Miłośniczki Zary część XXXI - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-31, 13:14   #4801
pati_pz
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXXI

Cytat:
Napisane przez eleonorka cyrolka Pokaż wiadomość
haha no ja na diecie jestem zawsze ale najczesciej na skretnej
czyli gdzie sie nie skrecę tam przekąszę
Jeśli ta dieta skutkuje tymi boskimi kształtami, to przechodzę na nią
A jak w gratisie wydłużają się od niej nogi, to już w ogóle

Wyglądasz rewelacyjnie w tych kieckach, ale w 2, 4 i 5 to już w ogóle

Cytat:
i to jest luzackie podejscie do tematu haha
czy moze byc inny
a wy sie upieracie tylko ten tylko taki

a ja bede miec szara kiece rozmiar M tralala od bbbeee

i teraz z pelna odpwoeudzalnoscia za swoje slowa moge sie nazwac Bacą w halce
stado owieczek i halki na zmiany
kobieto od samego rana się śmieje w przerwach od pracy
niby dzieci w szkole nie ma, ale i tak nie wiadomo w co ręce włożyć... papierologii tyle, że...

Ja ze swojej paczki jestem zadowolona, tylko jedna kiecka idzie do zwrotu http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/dzi...5p1644008.html bo nie zauważyłam na zdjęciu, że jest ze srebrną nitką i taka mi się nie podoba.
http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/dzi...5p1573547.html mam taką, tylko granatową w czerwoną kratkę i jest super obawiałam się, że będę wyglądała w niej jak przedszkolak, ale nie
Czółenka http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/bu...4p1522046.html szpic wydawał mi się mniejszy na foto, ale w sumie kolor rekompensuje wszystko.
Piżamka extra, tylko, że już wciągnęłam sobie sznurek do środka
A bluza http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/dzi...4p1520526.html trochę cienka, ale za tę cenę może być

I udało capnąć mi się tę bluzę http://shop.mango.com/PL/p0/mango/bl...=1387743851003 była dostępna akurat 1 XS i ją dorwałam

Zdjęcia w nowym roku i pewnie nowym wątku

Od siebie życzę Wam udanego Sylwestra niezależnie gdzie i jak go spędzacie, szczęśliwego, zdrowego nowego roku i oby przyniósł Wam dużo miłości, spełnienie marzeń, sukcesy zawodowe oraz pieniądze, bo też się przydają
:impreza:
pati_pz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 13:15   #4802
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość

Oj, jest krótka Moja mam jak mnie zobaczyła w święta to stwierdziła, że nawet jak byłam gówniara to takich krótkich nie nosiłam

Menelska, bo jest niedbale wykończona na dole i można sobie farfocle zafundować
A faktycznie i cholercia- za mało materiału nawet żeby sobie podszyć, bo by mi się kończyła w połowie pupy ;/

Ja lubię krótkie spódniczki i jestem niska więc jest spoko, ale nie wiem jak Wy, wyższe dziewczyny to będziecie nosić ;/ Nawet rozmawiałam z Ewcikiem i życzyłam powodzenia tym, którzy to to zamówili Bo ja sobie chyba zostawię, ale kurcze gdzie ja będę w tej króciźnie chodzić ;/

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 13:16   #4803
a34
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martitkaa Pokaż wiadomość
Ja Choć podobają mi się ale nie wiem gdzie bym je ubrała
Nie jestem żadną ubraniową konserwatystka i podobaja mi się przeróżne stylizacje, uważam, że każdy może zakładać co tylko mu się podoba, ale dla mnie te sukienki są bardzo trudne do zestawienia. Trzeba mieć odpowiednią figurę, urodę, dobrać resztę stroju, żeby nie wyglądało to zbyt bieliźniano. Nie pije tu do dziewczyn z forum te sukienki świetnie sprawdzają się na sesji zdjęciowej i moim zdaniem są trudne do noszenia "w rzeczywistości" i tylko o to mi chodzi
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 13:18   #4804
martita_26
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Czy ktoś jeszcze poza mną oparł się urokowi bieliźnianych sukienek? bo mam wątpliwości
Spodniczki bielizniane - gotowam dla nich zgrzeszyć. Ale sukienkom mowie nie, stanowczo i zdecydowanie. Z moim biustem (75 e) nie dla psa kielbasa Za dużo dobra na wierzchu... Pozostaje cieszyć oczy waszymi stylizacjami
martita_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 13:18   #4805
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
A faktycznie i cholercia- za mało materiału nawet żeby sobie podszyć, bo by mi się kończyła w połowie pupy ;/

