|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Same fajne z nas babeczki, zapraszamy na ploteczki! :) cz IV
Hejka
![]() Już sobota, ale czas szybko leci. Cytat:
![]() kurcze, ja nie lubię pożyczać ciuchów. Ani od kogoś ani komuś. jakaś dziwna jestem :P ale sukienka brzmi super pokaż fotkę ![]() Cytat:
moim zdaniem bardzo dobry pomysł ![]() już dzisiaj? Wcześnie bardzo. |
||
|
|
|
|
#1202 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, u nas zaraz po świętach zaczynają. Proboszcz jest u nas w klatce, to będzie rozmowa
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
#1203 |
|
Konto usunięte
|
Hi ^^
|
|
|
|
|
#1204 | ||
|
Zakorzenienie
|
hello
![]() Cytat:
Cytat:
zrobię w sylwka ! ![]() hejka
|
|
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
leżakuję z tż
|
|
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() I juz niedziela ale szybko przeleciało.Lemon trzymam za słowo ![]() Sonne jak minęły swieta? Jakieś plany na sylwestra? ![]() Lady szerokiej drogi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1207 |
|
Konto usunięte
|
A nawet fajnie. Tak nie chciałam tych świąt tak za nimi nie przepadam a tu proszę zleciało nie wiadomo kiedy
Co tam porabiacie w ten wiosenny(przynajmniej u mnie)^^ dzień? |
|
|
|
|
#1208 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie planów nie ma i nie będzie. Czekamy ciągle jak będzie kształtować się sytuacja ze zdrowiem dziadka. Jak do jutra przeżyje to będzie można dopiero mówić o rokowaniach.
08.06.2016 r. Kierowca ![]() 24.06.2016 r. Nauczyciel kontraktowy ![]() 03.09.2016 r. 04.01.2019 r. 13.06.2020 r. Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam. |
|
|
|
|
#1209 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
jeszcze jutro rano rpzed pracą zamierzam zrobić jedne ciasteczka i byłam na zakupkach.Zdołowalam się tylko, bo w galerii był taki sklep "Etam" z bielizną i piżamkami i przed świętami spodobał misię straszliwie komplet piżamkowy 3 częściowy długie spodnie długa bluzka i jeszcze taka misiowa bluza na to, ale myślę eee 200 zł to dużo poczekam po swiętach kupię na promocji, dziś wchodzę do galerii a tu likwidacja sklepu i żadneuj piżamki tylko sama bielizna została, no się zdołowalam na maksa;/ bo nie ma więcej u mnie w miescie tego sklepu i na allegro teraz patrzylam też nie mają tych pizamek i ejstem niepocieszona, bo to mial byc mój prezent gwiazdkowy na to dostałam pieniążki a buuuuuuuuuu ![]() ojej to współczuje ;/;/
|
|
|
#1210 | |
|
Zakorzenienie
|
Heeeeeej !
Trochę mnie tutaj nie było, a jak bywałam to napisałam kilka zdań i znowu zbywałam. Teraz pewnie też nie będę tak pilna jak w wakacje, no ale czasami dobrze jest napisać nawet co słychać. Całą mnie pochłonęły studia. Mój dzień to pójście na uczelnię, zrobienie jakiegoś sprawka czy też nauka na kolokwium, ewentualnie jakaś imprezka, sen i dalej to samo. Powiem, że nie sa to takie lekkie studia. Trzeba troszkę się przyłożyć. Z początku wszystko człowieka przerażało, bo nie znało się wykładowców, ale teraz luzik... Poznałam zasady i jest ok Ostatnie dwa tyg. przed Świętami to było z mojej strony czyste lenistwo. Nic nie robiłam... Obijałam się jak mogłam. Teraz też nie jest lepiej Jakby to nazwać... "Odpoczywam" przed sesją Swięta minęły baaaardzo szybko Szkoda... W ogóle czas leci niewiarygodnie... A ja mówiłam, że liceum mi szybko zleciało. Młodość przemija Plany na Sylwestra? Nie mam żadnych na razie. Na pewno w gronie znajomych i chłopaka, jednak jak na razie nie ustaliliśmy jeszcze do końca, gdzie go spędzimy. Być może u mnie, a później pojedzie się gdzieś poza miasto. ![]() To jest smutne ! Ten czas mi ucieka... ![]() Cytat:
Np. przed Świętami nie podarowałam i musiałam kupić koszulę z Reserved, bo bardzo mi sie spodobała Błękitna + motyw kratki malinowej |
|
|
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
Nada a czy Ty na kindlu masz możliwość czytania normalnie książki takiej która została zapisana jako dwie kartki obok siebie ? to sie nazywa funkcja reflow jakoś tak ;p bo np. na kompie to ciężko czytać książkę która ma dwie strony obok siebie
|
|
#1212 |
|
Carpe Diem!
|
Limonkaaaa ja też często robię ten błąd co Ty i czekam, aż przecenią. Problem później jest taki, że co chwilę jeżdżą do centrum handlowego i sprawdzam czy już przecenili (pewnie więcej tracę na paliwo niż dana rzecz jest warta). Ostatnio podobał mi się sweter w h&m ale kosztował 30 euro i sobie go darowałam wiernie czekając na przecenę.
