Same fajne z nas babeczki, zapraszamy na ploteczki! :) cz IV - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-12-28, 11:42   #1201
nada13
Zakorzenienie

Dot.: Same fajne z nas babeczki, zapraszamy na ploteczki! :) cz IV

Hejka
Już sobota, ale czas szybko leci.

Cytat:
Napisane przez Limonkaaa88 Pokaż wiadomość
To jak będzieszmiała okazę to jedź, bo warto ja byłam 3 razy i za każdym razem byłam zachwycona hehe bardzo mi się tam podoba

ale to gra planszowa tak ?

a piąteczek mija szybko całkiem ;p dziś tak się wystałam w pracy, bo dziś cały czas przy kasie, to bolą mnie pięty i się zastanawiam czy ja nie będe miała lub nie mam ostróg ;/

zajechałam dzis na 30 sekund (dosłownie) wskoczyłam i wyskoczyłam do pracy do bratowej, bo pożyczyłam od niej kiecuszke na sylwka w czarną koronkę no i ona mówiła mi wcześniej że jak nałożyła ją na andrzejki to do leginsów, a ja mówię że ja zamierzam do rajstop a co mówiła, ze ona się podciąga podczas tańca hehe także zobaczymy ale jestem ku rajstopom bardziej, no ale się okaże !
tak tak

kurcze, ja nie lubię pożyczać ciuchów. Ani od kogoś ani komuś. jakaś dziwna jestem :P ale sukienka brzmi super pokaż fotkę

Cytat:
Napisane przez Lady_AnneBelle Pokaż wiadomość
Załóż jakieś seksowne, koronkowe czarne majtki i jak się sukienka podciągnie to nie będzie wiadomo czy to jeszcze sukienka czy już może bielizna

Mnie piątek szybko minął, byliśmy ze szwagierką w sklepie po sprzęty do domu (bo za moment się wyprowadza i wszystko kompletuje) a potem u znajomych. Jeszcze jutro i powrót do nl
hahaha moim zdaniem bardzo dobry pomysł

Cytat:
Napisane przez justka89 Pokaż wiadomość
Czekam na księdza, dzisiaj kolęda. Ciekawe jakie cudowne pytania dostanę.
już dzisiaj? Wcześnie bardzo.
nada13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-28, 11:46   #1202
justka89
Zakorzenienie

GG do justka89

Cytat:
Napisane przez nada13 Pokaż wiadomość
Hejka

Tak, u nas zaraz po świętach zaczynają. Proboszcz jest u nas w klatce, to będzie rozmowa
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam.
justka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-29, 03:45   #1203
201609081836
Konto usunięte

Hi ^^
201609081836 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-29, 07:36   #1204
Limonkaaa88
Zakorzenienie

hello

Cytat:
I ja się witam

Umówiłam się z przyjaciółką do knajpki, potem z mężem na ostatnie zakupy spożywcze jedziemy, do mamy na kawę a potem jeszcze na cmentarz. I koniec urlopu O 3.00 rano wyjeżdżamy.
Ty już w drodze, to spokojnej drogi !
Cytat:
Hejka
Już sobota, ale czas szybko leci.

tak tak

kurcze, ja nie lubię pożyczać ciuchów. Ani od kogoś ani komuś. jakaś dziwna jestem :P ale sukienka brzmi super pokaż fotkę

hahaha moim zdaniem bardzo dobry pomysł

ja swoich nie lubię pozyczać, ale od kogoś tak ehhehehe
zrobię w sylwka !
Cytat:
Napisane przez sonnewampire Pokaż wiadomość
Hi ^^
hejka

Jestem czytaczocholik !
Limonkaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-29, 10:59   #1205
lulka19
Zakorzenienie

cześć leżakuję z tż
lulka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-29, 11:11   #1206
nada13
Zakorzenienie

Hejka

I juz niedziela ale szybko przeleciało.
Lemon trzymam za słowo
Sonne jak minęły swieta? Jakieś plany na sylwestra?
Lady szerokiej drogi

