|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 9
stary rok jest dla mnie na tyle łaskawy, że weszłam w swoje jeansy 38
taka niby nic a jak poprawia humor człowiekowi ![]() szkoda tylko, że przez sweterek, który jest luźny opięty tylko na brzuchu sprawiam wrażenie kulki ![]() zbieram się, jedziemy do teściów na chwilkę. a potem zaczynamy "imprezę właściwą"
|
#1892 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1893 |
|
Gang Iren
|
|
#1894 |
|
Zadomowienie
|
Biorąc pod uwagę najniższa krajowa to ok.
A najśmieszniejsze jest to ze np. Umowa zlecenie NIGDZIE nie jest brana pod uwagę ( w sensie np emerytury czy chorobowego) a przy becikowym owszem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1895 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj tylko z doskoku.
Chcialam Wam zyczyc niezpomnianego roku 2014!! Zeby Wasze plany, marzenia staly sie rzeczywistoscia!! Szybkich i nudnych porodow!!! ![]() Zeby kazda z Was odnalazla radosc plynaca z macierzynstwa, ale tez zebyscie pamietaly o rzeczach waznych dla Was, nie ustawaly w samorozwoju i cieszyly sie codziennoscia
|
|
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do rodzinnego przekroczy o 4 zł-przy trójce ,a becikowe się należy.
|
#1898 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1899 | ||||
|
Rozeznanie
|
wtedy to już i tak będzie za późno. Nawet jakby próbne fajerwerki, wystrzeliwane zazwyczaj koło 22 ją pobudziły, to dojazd do szpitala i papierologia na IP skutecznie odroczą poród na przyszły rok
przestała się łudzić, ale może to i dobrze, tak widocznie miało być. Cytat:
![]() Cytat:
na szczęście rzadko się już to spotyka, raczej sprzedawcy solidarnie dbają o to, by kupujący pozytywnie postrzegali handel w internecie.Cytat:
Mój też był nieprzewidywalny, ale raczej nie był tak super, jakim go sobie wyobrażałam, że będzie. Niemniej jednak przyniósł duże zmiany i trzeba mu oddać, że był jedyny w swoim rodzaju. Niemniej mam nadzieję, że 2014 będzie nie tylko jedyny w swoim rodzaju, ale także przepełniony poczuciem niesamowitego szczęścia, czego sobie i wszystkim Wam życzę. Cytat:
ehe - jasne. W tym roku skończyłam 25 ;P
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!
![]() My już po kolacyjce, odpoczywamy sobie, na chwilę obecną nie chce nam się nigdzie ruszać, mi zwłaszcza bo mała strasznie naciska na spojenie dzisiaj, aż czasem zaboli ![]() Miłego wieczorku dziewczyny
|
#1901 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A wypowiadanie się o finansach cudzych, o ile ktoś sam nie prosił z jakiegoś względu o opinię, to już chyba nietakt, co dopiero o układach finansowych w czyimś związku. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z tym szorowaniem Dagmary to wychodzę wieczorem spod prysznica i słyszę dziwne dźwięki z pokoju, uchylam drzwi i pytam co się dzieje, a to mąż się dorwał do zostawionego na komputerze wizażu i zwija się ze śmiechu czytając o przestrzeniach między palcami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#1902 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ja Cię tu już obserwuję Lidka, wiedząc, że masz ten sam termin Mój się waha pom 19 a 24, ale z przewagą na 21 Będziesz moją praą do porodu? )) O ile nie będę miała cc, to się okaże wkrótce![]() Cytat:
Ide do Chorzwoskiego dr 02.01 i będę się szeroko uśmiechać o jakieś decyzje, tzn. Zosia jest ułożona twarzyczkowo i sugerował mi ostatnio stety-niestety cc....i chcę wiedzieć ostatecznie co i jak..Wszystkiego co najlepsze Dziewczynki w Nowym Roku Ja też się z Wami zżyłam i dziękuję Wam za to, że Was mam I życzę Wam udanej imprezy:P ![]() albo takiej: ![]() lekkich porodów i przegrzeczniutkich Dzieciaczków ))![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
#1903 |
|
Rozeznanie
|
Ja jestem juz uszykowana sylwestrowo
