![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mój chłopak chciał mnie tylko zaliczyć i zostawić!
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez madana Czas edycji: 2013-12-28 o 14:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Owszem, ktoś może zaraz powiedzieć, że dziewczyna która tak myśli jest egoistką bo myśli o sobie - cóż, altruizm jest fajny, ale pod tym względem lepiej być bardzo egoistyczna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
jestę wieszczę
|
Yin, Twój kolega to burak i buc. Tylko poprzez sferę seksualną ocenia całość człowieka. Wolałabym ślub z fajnym, "puszczalskim" chłopem (chociaż łatwo by nie było
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:58 ---------- Dokładnie ![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Uchowaj borze od facetów o takich poglądach, jak Twój kolega. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
Dobra, ja uchylam się już od tej dyskusji. Niech każdy ma swoje zdanie na temat seksu. Ja po prostu nie cierpię jak ktoś uznaję swoje racje za nieskalane i uważa innych za idiotów (dlatego Rembertowa mnie tym wkurzyła, zwłaszcza stwierdzeniem że inne laski które robią inaczej niż ona są gorsze).
beznadziejny, za te Twoje urojenia co do mnie poszły już posty do modów. Miłego tłumaczenia i pójdź po rozum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
ciekawa dyskusja sie rozwinęła...
jak dla mnie seks nie jest nagrodą i argument że nie pójdę z nim do łóżka żeby nie pomyślał że jestem łatwa jest głupi jak dla mnie seks nie jest kartą przetargową, że postawiłem jej kino więc należy mi się seks, albo 'dam mu' żeby sie we mnie zakochał... uważam że każdy ma jakiś czas oczekiwania na seks, uważam że kiedy w związku jeszcze do seksu nie doszło to nie jest przyzwolenie na zdradę uważam że warto się najpierw poznać i polubić (nie mówię że trzeba kochać, oddzielam seks od uczuć) i zaufac np. żeby się nie wstydzić pokazać się nago drugiej osobie. jeden dojrzewa do seksu dłużej inny krócej, ważne żeby te oczekiwania bardzo się nie rozmijały. ja będąc młodą traktowałam seks jako coś takiego.. sama nie wiem, przeżywałam to bardzo emocjonalnie, że za szybko, że nie ten chłopak. po kilku latach to już mnie nie rusza, aczkolwiek na pewno nie poszłabym do łóżka z kimś na 1 spotkaniu 'bo jestem taka wyzwolona' teraz jestem bardziej świadoma siebie, że tak to ładnie nazwę |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Szczerze mówiac mi to obojętne jakie ktoś ma podejście do seksu. Jeśli ktoś chce tylko z ukochanym to ok, a jeśli bez uczuć też może to nie 0oceniam. Tylko przy wyborze faceta chciałabym żeby miał podejście takie jak ja. Natomiast gorsze zdanie mam oo tych którzy robią to po pijaku w kiblu na dyskotece w remizie czy biorą się za zajęte osoby. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli cielesność jest na pierwszym miejscu w związku to po co taki związek ![]() Sam piszesz o niewolnictwie dziewczyna ma z kimś to zrobić po to by partner nie odszedł?=związek beznadziejny. Nie to powinno być najważniejsze, z tego nic na lata nie wyjdzie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
autorko, trafiłaś na dupka, niestety takich jest bardzo dużo (co widać po chociażby wypowiedziach beznadziejnego który twierdzi, że skoro nie ma seksu, to można się zdradzać na prawo i lewo, bo seks w związku jest najważniejszy). To przykre.
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2013-12-28 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Konto usunięte
|
Jedyne, co mnie mierziło zawsze i strasznie, apropo tej dyskusji, to tak jak mówicie - handlowanie seksem. Nie pozmywał naczyń? To zero seksu. Chcę drogi prezent - seksu będzie bardzo dużo. Jakby dla nas seks był obojętny i był tylko nagrodą/karą dla faceta.
![]() Sztuczne czekanie, bo "co on o mnie pomyśli" też zakrawa według mnie o paranoje. Facet się dobiera, ale NIE, bo ja wyjdę na łatwą! No on też w takim razie, tylko, że on się tym nie przejmuje ![]() A czekanie, bo "jak kocha to poczeka", jeśli nie jest zwiazane ze strachem/niepewnością itp. co do seksu, tylko chęcią wytresowania faceta - jest okropne. I tak jak mówię, owszem rozumiem "nie teraz, nie jestem jeszcze gotowa" "chciałabym poczekać, bo nie czuje się pewnie", czy "chciałabym to zrobić dopiero po ślubie, bo jestem wierząca", tak takie testowanie, właśnie czyni kobietę tym przedmiotem, który pan dostanie, jak zasłuży ![]() Więc tak autorko. Twój były chłopak to palant. Ja też długo nie mogłam się przemóc w zaspokajaniu mojego chłopaka. A raczej nie przemóc, tylko najzwyczajniej w świecie bałam się, jak to wyjdzie, co mam robić, czy będę potrafiła, czy go nie pogryzę [co ewentualnie trochę sie zdażyło :P], więc cię rozumiem. A jak dowiedziałaś się potem jeszcze reszty tych rzeczy, to powinnaś się cieszyć, że tak szybko okazał się kim był naprawdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Po 2, jak ktoś chce TYLKO SEKSU to powinien powiedzieć od razu, zanim się laska zaangażuje.
![]() |
![]() |
#105 |
Konto usunięte
|
Ja rozumiem czekanie z seksem, ale nie od tak, dla zasady, tylko raczej każdy wie i czuje kiedy może partnerowi zaufać, choć są i tacy co idą do łóżka zanim dobrze poznają, zaufają, pokochają, a to już niedojrzałe i głupie dla mnie. Tak samo jak to co papla beznadziejny, że niby on może zdradzać, jak jego dziewczyna nie uprawia z nim seksu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Może wyobrażała sobie coś innego, ma tylko 17 lat. Gdyby już to robili i ona nagle przestała z jakiegoś powodu to bym to nazwał zdradą ale, że się nie było seksu to czego ona chce. Związek to wierność. Czyli "ze mną nie możesz i z inną też nie możesz". To jest dopiero egoistyczne, chamskie i bezczelne. Skoro on ma się masturbować to po co mu dziewczyna? Bo, żeby sobie słodko z kimś pogadać, poprzytulać się bez seksu to nawet ja potrafię ![]() ![]() Każdy powinien na początku powiedzieć czego oczekuje przede wszystkim ;>
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Chcę czy nie chcę, mam ochotę, czy nie, facetowi muszę "dać", bo taki mój obowiazek jako kobiety w związku, bo inaczej mam się nie dziwić, jeśli znajdzie kochankę? Edytowane przez 835313362e9486e3c9442f08647b1f88dd16e422_65652de798c50 Czas edycji: 2013-12-29 o 01:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Wtajemniczenie
|
Masz w drugim akapicie poprzedniego posta. Chodzi tylko o sytuacje kiedy seksu nie było nigdy a nie, że jest przerwa.
Widzisz, ja się nie nabiorę ale ktoś inny może być tylko chłopcem na posyłki z którego ona się śmieje za plecami a on wierzy w wielką miłość i czeka, rok, drugi, trzeci. Są tacy na tym forum. Jeśli traktujesz kogoś jak śmiecia to nie sypiasz z nim prawda? To jest gwarant, że traktuje cię poważnie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
wybacz, ale w takim razie rozumiem, dlaczego dziewczyny nie możesz znaleźć ![]() autorko nie przejmuj się, kiedyś trafisz na porządnego faceta. Zbędne chwasty trzeba odsiewać, dobrze że sam odsiał się tak szybko ![]()
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2013-12-29 o 09:54 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
I w takim razie ile "normalny" facet może sobie pozwolić na czekanie na seks? Tydzień? Miesiąc? Zanim oczywiście pójdzie szukać pocieszenia u innych dziewczyn, co będzie "zupełnie usprawiedliwione"? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Wtajemniczenie
|
Niee, to akurat dlatego, że nie próbowałem nigdy
![]() [1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;44328680]A w życiu to nie jest gwarant. Ile to było sytuacji, że facet tylko dążył do seksu, brzydko mówiąc "przeleciał" dziewczynę i pomachał jej na pożegnanie? Nawet w moim otoczeniu, jak teraz szybko pomyślę, jest takich 4. Więc czego gwarantem? Że traktuje cię poważnie jako obiekt, z którym chce się przespać? I w takim razie ile "normalny" facet może sobie pozwolić na czekanie na seks? Tydzień? Miesiąc? Zanim oczywiście pójdzie szukać pocieszenia u innych dziewczyn, co będzie "zupełnie usprawiedliwione"? ![]() Sprawa indywidualna. Zależy ile było spotkań i jak przebiegały i jaki charakter oni oboje mają. Desperata który czeka pół życia na tą jedyną będzie czekał i czekał. A jeśli ktoś ma 3 czy 4 "przeleciółki" na raz to jak mu dziewczyna wyjedzie z czymś takim jak wy tu piszecie to ją najwyżej pożegna grzecznie. Całe szczęście, że wizaż nie jest odbiciem rzeczywistości i mam dookoła luźne związki, luźne przyjaźnie, związki gdzie ktoś ma 2 chłopaków albo 2 dziewczyny i wszystko jest ok. Może ja czegoś nie rozumiem. Co wam przeszkadza, że on prześpi się z inną? Tracicie coś na tym? Bo jak na razie widzę tylko zazdrość i urażoną dumę którą na szczęście nie wszyscy mają.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co post to gorzej ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Konto usunięte
|
Jak to nie próbowałeś? Próbowałeś bardzo desperacko, pamiętam że nawet dałes się z tej desperacji wylizać na dole obcej lasce. Ile to już Twoich postów i wątków było o tym ze chciałbys mieć dziewczyne, albo chociaz seks, ale zadna Cie nie chce itp. itd.? Mnóstwo. A Twoje wypowiedzi na forum w bardzo wielu tematach wyjątkowo klarownie pokazują - dlaczego nie masz dziewczyny i pewnie dopóki nie zmądrzejesz i się nie ogarniesz oraz nie zmienisz poglądów, to mieć nie będziesz, a już na pewno nie na poważnie.
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Nie rozumiesz czym jest miłość, wierność, zaufanie - te uczucia są Ci w 100% obce, jeśli to Ciebie kiedyś dotknie to nie będziesz miał najmniejszej ochoty na zdradzanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Zresztą, wróćmy do instynktów pierwotnych! Niech facet zapładnia ile chce kobiet, żeby przekaząc geny, bo przecież, co kobietom to przeszkadza oprócz urażonej dumy i zazdrości, prawda? ![]() Nie mam nic wobec poligamicznych związków, ale nie sądzisz, że obu osobom powinno to pasować? I że jak ktoś chce być wierny jednej osobie nie znaczy, że jest fuj i ble i egoistyczny? Nie myślałeś czasem żeby wyjechać do krajów, gdzie przeważającą religią jest islam? Bo ta Polska to Cię chyba ogranicza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
jestę wieszczę
|
Póki co dla większości jednak związek, nawet bez seksu, nie daje przyzwolenia na sypianie z innymi, bo to uznawane jest za zdradę. Też mi więc wymówka "bo przecież się nie umawiali, że on nie może sypiać z innymi". Zwariowałabym, jakbym musiała swojemu chłopu wszystko tłumaczyć jak chłop krowie na rowie. Analogicznie mogłabym chłopa za jajca złapać przy jego mamie, tłumacząc sie, że przecież nie mowił mi wcześniej, że nie wolno, to skąd mogłam wiedzieć
![]() ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- dokładnie ![]() i bardzo się cieszę, że mam dumę ![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | ||
Wtajemniczenie
|
Dobra chyba czas już znikać
![]() Cytat:
A nie "nie wolno ci jeść poza domem ale ja nie umiem gotować" ![]() Już nie róbcie ze mnie takiego kaleki, jestem nieśmiały i niezdecydowany, to nie znaczy, że nie miałem dziewczyny w łóżku. Miałem tylko się za nią nie zabrałem, mimo że mogłem już parę razy. Desperatom nie jestem i nie będę :d Desperata będzie czekał miesiącami aż dostąpi łaski, zamiast znaleźć taką której się będzie podobał. Poza tym są różne dziewczyny, dla jednych seks to zabawa a dla innych uczucie więc nie z każdą takie coś o czym mówię wyjdzie. Kończę moje skarby bo nie chcę banana a napinka rośnie (a ja jestem grzeczny i miły i nie zasłużyłem) ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a on na to: "dobrze, że mi przypomniałaś, będę pamiętał ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Jej, nie rozumiem, co jest złego w czekaniu 5 lat? Jeżeli powiedzmy kobieta chce czekać 5 lat, a facet po 3 latach ją zdradzi, to i tak jest palantem. Bo mógł skończyć związek, skoro mu to czekanie tak przeszkadzało, a nie zdradzać. Ja bym nigdy nie poszła z facetem do łóżka po 5 miesiącach. Nie wiem, czy po dwóch latach bym poszła. Taka jestem i takiego też znam niejednego faceta.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:26.