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-12-29, 12:56   #1207
201609081836
Konto usunięte

A nawet fajnie. Tak nie chciałam tych świąt tak za nimi nie przepadam a tu proszę zleciało nie wiadomo kiedy Prawdopodobnie poza miastem^^ aczkolwiek jutro się okaże co z tego wyniknie.
Co tam porabiacie w ten wiosenny(przynajmniej u mnie)^^ dzień?
201609081836 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-29, 13:04   #1208
justka89
Zakorzenienie

GG do justka89

U mnie planów nie ma i nie będzie. Czekamy ciągle jak będzie kształtować się sytuacja ze zdrowiem dziadka. Jak do jutra przeżyje to będzie można dopiero mówić o rokowaniach.
04.01.2019 r.
13.06.2020 r.

Pisząc z telefonu nie mam opcji cytowania. Jeżeli przekręcę jakiś nick to przepraszam.
justka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-29, 16:35   #1209
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka

Lemon trzymam za słowo
Sonne jak minęły swieta? Jakieś plany na sylwestra?
Lady szerokiej drogi

trzymaj trzymaj

Cytat:
Napisane przez sonnewampire Pokaż wiadomość
A nawet fajnie. Tak nie chciałam tych świąt tak za nimi nie przepadam a tu proszę zleciało nie wiadomo kiedy Prawdopodobnie poza miastem^^ aczkolwiek jutro się okaże co z tego wyniknie.
Co tam porabiacie w ten wiosenny(przynajmniej u mnie)^^ dzień?
hmmm robiłam ciasteczka i jedno ciasto na sylwka, bo jutro poza domem, we wtorek na rano i potem odrazu na sylwka więc nie będę miala kiedy hehe
jeszcze jutro rano rpzed pracą zamierzam zrobić jedne ciasteczka i byłam na zakupkach.
Zdołowalam się tylko, bo w galerii był taki sklep "Etam" z bielizną i piżamkami i przed świętami spodobał misię straszliwie komplet piżamkowy 3 częściowy długie spodnie długa bluzka i jeszcze taka misiowa bluza na to, ale myślę eee 200 zł to dużo poczekam po swiętach kupię na promocji, dziś wchodzę do galerii a tu likwidacja sklepu i żadneuj piżamki tylko sama bielizna została, no się zdołowalam na maksa;/ bo nie ma więcej u mnie w miescie tego sklepu i na allegro teraz patrzylam też nie mają tych pizamek i ejstem niepocieszona, bo to mial byc mój prezent gwiazdkowy na to dostałam pieniążki a buuuuuuuuuu
Cytat:
Napisane przez justka89 Pokaż wiadomość
U mnie planów nie ma i nie będzie. Czekamy ciągle jak będzie kształtować się sytuacja ze zdrowiem dziadka. Jak do jutra przeżyje to będzie można dopiero mówić o rokowaniach.
ojej to współczuje ;/;/

Jestem czytaczocholik !
Stary 2013-12-29, 17:18   #1210
mystery_
Zakorzenienie

Heeeeeej !

Trochę mnie tutaj nie było, a jak bywałam to napisałam kilka zdań i znowu zbywałam. Teraz pewnie też nie będę tak pilna jak w wakacje, no ale czasami dobrze jest napisać nawet co słychać. Całą mnie pochłonęły studia. Mój dzień to pójście na uczelnię, zrobienie jakiegoś sprawka czy też nauka na kolokwium, ewentualnie jakaś imprezka, sen i dalej to samo. Powiem, że nie sa to takie lekkie studia. Trzeba troszkę się przyłożyć. Z początku wszystko człowieka przerażało, bo nie znało się wykładowców, ale teraz luzik... Poznałam zasady i jest ok
Ostatnie dwa tyg. przed Świętami to było z mojej strony czyste lenistwo. Nic nie robiłam... Obijałam się jak mogłam. Teraz też nie jest lepiej Jakby to nazwać... "Odpoczywam" przed sesją

Swięta minęły baaaardzo szybko Szkoda... W ogóle czas leci niewiarygodnie... A ja mówiłam, że liceum mi szybko zleciało. Młodość przemija Mam już tego pełną świadomość .