Dostałam go pod choinkę od koleżanki mystery_ czas okropnie szybko ucieka. Niedawno zaczynaliśmy rok 2013 a tu za moment będziemy witać kolejny justka mój śp teściu miał w Sylwestra ciężką operację. Tamten okres przedświąteczny, świąteczny i nowy rok był strasznie dla nas wszystkich trudny. Trzymaj się ![]() Podróż przebiegła bardzo dobrze. Był strasznie mały ruch (i dobrze!). Następna wizyta w Polsce zaplanowana na połowę maja
|
|
#1213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak na tych studiach z dala od chłopca? Dajecie rade ? Chłopak zazdrosny czy nie ?
|
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Mystery fajnie, że się odezwałaś
oj czas ucieka bezlitośnie tż włąsnie pojechał. Zrobimy sobie 1,5 dnia przerwy i spotykamy się przed Sylwkiem. Bal zacznie się dopiero o 20 stej ![]() zrobiłam dziś mega dobre muffinki
|
|
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, jak coś mi sie aż tak spodoba to kupuje, ale jak dużo za drogie to dopuszczam. Czekanie na przecenę mi sie chyba jeszcze nie zdążyło.
Mystery miło, ze sie odezwalas pamietam, ze tez podobnie miałam, jak juz sie człowiek wyczuje w studia jest łatwiej Mam nadzieje, ze z pracą podobnie bedzie. Troszkę sie boje bo to pierwsza moja praca na cały etat. Co do dzisiejszego dnia to mi bardzo szybko zleciał (jak cały ten świąteczny okres) teraz chilloutuje z TŻ, on gra a ja trochę wizaz i czytam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1216 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To piękny miesiąc. No chyba, że pogoda będzie kapryśna tak jak np. teraz I zamiast zimy mamy wiosnę ![]() Cytat:
![]() Z początku wiadomo - było ciężko, ale już się przyzwyczaiłam. Najgorsze są 2 pierwsze dni po wyjeździe z rodzinnego miasta. Wtedy jestem dobita i chce mi się wyć, ale oczywiście powstrzymuję się. Teraz, kiedy wyjeżdżam na 3 tyg. zazwyczaj to czas mi szybko leci, tak jak wcześniej wspomniałam, więc dopiero w weekendy mam go na tyle dużo, żeby zatęsknić Chłopak oczywiście zazdrosny Raz wyszło tak, że, gdy wyszłam z koleżankami na piwko to zmieniły się plany w trakcie i mówimy "idziemy do klubu" o czym mu przed wyjściem nie mówiłam, bo jak skoro sama o tym nie wiedziałam? Nieźle się wkurzył. Cytat:
Jaki smak muffinek? Uwielbiam Cytat:
Ale z nimi nie ma co się kłócić.. Bogu dzięki matematyka i fizyka idą mi nie najgorzej, więc się bardzo cieszę.
|
||||
|
|
|
|
#1217 | |
|
Carpe Diem!
|
Cytat:
![]() U mnie najgorszy jest pierwszy dzień po przyjeździe. Rozpakowuję wszystko i aż chce mi się ryczeć. Tu jakiś drobiazg od przyjaciółki, tam coś od mamy i siostry, gdzieś coś od siostrzenicy ... I ta świadomość, że zostaję tu na kilka miesięcy. Czasem zdarza mi się, że rzuciłabym to wszystko w cho.lerę, spakowała się i wróciła do domu. W ciągu 5 lat miałam takich momentów może ze trzy, więc nie jest tak źle
|
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pogoda mało ważna , kiedy jedzie się do rodzinnego ciepła Nie wolno się poddawać. Ja wiem, że nie mogę wrocić, muszę tam dokonczyc to co zaczęłam, ale jak będzie to sie okaże. Nie zawsze jest tak, jak człowiek sobie zaplanuje. ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Zobaczcie co znalazłam ! Nie wiem czy przepadacie za takimi gadżetami z motywem postaci z Disneya, ale ja się zakochałam w niektórych rzeczach http://home-you.com/pl/20-disney Kubek z Kubusiem Puchatkiem jest super. |
|
|
|
|
|
#1219 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile osób idzie znajomych ?ja też dziś robilam muffinki !! z przepisu z książki którą dostałam od tżta teraz na gwiazdkę m.in i ozdobiłam na ciasteczkowe potwory Cytat:
Cytat:
Cytat:
taka duża a taka durna a teraz już zostal mi tylko breloczek do kluczy z którym się nie rozstaję ale Kubusia mimo wszystko lubię
|
|
|
#1220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1221 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kubeczek na żywo widziałam i jest mega. Nie przepadam za Puchatkiem ale bardzo mi się podoba ![]() Cytat:
pewnie piękne wyszły. No właśnie to mnie przeraża troszkę. Do tego dojazdy będą przechlapane, 1,5h w autobusie Jeszcze co drugi weekend szkoła. Dobra koniec marudzenia! Najważniejsze, że jest praca ![]()
|
|||
|
|
|
|
#1222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja uwielbiam piżamki z takimi słodziakami Dziecinne, ale ładne. Oczywiście nie założyłabym bluzy z kubusiem lub inną z tych postaci Zdecydowanie już to do mnie nie pasuje.
