|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.III
Dodaja,wybrałaś już sukienkę? nie doczekałam się?
![]() pochwal się
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Co tu tak cicho?
Szczęśliwa mężatka od 14.06.2014 Edytowane przez Waniliova Czas edycji: 2013-11-26 o 12:05 |
|
|
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie, czy któraś z was kojarzy może weddingpassion? Chodzi o wideofilmowanie.
|
|
#1234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powie mi ktoś coś na temat ślubu w dużym kościele w Dąbrowie Górniczej?
|
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już jestem po...jestem żoną!
Trochę szkoda, że to wszystko już za mną...
|
|
|
|
|
#1236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tam wrażenia? jak wyszło opowiadaj!
|
|
|
|
|
|
#1237 | |
|
<3 <3 <3
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak było?
|
|
|
|
|
|
#1239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Ja generalnie jestem słabo imprezowa, nie przepadam, za szaleniem do białego rana, ale uważam, że nasze wesele było najlepszą moją imprezą w życiu ![]() Z takich "baboli" to okazało się w dzień ślubu, że moja sukienka jest na mnie za duża i minimalnie za długa - świadkowa zszywała ze sobą krawędzie na szybko, po czym w kościele poczułam, że puszczają i że się lekko zsuwa a co do długości z czasem nauczyłam się w niej tańczyć (musiałam tylko fragment cały czas w łapie trzymać I praktycznie nieuszkodzona - nie była podarta nigdzie ( chyba tylko jedna dziura od obcasa w tiulu spodniej warstwy), nieubrudzona, baaardzo jestem zadowolona ![]() Co do zdjęć, to nie wiem, kiedy będą - fotografkami są moje koleżanki z dzieciństwa, więc to też mnie ogromnie cieszy - dzięki temu atmosfera była intymna, ciepła i sympatyczna |
|
|
|
|
|
#1241 |
|
Przyczajenie
|
To i ja do was dołączę. Ślub dopiero za 7 miesięcy - w sierpniu
|
|
|
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
sugarfreeee cieszę się, że wszystko się udało
![]() lovely105 witaj ![]() Szczęśliwego nowego roku wszystkim!
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
W zeszlym roju tez tak mowilam :') "dopiero w sierpniu" :-D a tu juz 4,5 miesiaca prawie minelo
![]() Witaj ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1244 |
|
Przyczajenie
|
No ja mam właśnie nadzieję że tak szybko zleci. Póki co mamy "martwe" miesiące bo to co można było jest już pozałatwiane a teraz ruszy dopiero w maju
|
|
|
|
|
#1245 |
|
Zakorzenienie
|
To może i ja się dołączę?
no i the Rock poznałam osobiscie i dzięki niej będę miała piękna suknie Ślubujemy dopiero 28sierpnia 2015 roku, a ja się juz nie moge doczekac ![]() Mamy juz: fotografa, suknie, welony (3metrowy do kosciola i potrójny kaskadowy do pasa na wesele), kolczyki slubne, złoto od Babci tżta na przetopienie obrączek, gigantyczny wypełniacz do koka (bede miała zwyklego ale dużego koka), podwiązke, tablice rejestracyjne, pudlo na koperty, kokardki na wódke i fioletowe girlandy perłowe do dekoracji stołów ![]() To moge się przyłączyć?! |
|
|
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dzien po Tobie i mam "aż" sale, foto, kamerzyste i zespół. i pewnie za rok o tej porze też nie będę miała wiele więcej
|
|
|
|
#1247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak na tak odległą datę, to macie mnóstwo rzeczy pozałatwianych ![]() Ale czas szybko zleci ![]() Pokaż inspirację fryzurki? Jestem bardzo ciekawa
|
|
|
#1248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i sie odchudzac. Bo przede mną min 30kg... ![]() Cytat:
taki kok jak na zdjęciu poniżej (u góry po prawej) plus z przodu grzywka (nie wiem jeszcze jaka bo ja bez niej ani rusz) ![]() w drugim załączniku jak chce mieć upięty welon, wysoko już przymierzałam i nieskromnie powiem, że tak mi najładniej Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-01-01 o 20:34 |
||
|
|
|
|
#1249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie pół roku przed się weźmiemy z Tż za te pierdólki wszystkie. a w tym roku to pewnie makijaż i fryzjer jeszcze i mooooooze suknia ale watpie bo planuje dopiero w 2015 isc.
|
|
|
|
#1250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja lubie mieć wszystko wczesniej pozałatwiane inaczej bym sie stresowała wiec w tym roku napewno planuje: kupic buty, załatwic salę i dja, zamówic bukiet z broszek, załatwić kościół, kupić wódkę, kupić zaproszenia, uzupełnić koszyczki ratunkowe (zapomniałam mam tez jeszcze kupione koszyczki ratunkowe ), załatwić fryzjera i wizazystę, schudnąć (razem z TŻ). A na 2015 tylko nauki, obraczki, strój dla TŻta, napoje i winietki ![]() ja nie planowałam kupic już sukni. Ale że trafiła mi się okazja kupic za bezcen prawie identyczna jak chciałam, więc skorzystałam Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-01-01 o 20:40 |
|
|
|
|
|
#1251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się co chwile podoba coś innego więc nie mogłabym tak prędko kupować niczego bo by mi się znudziło.. najważniejsze rzeczy w moim odczuciu już mam
|
|
|
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a kok super ale mniejszy
|
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez
ale włosy mam strasznie gęste, więc jak jeszcze zapuszcze i urosne mi te co miałam mocno wycieniowane to wyjdzie mi taki z dużego wypełniacza bez problemu myslałam jeszcze o francuzie
|
|
|
|
|
#1254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam jak wrzucałaś buty i link do sukni a jak się podobała sukienka? kontrowersje były ?
|
|
|
|
|
|
#1255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba juz sale![]() A skad jestes? Cytat:
ja zaproszenia wybralam ostatecznie chyba 2-3 tygodnie przed ostatecznym terminem rozpoczecia zapraszania![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
generalnie z Katowic, a obecnie Tychy może Wy mi pomozecie bo ja już nie mam siły? szukamy tej sali i na nic nie mozemy sie zdecydować Teraz myślimy nad Białym Domem w Paniówkach, ale już sama ńie wiem bo tam tez nienajtaniej, opinie średnie, a z katowic to jakieś 26km. Pomozecie?
|
|
|
|
|
|
#1257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam ja oglądać, rozmawiałam z menagerką ale jednak dla nas było to za daleko
|
|
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choć okolica średnia. Zaraz przy ulicy, na przeciwko Praktiker i CH 3Stawy sama nie wiem. Ale można iść zobaczyć, dzięki. Niewatpliwie plusem jest to, że od mojej parafii to jakieś 2-3km ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
|
#1260 |
|
Przyczajenie
|
A my już mamy większość załatwione i teraz mamy do maja ciszę, bo dopiero w maju trzeba będzie załatwiać papiery i zaproszenia za jedną drogą. Więc przede mną dłuuugie 4 miesiące "ciszy przed burzą"
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

16.07.2012 - Kamil, nasze serce. 

pewnie pół roku przed się weźmiemy z Tż za te pierdólki wszystkie. a w tym roku to pewnie makijaż i fryzjer jeszcze i mooooooze suknia ale watpie bo planuje dopiero w 2015 isc.