Plany na Sylwestra? Nie mam żadnych na razie. Na pewno w gronie znajomych i chłopaka, jednak jak na razie nie ustaliliśmy jeszcze do końca, gdzie go spędzimy. Być może u mnie, a później pojedzie się gdzieś poza miasto.

Cytat:
Hejka

To jest smutne ! Ten czas mi ucieka...

Cytat:
Zdołowalam się tylko, bo w galerii był taki sklep "Etam" z bielizną i piżamkami i przed świętami spodobał misię straszliwie komplet piżamkowy 3 częściowy długie spodnie długa bluzka i jeszcze taka misiowa bluza na to, ale myślę eee 200 zł to dużo poczekam po swiętach kupię na promocji, dziś wchodzę do galerii a tu likwidacja sklepu i żadneuj piżamki tylko sama bielizna została, no się zdołowalam na maksa;/ bo nie ma więcej u mnie w miescie tego sklepu i na allegro teraz patrzylam też nie mają tych pizamek i ejstem niepocieszona, bo to mial byc mój prezent gwiazdkowy na to dostałam pieniążki a buuuuuuuuuu
Dlatego ja już się nauczyłam, że jak cos się podoba to trzeba kupować Np. przed Świętami nie podarowałam i musiałam kupić koszulę z Reserved, bo bardzo mi sie spodobała Błękitna + motyw kratki malinowej

04.08.2009 r.

[...] twoje blizny są twoją siłą
mystery_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-29, 17:22   #1211
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Nada a czy Ty na kindlu masz możliwość czytania normalnie książki takiej która została zapisana jako dwie kartki obok siebie ? to sie nazywa funkcja reflow jakoś tak ;p bo np. na kompie to ciężko czytać książkę która ma dwie strony obok siebie

Jestem czytaczocholik !
Stary 2013-12-29, 17:44   #1212
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Limonkaaaa ja też często robię ten błąd co Ty i czekam, aż przecenią. Problem później jest taki, że co chwilę jeżdżą do centrum handlowego i sprawdzam czy już przecenili (pewnie więcej tracę na paliwo niż dana rzecz jest warta). Ostatnio podobał mi się sweter w h&m ale kosztował 30 euro i sobie go darowałam wiernie czekając na przecenę.
Dostałam go pod choinkę od koleżanki

mystery_ czas okropnie szybko ucieka. Niedawno zaczynaliśmy rok 2013 a tu za moment będziemy witać kolejny

justka mój śp teściu miał w Sylwestra ciężką operację. Tamten okres przedświąteczny, świąteczny i nowy rok był strasznie dla nas wszystkich trudny.
Trzymaj się

Podróż przebiegła bardzo dobrze. Był strasznie mały ruch (i dobrze!).
Następna wizyta w Polsce zaplanowana na połowę maja

Z uniesień pozostało mi uniesienie brwi,
ze wzruszeń - wzruszenie ramion.

home sweet home

Lady_AnneBelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-12-29, 17:46   #1213
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mystery_ Pokaż wiadomość
Heeeeeej !

To jest smutne ! Ten czas mi ucieka...

Dlatego ja już się nauczyłam, że jak cos się podoba to trzeba kupować Np. przed Świętami nie podarowałam i musiałam kupić koszulę z Reserved, bo bardzo mi sie spodobała Błękitna + motyw kratki malinowej
no widzisz, ja niby zawsze też to co mi się podobało to kupowałam. A teraz myślę eee duzo kosztuję, kupie taniej i jak na złość wyszło źle

a jak na tych studiach z dala od chłopca? Dajecie rade ? Chłopak zazdrosny czy nie ?

