|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2371 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVIII
hej
piesku śliczne włosy, po raz któryś powtórzę, uwielbiam je miranda wooooow jestem pod wrażeniem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ahafiya hej woooow ![]() Cytat:
teraz baty dla ![]() mirandy pokusiłaś mnie błyszczykiem i dzisiaj w Rossie upolowałam nr 02 ![]() pieska za lakiers z Lovely Snow dust, już go mam, dzisiaj poleciałam i kupiłam ( o dziwo u mnie były jeszcze dwa) ![]() Scar mam rimmela moon walking, dorwałam go za 8 zł oprócz tego kupiłam sobie dwie maseczki do twarzy, rano dostałam zaproszenie do kuzynki na sylwestra ![]() zaraz zgram zdjęcia z telefonu na komputer, ponieważ już tak mi się zawiesza, że drugiego, albo trzeciego stycznia kupuję nowy, nie wytrzymam z tym |
|||
|
|
|
#2372 |
|
Wtajemniczenie
|
Skład INCI: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Pine Amidopropyl BetainePS, Rhodolia Rosea Root ExtractWH, Lilium Tigrium Extract, Aquilegia Sibirica ExtractWH, Agrostis Sibirica ExtractWH, Larix Sibirica Needle ExtractWH, Sophora Japonica Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*,Saponaria Officinalis Leaf/Root Extract*,Panthenol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum.
Skład INCI: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Coco Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Cocoyl Glutamate, Pine amidopropyl BetainePS,, Sophora Japonica Flower Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Water*, Achillea Asiatica ExtractWH, Aquilegia Sibirica ExtractWH, Anemonoides Altaica ExtractWH, Hesperis Sibirica ExtractWH, Saponaria Officinalis Root Extract*, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Parfum, Limonene** Dziewczyny od składów. Która pianka do mycia twarzy będzie lepsiejsza? czy może ten żel? Skład: Aqua, Coco Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Lactitol, Xylitol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Triethanolamine, Hydrogenated Jojoba Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Oil, Lavandula Officinalis Oil, Cymbopogon Schoenanthus (Lemongrass) Oil.
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
Ale piękna fryzurka Ci wyszła
![]() Umówiłam się do fryzjera na 14 przez to nie mogłam spać w nocy ![]() Biję się z myślami czy lekko z długości skrócić czy zaszaleć i obciąć te rozjaśnione końce i mieć całe naturalne włosy Błagam Was o magiczne kciuki, żebym wróciła zadowolona
|
#2374 |
|
Wtajemniczenie
|
Łojezusicku, alem zła. Pojechałam do miasta za płaszczykiem, przeszłam dwie galerie, nic - null. Targowisko obeszłam 3 razy. Też nic. Nie żebym była wybitnie wybredna - ale były same czarne, szare i beżowe, jeden (!) pomarańczowy. Jak już zejrzałam niebieskie, to rozmiary od L się zaczynały.
W ten sposób zostałam z jednym płaszczykiem na zimę, tym sprzed roku. Poszłam do fryzjera, co by mi obcięła grzywkę - chciałam sobie zrobić prostą, półokrągła, lekko pocieniowaną. Tak zostałam obcięta, że ledwie weszłam do domu złapałam za nożyczki i prostownicę i wróciłam do swojej ukośnj grzywki. Chociaż czuję, ze bez lakieru chwilowo się nie obejdzie.
|
|
|
|
#2375 | |||
|
Zakorzenienie
|
A powiedz no mi, bo wklejałam ostatnio fotki moich paznokci: czy ja mam jakiś kształt? Bo tylko ścinam to co się połamie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2376 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co sprawia, że na zdjęciu dowodowym wyglądam jak rasowa tirówka z policyjnych kartotek. [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44309861] włochacze KLIK [/QUOTE]Skąd to brać? Cytat:
), a te są bardzo dobre. ![]() Cytat:
Już poważnie przekroczyłam koszyk. ![]() Pieski burdel. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wyczaruj mi też. ![]() Zajechałam sobie końce poważnie i muszę podciąć włosy. Kath, pomęczę Cię na PW o Twoją fryzjerkę, mogę?
