|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22
co sądzicie o tych kolczykach?
![]() mam taki pierścionek zaręczynowy: ![]() Wiem, ze srebrne do złotego nie pasuje, ale w sumie niczego więcej poza pierścionkiem nie mam w złocie i do tego nie jest jakiś intensywnie złoty. |
|
|
|
#4892 |
|
Zakorzenienie
|
moja propozycja na tytuł nowego wątku: Przyszła na nas już pora, w tym roku będziemy miały mężora !
|
|
|
|
#4893 | ||
|
Rozeznanie
|
W sumie nie wiem czy o tym pisałam, tak naprawdę. Głównie chodzi o to że mieszkam dość daleko od kościoła, więc nie opłaca mi się jechać z domu do fryzjera, potem do domu żeby się malować i ubierać a potem do kościoła. Zmarnowałabym godzinę na to jeżdżenie. Ale wiadomo, że jeszcze wszystko może się zmienić. Poza tym, nie chcę pognieść sukni.
![]() Cytat:
Najważniejsze żeby się dobrze czuć. Takie buty na niskim obcasie, to też nie jest marzenie mojego życia, wydaje mi się że wyglądają nienajlepiej. Chociaż wiadomo, że to wszystko kwestia gustu.---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
Wtedy na pewno będzie to ładnie wyglądać. Kolczyki są ładne, ale trudno powiedzieć żeby były bardzo dopasowane. Chyba, że chodzi Ci o sam kolor- wtedy jest ok.
|
||
|
|
|
#4894 |
|
Rozeznanie
|
Kate, kolczyki są śliczne i jak dla mnie pasują bo bardziej w oczy rzuca się kolor kamienia, a jeśli pierścionek nie jest bardzo żółty to tym bardziej.
|
|
#4895 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Rozdaliśmy pierwsze zaproszenia i prawdę mówiąc, trochę się przy tym załamałam i znów zaczęłam żałować, że się zgodziłam na wesele. Trzynastoletnia kuzynka K. obraziła się, bo zaprosiliśmy ją bez osoby towarzyszącej, pięcioletnia dziewczynka - że jej wcale, a jeszcze inni, mieszkający 60 km od nas i mający samochód, że nie będzie autobusu z ich wioski (będzie nocleg z soboty na niedzielę, ale cyt. "no przecież są poprawiny w niedzielę, to co, mam nie pić, żeby jechać?"). Niby wiem, że każdemu się nie da dogodzić, ale zrobiło mi się głupio. Mogli to zatrzymać dla siebie :P Z przyjemniejszych rzeczy w piątek zobaczyłam się z moją makijażystką i ogromnie się cieszę, że dostałam na nią namiary - dziewczyna jest niesamowita obejrzałam zdjęcia kilku jej makijaży i chociaż nadal nie wiem, czego chcę, to jestem pewna, że będzie mi się podobać Umówiłyśmy się na makijaż próbny 10 maja, więc mam jeszcze trochę czasu, żeby pomyśleć.Przy okazji zrobiłam sobie testowe paznokcie i już wiem, że na ślub chciałabym jednak inne teraz mam zrobione na wzór tych:![]() Nie umiem im zrobić dobrego zdjęcia, w rzeczywistości ten brokat nie jest aż tak wyraźny, raczej taki, jak na oryginalnym zdjęciu. Jest na końcówkach, bo doszłyśmy do wniosku, że tak będzie lepiej wyglądać przy odrastaniu. ![]() Generalnie bardzo mi się to podoba, tylko po prostu nie będzie pasować do niczego nie mam żadnych błyszczących elementów ani przy butach, ani przy bukiecie, ani we włosach. Chyba jednak zdecyduję się na mój drugi pomysł:
|
#4896 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4897 |
|
Zakorzenienie
|
Kate piękne te kolczyki! bardzo mi się podobają
Możemy zapłacić po Nowym Roku
|
#4898 |
|
Rozeznanie
|
299 dni
chyba jestem najpóźniejsza PM z tego wątku hehe ale i dobrze mam nadzieję, że któraś będzie miała do sprzedania długi welon hiszpański 3 m
|
|
|
|
#4899 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam! Ha! ;D Ale nie we wszystkich tematach wiem co odpowiedzieć... xD Jestem dzisiaj jakaś taka roztrzepana i nie kojarzę. Chyba za mało snu...
Ad rem oj ja bym chyba się zagotowała jakby usłyszała, ż tego samego dnia robi ktoś z rodziny! Dla mnie to celowe jeśli żyjecie w jakiś lekkich relacjach. Jawne chamstwo! niulka_1985 gratuluję zakupu wódki! ![]() velika dziś dopiero nadrobiłam już mniej niż pół roku! Coraz bliżej!![]() Dotka90 Jak dobra herbata to jak najbardziej dobry pomysł, sama ją uwielbiam szczególnie smakową. W herbaciarniach jest spory wybór więc myślę, że nie będzie problemu .moniaczek33 Witam Cię wśród nas ![]() ijaa Och gdybym ja miała motywację i umiejętności organizacji ! Super rozpisane masz i zaplanowane! asiulek8 cuda! ![]() Opiumalfa Ło nawet nie wiedziałam, że taka tradycja jest! to musi ciekawie wyglądać!say-hello alucior asiulek8 Lemon_Drop Kaigara Anesthesia mimi_77 mala_czarna_21 rabbitka Ad rem Waniliova alloffkowa ale zachownia pf... brak szacunku... Jestem za tym tytułem ;D Kate Noir Pasują znakomicie! ![]() say-hello Gratuluje zakupu
![]() Edytowane przez namisek1990 Czas edycji: 2013-12-30 o 11:20 |
|
|
|
#4900 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jaka zamówiona i za ile ?