Jestem czytaczocholik !
Stary 2013-12-29, 19:48   #1214
lulka19
Zakorzenienie

Mystery fajnie, że się odezwałaś oj czas ucieka bezlitośnie

tż włąsnie pojechał. Zrobimy sobie 1,5 dnia przerwy i spotykamy się przed Sylwkiem. Bal zacznie się dopiero o 20 stej

zrobiłam dziś mega dobre muffinki
Stary 2013-12-29, 20:16   #1215
nada13
Zakorzenienie

Kurcze, jak coś mi sie aż tak spodoba to kupuje, ale jak dużo za drogie to dopuszczam. Czekanie na przecenę mi sie chyba jeszcze nie zdążyło.
Mystery miło, ze sie odezwalas pamietam, ze tez podobnie miałam, jak juz sie człowiek wyczuje w studia jest łatwiej
Mam nadzieje, ze z pracą podobnie bedzie. Troszkę sie boje bo to pierwsza moja praca na cały etat.

Co do dzisiejszego dnia to mi bardzo szybko zleciał (jak cały ten świąteczny okres) teraz chilloutuje z TŻ, on gra a ja trochę wizaz i czytam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-29, 21:03   #1216
mystery_
Zakorzenienie

Cytat:

mystery_ czas okropnie szybko ucieka. Niedawno zaczynaliśmy rok 2013 a tu za moment będziemy witać kolejny

Podróż przebiegła bardzo dobrze. Był strasznie mały ruch (i dobrze!).
Następna wizyta w Polsce zaplanowana na połowę maja
No niestety... Czas dzieciństwa to jednak piękna sprawa

To piękny miesiąc. No chyba, że pogoda będzie kapryśna tak jak np. teraz I zamiast zimy mamy wiosnę

Cytat:
no widzisz, ja niby zawsze też to co mi się podobało to kupowałam. A teraz myślę eee duzo kosztuję, kupie taniej i jak na złość wyszło źle

a jak na tych studiach z dala od chłopca? Dajecie rade ? Chłopak zazdrosny czy nie ?
No w zasadzie 200 zł za piżamkę to sporo, więc też pewnie bym się głęboko zastanowiła nad zakupem

Z początku wiadomo - było ciężko, ale już się przyzwyczaiłam. Najgorsze są 2 pierwsze dni po wyjeździe z rodzinnego miasta. Wtedy jestem dobita i chce mi się wyć, ale oczywiście powstrzymuję się.
Teraz, kiedy wyjeżdżam na 3 tyg. zazwyczaj to czas mi szybko leci, tak jak wcześniej wspomniałam, więc dopiero w weekendy mam go na tyle dużo, żeby zatęsknić
Chłopak oczywiście zazdrosny Raz wyszło tak, że, gdy wyszłam z koleżankami na piwko to zmieniły się plany w trakcie i mówimy "idziemy do klubu" o czym mu przed wyjściem nie mówiłam, bo jak skoro sama o tym nie wiedziałam? Nieźle się wkurzył. Nie lubi jak chodzę sama na imprezy... Tyle , że ja nic złego nie robię

Cytat:
Napisane przez lulka19 Pokaż wiadomość

tż włąsnie pojechał. Zrobimy sobie 1,5 dnia przerwy i spotykamy się przed Sylwkiem. Bal zacznie się dopiero o 20 stej

Bal

Jaki smak muffinek? Uwielbiam

Cytat:
Mystery miło, ze sie odezwalas pamietam, ze tez podobnie miałam, jak juz sie człowiek wyczuje w studia jest łatwiej
Mam nadzieje, ze z pracą podobnie bedzie. Troszkę sie boje bo to pierwsza moja praca na cały etat.

Co do dzisiejszego dnia to mi bardzo szybko zleciał (jak cały ten świąteczny okres) teraz chilloutuje z TŻ, on gra a ja trochę wizaz i czytam
Na ogół wkurza mnie bardzo na studiach to, że wykładowcy uważają, że wszystko było w liceum... Ale z nimi nie ma co się kłócić..
Bogu dzięki matematyka i fizyka idą mi nie najgorzej, więc się bardzo cieszę.