skrobnelam krótka notkę na bloga nawet o stylizacjach ciążowych na imprezę Niestety nic z pizzy nie wyjdzie, bo w pizza hut zabrakło ciasta ! TZ kupił wiec kubelek w KFC mamy tez picollo i zimne ognie, wszystko wiec naszykowane na sylwestra we dwoje.Dziewczyny, życzę Wam, by wszystko o czym marzycie spełniło sie w Nowym Roku podrzucam tez sylwestrowa fotkę w 37 tygodniu ![]() Acha i chyba wszystko wskazuje, ze wytrwam z brzuchem do 2014, bo poza twardnieniem nic sie nie dzieje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1904 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
sweet vintage śliczny sylwestrowy brzuszek Edytowane przez Negrid Czas edycji: 2013-12-31 o 18:54 |
|
|
|
|
#1905 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja juz wszystko poszykowalam. Za moment kąpiel małego i imprezkaaa
Życzę Tym przed zeby porody były szybkie i łatwe tym które juz po pociechy z maluszków. A sobie życzę zeby ten nowy rok był lepszy od poprzedniego... Bo ten mimo ze przyniósł wielkie szczęście ( nie wiem czy powinnam uzywac słowa wielkie ) to jednak okraszone łzami... W 2014 juz tylko szczęście! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
Iwontyou, ty mi tu żelkowi takimi skrótami nie rzucaj bo nie kumam
Możesz jaśniej....? dochód z całego roku dzielony na 12 miesięcy?+ moja umowa o pracę....? sweet superaśnie wyglądasz sexi mama ![]() Agoola jak twarzyczkowo? Co do mieszkania, 36 m to nie jest najgorzej, dalibyście radę, ja bym się nie zastanawiała, bo z taką wariatką szkoda, życie marnować, ona jest po....srana ;P Nie znam Pani ale nie lubię jej ![]() W ogóle, jak mnie tż zirytował.... normalnie normalnie mam ochotę ..... ;( wrócił do domu koło 14.30-15 zaczął grać, skończył ok18. i... co? polazł się drzemnąć i rzucił mi obudź mnie za 2 godziny... no Sylwester po byku ;( NIC nie wymyślił, choć raz mógł mnie czymś zaskoczyć, zrobić niespodziankę.... ja co chwilę proponuję może zagramy w scrable, może taki film? a on to nie, to nie.... i poszedł spać. Jak ja go na spacer nie wyciągne, nigdzie nie pójdziemy cały czas słyszę, że jemu się nie chce, że jest zmęczony, ale jak szwagier dzwoni chodź na siłownię to idzie.... nie no po prostu mi przykro bardzo, inaczej sobie wyobraziłam ten dzień...
|
#1907 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Uff normalnie prawie padam. Wszystko dla dziecia uprane, wysprzątałam mieszkanie, odkurzyłam, zrobiłam kapitalny porządek w kosmetykach kolorowych, rundka do śmietnika i w końcu mogłam nałożyć maseczkę i pomalować paznokcie. Teraz chwila relaksu przy kawce i czekoladzie (schną pazurki) a zaraz się zabieram za golenie (+ woltyżerka z lusterkiem) i odstawianie na bóstwo
![]() Cytat:
Dzisiaj lekarz się pytał czy miałam narkozę kiedykolwiek, jak znosiłam, ile razy i kiedy, jakie zabiegi. Zmierzył ciśnienie i przejrzał całą kartę co wypisywałam z panią chirurg i stwierdził że brak przeciwwskazań do CC i zalecił podpajęczynówkowe. Najgorsze, że powiedział że nie będę mogła nic jeść ani pić przez kilkanaście godzin po zabiegu ![]() Cytat:
Tak strasznie dziwnie było widać że nie mogłam na to patrzeć.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziewczynki, korzystając z okazji: Przede wszystkim życzę Wam wszystkiego co najlepsze w nowym 2014 roku. Żeby wszystkie porody były lekkie i przyjemnie, a nasze dzieci zdrowe i wyjątkowo łatwe "w użyciu" ![]() Korzystając też z okazji, chciałam Wam wszystkim bardzo mocno podziękować za ten 2013 rok i za to, że jesteście. Że doradzacie, pocieszacie, rozśmieszacie, rozwiewacie wątpliwości, dodajecie otuchy. Że dzielicie się doświadczeniem, radami, linkami. Bez Was byłabym kompletnie w lesie, pewnie dużo bardziej znerwicowana i na pewno nie tak świadoma. Za to wszystko bardzo Wam dziękuję
|
||||||
|
|
|
#1908 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj jakaś problemowa jestem
Czy to możliwe, żebym miała nawal dopiero teraz? Myślałam, ze miałam ładnych pare dni temu, ale to było absolutnie nic w porównaniu z tym, co sie dzieje teraz Piersi mam wielkie, twarde, bolace, nawet po karmieniu nie jest wiele lepiej. I tak sie zastanawiam - cos sie dzieje czy ty "tylko" spóźniony nawal?
|
#1909 |
|
Zadomowienie
|
sweet pieknie wygladasz.
