|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Powiększone węzły chlonne przyczyna pryszczy?
Od ponad roku mecze sie z pryszczami na szyi w okolicach węzłów chłonnych. Z czoła i brody pryszcze znikły a tam nie ustępują. Ktoś mi napisał ze przyczyna mogą być właśnie węzły chlonne. Wczoraj akurat w tym miejscu wyrósł wielki pryszcz, którego nie da sie wycisnąć. Nawet przy lekkim dotyku czuje ból. Nie mogę skręcać szyi. Mama stwierdziła ze to wrzód, ale w to watpię. Ps: do jakiego lekarza mam sie wybrać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększone węzły chlonne przyczyna pryszczy?
Cytat:
A dlaczego nie możesz skręcić szyi, dlatego że boli Cię ten pryszcz czy przez węzły? Jeśli chodzi o lekarza to raczej dermatolog powinien to obejrzeć, tak myślę. No ale oni niekiedy nic nie pomagają bo ja właśnie przestałam po latach wierzyć lekarzom ![]()
od 17.12.2013 r.- Pendex- był bez sensu (nic nie dał) od 28.02.14 r.- wreszcie skuteczny aparat na zęby ![]() ![]() 20.01.2014 r.- ostateczne starcie z trądzikiem od 04.2014 r.- jak na razie uporczywego trądziku brak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.