04.08.2009 r.

Stary 2013-12-29, 21:19   #1217
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
To piękny miesiąc. No chyba, że pogoda będzie kapryśna tak jak np. teraz I zamiast zimy mamy wiosnę

Z początku wiadomo - było ciężko, ale już się przyzwyczaiłam. Najgorsze są 2 pierwsze dni po wyjeździe z rodzinnego miasta. Wtedy jestem dobita i chce mi się wyć, ale oczywiście powstrzymuję się.
Teraz, kiedy wyjeżdżam na 3 tyg. zazwyczaj to czas mi szybko leci, tak jak wcześniej wspomniałam, więc dopiero w weekendy mam go na tyle dużo, żeby zatęsknić
Mnie akurat na pogodzie nie zależy, bo jaka by nie była to najważniejsze, że jestem w domu

U mnie najgorszy jest pierwszy dzień po przyjeździe. Rozpakowuję wszystko i aż chce mi się ryczeć. Tu jakiś drobiazg od przyjaciółki, tam coś od mamy i siostry, gdzieś coś od siostrzenicy ... I ta świadomość, że zostaję tu na kilka miesięcy.
Czasem zdarza mi się, że rzuciłabym to wszystko w cho.lerę, spakowała się i wróciła do domu. W ciągu 5 lat miałam takich momentów może ze trzy, więc nie jest tak źle

home sweet home

Stary 2013-12-29, 21:41   #1218
mystery_
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie akurat na pogodzie nie zależy, bo jaka by nie była to najważniejsze, że jestem w domu

U mnie najgorszy jest pierwszy dzień po przyjeździe. Rozpakowuję wszystko i aż chce mi się ryczeć. Tu jakiś drobiazg od przyjaciółki, tam coś od mamy i siostry, gdzieś coś od siostrzenicy ... I ta świadomość, że zostaję tu na kilka miesięcy.
Czasem zdarza mi się, że rzuciłabym to wszystko w cho.lerę, spakowała się i wróciła do domu. W ciągu 5 lat miałam takich momentów może ze trzy, więc nie jest tak źle
W sumie racja Pogoda mało ważna , kiedy jedzie się do rodzinnego ciepła

Nie wolno się poddawać. Ja wiem, że nie mogę wrocić, muszę tam dokonczyc to co zaczęłam, ale jak będzie to sie okaże. Nie zawsze jest tak, jak człowiek sobie zaplanuje.

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Zobaczcie co znalazłam !
Nie wiem czy przepadacie za takimi gadżetami z motywem postaci z Disneya, ale ja się zakochałam w niektórych rzeczach
http://home-you.com/pl/20-disney
Kubek z Kubusiem Puchatkiem jest super.

04.08.2009 r.

Stary 2013-12-29, 21:56   #1219
Limonkaaa88
Zakorzenienie

Cytat:

u mnie o 19 prawdopodobnie, także podobnie ile osób idzie znajomych ?
ja też dziś robilam muffinki !! z przepisu z książki którą dostałam od tżta teraz na gwiazdkę m.in i ozdobiłam na ciasteczkowe potwory
Cytat:
Kurcze, jak coś mi sie aż tak spodoba to kupuje, ale jak dużo za drogie to dopuszczam. Czekanie na przecenę mi sie chyba jeszcze nie zdążyło.

ja odkąd jestem na pełnym etacie, to dl amnie jest za mało czasu na odpoczynek, mam wrażenie że codziennie jestem w pracy, i nie mam czasu na znajomych bo żałuje czasu że wtedy mało spędze z tż, masakra, może kiedyś sie do tego przyzwczaje :O
Cytat:
No niestety... Czas dzieciństwa to jednak piękna sprawa