Ja lubię krótkie spódniczki i jestem niska więc jest spoko, ale nie wiem jak Wy, wyższe dziewczyny to będziecie nosić ;/ Nawet rozmawiałam z Ewcikiem i życzyłam powodzenia tym, którzy to to zamówili Bo ja sobie chyba zostawię, ale kurcze gdzie ja będę w tej króciźnie chodzić ;/
do pracy
najlepszy sposob na odciagniecia od meriutum sedna i innych takowych
eleonorka cyrolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 13:20   #4806
coccinea
Raczkowanie

Cytat:
Czy ktoś jeszcze poza mną oparł się urokowi bieliźnianych sukienek? bo mam wątpliwości
JAAA Kwestia figury (czyt. nadbagażu )
coccinea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 13:23   #4807
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martita_26 Pokaż wiadomość
Spodniczki bielizniane - gotowam dla nich zgrzeszyć. Ale sukienkom mowie nie, stanowczo i zdecydowanie. Z moim biustem (75 e) nie dla psa kielbasa Za dużo dobra na wierzchu... Pozostaje cieszyć oczy waszymi stylizacjami
ja z moim 70 E wlazlam i nie mam wyrzutow sumienia
a co tam
Stary 2013-12-31, 13:24   #4808
wanilia_
Raczkowanie

Eleonorka, może zdradzisz, z czym zestawiasz te sukienki? Chyba masz spore doświadczenie w tym zakresie
wanilia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 13:24   #4809
RedShine
Zakorzenienie

Cytat:

Dlatego, w tym przypadku, choć raz mój wzrost okazał się atutem
RedShine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 13:24   #4810
olaola1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
Mówicie o tej w paski z nadrukiem? Jeśli ktoś przy okazji by ją widział niech mi capnie M-kę , nie ma ciśnienia ale chciałam sie jakoś pocieszyć , bo normalnie nie mam co klikać
Ola mam dla Ciebie koszulkę M

teja były też S, ale nie brałam, bo nie wiem czy Magda miała wziąć dla Ciebie, jak coś to w czwartek

Eleo super w haleczkach, jakbyś się rozmyśliła z szarej trf to daj mi znać

Edytowane przez olaola1
Czas edycji: 2013-12-31 o 13:26
olaola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 13:29   #4811
martita_26
Zakorzenienie

Cytat:
ja z moim 70 E wlazlam i nie mam wyrzutow sumienia
a co tam
O nie nie.. Ty kochana prezentujesz się o niebo lepiej - zmyslowo, kobieco U mnie wyszło zbyt buduarowo jak na przechadzki po niescie. Choc sukienka sliczna, nie jest dla mnie stworzona.. Kurdup z duzym biustem + sukienka bielizniana = zdecydowane nie!

Edytowane przez martita_26
Czas edycji: 2013-12-31 o 13:31
martita_26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 13:37   #4812
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

ta luzna jest bardzo dziewczeca i nie wymaga wysilkow
z pozostalych trzeba zniesc wulgaryzm

ja je widzie klasyczne szpilki nie wysokie takie 8-10 cm bez zadnej bron boze wysokiej zelowki albo sznurowance i klasyczny dluzszy szakiet
albo grube dlugie swetrzysko

ja tu na moich zdjeciach pokazywalam tylko sukienki i nie robilam zadnych bron boze stylizacji
rajstoy do nich delikatne cieliste

na zime nosze je do grubych rajstop kryjacych zwyklych kozakow albo za kolano, albo fedzlowatch mango i na wierzch mam sweter zaslaniajacy dupsko z tych takich za duzych z zadlugim rekawem

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
Napisane przez olaola1 Pokaż wiadomość

Eleo super w haleczkach, jakbyś się rozmyśliła z szarej trf to daj mi znać
ta szara dopiero do mnie maszeruje od bbbeee wuec nie wiem jak sie bedzie prezentowac ale mysle ze dobrze
bo mialam w lapach dwie S i L
L wisiala a w S nie wlazlam wiec M powinna byc idealna

Edytowane przez eleonorka cyrolka
Czas edycji: 2013-12-31 o 13:34
Stary 2013-12-31, 13:38   #4813
blackangel88
Wtajemniczenie

Zamiast dzisiaj odpoczywać, to od rana latam jak szalona
Musiałam jechać po paczkę, mieszkam za miastem i kurier nie wyrobił by się dzisiaj z jej dostarczeniem, jeszcze zaliczyłam szybkie zakupy. Jak wróciłam posprzątałam w całym domu i jeszcze czeka mnie pieczenie ciasta

Kasiula, annah, martita, pati_pz, Agnes, fantastic, kama, myszola, Irja, iva, calixto Kochane, dziękuję Wam pięknie

A co do przesyłki, to zamówiłam te kozaki http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/bu...3p1336022.html
Piękne są, ale w prawym bucie nie mogę się dopiąć poniżej kostki, albo mam szerszą stopę od lewej, albo but jest węższy
Ale i tak bym ich nie zostawiła bo są strasznie niewygodne, nadają się tylko na szczupłe stopy.
Mama jak je zobaczyła, to powiedziała, że takie noszą tylko gwiazdy filmowe i piosenkarki Ale za to tacie się spodobały
Później jak znajdę czas to wrzucę fotki jak wyglądają na nodze (jednej)
blackangel88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 13:39   #4814
myszola21
Zakorzenienie

mnie też bieliźniane nie chwyciły za serce, nie miałabym nawet gdzie w nich pójść ale ciesze oko waszymi stylizacjami
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 13:40   #4815
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez earthpace Pokaż wiadomość
Mi pokazało, że jedna jest w Poznaniu i prawie dostałam zawału
Miałam ostatnio taką sytuację, że kurier zadzwonił, że już jest na dole. Zbiegłam radośnie i okazało się, że go nie ma.. dzwonię do niego, przekonywaliśmy się chwile nawzajem do swoich racji (moja: nie ma Pana, jego: przecież stoję i czekam!) i w końcu w rozmowie wyszło, że ja stałam na ulicy XX we Wrocławiu a on w Poznaniu
O kurcze, ale numer

Cytat:
Napisane przez faa Pokaż wiadomość
właśnie dzwonił kurier, że wpadnie do mnie za 30 min szkoda że w tej paczce mam tylko bluzkę dla siebie a 2 paczka będzie jak u większości Was czyli 7.01, ale na pocieszenie mango też ma mi dziś przyjść
a nadrobić Was to nie lada wyczyn byłam wczoraj w zarze i przymierzałam spódniczkę z koronką na dole tą z trf i świetna jest ale niestety był jedyny rozmiar XS i koronka zahaczona a tak poza tym nic ciekawego nie znalazłam poprzebierane wszystko
Kolejna szczęśliwa
Cytat:
Napisane przez martita_26 Pokaż wiadomość
Gotuj się do walki! Daj znać jak poszło!

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

Bywało w czwartki, ale w zeszłym roku chyba przeceniali w środy

---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

O tak.. zacna dorzutka byłaby wskazana, a połączona z obniżką to byłoby jeszcze lepiej

No to niedługo pooglądamy relację
Ale jestem happy paczka z MD przyszła...paczka z zary jeszcze z mango ma przyjść

Cytat:
Napisane przez oliwka125 Pokaż wiadomość
HA! no i u mnie tez dziś kurier zawita

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Też właśnie dostałam paczkę.
Pochwal się...

