|
|
#241 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXiX
mi niektórzy mówią, ze on miał ze mną za dobrze, dlatego tak się stało...może jest w tym jakaś prawda, nie wiem. Siostra mi powiedziała,ze powinnam go znienawidzić, ale ja nie potrafię, nadal go kocham i niestety nadal jest we mnie jakaś głupia nadzieja., której nie mogę się pozbyć.
przypomniało mi się coś z początku związku. Mówił mi, ze boi się, ze go w sobie rozkocham i potem zostawię tak jak inne dziewczyny...a skończyło się tak, ze to on mnie potraktował w ten sposób, to jakaś zemsta za tamte?nie wiem. mam też domysły, ze on się z kimś spotyka, bo jednak za granicą jest dużo chętnych dziewczyn, a ludzie czują się tam samotni, i nawet raz w jakims programie wypowiadał się na ten temat psycholog, ze Polacy jak wyjadą to podejmują tam ryzykowne działania i robią takie rzeczy, na które nie mieli by w Polsce odwagi, więc możliwe, ze mnie zdradził.Bo bardzo tam się zmienił. |
|
|
|
#242 |
|
Rozeznanie
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44346795]No mialłysmy pojsc na jakies tance, poznać ludzi
Ale ona ledwo chodzi do lazienki tak ja boli:P[/QUOTE]My mialyśmy iść na sylwestra takiego do klubu z open barem itp. I byłam za tym cały czas...ale 2 koleżanki z 3 powiedziały że za drogo... Ja bym chwilowo chyba każde oszczędności wydała na imprezę w klubie byle nie myśleć. Ale jak mam do wyboru dostosować się do nich i siedzieć z nimi w domu czy siedzieć sama, to wybór wiadomy. |
|
|
|
#243 |
|
Rozeznanie
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44346706]tez bym na taką poszła, ale koleżankę, z którą spędzę sylwestra złapały korzonki czy coś i pewnie będziemy siedzieć same w domu
Więc będę ryczeć na stooo procent[/QUOTE]Czeka mnie podobna opcja co prawda koleżanka jest pewna, że zabalujemy, ale jakoś sobie tego nie wyobrażam. Jeżeli nie zepsuje jej humoru, a robię to ostatnio wszystkim, to będzie sukces
|
|
|
|
#244 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ano, ja pamiętam jak mój niedawno mówił ze jedyne w życiu co mu się udało to związek ze mną. Wystarczyła jedna kłótnia by już był takim beznadziejnym by mnie zostawić? |
|
|
|
|
#245 |
|
Rozeznanie
|
myślicie, że złożą nam życzenia noworoczne?
|
|
|
|
#246 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem dlaczego tak jest, ze teraz jak komuś coś nie pasuje to zrywa albo zmienia na lepszy model, kiedyś chyba ludzie tak nie robili tylko starali się naprawiać i byli jakoś szczęśliwi, nawet z babcią o tym gadałam
.---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- haha, wątpie, bo co napiszą Szczesliwego Nowego roku, |
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44346795]No mialłysmy pojsc na jakies tance, poznać ludzi
Ale ona ledwo chodzi do lazienki tak ja boli:P[/QUOTE]Biedna |
|
|
|
#248 |
|
Konto usunięte
|
moj pewnie złoży, chociaz moze sie nie dodzwoni po polnocy, jak go znam to bedzie dzwonil, chyba ze spotka juz na imprezie TĄ jedyną, w co tez wierzę. Znam takie przypadki, są nierzadkie. Nie mogę o tym mysleć.
Szkoda że z Gdańska nie jesteście To by się wspólny wypad sylwestrowy zrobiło![]() kurde jak on JĄ spotka, to ja się pochlastam chyba |
|
|
|
#249 |
|
Zadomowienie
|
a wiecie czy w Polsce gdzieś organizują jakies imprezy dla singli albo porzuconych?
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#251 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXIX
Ja sądzę, że dostanę życzenia noworoczne. Świąteczne dostałam, w dodatku z miłosnym wyznaniem, zaproszeniem do siebie...
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#252 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Ja bym się takiej singlowej bała... Na pewno polowałyby tam rekiny na biedne porzucone dziewczątka...
|
|
|
#254 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#255 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXIX
Cytat:
|
|
|
|
|
#256 |
|
Rozeznanie
|
W Warszawie są. Sama chciałam iść ale jedna gdzie zapewniali równowagę płci to najtańsza wersja była za 250 zł, a taka gdzie była za 150 zł to jak koleżanka dzwoniła to było 90% kobiet zapisanych
|
|
|
|
#257 |
|
Zadomowienie
|
a znacie jakis sposób zebym mogla sie dowiedziec czy on kogos ma? chcialabym wiedziec wtedy bym łatwiej go znienawidzila
|
|
|
|
#258 |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=660466b847ce6b6d028edaa 7f0f25337b0ef02f3_5ed5889 5d5a99;44347198]grunt zeby na zakochane pary nie patrzec...[/QUOTE]
Na 100% większych imprez sylwestrowych, na jakich byłam, masa par się kłóciła aż miło popatrzeć
|
|
#259 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do pytania o życzenia.Nie spodziewam się ich po "moim".... Nie dlatego że by nie chciał, powstrzymywał się, czy miał mnie gdzieś - choć pewnie też. Ale on raczej w ogóle do takich rzeczy nie przykłada wagi. Dla niego Sylwester to impreza, chlanie, a nie jakieś życzenia. |
|
|
|
|
#260 |
|
Konto usunięte
|
ale ja bym się jutro chciala z TŻ kłócić, a tu nawet nie ma z kim
![]() moj był tak szarmancki, że jak powiedziałam jaka sytuacja z sylwkiem, to zaproponował że może ze mna zostać.. aha... napewno bym się za☠☠☠iscie bawiła... już chyba lepiej ryczeć samemu w poduszkę niż exowi w ramię (chociaż w sumie uskuteczniam to od dwóch dni, no ale nie mam wyjscia, wspolne mieszkanie) |
|
|
|
#261 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() z nerwów, ze milczy od 2 tyg. wrzuciłam ją do szuflady i leży, żeby mnie nie korciła...bo co to da, facet ma mnie w dupie, normalnie po ludzku NIE WALCZY O MNIE, jeszcze w sposób mało kulturalny mnie zostawił, jakbym coś złego mu zrobiła, do tego nie odpisywał, rozłączał mnie ...po co się poniżać jeszcze bardziej, muszę tą gorycz jakoś przełknąć .... |
|
|
|
|
#264 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
do koleżanki, kolegi - bez różnicy.Cytat:
![]() Cytat:
![]() ----- Widzieliśmy się dzisiaj. Przyjechał do mnie po ten tablet, wyszedł bez tableta było miło, rozmawialiśmy, przytulaliśmy się. 2 razy się całowaliśmy. Do niczego nie doszło, próbowałam go podpuścić ale powiedział, że nie chce. Jakoś dziwnie się czuję - spodziewałam się większej euforii na jego widok, ale z drugiej strony jak powiedział, że już jedzie to chciałam, żeby został W ogóle to było tak, że jak miał do mnie jechać, to mu powiedziałam, żeby mi powiedział jak będzie wychodził na tramwaj (żebym wiedziała czy musze sie szybciej ogarnąć hehe) i zawsze mi tak pisał jak do mnie jechał 'wychodze na tramwaj/autobus'. A dziś mi odpisał 'po co mam ci to napisać?' to mu powiedziałam po co a on na to 'myślałem żebyś tamtego wygoniła " ..... bez komentarza..... Przyjechał, podpytywał dla kogo się tak wystroiłam (spódniczke założyłam) i powiedział, że pewnie później na randkę idę aż w końcu tak leżymy obok siebie, on na mnie patrzy i pyta 'a tak serio - masz kogoś?' i żebym mu powiedziała, bo i tak sie dowie.. a ja na niego popatrzyłam i pokiwałam głową, że tak.. (mimo, że nie mam nikogo w tej chwili). To tak posmutniał, mina mu się zmieniła z wesołej na przygaszoną i albo mi sie zdawało albo sobie wmawiam albo miał oczy zaszklone... Nie chciał powiedzieć co o tym myśli, powiedział, że to 'jego sprawa co uważa' i 'jego sprawa co z tym zrobi'. Potem zmieniłam wersje na prawdziwą, więc już w ogóle sie zdezorientował.. I ja sie wtedy wkurzyłam = zapytałam co to między nami zmienia czy kogoś mam? Odpowiedział, że nic nie zmienia.Zapytałam go czy by poszedł ze mną do kina po nowym roku, odpowiedział 'nie wiem, pomyślimy o tym, rozważymy to' i za chwile dodał 'po co chcesz ze mną iść do kina skoro masz innego' ![]() Jak wychodził to dał mi buziaka i powiedział 'powodzenia'... A ja mu na to, że sie dziwnie czuję, że wychodzi i tak na prawde nic nie jest jasne.. A on na to, że pogadamy jak sie znowu spotkamy i jak już się namyślę czy się z kimś spotykam czy nie ![]() No i tak wyglądało nasze spotkanie..... Ciekawa jestem co myślicie
|
|||
|
|
|
#265 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
Nie chciałabym się wypowiadać, z prostego względu. Mogę nie być obiektywna, zostałam odrzucona, porzucona całkowicie i we wszystkich facetach w tym wątku widzę teraz zło wcielone. Także odbieram to inaczej, że na pewno mają złe zamiary, a co jeśli mają i te dobre ?
|
|
|
|
#267 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:24.

Ale ona ledwo chodzi do lazienki tak ja boli:P[/QUOTE]
Więc będę ryczeć na stooo procent[/QUOTE]
co prawda koleżanka jest pewna, że zabalujemy, ale jakoś sobie tego nie wyobrażam. Jeżeli nie zepsuje jej humoru, a robię to ostatnio wszystkim, to będzie sukces

.