No w zasadzie 200 zł za piżamkę to sporo, więc też pewnie bym się głęboko zastanowiła nad zakupem

Chłopak oczywiście zazdrosny Raz wyszło tak, że, gdy wyszłam z koleżankami na piwko to zmieniły się plany w trakcie i mówimy "idziemy do klubu" o czym mu przed wyjściem nie mówiłam, bo jak skoro sama o tym nie wiedziałam? Nieźle się wkurzył. Nie lubi jak chodzę sama na imprezy... Tyle , że ja nic złego nie robię

Bal

Jaki smak muffinek? Uwielbiam

Na ogół wkurza mnie bardzo na studiach to, że wykładowcy uważają, że wszystko było w liceum... Ale z nimi nie ma co się kłócić..
Bogu dzięki matematyka i fizyka idą mi nie najgorzej, więc się bardzo cieszę.
hehehehe biedny Tżcik
Cytat:

Nie wolno się poddawać. Ja wiem, że nie mogę wrocić, muszę tam dokonczyc to co zaczęłam, ale jak będzie to sie okaże. Nie zawsze jest tak, jak człowiek sobie zaplanuje.

---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Zobaczcie co znalazłam !
Nie wiem czy przepadacie za takimi gadżetami z motywem postaci z Disneya, ale ja się zakochałam w niektórych rzeczach
śliczne rzeczy, ja jeszcze niedawno to po prostu szalałam na punkci eKubusia puchatka, wszystko chciałam z nim mieć ;p miałam portfel, zegarek hahaha taka duża a taka durna a teraz już zostal mi tylko breloczek do kluczy z którym się nie rozstaję ale Kubusia mimo wszystko lubię

Jestem czytaczocholik !
Stary 2013-12-29, 22:16   #1220
mystery_
Zakorzenienie

Cytat:
śliczne rzeczy, ja jeszcze niedawno to po prostu szalałam na punkci eKubusia puchatka, wszystko chciałam z nim mieć ;p miałam portfel, zegarek hahaha taka duża a taka durna a teraz już zostal mi tylko breloczek do kluczy z którym się nie rozstaję ale Kubusia mimo wszystko lubię
Ja posiadam jedynie portfel z myszką Miki :P ale uwielbiam takie rzeczy.

04.08.2009 r.

Stary 2013-12-29, 22:35   #1221
nada13
Zakorzenienie

Cytat:

Taka emigracja musi być bardzo ciężka, z dala od domu, ciężko mi w ogóle wyobrazić sobie siebie w takiej sytuacji. Wiecie kiedy chcecie wrócić? Tzn za x lat, albo po spełnieniu określonego celu?

Cytat:

Zobaczcie co znalazłam !
piękne są te rzeczy kubeczek na żywo widziałam i jest mega. Nie przepadam za Puchatkiem ale bardzo mi się podoba

Cytat:
u mnie o 19 prawdopodobnie, także podobnie ile osób idzie znajomych ?
ja też dziś robilam muffinki !! z przepisu z książki którą dostałam od tżta teraz na gwiazdkę m.in i ozdobiłam na ciasteczkowe potwory

ja odkąd jestem na pełnym etacie, to dl amnie jest za mało czasu na odpoczynek, mam wrażenie że codziennie jestem w pracy, i nie mam czasu na znajomych bo żałuje czasu że wtedy mało spędze z tż, masakra, może kiedyś sie do tego przyzwczaje :O

hehehehe biedny Tżcik

o jaaaaaaa, było wrzucić i się pochwalić pewnie piękne wyszły. No właśnie to mnie przeraża troszkę. Do tego dojazdy będą przechlapane, 1,5h w autobusie Jeszcze co drugi weekend szkoła. Dobra koniec marudzenia! Najważniejsze, że jest praca
Stary 2013-12-29, 23:45   #1222
mystery_
Zakorzenienie

Cytat:
piękne są te rzeczy kubeczek na żywo widziałam i jest mega. Nie przepadam za Puchatkiem ale bardzo mi się podoba

Ja uwielbiam piżamki z takimi słodziakami Dziecinne, ale ładne.
Oczywiście nie założyłabym bluzy z kubusiem lub inną z tych postaci Zdecydowanie już to do mnie nie pasuje.

04.08.2009 r.

Stary 2013-12-30, 06:22   #1223
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:

śliczne rzeczy, ja jeszcze niedawno to po prostu szalałam na punkci eKubusia puchatka, wszystko chciałam z nim mieć ;p miałam portfel, zegarek hahaha taka duża a taka durna
Wszystko zależy jaki się ma ten pełen etat, bo zupełnie inaczej jest pracując od 6.00-15.00 a inaczej od 10.00-18.00. Sama widzę po sobie, że jak kończę pracę normalnie (16-17.00 godzina) mam nawet czas, żeby chwilę odpocząć

Wcale nie jesteś durna
Myślę, że lubimy takie rzeczy z motywami/postaciami z bajek, bo tęsknimy do czasów dzieciństwa i beztroski

Cytat:
Taka emigracja musi być bardzo ciężka, z dala od domu, ciężko mi w ogóle wyobrazić sobie siebie w takiej sytuacji. Wiecie kiedy chcecie wrócić? Tzn za x lat, albo po spełnieniu określonego celu?
Jest bardzo ciężko. Jeszcze jak się ma przy sobie kogoś z rodziny, jakąś bratnią duszę, to jest lepiej.
Nie chcę nawet myśleć ile jeszcze przyjdzie nam tu siedzieć, bo mamy trochę planów do zrealizowania. Myślę, że minimum 2 lata, jeśli chcielibyśmy dopiąć wszystko na ostatni guzik i odłożyć na przyszłość. Nie brzmi to najgorzej Postawiliśmy jednak przed sobą nowy cel i jeśli chcielibyśmy się go podjąć to myślę, że jeszcze z 5 lat musielibyśmy posiedzieć.
Jak skończymy dom planujemy zjeżdżać do Pl częściej, np co dwa miesiące na tydzień. Bardzo by mnie to cieszyło

Zawsze po urlopie czuję się tak jakbym szła pierwszy dzień do nowej pracy. Stresuję się

home sweet home

Stary 2013-12-30, 10:51   #1224
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Witam

Cytat:
Jest bardzo ciężko. Jeszcze jak się ma przy sobie kogoś z rodziny, jakąś bratnią duszę, to jest lepiej.
Nie chcę nawet myśleć ile jeszcze przyjdzie nam tu siedzieć, bo mamy trochę planów do zrealizowania. Myślę, że minimum 2 lata, jeśli chcielibyśmy dopiąć wszystko na ostatni guzik i odłożyć na przyszłość. Nie brzmi to najgorzej Postawiliśmy jednak przed sobą nowy cel i jeśli chcielibyśmy się go podjąć to myślę, że jeszcze z 5 lat musielibyśmy posiedzieć.
Jak skończymy dom planujemy zjeżdżać do Pl częściej, np co dwa miesiące na tydzień. Bardzo by mnie to cieszyło
Tak naprawdę jak macie tam pracę i w miarę godne życie to nie ma co wracać i szukać tu pracy, bo jest cholernie ciężko. Jedyny minus mieszkania za granicą to właśnie rodzina, przyjaciele no i w końcu ojczyzna. Ale szczerze powiem, chciałabym wyjechać ponownie do Anglii i tam zostać, ułożyć sobie życie
Stary 2013-12-30, 11:44   #1225
lulka19
Zakorzenienie

Hejcia
Muffinki robiłam zwykłe, i dodałam starta czekoladę. Wyszły smaczne. lepsze niż te pierwsze bo dałam ciut więcej mleka i były bardziej miękkie
Na balu będę znała tylko kilka osób, ale ja lubię się integrowac z nowymi ludźmi