DZIEWCZYNY ZYCZE WAM, ABY NOWY ROK PRZYNIOSL SAME RADOSCI. ABY BYL LEPSZY NIZ TEN POPRZEDNI I OCZYWISCIE LEKKICH PORODOW I POCIECHY Z DZOECIACZKOW!!! |
|
|
|
#1910 |
|
Zadomowienie
|
agoola czuję sie zaszczycona propozycją i przyjmuję oczywiscie
![]() Dziewczyny obżarłam się pizzą, popiłam spritem, zagryzłam chrupkami, piccolo sie chłodzi a sok z czarnej porzeczki wyglada prawie jak winko
|
|
|
|
#1911 | |
|
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Ale gorączki ani nic takiego nie masz?Dziewczyny nie będę oryginalna Życzę Wam, Waszym TŻ oraz mniejszym i większym maluchom pomyślności w Nowym Roku! Patrząc realistycznie: oby przyniósł stanowczo więcej radości niż smutków i te pierwsze były duże a te drugie malutkie
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Zadomowienie
|
u nas pizza się robi łapkami męża
miniserniczki na zimno w lodówce się chłodzą. Ja się zaraz z grubsza ogarnę i chyba zasiądziemy do "jak urodzić i nie zwariować" bo na canal+ leci, a Małż nie oglądał a potem to impreza na całego: dwójka, tvn, polsat![]() a 2013 przyniósł mi taką planowana niespodziankę w postaci ciąży i to przyćmiło w moim żelkowym mózgu wszystkie inne wydarzenia tego roku ![]() Życzę Wam, aby nadchodzący rok przyniósł Wam i waszym najbliższym dużo zdrowia, szczęścia oraz samych łatwych i pogodnych dni!
|
|
|
|
#1913 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój podobnie, tylko nie śpi, a nadal gra, z drinkiem w dłoni. A ja sobie siedzę sama w salonie jak ten debil ![]() cóż... sama sobie zgotowałam ten los. Ale szczerze, nawet nie jest mi szczególnie przykro chyba mnie ciążowo - porodowe hormony tym razem skutecznie wyciszyły i nawet takie zachowanie nie jest w stanie mnie wyprowadzić z równowagi. puszczę sobie jakąś komedię i przeżyję Spokojnie sobie przeczekam, urodzę, podkarmię smerfuśka przez pół roku, i napiję się zasłużonego drineczka w czerwcu niecodziennie czeka się na narodziny syna, czego niestety moja gorsza połowa nie kuma za bardzo
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
U nas bez zmian, Krzys wczoraj mial robiony rezonans, dalej czekamy na wszystkie wyniki, moze beda w piatek. Ostatecznej diagnozy jeszcze nie ma. Krzys skonczyl dzisiaj 11 dni i pierwszy raz mialam go dzisiaj na rekach. Dla nas promykiem nadziei sa male postepy synka, to ze otworzy na chwilke oczka, rusza raczka czy nozka. Dzisiaj udalo mu sie lezac na brzuszku podniesc lekko glowke do gory i przekrecic na boki-taki maly sukces... ale dla nas to krok milowy.
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2013-12-31 o 19:40 |
|
|
|
#1915 |
|
Zadomowienie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1388514828.419265.jpg Cioteczki ja tez Wam życzę Szczęśliwego Nowego Roku
|
|
|
#1916 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Migotko może się przebudzi pełen sił i energii i spłata Ci takie Sylwka, że do końca życia nie zapomnisz ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1917 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1918 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1919 |
|
Zadomowienie
|
Maruda chyba wszystkie mamy z tego wątku życzą wam jak najlepiej, wszystkie jesteśmy dobrej myśli. Nie można tracić nadziei. A Krzyś jest piękny.
|
|
|
|
#1920 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hehe masakra hehe ![]() Chyba pierwszy tak "Szalony" sylwester od nie pamiętam kiedy,,, ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:19.

taka niby nic a jak poprawia humor człowiekowi 

na szczęście rzadko się już to spotyka, raczej sprzedawcy solidarnie dbają o to, by kupujący pozytywnie postrzegali handel w internecie.