|
|
|
|
|
#4901 |
|
Zakorzenienie
|
pisałam kilka postów wyżej
Black Smirnoff za 27,20. Tż się uparł na tą wódkę, ja chciałam coś tańszego.
|
#4902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do paznokci: mi się podobają te brokatowe i na próbnym na pewno sobie takie zrobię, jeśli efekt nie będzie mi się podobał to zrobię a'la koronkowe - widziałam na żywo i bardzo mi się podoba say gratki za wódkę!!!
|
|
#4903 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie ,że cene jeszcze udało się obniżyć. A tak w ogóle to my ślubujemy chyba w ten sam dzień więc mam nadzieje ,że nasi goście też będą zadowoleni
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
|
#4904 | |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za gratulacje
Cytat:
będziemy za siebie trzymać kciuki z nami jeszcze ślubuje Ilonus moje propozycje tytułów: 1. Od Nowego Roku PMki'14 zobaczysz na każdym kroku 2. Zaproszenia czas rozdawać, zaraz narzeczonego na ślubne "tak" będziemy namawiać. 3. Wóda, welon, ciasto od piekarza - teraz nasza kolej do ołtarza i wciąż jeszcze myślę nad kolejnymi
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2013-12-30 o 11:37 |
|
|
|
|
#4905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4906 |
|
Konto usunięte
|
Kate Noir
za poszukiwania! a kolczyki są boskie Say hello gratulacje, kolejny punkt odhaczony ![]() Elrosa ale rodzinka pojechała.... najbardziej rozśmieszyła mnie ta 13latka... masakra |
|
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam coś takiego :
Ah po ślubie będzie życie - łóżka będą ostro skrzypieć !
|
|
#4908 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Pochwalisz się swoją makijażystką? Paznokcie 'koronkowe' moim zdaniem ładniejsze. ![]() Cytat:
- to kupuj te. Na pewno będzie widać niebieski kamień, więc to najważniejsze. ^^Cytat:
|
|||
|
|
|
#4909 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4910 |
|
Zadomowienie
|
czekoo mam pytanie co do zaproszeń których próbki zamawiałaś
te proste zaproszenia, nie te z kokardką skąd były ?
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() dziewczyny które zamówiły buty z akces2 na jakiej podeszwie zamawiałyście? brałyście tą wkładkę ProComfort? 222 ddś ![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- ja mam taką propozycję tutułu: NIE MA CZASU NA LENISTWO NASZE ŚLUBY SĄ JUŻ BLISKO!! PM'14 |
|
|
|
#4912 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam tytuł ale na kolejny wątek, już po 1 ślubie:
Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! czekoo tytuł ze skrzypiącym łóżkiem jest mega
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4914 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że Wam też podobają się te kolczyki
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie wiem, który jest najlepszy!
|
||||
|
|
|
#4915 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie powiem o tym teściowej![]() Cytat:
![]() nie mogę się dczekać! Cytat:
![]() Cytat:
![]() sama nie wiem co z tą teściową zrobić ale może i masz rację ![]() Cytat:
powodzenia w poszukiwaniach! aha, kolczyki cudne! Niebieski kamień
|
|
|
#4916 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Daj spokój: chcesz jak najlepiej, a tu jeszcze takie teksty. Póki co moja rodzina przyjezdna (ok 50 km) mówi, że nie potrzebują transportu i jakoś sobie poradzą z dojazdem - do tej pory dojeżdżali sami. Ja mimo wszystko chciałabym autokar zapewnić, bo na naszej sali nie ma noclegów, ale zobaczymy jak będzie. Rodzince TŻ na pewno zapewnimy dojazd z podobnej odległości.
|
|
#4917 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bardzo mi sie te drugie podobaja,czegos takiego szukalam ![]() co do rodziny.. nigdy nie dogodzisz,a juz 13latka chcaca z osoba towarzyszaca to przegiecie..moze jeszcze z ta os tow chce pokoik miec..? Cytat:
wrzucam pieeekna pmke z pieknymi kolczykami,piekna fryzura!! :slina! tak chce wygladac tylko rzesy za duze oczywiscie! ![]() http://m.youtube.com/watch?v=2JDA8uu...%3D2JDA8uuOoFg Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#4918 |
|
Zakorzenienie
|
Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty!
ja głosuje za tym ![]() matko 13 letni i foch o osobe towarzyszaca ?? |
|
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
owszem, wszyscy siedza juz w kosciele, wchodzi orszak z panem mlodym i mama, ojciec mlodego ze mama PMki, babcie, chrzesni i swiadkowie.
wszyscy sie usadzaja i wchodzi Pmka z tata
|
|
|
|
#4920 |
|
Raczkowanie
|
Cześć,
Szalejecie z tymi wpisami Chciałam wam pokazać buty jakie zakupiłam do sukni ![]() Jakie plany na sylwestra?
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:52.

jaka zamówiona i za ile ?

te proste zaproszenia, nie te z kokardką skąd były ?
nie powiem o tym teściowej