|
|
|
#2377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha ja to wyglądam jakbym przypakowana była W prawku łeb biały zlewający się z twarzą ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Halb co żeś narobiła z końcami ja to mam manię na punkcie podcinania włosów, mogłabym to co miesiąc robić a później się dziwię, że cały czas mam taką samą długość
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44345464] mam rimmela moon walking, dorwałam go za 8 zł
[/QUOTE]Gdzie?! Też chcę! ![]() Cytat:
|
|
|
#2379 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
rossmann, jeszcze dzisiaj je tam widziałam
|
|
|
|
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2381 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podejrzewam złożenie większej niż zwykle ilości protein, 2x4h w basenie i dwóch suszeń gorącym nawiewem bez zabezpieczenia. Podcinane dopiero co, a nie mam końcówki bez co najmniej białej kropki. Boli, ale trza... [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44345768]mi na paszportowym brakuje takiej tabliczki jak mają w stanach więźniowie na zdjęciach rossmann, jeszcze dzisiaj je tam widziałam [/QUOTE]To ja na paszportowym miałam lat 10, ale też wyglądam jak dziecko wojny. ![]() O, to przebiegnę przez rossa dziś jeszcze, zobaczę. ![]() I pokuszę was pazurami dzisiejszymi.
|
|
|
#2382 |
|
Zakorzenienie
|
Halb jejku, biednaś
Ja też mam pojedyncze białe kropki i rozdwojenia, a 2 tyg temu podcinałam 3cm, one chyba będą się rozdwajać tak długo aż zetnę te rozjaśnione włosy ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Dobra lecę już Trzymcie
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44345464]
ja też nie robię postanowień, ale od tamtego roku wyjątkowo postanowiłam wpłacać od 50 do 100 zł (raz w miesiącu) na oszczędnościowe i sprawdziło się u mnie [/QUOTE] Musi mi się udać w tym roku bo marzy mi się w końcu ładna pogoda i czysta woda, w której będzie można się potaplać w wakacje
|
|
|
|
#2384 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Znajomi jeszcze nic nie wiedzą.. ![]() Oczywiście nie mam zamiaru zapierdzielać jak motorynka. ![]() Zrobiłam sobie te całe "wodne paznokcie".. ale dziwne
Edytowane przez EdizA Czas edycji: 2013-12-30 o 14:06 |
||||
|
|
|
#2385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ale, że brać czy lepiej nie?
Cytat:
---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- To, że nie wiedzą nie znaczy, że masz się przemęczać...
|
|
|
#2386 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2387 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2389 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Takich kwot się aż tak bardzo nie odczuje, a później jak sprawdzisz konto to możesz się pozytywnie zaskoczyć ![]() Cytat:
jakie to wodne paznokcie?
|
|||
|
|
|
#2390 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2392 |
|
Wtajemniczenie
|
Tymbardziej się cieszę, że ktoś Cię pilnuje...
![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44346479] to może właśnie wypróbuj tego systemu co ja? Takich kwot się aż tak bardzo nie odczuje, a później jak sprawdzisz konto to możesz się pozytywnie zaskoczyć ![]() jakie to wodne paznokcie? [/QUOTE]Jaki system? Czyżbym coś przeoczyła? Dzięki
|
|
#2393 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2394 |
|
Wtajemniczenie
|
Skoro już teraz wariuje, to pomyśl co będzie jak już urodzisz... To dopiero będzie szał...
|
|
#2396 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja jeszcze nie próbowałam ![]() niedługo spadam pooglądać szopki w kościołach w moim mieście
|
||
|
|
|
#2397 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44347051]ooo czegoś takiego to jeszcze nie widziałam
![]() ja jeszcze nie próbowałam ![]() [/QUOTE] Jak dla mnie to straszna babranina. Jakby można było załatwić cała rękę za jednym zamachem, to może dopracowałabym tą technikę, a tak to mi sie nie chce. Nie doszłam do tego, jak zrobić żeby ten wzór mi się "docisnął" tak równo do paznokcia, zagina mi się albo zababruje i tyle z tego, najczęściej tylko z 2-3 paznokci jestem zadowolona O ja niecierpliwa
|
|
|
|
#2398 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;44347051]
ja to nazwałam systemem, wpłacasz na początku miesiąca od 50 do 100 zł na oszczędnościowe i po np pół roku może uzbierać się całkiem spora suma, a po roku to tym bardziej [/QUOTE]A... ja mam założony specjalny fundusz na 5 lat na który wpłacam co miesiąc 100 zł, bank sam mi zabiera tę kwotę z konta. Po 5 latach będę miała 6 tys. + jakieś odsetki które się wypracują, tylko nie pamiętam ile %. Staram się tak oszczędzać od lat, a oszczędzone pieniądze inwestować w jakieś większe lokaty, fundusze czy nawet akcje.
|
|
#2399 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale ja i oszczędzanie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.