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
Egg czy ja dobrze pamiętam - masz te z jeansy? jak się noszą, jak dziura (powiększa się) i czy polecasz? http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/jeans/jeansy-rurki-old-blue-c436109p1296543.html

Tak w ogóle to jestem dziś zaskoczona, paczka z 27. miała byc 2.01 a tu kurier dziś do mnie przyjechał

Cytat:
Napisane przez kama-hh Pokaż wiadomość
QUOTE=saandy;44356432]Mi się wydaje, że one są różnie szyte Mierzyłam S i była mi tak jak Tobie równo z pośladkami, a mam 168 albo 169 zależy jak się zmierze Znowu Eleonorka mi kupiła i ma 39 długości S, a Gabi M jest krótsza

Dziewczyny nie ma co narzekać, życie jest za krótkie na to, co się da zmieniać, a czego nie zaakceptować i nosić wszystko co się nam podoba i nie robi nam ewidentnej krzywdy Całe szczęście, że żyjemy w takich czasach gdzie chirurgia plastyczna, medycyna estetyczna, siłownie, kosmetyczki i inne są na wyciągnięcie ręki, każdy może wyglądać jak chce Choć rozumiem, że są osoby którzy radykalnych metod nie pochwalają
Dokładnie mi wczoraj TZ pokazywał wargę i brodę nabotoksowanej Ewy Ch. i cytuje "broń Boże zebys sobie cos takiego zrobiła" haha

Haha nie moge, te Twoje teksty

Który kolor chcesz?

Co mam za dzien dzisiaj. Pełno osób w pracy biega. Polowa osób odchodzi, druga połowa zmienia dział. Jestem ostatni dzien i kurka juz mnie wszyscy wkurzają. Musiałam sie wyżalić

Dziewczynki szampańskiej zabawy

Vishnja masz urodzinki? Wszystkiego co najlepsze samych szóstek w totka

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
Też mam taki dzień w pracy Współczuje...
Wzajemnie życzę udanej zabawy!

Idę Was nadrabiać bo chyba wcześniej nas z pracy nie puszczą...
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 13:42   #4816
Phoebee
Zakorzenienie

Cytat:

To to menelska spódnica? Dlaczego menelska? Też ją zamówiłam i jest mega poza jednym drobnym szczególikiem- kończy mi się równo za tyłkiem. Raczej getry a nie rajstopy ;p
Jest niewykończona w lookbooku na dole powiewały nitasy, to jest menelska spódnica z dyndającymi farfoclami.
Może sobie doszyjemy koronkę?
Cytat:
Masz moją menelską Które to spodenki? może być na PW Faktycznie piękny kolor

Jejciu, jak ja Wam zazdroszczę paczek już dzisiaj! A tak by się coś przydało na poprawę humoru ALe do mojej dziury to można było się spodziewać, że nic szybciej nie przyjdzie...
Mam,mam! Boska jest! Najgorzej jak wiatr spódnicę podwieje i....

Ale na pewno w tej paczce będziesz miała same skarby.

Cytat:

Oj, jest krótka Moja mam jak mnie zobaczyła w święta to stwierdziła, że nawet jak byłam gówniara to takich krótkich nie nosiłam
Ja tam w ogóle nie nosiłam. Tylko spodnie na nogi i zaraz na trzepak z procy nawalać.

Edytowane przez Phoebee
Czas edycji: 2013-12-31 o 13:47
Phoebee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 13:43   #4817
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez myszola21 Pokaż wiadomość
mnie też bieliźniane nie chwyciły za serce, nie miałabym nawet gdzie w nich pójść ale ciesze oko waszymi stylizacjami
jeszcze miesiac temu mowilam to samo co ty
ze jeszcze swiat nie zwariowal na tyle, zebym ja w bieliznie po miescie latala

widac zwariowal

jak przez przypadek bede gdzies sie wybierac na miasto w halce (bo ja okropny zmarzlak jestem i moze to nastapic nie predko )
to zrobie fote

jak mialam te zielonych kwadracikow na wierzchu barana z reserved i kozaki frdzlaste z mango i szary plaszcz z zary z tych przecenionych 2 rzedowek
to mnie ludzie zaczepiali i pytaki skad te szmaty!

dodam ze nie nalezę do osob lubiacych wulgarny styl
nigdy od nikogo nie slyszalam zebym ze za duzo pokazywala lub mam cos za duzo odkryte (mam mam kolezanke tzw zwrotnik szumow plotkowych , wiec by dotarło) raczj jestem uwazana za osobe dosc powsciagliwa w tym wzgledzie