|
|
|
|
|
|
#1223 | ||
|
Carpe Diem!
|
Cytat:
![]() Wcale nie jesteś durna Myślę, że lubimy takie rzeczy z motywami/postaciami z bajek, bo tęsknimy do czasów dzieciństwa i beztroski ![]() Cytat:
Nie chcę nawet myśleć ile jeszcze przyjdzie nam tu siedzieć, bo mamy trochę planów do zrealizowania. Myślę, że minimum 2 lata, jeśli chcielibyśmy dopiąć wszystko na ostatni guzik i odłożyć na przyszłość. Nie brzmi to najgorzej Postawiliśmy jednak przed sobą nowy cel i jeśli chcielibyśmy się go podjąć to myślę, że jeszcze z 5 lat musielibyśmy posiedzieć. Jak skończymy dom planujemy zjeżdżać do Pl częściej, np co dwa miesiące na tydzień. Bardzo by mnie to cieszyło ![]() Zawsze po urlopie czuję się tak jakbym szła pierwszy dzień do nowej pracy. Stresuję się
|
|
|
#1224 | |
|
Holy Crap!
|
Witam
Cytat:
|
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
Hejcia
![]() Muffinki robiłam zwykłe, i dodałam starta czekoladę. Wyszły smaczne. lepsze niż te pierwsze bo dałam ciut więcej mleka i były bardziej miękkie Na balu będę znała tylko kilka osób, ale ja lubię się integrowac z nowymi ludźmi ![]() ![]() Wczoraj miałam wieczór filmowy, polecam fankom thrillerów film "Poziom-2" dziś idę dogadywac się w kwestii fryzury na jutro i musze zrobić próbny makijaż sobie
|
|
|
|
|
#1226 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
Byłam dzisiaj na mieście i kupiłam w końcu odżywkę do paznokci z Eveline Wypróbowałam ją u koleżanki i sama musiałam ją mieć. Tak mi się teraz przypomniało, że ostatnio nieźle się wrobiłam z lakierem z wibo. Nie wim, może jakaś ja ślepa, ale w sklepie wydawało mi się, że kupuję kolor fuksja, ciemny róż...A w domu okazało się, że to kolor wina... Nie byłam przekonana do niego z początku, ale teraz strasznie mi się podoba Może wstawię zdjęcie jak mi dobrze wyschnie, bo właśnie nim pomalowałam ![]() Dzisiaj wieczorem wychodzę z koleżankami z byłej klasy z LO na piwko i może pizzę Także zadbałam o paznokietki Cytat:
A resztę zapoznasz. Może skuszę się w tym tygodniu na ten thriller bo od dawna szukam dobrego.
|
|
|
|
|
|
#1227 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny chciałabym Wam życzyć Szczęśliwego owego Roku i udanego Sylwestra, ja dopiero dochodzę do siebie po świętach a już jutro wyjeżdzam na Sylwestra.
Bawcie się dobrze
|
|
#1228 | |||
|
Carpe Diem!
|
Cytat:
![]() Jak długo byłaś w Anglii? Może warto na poważnie rozważyć powrót tam? Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1229 |
|
Carpe Diem!
|
Witam w ostatni dzień roku 2013
|
|
#1230 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w ferworze przygotowań do sylwestra
właśnie kończę dobierać dodatki do mojej ślicznej sukienki, trochę to trwało bo nie wiedziałam który wariant obrać ![]() Gdyby już mnie potem nie było pragnę Wam złożyć gorące życzenia, szczęśliwego Nowego roku 2014 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

no i ona mówiła mi wcześniej że jak nałożyła ją na andrzejki to do leginsów, a ja mówię że ja zamierzam do rajstop a co 

leżakuję z tż
ale szybko przeleciało.

Szkoda... W ogóle czas leci niewiarygodnie... A ja mówiłam, że liceum mi szybko zleciało. Młodość przemija