|
|
#4921 | |||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Boję się go, straszył mnie i dzwonił taki wściekły, że serio - gdyby to było na żywo, to by mnie zabił. Serio. A z racji zawodu boje sie, ze mi mocno zaszkodzi, choc co ja mu zrobiłam, same powiedzcie??? Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4922 |
|
Zadomowienie
|
mój eks tak samo nie jest żadnym playboyem...tylko po prostu umie słodzić dziewczynom i opowiadać bajki, i mówić to co one chcą usłyszeć
|
|
|
|
#4923 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny. Ja boje sie ze rozstanie wynika z faktu ze nie jestem dla niego dosc atrakcyjna. Jeszcze bardziej boje sie ze nie znajde sobie nikogo bo to moze byc prawda. I teraz rozdrapuje swoje niedeskonalosci w moeje glowie rosna do olbrzymich rozmiarow.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4924 |
|
Zadomowienie
|
atrakcyjna pod względem urody i wyglądu?
jeśli tak to on nie jest Ciebie wart skoro to dla niego jest na 1 miejscu. ja mam na odwrót, bo myślę, ze to chodzi o moją osobowość, o to,ze nie jestem wystarczająco dobrą osobą. |
|
|
|
#4925 |
|
Przyczajenie
|
O to rownie chodzi. Ze moze jestem za malo fajna za malo ladna....
Sent from my GT-I9300 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#4926 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=otSGO77yLv8
na poprawę humoru
|
|
|
|
#4927 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już nie jestem tak silna i pewna jak rano, mam straszne wahania nastrojów. :/ Znowu się popłakałam. :/
|
|
|
|
#4928 |
|
Zadomowienie
|
ja Cie rozumiem, tez tak mam. ze chwile jestem spokojna, a potem płacz i złość...
|
|
|
|
#4929 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- [1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44329703] ps. ten wątek jest za☠☠☠isty, taka grupa wsparcia, wiesz ze nie jestes sam z takim nieszczesciem, baaaaaaaaaaaa są gorsze, i zawsze mozesz napisać co chcesz i jeszcze ci odpowiedzą [/QUOTE]I ja polubiłam ten wątek, zaglądam tu chętnie, bo pomaga, na prawdę pomaga mi to jakoś przetrwać. ![]() I te moje wahania nastroju ;/ ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4930 |
|
Rozeznanie
|
myślałam, że mnie to nie spotka, ale dołączam do rozczarowanych singielek...
|
|
|
|
#4931 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny, wydaje mi się,(że wg. artykułu na temat tego co zachodzi w naszym mózgu po rozstaniu), jestem na etapie "odstawienia" i dlatego, zachowuję się dziwnie, wahania nastroju, raz czuję się silna, raz słaba itp. Myślę, ze nie doszłam jeszcze do etapu "pogodzenia się, ze to koniec" myślicie, ze ten drugi etap pogodzenia też będzie pełen takiego wahania?? Mam dość sama siebie.
Edytowane przez YouStynka88 Czas edycji: 2013-12-29 o 17:33 |
|
|
|
|
#4932 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4933 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4935 |
|
Zadomowienie
|
Czemu trafiam na samych idiotów?
Szlag mnie trafia, bo przez to wszystko tylko bardziej się utwierdzam w tym, że miałam fajnego porządnego faceta i spieprzyłam ten związek ![]() Spotkałam się z jakimś facetem, lat 28, więc myślałam, że dojrzały - a tu klops: nie chciałam zrobić mu loda i nie zrobiłam, więc się więcej nie odezwał ![]() Druga sytuacja: Pisał do mnie pewien chłopak, mieliśmy dziś się spotkać, ale od wczoraj kombinował, żeby przesunąć spotkanie, aż w końcu napisał, żeby je przełożyć o kilka dni. Powód? Jego 'przyjaciółka' chciała się dziś spotkać z nim mimo, ze wczoraj tez się widzieli. Trudno, napisałam, ze nikt mnie tak traktował nie będzie i jeśli dziś się nie widzimy to się nie widzimy wcale. Oburzył się na mnie, że jestem zazdrosna (nie, po prostu nikt nie będzie się ze mną umawiał, a potem odwoływał spotkania, bo koleżanka chce się spotkać) i że zachowuję się jak dziecko. Zapytałam go czy nie zamierza się więcej odzywać i czy jest tego pewien, a on do mnie tekst 'czy ty jesteś tępa, że prostego komunikatu nie rozumiesz?'. I mi się nerw załączył, napisałam mu żeby spieprzał. I dostałam piękną wiadomość: "Wyp*erdal*j. X (tu imię jego koleżanki) pozdrawia tępe pi*dy"No masakra... A ja chciałam poświęcić mój chwilę mojego cennego czasu |
|
|
|
#4936 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeszcze do niedawna cieszyłam się, że idę na sylwestra z siostrą i jej znajomymi (same pary), a pewnie nikt nie zatańczy ze mną i będę siedzieć jak dupa wołowa
|
|
|
|
|
#4937 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do tego, co napisałaś, to zgadzam się. To strasznie przykre, gdy tak bardzo się chce, zrobiłoby się wszystko, by było dobrze.... A po prostu nic nie zależy od nas i choćbyśmy nie wiadomo jak się starały, nic się nie zmieni. Wszystko mi przypomina byłego, nawet głupie mleko, które teraz piję, bo przypomniało mi się, że on je uwielbia jest źle.
|
|
|
|
|
#4938 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W ogóle mam wrażenie, że jesteś w tym wątku na przeczekanie, a nie po to żeby o nim zapomnieć... ![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- skąd oni się wylęgli ? a potem nie ma się co dziwić, że kobiety mówią, że ciężko trafić na normalnego faceta.. |
|
|
|
|
#4940 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja muszę zapomnieć, bo sama pozwoliłam by on tak mnie skrzywdził i zwodził nazbyt długo. ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Nie wiem, ale zerwanie w "jego" stylu to był dla mnie jakiś KOSMOS, a ja próbowałam się dogadać z ufoludkiem. |
|
|
|
|
#4941 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A czy jestem tu na przeczekanie, czy po to by zapomnieć? Nie wiem. A to wszystko przez to, że były miesza mi w głowie, tym co mówi, a ja pewnie zachowuję się naiwnie mając nadzieję na zejście... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hahaha trochę mnie to rozbawiło, a jednocześnie przeraziło, że ja też mogę trafić na takiego frajera!
|
|
|
|
|
#4943 |
|
Rozeznanie
|
ja to w ogóle nie wiem, co mi jest. Podjęłam świadomą decyzję o rozstaniu, powinnam się cieszyć, że jeden problem już z głowy, że to facet nie dla mnie, że powinnam poszukać czegoś innego, ale jakoś rozczarowanie we mnie siedzi, miałam ogromne nadzieje, że będzie pięknie, ale życie znów zweryfikowało. Bez sensu. Chyba za dużo rozkminiam, nie?
|
|
|
|
#4944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4945 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I to też ja podjęłam decyzję. Po prostu potrzeba czasu. Ja na dodatek wypisałam sobie powody dlaczego to zrobiłam, i kiedy jest źle, czytam to. Pomaga! |
|
|
|
|
#4946 |
|
Konto usunięte
|
jest coraz gorzej, dochodzi do mnie co sie naprawde dzieje, ja tego nie wytrzymam
|
|
|
|
#4947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4948 |
|
Raczkowanie
|
teoretycznie nie można tego nazwać rozstaniem, ale nie mogę sobie znaleźć dziś miejsca...
jeśli chodzi o faceta z którym się spotykałam, z którym jakieś tam małe nadzieje wiązałam (idealne dopasowanie - pasje, charakter), to zadzwoniła do mnie dziś z jego nr jego dziewczyna ![]() cały dzień siedzę jak na szpilkach w sumie sama nie wiem na co licząc- na smsa z ,przepraszam'? Fatalne uczucie, nic o tym nie wiedziałam przedtem
|
|
|
|
#4949 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4950 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:23.

Szybko kogoś znajdują głównie zakompleksione, słabe osoby, które nie potrafią pobyć ze sobą nawet przez 5 minut

[/QUOTE]

Szlag mnie trafia, bo przez to wszystko tylko bardziej się utwierdzam w tym, że miałam fajnego porządnego faceta i spieprzyłam ten związek
mimo, ze wczoraj tez się widzieli. Trudno, napisałam, ze nikt mnie tak traktował nie będzie i jeśli dziś się nie widzimy to się nie widzimy wcale. Oburzył się na mnie, że jestem zazdrosna