Edytowane przez eleonorka cyrolka
Czas edycji: 2013-12-31 o 14:00
Stary 2013-12-31, 13:44   #4818
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Wróciłam, kupiłam tylko bluzeczkę dla ARONIASTY.
DZIEWCZYNY, owce wysłane!
Dopiero wróciłam, już wiem,że mam wpadkę z zamówieniem.
Nie mam kozaków wszystko jest Pani na infolinii powiedziała,że uzgodni wszystko z TNT
Stary 2013-12-31, 13:46   #4819
Marigold19
🦄

Cytat:
do pracy
najlepszy sposob na odciagniecia od meriutum sedna i innych takowych

Hahaha no chyba tylko tak ;p

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Napisane przez blackangel88 Pokaż wiadomość
Musiałam jechać po paczkę, mieszkam za miastem i kurier nie wyrobił by się dzisiaj z jej dostarczeniem, jeszcze zaliczyłam szybkie zakupy. Jak wróciłam posprzątałam w całym domu i jeszcze czeka mnie pieczenie ciasta

Kasiula, annah, martita, pati_pz, Agnes, fantastic, kama, myszola, Irja, iva, calixto Kochane, dziękuję Wam pięknie

A co do przesyłki, to zamówiłam te kozaki http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/bu...3p1336022.html
Piękne są, ale w prawym bucie nie mogę się dopiąć poniżej kostki, albo mam szerszą stopę od lewej, albo but jest węższy
Ale i tak bym ich nie zostawiła bo są strasznie niewygodne, nadają się tylko na szczupłe stopy.
Mama jak je zobaczyła, to powiedziała, że takie noszą tylko gwiazdy filmowe i piosenkarki Ale za to tacie się spodobały
Black, a jaki masz rozmiar tych długich kozaków? Bo ja pożałowałam że nie kliknęłam

Stary 2013-12-31, 13:47   #4820
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Wróciłam, kupiłam tylko bluzeczkę dla ARONIASTY.
DZIEWCZYNY, owce wysłane!
Dopiero wróciłam, już wiem,że mam wpadkę z zamówieniem.
Nie mam kozaków wszystko jest Pani na infolinii powiedziała,że uzgodni wszystko z TNT
dziekuje

a wpadki wspolczuje mnie od razu adrenalina wyplywa kazdym otworem przy takich sytyacjach
Stary 2013-12-31, 13:48   #4821
Marigold19
🦄

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Jest niewykończona w lookbooku na dole powiewały nitasy, to jest menelska spódnica z dyndającymi farfoclami.
Może sobie doszyjemy koronkę?

Mam,mam! Boska jest! Najgorzej jak wiatr spódnicę podwieje i....

Ale na pewno w tej paczce będziesz miała same skarby.

Ja tam w ogóle nie nosiłam. Tylko spodnie na nogi i zaraz na trzepak z procy nawalać.

O żesz genialna kobieto!! Toż to świetny pomysł!

Stary 2013-12-31, 13:55   #4822
Konto usunięte

Cytat:
halki bacy

ktoras wkleilam 2 razy ale ja ich na zdjeciach nie odrozniam
Bożeszzz ale masz figurkę

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez Mn1s1ek Pokaż wiadomość
ZAra mnie zaskoczyła i zamiast 2 styczna kurier przywiózł paczkę dziś. Woski czarne z zamkami - łądne ale materiał okropny, w ciągu kilku minut całe oblały paprochami, włosami, wyczyściłam i idą do zwrotu.

Torebka ładna, poźniej wkleje zdjęcie ale nei wiem czy ją zostawie.
klask i: Fotki mile widziane

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
ciekawa jestem, jakie macie postanowienia noworoczne
ja nie mam żadnych

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
<Trwa wizualizacja...może to potrwać około 4-8 godzin.Proszę czekać.>
Tam sukienki, jaką masz kobiecą figurę! Zgrabnaś,baco!

Do mnie przyjechały dziś m.in:
1) Spódnica menelska ( tak bbbee,raz jeszcze), ale pod nią to tylko rajstopy 900 Den.
2) Dżinsiory indygo ( piękniasty kolor)

i jeszcze takie tam inne. Niestety fot nie ma,gdyż..yyy.. ciąży na mnie brzemię nadbagażu poświątecznego.
Fotki poproszę a nie tego tamtego.... ściemnianie jakeś mi tu...
523c2d977675f8d89e6472eefe6f460b6ab4010a_6580dd2588396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 13:55   #4823
myszola21
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze miesiac temu mowilam to samo co ty
ze jeszcze swiat nie zwariowal na tyle, zebym ja w bieliznie po miescie latala

widac zwariowal

jak przez przypadek bede gdzies sie wybierac na miasto w halce (bo ja okropny zmarzlak jestem i moze to nastapic nie predko )
to zrobie fote

jak mialam te zielonych kwadracikow na wierzchu barana z reserved i kozaki frdzlaste z mango i szary plaszcz z zary z tych przecenionych 2 rzedowek
to mnie ludzie zaczepiali i pytaki skad te szmaty!

ale jaką Ty masz figurkę! hoho

przyszła mi mangowa bikerka dziś i s-ka jest ok,ale zaczynam żałować, że xs nie wzięłam
16.11.2015 KONSULTACJA S.Ł.
23.08.2016 KONSULTACJA G.N.J.

OXY
64->62->58.5->58.3->58.2->57.8->57.3->56.4->56.2->54.9->54.8

56,6->56,3->55,9->55,2

https://www.instagram.com/lukrecjaass/
myszola21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 13:56   #4824
Konto usunięte

Cytat:
Ja nie mam i nie zamierzam mieć
Stary 2013-12-31, 14:03   #4825
eleonorka cyrolka
Wtajemniczenie

[QUOTE=myszola21;44361592]ale jaką Ty masz figurkę! hoho

przyszła mi mangowa bikerka dziś i s-ka jest ok,ale zaczynam żałować, że
nie zaluj jeszcze nie koniec swiat i tu i ówdzie moze przybyc
Stary 2013-12-31, 14:07   #4826
OnaZakupoholik
Zakorzenienie

Wszystko super co zamówiłam może jedną rzecz oddam
Zakupy 100% udane,obym dostała kozaki
Stary 2013-12-31, 14:07   #4827
Konto usunięte

Cytat:
Ja również jakimś cudem dogadałam się z kurierem i dostałam paczkę dziś. Zamówienie na 8 stów i niestety chyba wszystko zostawiam...
To ładnie poszalałaś
Na mnie tez szmatki czekają w domu...a w pracy jeszcze siedzę i nie mogę się doczekać moich prezentów

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;44360883]a ja nie mam żadnej informacji od kuriera i nie wiem czy przypadkiem bez kontaktu ze mną nie zawiózł jej do pracy [/QUOTE]
O szkoda....

Cytat:
Napisane przez blackangel88 Pokaż wiadomość

Wrzuć foty koniecznie, sama jestem ciekawa co to za cuda za takie pieniądze były
Stary 2013-12-31, 14:08   #4828
Apali
Wtajemniczenie

Question Dot.: Miłośniczki Zary część XXXI

Dziewczyny trzymam płaszcz czerwony i carmelowy M cena 169 zł są też szpilki szare 38 za 199 zł. Pisać sZybko zaraz wychodze
Apali jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-31, 14:08   #4829
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez OnaZakupoholik Pokaż wiadomość
Wszystko super co zamówiłam może jedną rzecz oddam
Zakupy 100% udane,obym dostała kozaki
Pochwal się
Stary 2013-12-31, 14:11   #4830
blondyna789
Zakorzenienie

jeeee wyszłam wcześniej

wiecie co, normalnie po grudniowym obżarstwie też mam nadbagaż od nowego roku biorę się za siebie ostro... zero fast foodów

w dodatku coś mi się przyblokowało i od 2 dni mam ekhm.. problemy żołądkowe.. normalnie brzuch mi puchnie na potęgę.. przez to muszę dziś na imprę baskinkę sobie zapodać, bo wyglądam jak porażka

ale od jutra nowy dzień i nowe postanowienia

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości