbytni zachwyt, ani programowy, nieuzasadniony hiper-sceptycyzm to nie są budujące postawy.:/ U mnie zwykłe tampony i podpaski wywołują podrażnienia i często stany zapalne, dlatego szukam alternatywy. I chyba dla takich osób są takie i podobne podpaski (abrahując od tego, czy te konkretne tak działają).
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.