|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Dla mnie ta sałatka juz odpada, nie lubię szynki.
Ale mandarynka jak najbardziej jest w sałatkach ok. Kiedyś zajadaliśmy się taką z kapusty pekinskiej z mandarynkami, rodzynkami i majonezem-połączeniem może trochę dziwne, ale dobre. |
|
|
|
#3632 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pazurki, relaks, zakupy! To co India lubi najbardziej!!! ![]() Cytat:
Ja generalnie nie przepadam za mieszaniem smaków wytrawnych z owocami, ale są niektóre potrawy które dopiero po spróbowaniu pokochałam miłością wielką ![]() Śliweńko ja sobie też początkowo nie wyobrażałam tego połączenia Trzeba spróbować, żeby się przekonać czy smakuje
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wczoraj zupelnie przypadkiem kupilam fajne botki A pazurki to mam dlugie juz od pewnego czasu - mowilam, ze bardzo sie wzmocnily od Vitapilu i tak maja caly czas ![]() Mnie tez owocne w potrawach wytrawnych nie podchodza, no ale nie probowalam wszystkiego
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
india a miałam pytać czy kupiłaś jakieś buty
![]() ja sobie nigdy nie umiałam wyobrazić śledzi i rodzynek, a jak teściowa kiedyś zrobiła z sosem pomidorowym to ślinotok murowany był
|
#3635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kończę ten rok z kawą w ręku ![]() Ciekawe czy będę umierać, ale dobra jest!
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2013-12-30 o 14:10 |
|
|
|
|
#3636 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Widze, ze tel mi swiruje. Chcialam zamiescic zdjecie, ale nie chce mi sie zaladowac
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
Mam mandarynki
na piątek się do fryzjera umówiłam na cięcie ![]() Wiecie co odwaliłam...paliłam podgrzewacz na komodzie...i stopiłam obudowę telewizora! tv wisi nad komodą jakieś 30cm nie pomyślałam o tym że się może coś stać
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Byczko to narozrabiałaś ![]() Piszecie o jedzeniu Ja w tym roku jadłam pyszną sałatkę była tam szynka parmeńska, serek, figi i , awokado, mandarynki i coś jeszcze ale nie pamiętam. Była obłędna. |
|
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
łoo nieźle... tż widział?
|
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
No Tż to zauważył...tv działa co nie
nie widać tego tak strasznie, dopiero jak człowiek wie że to tam jest to widać. No nic, dobrze że działa tv
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
ja z tortellini robię inną sałatkę
tortellini, szynka drobiowa pokrojona w kostkę, pomidory odsączone bez skórki, szczypiorek, majonez, sól i pieprz ![]() pyyyycha ale ze względu na pomidory najlepsza w lecie ![]() my jutro do mojego brata na parapetówę/sylwester śpimy piętro niżej u rodziców - brat się dobudował ![]() robię canneloni, tortillę na zimno (placki smaruje almette, na to szynka w plastrach i sałata lodowa, roluję i kroję na 1-2 cm plasterki - nabijam na wykałaczkę) tatar, koreczki i francuskie paluchy z serem żółtym ![]() alee sobie dzisiaj pobiegałam
|
|
|
|
#3642 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie mów, że ja nie powinnam tego pić... duże zielone tablety? No łykam to, ledwo przez gardło przechodza ale daję radę... ![]() Cytat:
![]() O matko... dobrze, że zauważyliście i że nic się nie stało... Ja ostatnio zostawiłam świeczkę zapaloną i poszłam spać... dobrze, że mąż zauważył. Cytat:
Uwielbiam je! Dziękuję raz jeszcze za przepis ![]() Pysznie u Was będzie! Wczorajsza kawa doprowadziła mnie do takiego bólu glowy, że odpadam. Wczoraj kładłam sie z bólem głowy, a dzisiaj wstałam z takim, że ledwo na oczy patrzę. Wypiłam już tabletkę ale coś marnie działa. Za chwilę łyknę drugą, bo przeca ja dzisiaj planuję spożycie! ![]() Z wczorajszego gulaszu wyszedł bogracz. Spieprzyłam sprawę z papryką, ale trudno. Mam nadzieje, że będzie im smakować. Dzisiaj jeszcze kilka rzeczy mi zostało do przygotowania. Mam nadzieje, że zdążę ze wszystkim bo te warioty chcą wcześnie przyjść. Dziewczyny udanej zabawy dzisiaj!!! Gdziekolwiek i jakkolwiek dzisiejszą noc spędzacie!
|
|
#3643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udanej zabawy i szczęścia w Nowym roku |
|
|
|
|
#3644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie podsmażyłam mięsko na sałatkę gyros jeszcze muszę zrobić sosy do kurczaczków i dokończyć sałatkę - skroić kapuchę itp. ![]() Dziewczynki, wszystkiego najlepszego na Nowy Rok 2014!!! |
||
|
|
|
#3645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak powiedzialas do picia to sobie wyobrazilam, ze masz jakies saszetki do rozpuszczenia i wypicia.Oby bol glowy minal, nie wiedzialam, ze ma tak po kawie. Kochane wszystkiego dobrego na Nowy Rok!!! i bawcie sie dzisiaj dobrze
|
|
#3646 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Gucia - ja bym tego storczyka zostawiła tam gdzie jest, jeszcze mu się kwitnienie odwidzi, czekałaś 2 lata, poczekaj jeszcze trochę i wtedy przestaw
![]() India - jakiś wirus się przyplatał, takiej gorączki dawno nie miałam. Pamiętaj, kupuj kupuj, zawsze możesz: a)wysłać pocztą b)nadać busem c)kupić dodatkową torbę ![]() Cytat:
Cytat:
masakra z telewizorem! Cytat:
Cytat:
![]() Dziewczyny - wszystkiego najlepszego w Nowym 2014!!!
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
Iwka muszę skrócić włosy bo suche końcówki. W strasznym stanie mam włosy ostatnio a w sumie nic złego im nei robię. Nawet nie suszę ostatnio bo myje wieczorem jak ano muszę szybko wyjść. Obetnę pewnie do ramion tylko bo jakoś nie mogę się przekonać do krotszych no i zależy mi na możliwości spięcia włosów w razie potrzeby
Teraz mam włosy do łokci mniej więcej, mierzyłam to mają 60cm. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku
|
|
#3648 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nareszcie rodzina dostosowala sie do naszych prosb ![]() a mlody gdzie nie chodzil (1 czy 2 dnia swiat) to pytal czy czasem nie bylo znowu dzieciatka ![]() Cytat:
![]() ![]() pycha ![]() Cytat:
jakie mi wpadna ale z konserwowa (o dziwo!!!) jest najlepsza ![]() Cytat:
![]() a tv- hmm grunt ze dziala ![]() Cytat:
przyszla mi dzis paczka z ksiazkami w prezencie od moich rodzicow.. i co.. (pomijajac fakt ze pani niezgodnie z opisem aucji wrzucila jedna za malo o ktora bede walczyc) to brakuje mi trzech do posiadania kompletu cobenowego ![]() a w ogole w okresie mikolajowo urodzinowo swiatecznym dostalam wysyp ksiazek poglad w zalaczniku ![]() :20131231_132658.jpg ogolnie to mam taki w ostatnich dniach sajgon ze awaria.. a ze przed nami jeszce wiekszy i intensywny czas wiec postanowilismy z mezem pierwszy raz w zyciu spedzic tego sylwestra we dwoje, a raczej we troje z mlodym ;Dzaopatrzylismy sie w niezdrowe jedzenie bajki dla dzieci i bedziemy siedziec tak dlugo az nie padniemi ![]() a co a na koniec zycze wam samych sukcesow radosci i spelnienia marzen aby kazda odnalazla siebie w tym 2014 roku
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-12-31 o 20:04 |
||||||
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
Szczesliwego Nowego Roku Wszystkim :-* by kolejny rok byl lepszy od poprzedniego :-*
Karo znow chora.Po wizycie u tesciowej kataru dostala.Czekamy na wizyte u alergologa :-( bo wziewy znow :-( i jak tu pracy szukac :'( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Szczęśliwego Nowego Roku!!!!! My też wczoraj w domu.... Maaaaaaaaaaarta - ale prezent też taki chce
|
|
|
|
#3651 |
|
Wtajemniczenie
|
Marta - jaaaaa ale prezent fantastyczny!!!!!
I jak tam? O rok mądrzejsze nie?
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Marta Ty wiesz, że zgrzytam zębami z zazdrości A o brakującą książkę walcz!My też spędziliśmy wczorajszy wieczór tylko we troje i jesteśmy zadowoleni, bo bardzo tego potrzebowaliśmy Marcelinka padła wcześnie, ale chciała by ją obudzić na fajerwerki, aż się trzęsła z radości jak je oglądała Potem wypiła "szampana", odstawiła kieliszek i stwierdziła "no to idę spać" i spała do 9.30 ![]() Zgadnijcie co oglądam? Kosmiczny mecz ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Wszystkiego dobrego w Nowym Roku !!!!!!Bzyczko ale spanie z mokrymi włosami tez jest dla włosów niedobre, też je niszczy, uszkadza łuski i łamie |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() witam się w Nowym Roku
|
||
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
Nesko nie chodzę z mokrymi, tylko wcześniej je myje żeby mi podeschły. Jakbym sie położyła z mokrymi to bym je rano musiała moczyć bo każdy byłby w swoja stronę.
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie nawet nieźle się trzymają jak na codzienne suszenie ale powinnam je podratować trochę może WAXem ale kurczaki czasochłonne to jest... |
|
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam nie mieć kaca
![]() wczoraj wypiłam trochę martini - nie miałam nastroju do picia wódki, poza tym brzuch mnie bolał @ przyszła więc rano oprócz bólu jajników czułam się świetnie a u Was jak tam ? |
|
|
|
#3658 | ||||
|
Zakorzenienie
|
haha, no całe szczęśćie!
![]() Cytat:
uff, bo już się wystraszyłam, że coś źle poczytałam ulotkę ![]() Po kawie zazwyczaj mam bardzo przyspieszone bicie serca, czuje jakby miało mi wyskoczyć i jestem strasznie rozbita, roztrzęsiona. Ból glowy ostatnio wyczaiłam ale nie skojarzyłam z kawą. W poniedziałek miałam potwierdzenie, że jednak po kawie. Takie tam uroki niskociśnieniowca ![]() Cytat:
![]() Przypomnienie, przypomnieniem, ale to trzeba brać podczas jedzenia i tu klops. No ale muszę zażywać od razu jak wracam do domu podczas gotowania obiadu i wtedy będzie ok. No a jaha! Jasne, że tak miało być! Wszystkim smakował. No chyba że to kwestia godziny i spożycia już była ![]() Cytat:
![]() Ale prezent!!! WOW!!! Cudowny! ![]() Cieszę się, że Sylwester taki Wasz, na spokojnie. A teraz dużo siły i wytrwałości! Powodzenia! A jak!!! ![]() Cytat:
![]() Mała jest ekstra! ![]() Kosmiczny mecz o jaaaa, lata tego nie widziałam! ![]() Witajcie noworocznie! ![]() Impreza sylwestrowa super. Długo posiedzieliśmy, pośmialiśmy się bardzo fajnie było Wczoraj cały dzień czystego lenistwa. To lubię! ![]() A no i dzisiaj czwartek, jeszcze jutro i znowu 3 dni wolnego!
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz jak weszłam na kompa, zobaczyłam zdjęcie martuchy , wow!robi wrażenie !
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

i szczęścia w Nowym roku
też taki chce