Wczoraj miałam wieczór filmowy, polecam fankom thrillerów film "Poziom-2"

dziś idę dogadywac się w kwestii fryzury na jutro i musze zrobić próbny makijaż sobie
Stary 2013-12-30, 14:11   #1226
mystery_
Zakorzenienie

Hej Dziewczyny

Byłam dzisiaj na mieście i kupiłam w końcu odżywkę do paznokci z Eveline Wypróbowałam ją u koleżanki i sama musiałam ją mieć. Tak mi się teraz przypomniało, że ostatnio nieźle się wrobiłam z lakierem z wibo. Nie wim, może jakaś ja ślepa, ale w sklepie wydawało mi się, że kupuję kolor fuksja, ciemny róż...A w domu okazało się, że to kolor wina... Nie byłam przekonana do niego z początku, ale teraz strasznie mi się podoba Może wstawię zdjęcie jak mi dobrze wyschnie, bo właśnie nim pomalowałam

Dzisiaj wieczorem wychodzę z koleżankami z byłej klasy z LO na piwko i może pizzę Także zadbałam o paznokietki

Cytat:
Hejcia
Muffinki robiłam zwykłe, i dodałam starta czekoladę. Wyszły smaczne. lepsze niż te pierwsze bo dałam ciut więcej mleka i były bardziej miękkie
Na balu będę znała tylko kilka osób, ale ja lubię się integrowac z nowymi ludźmi

Wczoraj miałam wieczór filmowy, polecam fankom thrillerów film "Poziom-2"

dziś idę dogadywac się w kwestii fryzury na jutro i musze zrobić próbny makijaż sobie
Ja też lubię właśnie się integrować. Najważniejsze, że będzie chociaż kilka osób znajomych A resztę zapoznasz.

Może skuszę się w tym tygodniu na ten thriller bo od dawna szukam dobrego.

04.08.2009 r.

Stary 2013-12-30, 14:15   #1227
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90

Dziewczyny chciałabym Wam życzyć Szczęśliwego owego Roku i udanego Sylwestra, ja dopiero dochodzę do siebie po świętach a już jutro wyjeżdzam na Sylwestra.
Bawcie się dobrze
Stary 2013-12-30, 21:27   #1228
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Cytat:
Napisane przez Nightmare666 Pokaż wiadomość
Tak naprawdę jak macie tam pracę i w miarę godne życie to nie ma co wracać i szukać tu pracy, bo jest cholernie ciężko. Jedyny minus mieszkania za granicą to właśnie rodzina, przyjaciele no i w końcu ojczyzna. Ale szczerze powiem, chciałabym wyjechać ponownie do Anglii i tam zostać, ułożyć sobie życie
Wiele osób po powrocie z emigracji żałuje i chciałoby wyjechać ponownie. Tak źle, tak niedobrze

Jak długo byłaś w Anglii?
Może warto na poważnie rozważyć powrót tam?

Cytat:
Może skuszę się w tym tygodniu na ten thriller bo od dawna szukam dobrego.
Ja też muszę coś obejrzeć. Czuję jakiś niedosyt jeśli chodzi o filmy i książki.

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny chciałabym Wam życzyć Szczęśliwego owego Roku i udanego Sylwestra, ja dopiero dochodzę do siebie po świętach a już jutro wyjeżdzam na Sylwestra.
Bawcie się dobrze
Udanej zabawy

home sweet home

Stary 2013-12-31, 06:08   #1229
Lady_AnneBelle
Carpe Diem!

Witam w ostatni dzień roku 2013

home sweet home

Stary 2013-12-31, 10:32   #1230
lulka19
Zakorzenienie

Witam w ferworze przygotowań do sylwestra właśnie kończę dobierać dodatki do mojej ślicznej sukienki, trochę to trwało bo nie wiedziałam który wariant obrać

Gdyby już mnie potem nie było pragnę Wam złożyć gorące życzenia, szczęśliwego Nowego roku 2014
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości